Program Transformaţional cu

și începe călătoria din 2023 liberă, pe Calea ta

Un Program de 9 săptămâni care te susține să te eliberezi de influența mamei tale și să trăiești o viață împlinită și autentică.

Doar 30 locuri disponibile/grup

Motivul principal pentru care încă nu ai reușit, până acum, să faci pace cu mama ta.

Dacă citești acest mesaj probabil ești conștientă că relația cu mama ta poate nu a fost una dintre cele mai bune și cel mai probabil ai căutat deja soluții să faci pace cu ea, să te eliberezi de trecut și să te bucuri de o viață așa cum ți-o dorești tu, în acord cu valorile tale.

Motivul principal pentru care încă nu ai reușit să îmbunătățești relația cu mama ta este că încă reacționezi din suferința întâmplărilor din trecut, fără să știi cum să dezlegi toate programele preluate de la ea și poate chiar de la bunicile tale.

 

Chiar dacă, în mod conștient, ai acceptat trecutul și te-ai străduit să o ierți pe mama ta, cel mai probabil încă te urmărește gândul ”Ce-ar fi fost dacă mama m-ar fi acceptat, apreciat, încurajat, ….” iar acest gând din păcate te face să rămâi ancorată în trecut.

Mai mult decât atât, toată lipsa de apreciere a ei din trecut și tendința de a controla viața ta se răsfrânge astăzi și în felul cum te comporți cu cei dragi ție, cu partenerul sau soțul, cu copiii și chiar la serviciu.

Oare ți-ai promis și tu că nu vei repeta aceleași greșeli ale mamei, în relația cu partenerul, cu fiul sau cu fiica ta, dar s-a întâmplat fix invers?

Dacă răspunsul tău este DA, cel mai probabil ai ajuns și tu, deseori, să auzi că soțul îți spune Semeni cu maică-ta! sau chiar să observi golul imens între tine și copii, gol ce nu știi cum să-l faci să dispară.

Dacă simți, în vreun fel, că felul cum reacționezi în relațiile tale este preluat din comportamentul mamei tale și de fapt, în tine, cea din prezent o vezi pe mama din copilăria ta…

E timpul să nu o mai învinovățești pe ea pentru propria nefericire

E timpul să nu te mai simți vinovată față de ea pentru alegerile pe care le faci

E timpul să nu mai depozitezi emoții negative față de ea, de fiecare dată când explodează la fiecare scânteie

E timpul să o înțelegi pe mama ta și, astfel, să îmbunătățești relația, de acum, cu cei dragi ție

E timpul să dezvolți relația cu mama, să ierți trecutul pentru a putea fi cea mai bună versiune a ta

E timpul să te eliberezi de ceea ce nu te reprezintă și să-i lași pe copiii tăi să fie ei înșiși așa cum își doresc

Vino într-o călătorie de 9 săptămâni care va ridica ceața lăsată asupra trecutului tău și îți va lumina calea ca să poți să-ți iei puterea înapoi încă de la începutul lui 2023

Relația cu mama este fundamentul relațiilor din viața noastră și ne influențează întreaga viață, pe toate planurile ei, fie că vrem sau nu vrem.

Relația cu mama îți influențează atât relația cu tine însăți, relația cu partenerul, cu fiul sau fiica ta, cât și cu jobul tău.

În perioada Ianuarie – Martie 2023 te invit să te înscrii în a VII-a ediție a Programului ”Vindecă-ți relația cu mama” pe durata căreia te vei schimba la 180 de grade atât în relația cu tine, cât și în relația cu oamenii din jur.

Îți vei clarifica intenția și vei începe să scoți la suprafață durerea și vinovăția din relația cu mama ta, astfel încât pe tot parcursul programului să lucram la vindecarea lor.

De asemenea, în această întâlnire o să-ți cunoști partenera de lucru și o să punem fundația de desfășurare a programului;

Vom identifica vinovățiile ascunse din relația cu mama încă din momentul venirii tale pe lume până în prezent. Am creat un proces special care te va susține în acest sens.

Vei urma procesul de dizolvare a vinovăției împreună cu partenera ta de vindecare și astfel vei ajunge să descoperi rolul tău atât în familia ta , cât și viața mamei tale. Îți vei crește sentimentul de valoare de sine.

