Program Transformațional cu Alina Mărioara Finta

Vindecă-ți relația cu mama și devino liberă să mergi pe Calea ta

Un Program de 9 săptămâni care te susține să te eliberezi de influența mamei tale și să fii tu însăți

Ediția V – Perioadă de desfășurare: iunie – august.
Doar 26 locuri disponibile

Motivul principal pentru care încă nu ai făcut pace cu mama ta

Dacă citești acest mesaj probabil ești conștientă că relația cu mama ta poate nu a fost una dintre cele mai bune și cel mai probabil ai căutat deja soluții să o refaci, ca să îți poți trăi în sfârșit propria ta viață.

Motivul principal pentru care încă nu ai reușit să faci pace cu mama ta este că majoritatea metodelor pe care s-ar putea să le fi experimentat ți-au oferit doar o jumătate de adevăr.

Chiar dacă în mod conștient ai acceptat trecutul și te-ai străduit să o ierți pe mama ta, cel mai probabil încă te urmărește gândul ”Ce-ar fi fost dacă mama m-ar fi acceptat, apreciat, încurajat, ….” iar acest gând din păcate te face să rămâi ancorată în trecut.

Oare ți-ai promis și tu că nu vei repeta aceleași greșeli ale mamei, în relația cu partenerul, cu fiul sau cu fiica ta, dar s-a întâmplat fix invers?

Dacă răspunsul tău este DA, poate ai ajuns și tu la un moment dat să conștientizezi că:

Rostești fix cuvintele mamei;

Partenerul îți reproșează că ai devenit obositoare și că îl cicălești;

Ești rece sau dură cu copiii tăi;

Îți este greu să pui limite și să spui NU;

Te plângi de viață așa cum face mama;

Trăiești aceleași frici pe care le-a avut și mama ta;

Ai aceleași convingeri despre relație, bani sau job, care te duc la aceleași rezultate.

Dacă te simți în vreun fel condiționată la nivel subconștient de către mama ta vreau să știi că:

E timpul să nu o mai învinovățești pe ea pentru propria nefericire

E timpul să nu te mai simți vinovată față de ea pentru alegerile pe care le faci

E timpul să nu mai depozitezi emoții negative față de ea care explodează la fiecare scânteie

Vino într-o călătorie de 9 săptămâni care va ridica ceața lăsată asupra trecutului tău și îți va schimba percepția față de relația cu mama ta

» Îți vei clarifica intenția și vei începe să scoți la suprafață durerea și vinovăția din relația cu mama ta, astfel încât pe tot parcursul programului să lucram la vindecarea lor.

» De asemenea, în această întâlnire o să-ți cunoști partenera de lucru și o să punem fundația de desfășurare a programului;

» Vom identifica vinovățiile ascunse din relația cu mama încă din momentul venirii tale pe lume până în prezent. Am creat un proces special care te va susține în acest sens.

» Vei urma procesul de dizolvare a vinovăției împreună cu partenera ta de vindecare și astfel vei ajunge să descoperi rolul tău atât în familia ta , cât și viața mamei tale. Îți vei crește sentimentul de valoare de sine.

» Vei identifica care este forma în care ai salvat-o pe mama ta în trecut și te-ai poziționat mai presus decât ea.

» Vei urma procesul de dizolvare a rolului de salvator și de a-ți lua puterea și energia de a te ocupa să-ți trăiești propria ta viață

» Vom identifica comportamentele preluate de la mama pe care le manifești fie în relația cu partenerul tău, copii tăi sau inclusiv cu tine însăți și care nu-ți mai folosesc.

» Vei urma procesul de decondiționare tiparelor ca să ai libertatea să alegi diferit și să nu te mai lași controlată de acel comportament.

» Scoți la suprafață trăsăturile , acțiunile și comportamentele pentru care ai admirat-o pe mama ta și ai trăit până acum cu senzația că ție îți lipsesc.

» Descoperi și îți însușești în tine forma ta unică în care manifești calitățile mamei pentru a o aduce pe mama în egalitate cu tine astfel încât tu să-ți vezi puterea ta

» In acestă săptămâna vei avea timp să lași să se așeze noile transformări . De asemenea vei aduce la zi exercițiile din Program.

