add share buttons

​contact: 0769645797

DESCOPERĂ PUTEREA AUTOVINDECĂRII

PRIN NOUA MEDICINĂ GERMANĂ

Seminar Intensiv Susţinut De Dr. Crina Vereş

 Bucureşti | ​11-12 noiembrie 2017

 • simţi că vindecarea ta şi a altora se află dincolo de limitele medicinii clasice ?
 • tu sau cineva drag ţie, suferiţi de o afecţiune fizică sau emoţională căreia nu i-aţi găsit leacul ?
 • te confrunţi adesea cu o teamă inexplicabilă de îmbolnăvire sau chiar de moarte ?
 • vrei să afli ce credinţe limitative şi tipare emoţionale au declanşat afecţiunea cu care te confrunţi acum ?

Atunci Te Invităm La a ​20-a Ediţie a Seminarului 

de Autovindecare şi Tehnici de Echilibrare Emoţională

Inscrierile pentru  acest eveniment s-au incheiat  Daca doresti sa fii anunțat/a cand se va organiza urmatorul Seminar de Noua Medicină Germana, inscrie-te pe Lista de asteptare

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

*până la finalizarea înscrierilor

Noua Medicină Germană este o tehnică de medicină alternativă descoperită de Dr. Ryke Hamer.Acesta a cercetat ştiinţific care este motivul pentru care apar bolile, dar şi metoda prin care acestea pot fi vindecate. Astfel, el a tratat cu succes peste 31.000 de pacienţi doar stând de vorba cu ei.

Dr. Ryke Hamer

Uite De Ce Merită Să Participi La Acest Seminar

 • devii conştient(ă) de capacitatea de autovindecare a corpului tău şi descoperi cum o poţi accesa
 • ​înţelegi mecanismul prin care aproape orice boală este declanşată de un conflict emoţional
 • descoperi care este legătura între diferite tipuri de boli şi gândurile/cuvintele care le-au generat
 • ​înveţi să faci diferenţa între conflictul biologic şi conflictul psihologic
 • ​înveţi să aplici tehnici de eliberare emoţională
 • lucrezi direct cu Dr. Crina Vereş - expert în Noua Medicină Germană, ea însăşi vindecându-se de boli grave precum cancer de colon şi leucemie
 • ​În cele 2 zile, aplici 9 metode de autovindecare fizică şi emoţională pentru a obţine starea de sănătate pe care ţi-o doreşti

Ce Spun Cei Care Au Mai Participat

Cele 9 Metode De Autovindecare Pe Care Le Practici La Seminar

Cele 9 metode pe care le vei exersa la seminar sunt o sinteză din multitudinea de tehnici şi exerciţii practice descoperite şi predate de diversi deschizători de drumuri şi formatori în domeniul Autocunoaşterii, pe care Crina Vereş le-a învăţat, le-a experimentat pe sine şi le-a adaptat nevoilor individuale ale celor peste 10000 mii beneficiari ai sesiunilor de consiliere individuală şi de grup, din ultimii 20 de ani de practică medicală şi terapeutică.

Dr. Crina Vereş ne oferă prin cursuri accesul la ceea ce a învăţat şi experimentat de-a lungul timpului, după cum afirmă:

“Mulţumesc cu fiecare ocazie tuturor Fiinţelor minunate care au apărut în calea mea şi m-au ajutat: să văd lumea cu alţi ochi, să mă descopăr pe mine, să îmi lărgesc orizonturile cu privire la potenţialul uman nelimitat, să înţeleg din ce cauze, în ce situaţii, şi cum apar bolile, şi cum să ne vindecăm trupurile şi sufletele, şi le mulţumesc în special pentru că pot împărtăşi aceste daruri experienţiale transformatoare de viaţă şi conştiinţă cu semenii mei!”

1. Noua Medicină Germană (dr. Ryke Geerd Hamer) – demonstreaza stiintific si imagistic care sunt corelatiile dintre: orice conflict biologic / program emotional mental distructiv pe care il detii (originea si caracteristicile socului emotional cu care te confrunti) - zona din creier afectata de fiecare soc biologic - structura specifica unui anumit organ care este implicata in adaptarea la socul respectiv si prin care creierul asigura supravietuirea organismului.

