Vindecă-ți Relația cu mama și transformă rănile în super puterile tale

Program Experențial de 8 săptămâni

Locurile pentru ediția actuală s-au ocupat.
Înscrie-te pe lista în așteptare iar noi te vom contacta pentru detalii în cel mai scurt timp.

header

Relația cu mama este relația cu viața și fundația relațiilor din viața noastră.

Vindecă relația cu mama și îți vei găsi împlinirea și în relația cu tine, cu partenerul și copiii tăi.

Relația cu mama este fundamentul relațiilor din viața noastră și ne influențează întreaga viață pe toate planurile ei fie că vrem, sau nu vrem.

Relația cu mama îți influențează atât relația cu tine însăți, relația cu partenerul, cu copii tăi , cât și cu jobul tău.

Oare ți-ai promis și tu că nu vei repeta aceleași greșeli ale mamei, în relația cu partenerul sau copiii tăi?

Și ai ajuns în cele din urmă :

Ducem mai departe tiparele pe care și mama le-a preluat de la bunica

Cât de mult se aseamănă relația pe care tu o ai cu mama ta cu relația pe care mama ta o are cu mama ei?

Prima dată când mi-am pus această întrebare nu mi-a venit să cred ce asemănare izbitoare : aceeași poveste trasă la indigo. Cu aceleași reproșuri, critici , certuri și nemulțumiri.

Și când m-am observat că “am devenit mama” în relația cu partenerul meu , mi-am spus că este nevoie să fac o schimbare pentru că eu îmi doresc să trăiesc o altfel de viață.

O dată la zeci de ani, se naște o femeie suficient de curajoasă care să transforme povestea repetată a trecutului și să-și ia puterea de a fi liberă în viața ei.

Acea femeie, ești chiar TU!

Deoarece tu ești conștientă de puterea ta de a vindeca rănile din relația cu mama și de libertatea de a alege diferit.

Prima femeie din neamul tău care vindecă rănile nevindecate și poveștile repetate.

Ca să trăiască liberă pe Calea ei și să-și împlinească misiunea ei în această viață.

Mi-am găsit curajul și determinarea de a merge pe Calea mea, în momentul în care mi-am vindecat relația cu mama. Procesul meu de vindecare s-a întâmplat în urmă cu 10 ani.

Nu a fost un drum ușor , deoarece mi-a luat ani de zile cu zeci de cursuri în Romania și străinătate, ședințe de terapie și Coaching ca să mă simt cu adevărat eliberată de durerile trecutului meu.

Cele mai profunde și de durată rezultate , le-am avut în urmă cu 2 ani, când am descoperit instrumente care mi-au accelerat de 10 ori mai mult procesul de transformare. Aceste instrumente cuprind Legile Universale și iubesc să lucrez cu ele deoarece reflectă modul în care este guvernată viața pe Pământ și se reflectă în orice arie a vieții. Sunt adevăruri universal valabile.

Aceste instrumente urmează să le dau mai departe în programul Vindecă-ți relația cu mama pentru ca mii de femei din România să facă pace cu trecutul pentru a-și crea o viață așa cum le cheamă sufletul lor.

Acest program transformațional este pentru tine dacă:

Vino alături de noi în Programul Vindecă-ți Relația cu mama într-o călătorie experiențiala de 8 săptămâni. Iată care sunt etapele prin care vom trece

*apasă pe săgeată pentru mai multe detalii

✓ În această întâlnire o să-ți cunoști partenera de lucru și o să punem bazele cadrului de desfășurare a programului;

✓ De asemenea, îți vei clarifica intenția și vei scoate la suprafață ranile din relația cu mama ta astfel încât pe tot parcursul programului să lucram la vindecarea lor.

✓ Vom identifica vinovățiile ascunse din relația cu mama încă din momentul venirii tale pe lume până în prezent. Am creat o meditație specială în acest sens.

✓ Vei urma procesul de dizolvare a vinovăției împreună cu partenera ta de vindecare și astfel vei ajunge să descoperi rolul tău atât în familia ta , cât și viața mamei tale. Îți vei crește sentimentul de valoare de sine.

✓ Vom identifica comportamentele preluate de la mama pe care le manifești fie în relația cu partenerul tău, copii tăi sau inclusiv cu tine însăți și care nu-ți mai folosesc.

✓Vei urma procesul de echilibrare a tiparului ca să ai libertatea să alegi diferit și să nu te mai lași controlată de acel impuls.

✓ Scoți la suprafață trăsăturile , acțiunile și comportamentele pentru care ai admirat-o pe mama ta și ai trăit până acum cu senzația că ție îți lipsesc.

✓ Descoperi și îți însușești în tine forma ta unică în care manifești calitățile mamei pentru a o aduce pe mama în egalitate cu tine astfel încât tu să-ți vezi puterea ta.

✓ Vom parcurge o meditație pe care am pregătit-o special pentru tine ca să identifici evenimente din trecut prin care mama a declanșat rana de respingere și abandon. 

✓ urmezi procesul prin care vindeci rana de respingere și abandon și transformi aceste răni în super puterile tale.

✓ Vom parcurge o meditație pe care am pregătit-o special pentru tine că să identifici evenimente din trecut prin care mama a declanșat rana de nedreptate, trădare și umilință.

✓Urmezi procesul prin care vindeci rana de nedreptate, trădare și umilință și transformi aceste răni în super puterile tale

✓scoți la suprafață ceea ce ai perceput că ți-a lipsit în relația cu mama pe toate planurile vieții tale 

✓ descoperi forma în care ai avut parte de ceea ce ți-a lipsit prin Legea Transformării. 

