Acceptarea – Primul pas spre vindecarea celor 5 rani emotionale
Cum se activeaza rana de respingere si de nedreptate si care sunt comportamentele specifice

Despre Crina Veres si Puterea Autovindecarii

Sanatatea ta fizica, emotionala si sufleteasca este direct legata de relatiile din viata ta. Succesul si armonia ta depind de felul in care relationezi cu tine insuti, precum si cu ceilalti. De aceea este important sa intelegi si sa constientizezi cine esti ca sa te poti vindeca.

Autovindecarea incepe atunci cand ne dam seama cine suntem, cand reusim sa ne identificam gandurile negative, conflictele interioare si intreaga atitudine distructiva.

Despre Autovindecare si Autocontrol poti invata de la dr. Crina Veres, practicanta Noii Medicine Germanice ce are o experienta remarcanta si de lunga durata:

– peste 12 ani de conferinte interne si internationale,

– peste 13 ani de studiu si practica in cancere si boli grave,

– peste 15 ani de studiu si practica in domeniul nutritiei si fitoterapiei,

– peste 18 ani de studiu si practica in medicina alopata,

– peste 19 ani de studiu si practica pe terapie sistemica de familie, cuplu si copii

– si peste 25 ani de studiu si practica in arte martiale, stiluri externe si interne bazate pe disciplina mintii si a trupului.

Vino si tu la seminarul din 11-12 noiembrie pentru a descoperi alaturi de Dr. Crina Veres, Puterea Autovindecarii prin Noua Medicina Germanica

Cu un tata mort de cancer, divortata, insarcinata si diagnosticata cu leucemie, si in lupta cu problemele vietii, omul Crina Veres decide sa inteleaga complet si sa demonstreze cum apar bolile. Sa afle daca prin actiunile ei a generat bolile si daca tot ea, prin puterea sa, se poate vindeca, cu sau fara ajutorul medicamentelor.

De aceea a studiat, a testat si a aprofundat orice terapie alternativa care i-a venit in cale: Reflexoterapie, Cristaloterapie, Meloterapie, Radiestezie si Infoenergetica, Metoda Silva Reiki, Chirurgie de Lumina, Samanism si Medicina Samanica, Epigenetica, Neuroplastie, Vindecarea prin Puterea Cuvantului, in paralel cu studiile de la Facultatea de Medicina si Psihologie.

Aici poza cu diploma

Vindecata si de al doilea cancer prin cunostintele dobandite de la marii medici ai lumii, din trecut si din prezent, si validate pe cale stiintifica, Crina Veres, doctor, terapeut si conferentiar international, consilier si trainer, organizator de tabere pentru adulti si copii, vine in ajutorul celor in lupta cu boala.

Pornind de la cazurile de boli incurabile din familia ei, Crina Veres are o preocupare deosebita asupra omului, si transmite mai departe ceea ce a experimentat si constientizat  ca sa-i ajute si pe ceilalti sa constientizeze cine sunt, cum se imbolnavesc si cum sa-si faca viata mai lunga si mai frumoasa.

Specialista in Autovindecare si Autocontrol, ne invata ca orice boala a fost generata de o situatie conflictuala traita la un moment dat si ramasa nerezolvata.

Pentru a redobandi starea de sanatate trebuie sa  descoperim acea situatie conflictuala  generatoare de  boala, sa o rezolvam si sa o acceptam, sa ne eliberam de durere.

Ce este o situatie conflictuala?

O situatie conflictuala presupune un soc emotional suficient de mare care ne ia pe nepregatite, prin surprindere, adica ceva rau ce s-a intamplat in viata noastra.

De exemplu: moartea unui membru al familiei, pierderea unei afaceri, divortul sau ruperea unei relatii, un parinte grav bolnav, un copil a avut un accident, pierderea unui animal de companie.

Pornind de la imaginile gasite in corpul nostru, Noua Medicina Germanica a aratat ca fiecare parte a creierului controleaza o parte din organ, fiecare tip de cancer sau boala este controlat de o parte a creierului nostru.

Orice boala este un program biologic comandat de catre creier la impact psihologic, adica atunci cand cineva este in contradictie cu asteptarile mediului, adica cand se intampla total altceva decat ne-am fi asteptat in realitate.

Ca sa apara un program biologic trebuie sa existe un soc emotional. Socul emotional este detonatorul.

Dar ca sa aiba puterea de a declansa acest program, socul trebuie sa ne ia brusc si pe nepregatite, sa il resimtim in solitudine si sa nu aiba o rezolvare imediata sau relevanta;

Daca ne moare un copil, oricine ne va spune sa facem altul, dar nimic nu va inlocui pierderea pe care am suferit-o. Inchiderea unei firme nu are consolare in indemnul celorlalti de a face alta, pentru ca am investit timp, energie si pasiunea noastra.

Asadar, noi dezvoltam un anumit atasament pentru oameni si lucruri dragi din viata noastra, iar o pierdere a lor ne produce suferinta, adica duce la un soc emotional, care, nerezolvat, va duce la boala.

Crina Veres ne explica ca dupa 40 de minute de la aparitia socului, situatia conflictuala creata la nivelul psihicului nostru activeaza sistemul nervos si intram in faza rece de conflict sau faza conflictuala, cand nu avem somn, nu avem pofta de mancare.

Faza activa a bolii se manifesta prin multiplicare celulara(cancer), dar dupa rezolvarea conflictului, tumorile vor fi descompuse cu ajutorul microorganismelor.

Microbii sunt buni sau rai?