Vei identifica care este forma în care ai salvat-o pe mama ta în trecut și te-ai poziționat mai presus decât ea.

Vei urma procesul de dizolvare a rolului de salvator și de a-ți lua puterea și energia de a te ocupa să-ți trăiești propria ta viață

Vom identifica comportamentele preluate de la mama pe care le manifești fie în relația cu partenerul tău, copii tăi sau inclusiv cu tine însăți și care nu-ți mai folosesc.

Vei urma procesul de decondiționare tiparelor ca să ai libertatea să alegi diferit și să nu te mai lași controlată de acel comportament.

Scoți la suprafață trăsăturile , acțiunile și comportamentele pentru care ai admirat-o pe mama ta și ai trăit până acum cu senzația că ție îți lipsesc.

Descoperi și îți însușești în tine forma ta unică în care manifești calitățile mamei pentru a o aduce pe mama în egalitate cu tine astfel încât tu să-ți vezi puterea ta

In acestă săptămâna vei avea timp să lași să se așeze noile transformări . De asemenea vei aduce la zi exercițiile din Program.

Nu ne vom vedea LIVE însă Grupul privat de Whats app rămâne deschis pentru suport.

Vei săpa profund în trecutul tău pentru a scoate la suprafață rănile și durerile pe care porți de o viață cu tine.

Urmezi procesul de vindecare și echilibrare a rănilor și de transformare a lor în super puterile tale.

Continui procesul de vindecare și echilibrare a traumelor și descoperi sensul și rolul lor pe Calea ta.

Vom face două exerciiții profunde de vindecare și integrare a procesului.

Vom face un parcurs prin care să-ți revizuiești progresele tale în program și vom celebra împreună cu cercul de femei TRANSFORMAREA TA.

,,Plecarea părinților în străinătate a lăsat un gol profund în suflet și răni emoționale care mi-au guvernat viața ani de zile”

Numele meu este Alina Mărioara Finta și sunt ghid în vindecarea relației cu părinții pentru sute de femei din Comunitatea ”Femei, Evoluăm Împreună”

Mi-am găsit curajul și determinarea de a merge pe drumul meu în momentul în care am început procesul de vindecare a relației cu mama, în urmă cu 10 ani.

Când aveam doar 10 ani, părinții mei au plecat în străinătate să ne ofere un trai mai bun, mie și surorii mele. Plecarea lor a lăsat un gol profund în suflet și răni emoționale care mi-au guvernat viața ani de zile.

Deși ne vedeam o dată – de două ori pe an, relația cu mama a fost una conflictuală. Ajungeam să ne certam și să ne criticăm una pe alta cu fiecare ocazie, iar asta a adâncit și mai mult rănile emoționale pe care le aveam din trecut.

Nu a fost un drum ușor să îmi vindec relația cu ea, deoarece mi-a luat ani de zile cu zeci de cursuri în România și străinătate, ședințe de terapie și Coaching ca să mă simt cu adevărat eliberată de durerile trecutului meu.

 

 

Cele mai profunde și de durată rezultate, le-am avut în urmă cu 3 ani, când am descoperit instrumente care mi-au accelerat de 10 ori procesul de transformare.

Aceste instrumente cuprind Legile Universale și iubesc să lucrez cu ele deoarece reflectă modul în care este guvernată viața pe Pământ și se reflectă în orice arie a vieții. Sunt adevăruri universal valabile.

Aceste instrumente urmează să le dau mai departe în Programul ”Vindecă-ți relația cu mama” pentru ca mii de femei din România să facă pace cu trecutul pentru a-și crea o viață așa cum le cheamă sufletul lor.

Poţi să te înscrii în:

Grupa de marti seara : iunie- august. In fiecare marti intre orele 19.00-21.30

Grupa de joi seara - 12 ianuarie - 9 martie În fiecare joi de la orele 19.00-21.30

Grupa de joi dimineata : iunie- august. In fiecare joi de la orele 09.00-11.30.

Câteva transformări pe care s-ar putea să le ai și tu

Andrada Ivan
Read More

Am inceput să conștientizez și să fac legături rapid între ceea ce se întamplă în viața mea.