2. Legătura între Noua Biologie, Neuroplasticitate şi Epigenetică (dr. Bruce Lipton) – constientizezi pe loc, la seminar, cum perceptiile tale modifica citirea genelor din mostenirea noastra genetica si cum adaptarea la mediu duce in fiecare clipa la mutatii spontane, insa nu toate au ca rezultat bolile.

3. Tehnici de Echilibrare Emoţională – activezi meridianele energetice principale stimuland anumite puncte speciale de pe corp, in timp ce ii amintesti psihicului tau care este problema concreta la care lucrezi.

4. Autovindecare şi Autocontrol (dr. Crina Veronica Vereş) – iti redobandesti starea de sanatate: prin descoperirea programelor autodistructive, a gandurilor negative si a credintelor limitative care te-au imbolnavit, prin punerea lor sub observatie asistata si prin inlocuirea algoritmilor dezadaptativi si a continuturilor mentale generatoare de boli cu versiuni de programe biologice autosustenabile / generatoare de bucurie de viata si sanatate.

5. Terapie Noesică şi AutoAnalgezie – descoperi de ce boala incepe ca raspuns biologic negativ la un stimul din mediul intern sau extern si afli cum sa te vindeci prin gandirea bazata pe raspunsurile biologice pozitive.

6. Terapia Iertării, Recunoştinţei şi Iubirii – te conectezi la puterea vindecatoare a afirmatiilor: “Imi pare rau”, “Te rog sa ma ierti”, “Te iubesc”, “Iti multumesc”.

7. Vindecarea Relaţiilor prin Comunicarea Empatică şi Armonioasă – identifici starile de Victima, Agresor si Salvator atat in raport cu tine, cat si cu cei din jurul tau, si inveti cum sa iesi din acest Trio Vicios prin asumarea rolului de Adult Matur Emotional.

8. Oglinzile Eseniene ale Sinelui – afli Cine Esti din parerile pe care ti le faci, clipa de clipa, despre ceilalti si despre orice.

9. Vindecarea Arborelui Genealogic identifici conflictele si dramele pe care le-ai preluat inconstient de la parintii tai, le constientizezi si le alchimizezi inainte sa se transforme in boli grave; exersezi bazele vindecarii acestora daca deja se manifesta in corpul fizic sub forma de boala.

Cui I Se Adresează Acest Seminar

 • persoanelor sănătoase care vor să prevină anumite boli declanşate de stres şi conflicte emoţionale
 • persoanelor sănătoase sau care suferă de diverse afecţiuni şi care vor să înţeleagă de ce în familia lor mai multe persoane suferă de aceeaşi boală
 • persoanelor care vor să descopere răspunsuri la întrebările lor şi să afle mijloace alternative de vindecare
 • persoanelor care vor să afle cum ne influenţează gândurile starea de sănătate

ATENŢIE:

Acest Seminar nu promite vindecarea oricărei boli indiferent de stadiul ei de evoluţie şi nu înlocuieşte tratamentul medical alopat.

Ca şi în cazul medicinei tradiţionale, rezultatele obtinuţe în diverse vindecări prin Noua Medicină Germană şi tehnicile prezentate mai sus, sunt subiective şi diferă de la persoană la persoană, în funcţie de încrederea pe care o acordă pacientul procesului de vindecare şi de perseverentă cu care aplica metodele de aliniere la Viaţă şi Vindecare învăţate.

Cine Va Susţine Acest Seminar

Dr. CRINA VEREŞ – Terapeut şi Conferenţiar Internaţional, cu experienţă în autovindecare în următoarele afecţiuni:

- displazie bilaterală de şolduri congenitală şi atrofie musculatură braţ drept post ruptură de nerv toraco-brahial la naştere (1982), enurezis nocturn (1986), alopecia areata (1989), teroare nocturnă (1989), dermatită severă a scalpului (1990)

- tuse convulsivă şi astm bronsic (1995), artroză bilaterală de genunchi şi şolduri (1995), uter retrovers şi ovare polichistice (1996), atacuri de panică şi prolaps de valvă mitrală (1996), litiază biliară şi esofagită de reflux cu dureri epigastrice cronice (1997)