» Nu ne vom vedea LIVE însă Grupul privat de Whats app rămâne deschis pentru suport.

 

» Vei săpa profund în trecutul tău pentru a scoate la suprafață rănile și durerile pe care porți de o viață cu tine.

» Urmezi procesul de vindecare și echilibrare a rănilor și de transformare a lor în super puterile tale.

 

» Continui procesul de vindecare și echilibrare a traumelor și descoperi sensul și rolul lor pe Calea ta.

» Vom face două exerciiții profunde de vindecare și integrare a procesului.

» Vom face un parcurs prin care să-ți revizuiești progresele tale în program și vom celebra împreună cu cercul de femei TRANSFORMAREA TA.

 

*editiția a 5-a începe în 14 iunie

,,Plecarea părinților în străinătate a lăsat un gol profund în suflet și răni emoționale care mi-au guvernat viața ani de zile”

Numele meu este Alina Mărioara Finta și sunt ghid în vindecarea relației cu părinții pentru sute de femei din Comunitatea ”Femei, Evoluăm Împreună” 

Mi-am găsit curajul și determinarea de a merge pe drumul meu în momentul în care am început procesul de vindecare a relației cu mama, în urmă cu 10 ani. 

Când aveam doar 10 ani, părinții mei au plecat în străinătate să ne ofere un trai mai bun, mie și surorii mele. Plecarea lor a lăsat un gol profund în suflet și răni emoționale care mi-au guvernat viața ani de zile. 

Deși ne vedeam o dată – de două ori pe an, relația cu mama a fost una conflictuală. Ajungeam să ne certam și să ne criticăm una pe alta cu fiecare ocazie, iar asta a adâncit și mai mult rănile emoționale pe care le aveam din trecut.

Nu a fost un drum ușor să îmi vindec relația cu ea, deoarece mi-a luat ani de zile cu zeci de cursuri în România și străinătate, ședințe de terapie și Coaching ca să mă simt cu adevărat eliberată de durerile trecutului meu. 

Cele mai profunde și de durată rezultate , le-am avut în urmă cu 3 ani, când am descoperit instrumente care mi-au accelerat de 10 ori procesul de transformare. 

Aceste instrumente cuprind Legile Universale și iubesc să lucrez cu ele deoarece reflectă modul în care este guvernată viața pe Pământ și se reflectă în orice arie a vieții. Sunt adevăruri universal valabile. 

Aceste instrumente urmează să le dau mai departe în Programul ”Vindecă-ți relația cu mama” pentru ca mii de femei din România să facă pace cu trecutul pentru a-și crea o viață așa cum le cheamă sufletul lor.

Câteva transformări pe care s-ar putea să le ai și tu

Andrada Ivan
Read More

Am inceput să conștientizez și să fac legături rapid între ceea ce se întamplă în viața mea.

Am devenit recunoscătoare și împăcată cu trecutul meu, prezentul și cu viitorul. Pentru că totul se întâmplă cu un scop.

Mulțumesc!

Luiza Serban
Read More

Am făcut primii pași în a mă elibera din relația de dependență cu mama, am înțeles că deși aparent o critic, ea încă este pe piedestal, m-am vindecat de nevoia de a o asculta pe mama despre nefericirea ei. Am conștientizat că eu mă dau la o parte din viața mea pentru a-i da mamei mele voie să trăiască un locul meu, o salvez de la nefericirea ei în felul acesta.

Simt cum se dizolvă resentimente, exact ca și cum ar pica foile de pe o ceapă, ca să ajungi la mijloc. Și la mijloc sunt eu, așa mă simt. Resentimentele mă țineau blocată în trecut.

De când am lucrat tiparul de salvator, nu mai accept să mai salvez pe nimeni, spun frumos că e responsabilitatea mea, am făcut diferența între responsabilitate și obligație.

Pot pune limite sănătoase celor dragi, chiar dacă unii sunt uimiți. Și sincer mă bucur că în sfârșit POT , EU, Luiza pot !!

Mulțumesc!!