Am devenit recunoscătoare și împăcată cu trecutul meu, prezentul și cu viitorul. Pentru că totul se întâmplă cu un scop.

Mulțumesc!

Luiza Serban
Read More

Am făcut primii pași în a mă elibera din relația de dependență cu mama, am înțeles că deși aparent o critic, ea încă este pe piedestal, m-am vindecat de nevoia de a o asculta pe mama despre nefericirea ei. Am conștientizat că eu mă dau la o parte din viața mea pentru a-i da mamei mele voie să trăiască un locul meu, o salvez de la nefericirea ei în felul acesta.

Simt cum se dizolvă resentimente, exact ca și cum ar pica foile de pe o ceapă, ca să ajungi la mijloc. Și la mijloc sunt eu, așa mă simt. Resentimentele mă țineau blocată în trecut.

De când am lucrat tiparul de salvator, nu mai accept să mai salvez pe nimeni, spun frumos că e responsabilitatea mea, am făcut diferența între responsabilitate și obligație.

Pot pune limite sănătoase celor dragi, chiar dacă unii sunt uimiți. Și sincer mă bucur că în sfârșit POT , EU, Luiza pot !!

Mulțumesc!!

Mariana Cara
Read More

Simt că am luat o decizie foarte bună prin participarea la acest program. De multe ori, pe parcurs, l-am văzut revelator. Am participat cu mare drag și mare entuziasm. Cred, de asemenea, că puterea grupului a fost foarte importantă. Deși, recunosc, nu am crezut ca poate ajuta un grup de femei necunoscute, acum le simt pe toate ca niște prietene.

Programul m-a ajutat sa îmi flexibiliez mintea și percepțiile și asta cred ca e transformarea esențială. Dacă schimbi unghiul din care vezi lucrurile, lucrurile din jur se schimba. Acum înțeleg pe deplin aceasta vorba. Relațiile din viața mea încep să se schimbe, nu doar cea cu mama.

Mihaela Dana
Read More

Înainte de toate, vindecarea relației cu mama a fost plină de provocări, care au scos la suprafață ambele aspecte ale mele (atât cele luminoase, cât și cele întunecate), iar pe de altă parte mi-a adus conștientizări profunde.

Am realizat cât de mult este despre mine, cu adevărat, în acest proces și că mama a fost mereu acolo pentru a-mi arăta, de fiecare dată, oglinda mea și de a scoate din mine tot ce este mai bun, de a-mi arăta puterea mea, prin propria ei putere.

Mă iubesc mai mult și am încredere în corpul meu mai mult! Mulțumesc

Cristina Wedeking
Read More

Am ajuns să îi fiu mamei mele profund recunoscătoare pentru dezvoltarea mea

Am putut să dezgrop și admirația profundă pe care i-o port pe lângă judecata profundă care o aveam pentru ea.

Am reușit să echilibrez tabloul relației relației mele cu ea

Să o echilibrez pe mama în percepția mea.

Să mă detașez pe mine de așteptările uriașe pe care le aveam de la ceea ce ar fi trebuit să îmi ofere mie mama și de atașamentele de modul cum ar fi trebuit să îmi arate că mă iubește.

Acestea toate s-au sfărâmat iar eu am devenit liberă, liberă să mă văd eu în toată puterea și strălucirea mea

În relația cu soțul am devenim mai activă și mai încrezătoare, am dat la o parte drama Să văd provocările ca pe un dar care scot super-puterile mele.

Cu copiii nu mai vin către ei din locuri de frică, aveam înainte o frică să nu transmit și eu traume și răni copiilor mei. Acum mă simt mult mai ușoară și mai autentică în raport cu ei.

Florentina Butacu
Read More

Eu ziceam că NU investesc în cursuri pentru mine că e o pierdere de timp, dar în schimb, atunci când simțeam că sunt la capătul puterilor mă duceam să fac cumpărături. Cumpăram mâncare mai mult decât ne-ar fi trebuit. Cumpăram haine la copii mai mult decât aveau ei nevoie la acel moment.