O alta abordare a Noii Medicine Germanice, complet diferita de cea a medicinii clasice, explicata de dr. Crina Veres, este asupra microbilor(ciuperci, bacterii, virusi).

Conform acesteia, microbii devin activi numai dupa dezvoltarea conflictului, fiind dirijati si activati de creierul nostru.

In faza calda sau faza post conflictuala vin microbii si mananca tumorile. Tumorile sunt modificari aparute in corp in faza de rezolvare a conflictului. De cate ori facem febra, inflamatii, pneumonie, infectii, ar trebui sa fim fericiti, sa ne bucuram ca am rezolvat un conflict si corpul a intrat in faza de vindecare, sa analizam ce s-a intamplat.

Dar noi ne suparam ca suntem bolnavi si hotaram sa luam medicamente.

Asta inseamna ca, de cate ori suntem diagnosticati cu o “infectie” si suntem tratati cu medicamente, se reprima faza de vindecare a bolii si trecem, mai devreme sau mai tarziu, inapoi in faza de conflict biologic.

Corpul nostru este foarte inteligent, noi trebuie sa lasam natura sa-si faca programul.

Natura nu lucreaza cu operatii, iar asta invatam uitandu-ne la animale din natura care se refac fara nicio interventie.

Natura nu vrea moartea noastra. Daca am invatat sa trecem peste boala inseamna ca am invatat lectia.

Ti-e teama ca bolile se transmit genetic?

Tindem sa credem ca daca unul dintre parintii nostri au suferit de cancer sau alte boli si noi vom mosteni acele afectiuni, dar Crina Veres spune: “Nu genetica este problema, ci niste tipare de atitudini pe care noi le transmitem mai departe si care sunt mult accentuate de catre copii.”

Unii dintre noi traim toata viata cu frica de boala si de moarte pentru ca ne lipseste maturizarea emotionala care o poate controla.

Maturizarea emotionala si rolul ei in prevenirea bolilor

Crina Veres ne vorbeste despre rolul maturizarii noastre emotionale in prevenirea si vindecarea bolilor. Sunt multi oameni imaturi emotional, care nu au interactionat in viata lor cu atatea lucruri din viata reala.

Exemplu, copii crescuti in fata calculatorului, drogati de jocurile pe calculator, care au pierdut contactul cu realitatea, care, de ex., nu au vazut o vaca in viata lor, nici macar la televizor.

Noua Medicina Germanica vine sa ne arate cum sa ne adaptam la realitate. Ne imbolnavim de atatea ori deoarece avem maturizare emotionala de gradinita, platim pretul ignorantei din capul nostru.

Pana la varsta de 24 de ani, omul ar trebui sa fie capabil sa se poata pune in pielea oricarei fiinte din viata noastra si sa reuseasca, la randul lui, sa aduca pe lume copii care sa creasca maturi emotional si perfect adaptati.

Dar adesea vedem parinti imaturi ca si copii lor, incapabili sa inteleaga nevoile emotionale ale copiilor lor si ale celorlalti, si care inca au ei conflicte nerezolvate, de aceea isi bat copii, urla la ei.

Crina Veres ne sfatuieste sa tinem un jurnal care ne ajuta sa ne dam seama cine suntem noi cu adevarat, ca sa ne putem maturiza emotional, si sa ne acceptam asa cum suntem, pe noi insine si problemele din viata noastra.

Doar omul e mereu nemultumit, fie de modul cum arata, fie de a face crize de devalorizare de sine, ceea ce nu se intampla in natura.

Animalele nu fac asta, si nu sunt niciodata intr-o competitie reala asa cum sunt oamenii intre ei, competia care produce suferinta. In natura nu exista suparare, deci nu exista masa conflictuala. Este nevoie sa ne iubim asa cum suntem, sa ne iubim asa cum ne-a lasat natura, sa nu actionam impotriva ei.

Conform medicinii germanice, fiecare boala este un program biologic comandat de creier care vrea sa ne faca mai adaptativi si mai puternici.

Natura este foarte inteligenta, vine sa ne ajute, durerea trebuie sa ne bucure pentru ca inseamna ca ne-am vindecat. Ca sa prevenim boala, ne indeamna sa vorbim despre probleme, conflicte, sa gasim solutii, sa ne maturizam, sa nu traim situatia in solitudine.

Perceptiile noastre duc la boli incurabile, iar schimbarea perceptiilor duce la vindecarea bolilor. Creierul preia informatia in forma bruta, dar noi o deformam.

Cheia vindecarii este constientizarea. Trebuie sa constientizam ca puterea de autovindecare se afla in fiecare dintre noi, ca schimbarea pleaca din interiorul nostru.

In concluzie, asa cum spunea si Crina Veres, nu intamplator, pe templul din Delphi este scris “Cunoaste-te pe tine insuti”.

Tu cat de bine te cunosti? Vino la seminarul din 11-12 noiembrie pentru ca:

  • inveti cum sa devii constient(a) de capacitatea de autovindecare a corpului tau si descoperi cum o poti accesa
  • ​intelegi mecanismul prin care aproape orice boala este declansata de un conflict emotional
  • descoperi care este legatura intre diferite tipuri de boli si gandurile/cuvintele care le-au generat
  • ​inveti sa faci diferenta intre conflictul biologic si conflictul psihologic
  • ​ai posibilitatea sa lucrezi direct cu Dr. Crina Veres

Mai multe detalii pe: https://evoluamimpreuna.ro/curs-noua-medicina-germana-2/

Te astept la eveniment!

 

 

 ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ” ”