- leucemie acută (1999), placentă praevia cu stop cardiorespirator la naştere provocată (1999), varice profunde şi tromboflebită profundă postnatală bilaterală la membrele inferioare (1999), anemie feriprivă gravă (1999), spasmofilie şi crampe musculare extrem de dureroase (2000), sechele de rahitism, picior plat şi cifoscolioză (2001), tulburări de ritm cardiac (2001)

​În aceşti ani s-a autovindecat definitiv de patologiile respective, fără intervenţii medicamentoase sau chirurgicale şi se bucură în prezent de o stare de sănătate deplină!

- fractură de coloană vertebrală lombosacrală, paralizia membrelor inferioare şi traumatism craniocerebral post accident rutier grav în SUA (2003), sinuzită cronică (2003), bronşită cronică (2004)

- alergii alimentare şi la factori de mediu cu edem facial şi glotic / şoc anafilactic repetat (2007), constipaţie cronică şi hemoroizi (2007), adenocarcinom rectosigmoidian cu metastaze ganglionare inghinale şi axilare, metastaze hepatice şi metastaze osoase generalizate (2007), boli autoimune: sclerodermie, poliartrita reumatoidă, lupus, scleroză multiplă (2009), noduli mamari recidivanţi (2013), sindrom de burn-out cu edem cerebral (2013)

EXPERIENŢĂ Dr. CRINA VEREŞ 

- mama a 4 copii şi bunică “cei mai buni terapeuţi pentru un neam sunt mamele conştiente” (Crina)

Detalii organizatorice

Bucureşti | 11-12 noiembrie 2017 | click pentru detalii

Investiţie Seminar


Preţ

500 lei/persoană

Pentru un grup de 2 sau mai multe persoane care nu au mai participat la seminar de NMG, investiţia este de 425 lei/pers, cu menţiunea că plata se face integral pentru tot grupul.

 • Acces seminar ambele zile
 • Suport de curs
 • 1 coffee break/zi la prima pauză

Inscrierile pentru  acest eveniment s-au incheiat  Daca doresti sa fii anunțat/a cand se va organiza urmatorul Seminar de Noua Medicină Germana, inscrie-te pe Lista de asteptarePentru persoanele care au mai participat la seminarii sau tabere de NMG cu Crina Vereş, investiţia este de 250 lei / persoană. Pentru a beneficia de această reducere, scrieţi un mail la adresa gianina@evoluamimpreuna.ro cu numele dvs. , oraşul şi data când aţi mai participat la seminarii/ tabere NMG sau telefonaţi la 0769645797 - Gianina (Luni - Vineri: 10:00- 18:00 ) pentru a vi se transmite codul pe care e nevoie să îl completaţi în formularul de înscriere.*


Pași pentru înscriere:

Pasul 1: Click pe butonul de mai sus.


Pasul 2: Adaugă în coş număr de locuri.


Pasul 3: Completează datele de facturare


Pasul 4: Alege modalitatea de plată: plata cu cardul sau transfer bancar.


Pasul 5: Dacă ai ales plata prin transfer bancar vei primi pe email detaliile plăţii.

Important de ştiut!

*Reducerile nu se cumulează.

*Asigurarea locului la eveniment se va face în ordinea plăţilor. Înscrierile nefinalizate cu plată se vor anula după cele 3 zile. Nu se fac plăţi la faţa locului! Prin urmare vor avea acces în sală doar persoanele care şi-au aunţat dinainte participarea, prin plata taxei de participare.

*Plata se va efectua în contul primit pe email în termen de 3 zile de la data înscrierii.

*Locuri limitate!

Apariţii Media - Crina Vereş

Contact

Eveniment organizat de Comunitatea de Dezvoltare Personală:

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

*până la finalizarea înscrierilor

Inscrierile pentru  acest eveniment s-au incheiat  Daca doresti sa fii anunțat/a cand se va organiza urmatorul Seminar de Noua Medicină Germana, inscrie-te pe Lista de asteptare