Mi-am dat voie să intru în program, mi-am prioritizat banii, m-am prioritizat pe mine, am dizolvat și acest tipar. De fapt eu aceeași bani îi pierdeam doar că pe lucruri care îmi aduceau doar o pastiluță pe moment. Aici însă am găsit vindecarea din rădăcină a stărilor care mă făceau să cheltui bani.

Aura Prisacariu
Read More

Îmi pare bine că mi-am urmat intuiția și am intrat în acest program care pentru mine a fost magic de-a dreptul.

Am început programul din curiozitate, fără așteptări iar la finalul programului am simțit ca și când m-am născut din nou.

Am înțeles câte povești mi-am creat în copilărie și cât de atașată eram de aceste povești după care îmi ghidam viața.

Simt că procesul meu de vindecare nu s-a încheiat odată cu încheierea programului. Vindecarea mea continuă și acum și va continua atât cât va fi nevoie.

Mioara Bloju
Read More

Bună Alina , voiam să-ți spun că mama a decedat săptămâna trecută.

Cu toată Tristețea care o simt acum, aș vrea să-ți mulțumesc că te-am întâlnit la timp pentru a reface relația cu mama mea. Ultimele luni din viața ei eu fost cu iubire și dragoste de ambele părți. Cu îmbrățișări și sărutări pe frunte din partea ei, cu mulțumesc, cu recunoștință și vorbe frumoase pentru ea.

Am stat lângă ea până la ultima respirație și am simțit totuși bucurie că s-a sfârșit în primul rând chinul ei! Mulțumesc cu recunoștință … ! 🙏

Florentina Butacu
Read More

Cuvintele tale Alina au ajuns cu emoție la mine, am avut pielea de găini.

Mă bucur mult că am reușit să îl remarc și vreau să vă spun că acum remarc cu adevărat munca colosală ce am facut-o cu mine în programul cu mama, am o alta degajare, încredere și liniște, îmi dau voie să merg în necunoscut și fără presiune și maxim de control, îmbrățișez neprevazutul și sunt mai blândă și înțelegătoare cu mine.

Pentru mine asta e woow într-atât încât mă și sperie ca eu pot face și simți aceste lucruri. Te îmbrățișez.

Mădălina Scutariu
Read More

Am pornit acest program în mod superficial, gândindu-mă că eu nu am nicio suferință pentru că am o relație bună cu mama, dar realizez că am așa multe tipare și reguli și vinovații. Nu mai fug de mine cum am făcut-o până acum, chiar dacă am plâns mult în proces.

Eu eram numai veselă, amorțită, iar acum trăiesc durerile pe care trebuia să le trăiesc cândva, dar nu mi-am dat voie să le trăiesc din diverse motive impuse de mine : să fiu puternică, să demonstrez etc.

Previous
Next

Alte femei ca tine au ales să fie libere pe Calea lor

Prin acest Program am ajutat sute de femei!

Femei care s-au simțit datoare față de mama pentru sacrificiile ei și le-a fost greu să pună limite sănătoase în relația cu ea, ca să nu o rănească

Femei care au vrut să facă de ceva timp o schimbare importantă în viața lor, dar au simțit cum ceva le ține pe loc să facă primul pas și le frustrează amânarea asta care nu se mai termină

Femei care și-au dorit să dărâme zidul construit, inconștient, în relația cu cei din jur și să poată să trăiască liber și autentic, fără teamă de judecată sau critică.

Femei care și-au dorit să se elibereze de trecut, de regrete și de gândurile care le consumă energia vitală și să aibă o viață mai armonioasă și mai liniștită.

Femei care au obosit să repete la nesfârșit aceleași tipare din relația cu mama și care vor să își ia libertatea de a-si trai propria lor viata in adevaratul sens al cuvantului, cu propriile valori

Femei care își doresc să devină mame și care și-au luat puterea înapoi pentru a vindeca rănile și traumele ca să nu le dea mai departe copiilor lor

Femei care sunt deja mame și au dorit să își îmbunătățească relația cu copiii lor și să se elibereze de tiparele vechi ca să fie autentice în relația cu ei

Femei care au fost afectate de criticile și nemulțumirile mamei și au vrut să rămână încrezătoare și loiale dorințelor sufletului lor

Câteva motive pentru care să începi noul an în Programul

Odată cu presiunea perioadei de Sărbători, când ți se reactivează sentimente din copilărie și comportamente ce îți îngreunează viața, când, cel mai probabil, în loc să le petreci în armonie și liniște, ai parte de discuții și tensiuni în familie, să știi că, de data aceasta schimbarea chiar te așteaptă în primele zile din noul an.