Mariana Cara
Read More

Simt că am luat o decizie foarte bună prin participarea la acest program. De multe ori, pe parcurs, l-am văzut revelator. Am participat cu mare drag și mare entuziasm. Cred, de asemenea, că puterea grupului a fost foarte importantă. Deși, recunosc, nu am crezut ca poate ajuta un grup de femei necunoscute, acum le simt pe toate ca niște prietene.

Programul m-a ajutat sa îmi flexibiliez mintea și percepțiile și asta cred ca e transformarea esențială. Dacă schimbi unghiul din care vezi lucrurile, lucrurile din jur se schimba. Acum înțeleg pe deplin aceasta vorba. Relațiile din viața mea încep să se schimbe, nu doar cea cu mama.

Mihaela Dana
Read More

Înainte de toate, vindecarea relației cu mama a fost plină de provocări, care au scos la suprafață ambele aspecte ale mele (atât cele luminoase, cât și cele întunecate), iar pe de altă parte mi-a adus conștientizări profunde.

Am realizat cât de mult este despre mine, cu adevărat, în acest proces și că mama a fost mereu acolo pentru a-mi arăta, de fiecare dată, oglinda mea și de a scoate din mine tot ce este mai bun, de a-mi arăta puterea mea, prin propria ei putere.

Mă iubesc mai mult și am încredere în corpul meu mai mult! Mulțumesc

Cristina Wedeking
Read More

Am ajuns să îi fiu mamei mele profund recunoscătoare pentru dezvoltarea mea

Am putut să dezgrop și admirația profundă pe care i-o port pe lângă judecata profundă care o aveam pentru ea.

Am reușit să echilibrez tabloul relației relației mele cu ea

Să o echilibrez pe mama în percepția mea.

Să mă detașez pe mine de așteptările uriașe pe care le aveam de la ceea ce ar fi trebuit să îmi ofere mie mama și de atașamentele de modul cum ar fi trebuit să îmi arate că mă iubește.

Acestea toate s-au sfărâmat iar eu am devenit liberă, liberă să mă văd eu în toată puterea și strălucirea mea

În relația cu soțul am devenim mai activă și mai încrezătoare, am dat la o parte drama Să văd provocările ca pe un dar care scot super-puterile mele.

Cu copiii nu mai vin către ei din locuri de frică, aveam înainte o frică să nu transmit și eu traume și răni copiilor mei. Acum mă simt mult mai ușoară și mai autentică în raport cu ei.

Florentina Butacu
Read More

Eu ziceam că NU investesc în cursuri pentru mine că e o pierdere de timp, dar în schimb, atunci când simțeam că sunt la capătul puterilor mă duceam să fac cumpărături. Cumpăram mâncare mai mult decât ne-ar fi trebuit. Cumpăram haine la copii mai mult decât aveau ei nevoie la acel moment.

Mi-am dat voie să intru în program, mi-am prioritizat banii, m-am prioritizat pe mine, am dizolvat și acest tipar. De fapt eu aceeași bani îi pierdeam doar că pe lucruri care îmi aduceau doar o pastiluță pe moment. Aici însă am găsit vindecarea din rădăcină a stărilor care mă făceau să cheltui bani.

Aura Prisacariu
Read More

Îmi pare bine că mi-am urmat intuiția și am intrat în acest program care pentru mine a fost magic de-a dreptul.

Am început programul din curiozitate, fără așteptări iar la finalul programului am simțit ca și când m-am născut din nou.

Am înțeles câte povești mi-am creat în copilărie și cât de atașată eram de aceste povești după care îmi ghidam viața.

Simt că procesul meu de vindecare nu s-a încheiat odată cu încheierea programului. Vindecarea mea continuă și acum și va continua atât cât va fi nevoie.

Mioara Bloju
Read More

Bună Alina , voiam să-ți spun că mama a decedat săptămâna trecută.

Cu toată Tristețea care o simt acum, aș vrea să-ți mulțumesc că te-am întâlnit la timp pentru a reface relația cu mama mea. Ultimele luni din viața ei eu fost cu iubire și dragoste de ambele părți. Cu îmbrățișări și sărutări pe frunte din partea ei, cu mulțumesc, cu recunoștință și vorbe frumoase pentru ea.