✓ Vom face un exercițiu profund de eliberare și vindecare 

✓  Vei face un parcurs prin care să-ți revizuiești progresele tale în program și vom celebra împreună cu cercul de femei rezultatele tale. 

Locurile pentru ediția actuală s-au ocupat.
Înscrie-te pe lista în așteptare iar noi te vom contacta pentru detalii în cel mai scurt timp.

   Iată ce progrese au avut femeile care au participat la celelalte ediții ale programului Relația cu mama:

Un mesaj din partea femeilor care au parcurs programul

De ce Programul “Vindecă-ți Relația cu mama” este unic în România ?

capeți autonomie în aplicarea instrumentelor de lucru pe care le poți folosi oricând după Program fără să depinzi de mine.

primești ghidare prin exerciții să ajungi la rădăcina problemei și să vindeci în profunzime rănile emoționale.

am creat pentru tine un context de inevitabilitate. Lucrezi zilnic cu o parteneră de lucru, minim 30 de minute.

timp de 60 de zile, primești susținerea mea și a întregului grup pe whatsapp. Îți răspund personal la întrebări.

lucrezi cu Legile Universale în program care față de alte instrumente de transformare nu presupun doar jumătate de adevăr.

primești materiale audio și fișe de lucru care rămân cu tine și la finalul programului și pe care le poți folosi oricând.

Preț SPECIAL

490 Euro

40%

297 Euro

dacă achiți integral

110 euro X  3 rate

plata în 3 rate

este SINGURA ediție la care ai acces cu prețul de lansare: Redus cu 40%

Locurile pentru ediția actuală s-au ocupat.
Înscrie-te pe lista în așteptare iar noi te vom contacta pentru detalii în cel mai scurt timp.

Locurile pentru ediția actuală s-au ocupat.
Înscrie-te pe lista în așteptare iar noi te vom contacta pentru detalii în cel mai scurt timp.

Ce spun femeile pe care le-am ghidat până acum

Întrebări frecvente

Următoarea ediție va începe în ianuarie 2021, perioada exactă urmează să fie anunțată ulterior. te poți înscrie acum pe lista în așteptare ca sa fii printre primele persoane care vor afla.

La întâlnirile de grup vei primi ghidarea mea și vom face împreună partea practică pe care o dată ce o descoperi, nu vei vrea să o pierzi. Este esențială pentru procesul tău de vindecare.

Zilele aglomerate nu iartă pe nimeni și de aceea am creat un sistem prin care poți recuperarea ușor informațiile.

În cazurile excepționale însă, vei avea la dispoziție înregistrarea LIVE (a doua zi) ca să poți continua procesul cu partenera ta de lucru, indiferent de urgențele de peste zi.

Da. Materialele pe care le primești în aceste 8 săptămâni, fișele de lucru, înregistrările audio și înregistrările întâlnirilor LIVE sunt ale tale pe viață.

Da, chiar la începerea programului.
O dată ce se creaza parteneriatele de lucrul după primul modul, componența grupelor va deveni fixă, pentru a putea construi relații profunde și autentice de susținere între participante.

Pentru plata integrală prețul redus este de 297 euro.
Plata se poate face și în 2 rate, a câte 165 euro fiecare.
Ai la dispoziție 3 zile după înscriere pentru a achita cursul.

Plata se poate face atât prin transfer bancar, cât și online cu cardul. Urmează să primești un e-mail cu toate informațiile necesare după completarea formularului de înscriere.

Cine sunt eu:

Sunt Alina Mărioara Finta, fondatoarea comunității Femei, Evoluăm Împreună ❤️.


În ultimii 2 ani am am ajutat peste 600 de de femei din România, atât prin sesiunile 1 la 1, cât și prin programele educaționale să se alinieze cu misiunea lor personală și să-și depășească provocări majore din viața lor.


Când aveam doar 10 ani, părinții mei au plecat în străinătate să ne ofere un trai mai bun, mie și surorii mele. Plecarea lor a lăsat un gol profund în suflet și răni emoționale care mi-au guvernat viața ani de zile.


Deși ne vedeam o dată- de două ori pe an, relația cu mama a fost una conflictuală. Ajungeam să ne certam și să ne criticăm una pe alta cu fiecare ocazie, iar asta a adâncit și mai mult rănile emoționale pe care le aveam din trecut.


În urmă cu 10 ani am început procesul de vindecare a relației cu mama. De atunci încoace viața mea s-a transformat radical : m-am mutat la București, mi-am dobândit încrederea în mine, mi-am urmat misiunea mea – am înființat Evoluăm Împreună și am contribuit la schimbarea a peste 18.000 de vieți prin evenimentele de dezvoltare personală pe care le-am organizat.


Deoarece în ultimii ani , am trecut prin toatele etapele de vindecare și transformare a relației cu părinții și am parcurs drumul de la a mă simți pierdută în propria viața la a-mi descoperi Calea, îmi doresc să ghidez femeile din România să-și recapete libertatea și puterea personală de a merge cu încredere pe Calea lor .

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații suplimentare, colega noastră Tatiana îți va răspunde cu plăcere.

Program:

Luni – Vineri 9:30 – 17:30

Mai sunt disponibile locuri doar in grupa de dimineata
0
SOLD OUT (grupa de seară)

© 2021 evoluamimpreuna.ro - Toate drepturile sunt rezervate.