Poți face primii pași în 2023 cu încredere că vei putea, în sfârșit, să îți trăiești viața, în echilibru și așa cum îți dorești, fără ca la final de An, să retrăiești tot ce ai trăit până acum, ca un cerc care se tot învârte fără oprire.

icon check 2

Îți vei găsi puterea de a pune limite în relația cu mama ta și vei începe să te preocupi mai mult de propria ta viață;

icon check 2

Vei putea să comunici mai bine cu mama ta, să o accepți așa cum este și să îi înțelegi comportamentele, ba chiar vei observa îmbunătățiri și în comportamentul mamei față de tine;

icon check 2

Îți vei îmbunătăți relația cu fiul sau cu fiica ta și vei deveni autentică în rolul de mamă fără să te mai simți vinovată că nu ești o mamă bună;

icon check 2

Vei deveni mai relaxată și mai feminină în relația de cuplu lăsând loc partenerului să fie în energia sa masculină;

icon check 2

Vei reuși să echilibrezi situațiile provocatoare astfel certurile din familie vor scădea în intensitate și nu vei mai simți atâta nevoie să reacționezi;

icon check 2

Vei reuși să-ți iubești și manifești într-un mod sănătos furia, să poți să alegi cum să te manifești când nu ești ascultată, și să nu acționezi impulsiv, așa cum a făcut-o și mama ta;

icon check 2

Îți vei clarifica direcția în următoarea perioadă și vei face primii pași aliniați cu ceea ce îți dorești în următorii ani de la viața ta;

icon check 2

Te vei conecta mai mult la tine și la nevoile tale, te vei simți mai vie și mai feminină în corpul tău de femeie;

icon check 2

Vei deveni mai stăpână pe tine atunci când treci prin provocări și îți vei găsi resurse fără a mai simți nevoia să te bazezi pe deciziile celor din jur.

icon check 2

Te vei simți apreciată, valoroasă, admirată, iubită, vei reuși să fii autonomă emoțional

Ce primești mai exact dacă alegi să faci parte din această călătorie de 8+1 săptămâni

Acces la 8 sesiuni de lucru LIVE de 2.5 ore în valoare de 1600 euro (o sesiune de coaching cu mine valorează 200 euro)

Ghidare audio, de două ori pe săptămână pentru a pune în practică exercițiile și partea teoretică, în valoare de 250 de euro

Fișe de lucru pe care să le aplici în procesul de vindecare și care îți rămân pe viață, în valoare de 150 de euro

Lucrezi zilnic cu o parteneră în procesul de vindecare – valoare neprețuită

Primești susținerea mea ș i îți răspund personal la întrebări în Grupul de WhatsApp, pe durata celor 63 de zile de program – valoare neprețuită

Feedback valoros pentru temele pentru acasă care te va ajuta să identifici rănile, tiparele și vinovățiile din relația cu mama – valoare neprețuită

bonusuri în
valoare de
430 euro

Și asta nu e tot…

Workshop: Cum sa aduci echilibru in famila ta folosind Legile Universale

bonus în valoare de 70 de euro.

bonus
1

O sesiune de grup pentru a dizolva rezistentele din cadrul procesului de vindecare a relatiei cu mama

bonus în valoare de 70 de euro.

bonus
1

După ce se încheie Programul ”Vindecă-ți relația cu mama” vei primi acces timp de 6 luni în Clubul ”Femei, Evoluăm Împreună”,

bonus în valoare de 360 de euro.

bonus
2

Ne vom întâlni LIVE o dată pe lună și vom aborda diverse subiecte despre cum să aplici Legile Universale în situații diferite precum: schimbare de carieră, creșterea abundenței financiare sau creșterea încrederii în sine. 