Am stat lângă ea până la ultima respirație și am simțit totuși bucurie că s-a sfârșit în primul rând chinul ei! Mulțumesc cu recunoștință … ! 🙏

Florentina Butacu
Read More

Cuvintele tale Alina au ajuns cu emoție la mine, am avut pielea de găini.

Mă bucur mult că am reușit să îl remarc și vreau să vă spun că acum remarc cu adevărat munca colosală ce am facut-o cu mine în programul cu mama, am o alta degajare, încredere și liniște, îmi dau voie să merg în necunoscut și fără presiune și maxim de control, îmbrățișez neprevazutul și sunt mai blândă și înțelegătoare cu mine.

Pentru mine asta e woow într-atât încât mă și sperie ca eu pot face și simți aceste lucruri. Te îmbrățișez.

Mădălina Scutariu
Read More

Am pornit acest program în mod superficial, gândindu-mă că eu nu am nicio suferință pentru că am o relație bună cu mama, dar realizez că am așa multe tipare și reguli și vinovații. Nu mai fug de mine cum am făcut-o până acum, chiar dacă am plâns mult în proces.

Eu eram numai veselă, amorțită, iar acum trăiesc durerile pe care trebuia să le trăiesc cândva, dar nu mi-am dat voie să le trăiesc din diverse motive impuse de mine : să fiu puternică, să demonstrez etc.

Previous
Next

Alte femei care au ales să fie libere pe calea lor

Acest Program a ajutat mai ales următoarele categorii de femei

icon-check3

Femei care au obosit să repete la nesfârșit aceleași tipare din relația cu mama și care vor să își ia libertatea de a fi ele însăși

icon-check3

Femei care își doresc să devină mame și care și-au luat puterea înapoi pentru a vindeca rănile și traumele ca să nu le dea mai departe copiilor lor

icon-check3

Femei care sunt deja mame și au dorit să își îmbunătățească relația cu copiii lor și să se elibereze de tiparele vechi ca să fie autentice în relația cu ei

icon-check3

Femei care au fost afectate de criticile și nemulțumirile mamei și au vrut să rămână încrezătoare și loiale dorințelor sufletului lor

icon-check3

Femei care s-au simțit datoare față de mama pentru sacrificiile ei și le-a fost greu să pună limite sănătoase în relația cu ea, ca să nu o rănească

icon-check3

Femei care au vrut să facă de ceva timp o schimbare importantă în viața lor, dar au simțit cum ceva le ține pe loc să facă primul pas și le frustrează amânarea asta care nu se mai termină

icon-check3

Femei care și-au dorit să se elibereze de trecut, de regrete și de gândurile care le consumă energia vitală.

– ”cum ar fi fost dacă…”
– “nu am făcut suficient”
– “mă simt vinovată că…”
– “nu a fost drept să mi se întâmple asta“

Câteva motive pentru care să te înscrii în Programul ”Vindecă-ți Relația cu mama”

icon-check4

Îți vei găsi puterea de a pune limite în relația cu mama ta și vei începe să te preocupi mai mult de propria ta viață;

icon-check4

Îți vei îmbunătăți relația cu copiii și vei deveni autentică în rolul de mamă fără să te mai simți vinovată că nu ești o mamă bună;

icon-check4

Vei deveni mai relaxată și mai feminină în relația de cuplu lăsând loc partenerului să fie în energia sa masculină;

icon-check4

Îți vei clarifica direcția în următoarea perioadă și vei face primii pași aliniați cu ceea ce îți dorești în următorii ani de la viața ta;

icon-check4

Îți vei găsi curajul să faci o schimbare la job și să urmezi ceea ce iubești cu adevărat să faci;

icon-check4

Îți vei crește încrederea în sine și vei lua decizii cu mai multă ușurință și asumare;

icon-check4

Vei deveni mai stăpână pe tine atunci când treci prin provocări și îți vei găsi resurse fără a mai simți nevoia să te bazezi pe deciziile celor din jur.

