logo-wide-light

Program Gratuit cu Alina Mărioara Finta

Tată bun. Tată rău. Tată Absent

10-13 martie 2024

Află cum imaginea pe care ți-ai construit-o în relația cu tatăl tău îți afectează relația de cuplu, încrederea în sine și cariera

26,27,28 martie, LIVE pe ZOOM

Program susținut de Alina Mărioara Finta, Fondatoarea Comunității Femei, Evoluăm Împreună ❤️

Știai că s-ar putea să NU ai relația de cuplu pe care o dorești chiar dacă crezi că ai avut un tată bun?

Te-ai gândit vreodată de ce ai atras parteneri nepotriviți, chiar dacă ți-ai promis că nu vei avea un partener la fel de rece și autoritar precum a fost tatăl tău?

Cum se face că…?

Deși tatăl tău a fost un om blând și bun, îți făcea pe plac, erai preferata lui și chiar te înțelegeai cu el mai bine decât cu mama, cum se face că ai atras parteneri nepotriviți pentru tine?

Deși ți-ai promis că nu vei relaționa niciodată cu un bărbat care are aceleași caracteristici negative precum tatăl tău, cum se face că cel mai probabil ai atras în viața ta astfel de parteneri?

Dacă ți-ai construit o imagine pozitivă despre tatăl tău s-ar putea ca, aparent, să atragi bărbați după tiparul tatălui tău, pentru ca mai apoi să observi că partenerul tău a devenit distant, rece, indisponibil emoțional și nu mai dorește să facă ce îți dorești tu.

Dacă ți-ai construit o imagine negativă despre tatăl tău s-ar putea ca să ignori partenerii cu un comportament decent și să fii mai atrasă de cei care au același comportament ca și tatăl tău.

happy father and daughter smiling each other while standing near lake in park

 În perioada 10-13 martie vino în Programul ”Tată bun. Tată rău. Tată Absent” și vei dezlega aceste mistere ale subconștientului indiferent dacă ți-ai creat o imagine bună despre tatăl tău sau o imagine rea.

 Vino într-o călătorie gratuită de 4 zile și află cum să NU lași relația cu tatăl tău să îți afecteze relațiile cu bărbații, cariera și încrederea în sine

Ziua 1

"Tata Bun"
Duminică, 10 martie  
Ora 19.00 - 21.00

Ziua 2

"Tata Absent"
Luni, 11 martie
Ora 19.00 - 21.00

Ziua 3

"Tata Rău"
Marți, 12 martie  
Ora 19.00 - 21.30

Ziua 4

Șezătoare
Miercuri, 13 martie  
Ora 19.00 - 21.30

Duminică, 10 martie, ora 19.00

Ziua 1. Percepția „Tata Bun”

tata-bun

Luni, 11 martie, ora 19.00

Ziua 2. Percepția „Tata Absent”

Care sunt semnele care îți arată că
ți-ai format imaginea „Tata absent”

poza ziua 1

Marți, 12 martie, ora 19.00

Ziua 3. Percepția „Tata Rău”

poza ziua 4

Miercuri, 13 martie, ora 19.00

Ziua 4. Șezătoarea femeilor împlinite în cuplu.

carousel radacini (8)

Alte motive pentru care merită
să iei parte la această experiență

Comunitate de suport

Nu te vei simți niciodată singură pentru că vei avea alături sute de femei ca tine care vor să atragă partenerii potriviți sau să își îmbunătățească relația cu partenerul prin vindecarea relației cu tatăl.

Răspunsuri în timp real la întrebările tale

Vei avea ocazia să primești răspunsuri la întrebările tale pe durata sesiunilor din cadrul Programului Gratuit se vor desfășura LIVE pe Zoom.

Teme pentru acasă care te ajută să găsești răspunsurile potrivite

La sfârșitul fiecărei zile vei avea o temă pentru acasă care te va ajuta să recunoști mai ușor tiparele din relațiile cu partenerii tăi și vei afla cum au fost create în baza imaginii construite despre tatăl tău.

O bună perioadă am crezut că
 nu am nicio problemă în relația cu tata

Numele meu este Alina Mărioara Finta și sunt fondatoarea Comunității ”Femei, evoluăm împreună”, o Comunitate care în acest moment depășește 32 mii de femei.

Până să ajung să fiu mentor, trainer și autor, am avut și eu numeroase probleme ce țin de relațiile cu părinții care îmi impactau relația de cuplu.

Multă vreme l-am văzut pe tatăl meu drept un tată bun. El era bărbatul mai blând din familie, mai înțelegător, nu mă certa, nu mă critica așa cum făcea mama. Și atunci mi-am creat povestea că tatăl meu e personajul pozitiv din copilăria mea, pentru că nu am avut conflicte cu el așa cum le aveam cu mama.

Am dat valul de pe ochi

 Adevărul pe care l-am putut în sfârșit recunoaște este că mi-am construit imaginea de tată bun pentru că în esență el era tatăl absent. El era pur și simplu acolo, dar nu era implicat și nu era conectat emoțional cu mine.

Apoi am înțeles că relația cu tata îmi impactează și celelalte domenii ale vieții: cariera, viața de cuplu, relația cu divinitatea.