După cum ai văzut, valoarea totală a Programuluii depășește 1500 de euro însă dacă te înscrii în următoarele 3 zile, nu vei plăti această sumă, și nici măcar jumătate din sumă, cât ar fi prețul în mod normal.

Prețul pe care îl plătești este doar 650 euro într-o singură tranșă sau 3 tranșe a câte 240 euro.

Oferta

PLATA ÎN 3 RATE EGALE

500 euro

240 euro

x 3 tranșe

PLATA INTEGRALĂ

1500 euro

650 euro

x 1 tranșă

Garanția mea pentru tine

Draga mea, odată ce te înscrii în această experiență și faci cel puțin 80% din proces, îți garantez că:

icon-sgeata

Vei putea să comunici mai bine cu mama ta, să o accepți așa cum este și să îi înțelegi comportamentele, ba chiar vei observa îmbunătățiri și în comportamentul mamei față de tine;

icon-sgeata

Vei putea face legături între ceea ce se întâmplă în viața ta, vei deveni recunoscătoare și împăcată cu trecutul, prezentul, dar și cu viitorul tău.

icon-sgeata

Vei îmbunătăți relația cu fiul sau cu fiica ta fără să le transmiți mai departe traumele tale;

icon-sgeata

Vei construi o relație armonioasă cu partenerul tău și vei învăța să comunici deschis cu el fără să simtă că îl împovărezi cu problemele tale;

icon-sgeata

Îți vei îmbunătăți relația cu tine și te vei elibera de judecată și vinovăție.

icon-sgeata

Vei învăța să iei beneficiile și super-puterea ta din tristețe și din traumă, vei observa și accepta și umbra, vei vedea întregul din viața ta;

icon-sgeata

Vei învăța să setezi limite, să spui NU, fără teamă, dar și să ai așteptări mai realiste.

Tot ce îți rămâne să faci este să vii în Program, să fii deschisă să îți vindeci rănile trecutului și să îți permiți să fii bine cu tine, să faci ca primele luni din anul 2023 să fie și primele luni din noua ta viață.

Fii prima femeie din neamul tău care face pace cu trecutul și care găsește curajul de a trăi autentic propria viață!

O dată la zeci de ani, se naște o femeie suficient de curajoasă care să transforme povestea repetată a trecutului și să-și ia puterea de a fi liberă în viața ei.

Acea femeie, ești chiar TU!

Acel an este chiar acum, în 2023.

Este anul în care vei putea să-ți vindeci rănile din relația cu mama și să ai libertatea de a alege diferit.

Prima femeie din neamul tău care vindecă rănile nevindecate ș i rescrie poveștile repetate într-o poveste proprie, așa cum o dorești tu și îți este potrivită.

Întrebări la care s-ar putea să te gândești chiar acum

Înscrie-te pe lista de așteptare pentru a afla când începe următoarea ediție a programului.

La întâlnirile de grup vei primi ghidarea mea și vom face împreună partea practică pe care o dată ce o descoperi, nu vei vrea să o pierzi. Este esențială pentru procesul tău de vindecare.

Zilele aglomerate nu iartă pe nimeni și de aceea am creat un sistem prin care poți recuperarea ușor informațiile.

În cazurile excepționale însă, vei avea la dispoziție înregistrarea LIVE (a doua zi) ca să poți continua procesul cu partenera ta de lucru, indiferent de urgențele de peste zi.

Da.Fișele de lucru și materialele scrise vor fi ale tale pe viață. Materialele audio iar înregistrările audio și înregistrările întâlnirilor LIVE vor fi disponibile cel puțin un an după finalizarea Programului

Da, chiar la începerea programului.

O dată ce se creaza parteneriatele de lucrul după primul modul, componența grupelor va deveni fixă, pentru a putea construi relații profunde și autentice de susținere între participante.

Plata se poate face atât online cu cardul, cât și prin transfer bancar. Dacă dorești să achiți prin transfer bancar trimite un mesaj pe Whatsapp la numarul 0771 362 272 si iti vom trimite detalii contului bancar.

Lavinia

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații suplimentare, colega noastră Lavinia îți va răspunde cu plăcere.

Program:

Luni – Vineri 10:00 – 18:00

© 2021 evoluamimpreuna.ro - Toate drepturile sunt rezervate.