Ce primești mai exact dacă te înscrii în programul experențial “Vindecă-ți relația cu mama “

Acces la 8 sesiuni de lucru LIVE de 2.5 ore în valoare de 1200 euro (o sesiune de coaching cu mine valorează 150 euro)

Ghidare audio, de două ori pe săptămână pentru a pune în practică exercițiile și partea teoretică, în valoare de 250 de euro

Fișe de lucru pe care să le aplici în procesul de vindecare și care îți rămân pe viață, în valoare de 150 de euro

Lucrezi zilnic cu o parteneră în procesul de vindecare – valoare neprețuită

Primești susținerea mea ș i îți răspund personal la întrebări în Grupul de WhatsApp, pe durata celor 63 de zile de program – valoare neprețuită

Feedback valoros pentru temele pentru acasă care te va ajuta să identifici rănile, tiparele și vinovățiile din relația cu mama – valoare neprețuită

Și asta nu e tot…
Pentru că îmi doresc ca procesul de vindecare să fie unul complet, am pregătit ​2 ​BONUSURI pentru tine

Workshop Bonus: ,,Cum să aplici legile universale ca să aduci echilibru în familia ta”

 

 După ce se încheie Programul ”Vindecă-ți relația cu mama” vei primi acces timp de 6 luni în Clubul ”Femei, Evoluăm Împreună”, bonus în valoare de 360 de euro. Ne vom întâlni LIVE o dată pe lună și vom aborda diverse subiecte despre cum să aplici Legile Universale în situații diferite precum : schimbare de carieră, creșterea abundenței financiare, creșterea încrederii în sine etc.

Pentru a confirma participarea în Program, te invit să te înscrii la o discuție de calificare pe durata căreia vom clarifica dacă Programul este potrivit pentru tine și dacă îți asumi să îți faci procesul. 

După cum ai văzut, valoarea totală a Programului depășește 1500 de euro însă dacă te înscrii în următoarele 3 zile, nu vei plăti această sumă, și nici măcar jumătate din sumă, cât ar fi prețul în mod normal. 

Poţi să te înscrii în:

Grupa de marti seara - 14 iunie - 9 august. În fiecare marti de la orele 19.00-21.30

Grupa de miercuri seara - 15 iunie - 10 august. În fiecare miercuri de la orele 19.00-21.30

Grupa de joi dimineață 16 iunie -11 august. În fiecare miercuri de la orele 09.00-11.30

Garanția mea pentru tine

Draga mea, odată ce te înscrii în această experiență și faci cel puțin 80% din proces, îți garantez că:

icon-sgeata

O vei accepta și vei reuși să o iubești pe mama ta, cu bune și cu rele, fără să mai simți nevoia să o eviți sau să o ocolești;

icon-sgeata

Vei îmbunătăți relația cu fiul sau cu fiica ta fără să le transmiți mai departe traumele tale;

icon-sgeata

Vei construi o relație armonioasă cu partenerul tău și vei învăța să comunici deschis cu el fără să simtă că îl împovărezi cu problemele tale;

icon-sgeata

Îți vei îmbunătăți relația cu tine și te vei elibera de judecată și vinovăție.

Tot ce îți rămâne să faci este să vii în Program, să fii deschisă să îți vindeci rănile trecutului și să fii bine cu tine indiferent de ce s-ar întâmpla.

Fii prima femeie din neamul tău care își rescrie propria poveste

O dată la zeci de ani, se naște o femeie suficient de curajoasă care să transforme povestea repetată a trecutului și să-și ia puterea de a fi liberă în viața ei.

Acea femeie, ești chiar TU!

Deoarece tu ești conștientă de puterea ta de a vindeca rănile din relația cu mama și de libertatea de a alege diferit.

Prima femeie din neamul tău care vindecă rănile nevindecate și rescrie poveștile repetate. 

Prima femeie care alege să trăiască liberă pe Calea ei și să-și împlinească misiunea ei în această viață.

Înscrie-te în Programul ”Vindecă-ți relația cu mama” și dezbracă-te de ceea ce nu îți aparține, ca să poți să îți rescrii povestea.

© 2021 evoluamimpreuna.ro - Toate drepturile sunt rezervate.