Soluția ca să am relații echilibrate și împlinite a fost să-mi dau jos vălul de pe ochi și să încep să îl văd așa cum este și să îmi vindec relația cu el. Și asta vreau să te ajut și pe tine să faci pe durata Programului Gratuit ”Tată bun. Tată rău”.

Te invit să participi și tu într-o experiență care sigur se va lăsa cu multe conștientizări și răspunsuri care te vor face să vezi relația cu tatăl tău din altă perspectivă.

Alte femei care au participat în Programele Transformaționale despre Relația cu Tata

5/5

Am învățat să fiu autentică, liberă atât în relația cu tata, autoritatea și oamenii în general.

Am învățat să văd echilibrul în orice situație, să mă simt împuternicită, să iau decizii fără a-mi fi teamă, pentru că mi-am dat seama că în orice situație există două părți, depinde din ce unghi privești.

Ana Maria Potarniche 

5/5

În relația cu autoritățile, spun exact ce am de spus, nu mai sunt servilă, nu mai am frică de a nu face pe placul altor persoane. Nu mai am tot timpul sentimentul de vinovăție, de a nu gândi “ce trebuie”, inclusiv în relația cu autoritatea. Nu mai îmi reprim sentimentele negative și părerile diferite de cele ale majorității.

Andreea Zimta

5/5

Mi s-au dizolvat resentimentele față de tata și îl pot privi cu iubire, pentru că văd că tot comportamentul lui a avut un sens.

Am dat jos autoritatea de pe piedestal, mă văd pe mine mai mare și îmi pot spune punctul de vedere, fără frică. 

Nistor Adina Elena

5/5

Am reușit să stabilesc anumite limite în relația cu partenerul meu, dar și în cea cu tatăl meu, și să le comunic clar ceea ce îmi doresc acum, mai ales că nu mai sunt un copil.

Simt că am dobândit mai multă încredere în mine; am constatat că pot gestiona situații pe care în trecut preferam să le evit.

Teama de a rămâne singură scade pe zi ce trece. Știu că am puterea de a face tot ceea ce îmi doresc în modul în care mi-l doresc eu, nu în cel dorit de tată sau de partener.

Sunt conștientă că pot fi independentă financiar și simt că am forța necesară să ies în sfârșit din relația toxică în care sunt de aproape 20 de ani.

Roxana

5/5

Am început să privesc mai des lucrurile ca pe un întreg și caut să găsesc aspectele pozitive și negative în orice plan sau situație. Simt mai puține resentimente față de tată și asta simt că îmi aduce o eliberare în toate aspectele vieții mele. Am mai multă acceptare față de mine, față de el, prietenii mei, colegii de serviciu și bărbații din viața mea.

Oana

 De ce e nevoie să răscolești relația cu tata
ca să construiești o relație, o carieră sau o viață care să te împlinească?

Primesc de fiecare dată această întrebare și mi s-a părut important să îți ofer un răspuns aici, înainte de a decide dacă te înscrii sau nu în această experiență. 

Ca să ai viața, cariera sau relația pe care o dorești ai nevoie sa faci alegeri conștiente. Dar ca sa faci alegeri conștiente ai nevoie sa constientizezi trecutul si rănile care necesită a fi vindecate. Tot ce nu scoți la suprafață și nu constientizezi te conduce din urma. Poți avea puterea sa transformi doar ceea ce ești conștientă.

 Trecutul neechilibrat din relație cu tata îți afectează acțiunile și deciziile din prezentul tău fără ca măcar să îți dai seama, de aceea e important să îl scoți la suprafață pentru ca mai apoi să fii tu creatoarea vieții tale și să nu depinzi de evenimentele care s-au întâmplat în trecut în relația cu tatăl tău.

Niciodată nu este prea târziu să găsești răspunsuri la DE-CE-urile tale și să rezolvi problemele de la rădăcină!

Ce pierzi dacă nu participi:

Întrebări și răspunsuri:

Îți recomand să participi live deoarece doar așa vei putea avea acces gratuit în program. Înregistrarea va fi disponibilă mai târziu, contra cost.

Da, te invit să participi în oricare din zile. După fiecare sesiune primești o fișă de lucru cu principalele concluzii ale serii.

Participă la acest program chiar dacă nu-l cunoști pe tata sau el a decedat. Vei putea lucra cu altă figură paternă din viața ta (bunicul, fratele, unchiul).

  • Relația cu energia masculină și încrederea în sine
  • Relația cu partenerul de cuplu
  • Relația cu cariera ta
  • Relația cu autoritatea
  • Relația cu banii
  • Relația cu divinitatea

Voi vorbi câte puțin despre fiecare în program.

Acest program te va ajuta să ai conștientizări profunde despre rănile din relația cu tata. Vindecarea, însă, e un proces mai complex despre care vei afla în ziua 3 din program și la șezătoare.

Da! Vei fi surprinsă să descoperi care sunt rănile din relația cu un tată pe care l-ai avut în admirație și pentru care ai fost „fata lui tata”. Te aștept chiar în prima zi din program, atunci descoperi mai multe despre percepția „Tata Bun”.

© 2024 evoluamimpreuna.ro - Toate drepturile sunt rezervate.

zile
ore
min
sec

Tată bun. Tată rău

*Vei primi un SMS reminder ca sa nu ratezi sesiunile LIVE din program