logo-wide-light

În primele 2 ediții ale Programului am susținut peste 5000 de femei să se elibereze de “hainele mamei” preluate din generațiile anterioare

Hainele
Mamei

De Sărbători, fă pace cu mama ta și eliberează-te de hainele emoționale preluate de la ea!

PROGRAM 100% GRATUIT
cu Alina Mărioara Finta

5-8 decembrie, LIVE
într-un Grup Facebook special

Vino într-o călătorie de 4 zile în care vom explora împreună care sunt hainele mentale, emoționale și relaționale preluate de la mama ta și cum să îți croiești propriile tale haine.

Confirmă participarea simplu, cu un singur click pe butonul de mai jos!

Iar te vezi cu mama ta de sărbători și se reactivează în tine tot felul de sentimente și comportamente ce au devenit deja mult prea greu de suportat?

Mai știi când erai mică și abia așteptai să vină luna Decembrie, ca să primești cadouri de la cei dragi?

Și o priveai pe mama ta cum, ca prin magie, reușea să le facă pe toate, deși pe chipul ei nu vedeai atâta entuziasm pe cât aveai tu. Și, în zilele de Sărbători, când, deși ți-ai fi dorit să petreceți mai mult timp împreună, parcă nici atunci nu era momentul potrivit pentru asta.

Acum ai crescut, ești femeie deja, ai familia ta. Ai responsabilități, probleme de rezolvat, decizii de luat, deja o viață a ta și, teoretic, ai libertatea să o trăiești așa cum îți dorești tu.

Și deși ești pe picioarele tale, nu simți acea libertate.

haina-femeie-puternica
haina-fata-cuminte

De ce se întâmplă asta?

Pentru că, deși vin Sărbătorile de iarnă, acea perioadă pe care, în copilăria ta, o așteptai, cu entuziasm, acum inima ți se face ghem. 

Cu cât se apropie mai mult, cu atât îți e teamă de toate criticile pe care le vei auzi de la mama ta. Așa cum se întâmplă deja de câțiva ani.

Orice faci acum simți că nu este acceptat sau aprobat de mama ta. Sau că nu este conform standardelor ei.

Îți judecă toate deciziile, stilul tău de viață, ai o mare greutate pe suflet că nu te înțelege și că este nemulțumită de tot ce ai face tu.

Și când îi dăruiești cadoul de Sărbători găsește câte ceva să îți spună: ba că de ce i-ai luat cadou, ba că de ce ai dat banii pe cadou, la orice simți nemulțumire din partea ei.

Dar partea bună este că există metode prin care poți ajunge să faci pace cu mama ta chiar de Sărbători prin a te elibera de hainele emoționale preluate de la ea.

Ca să reușești acest lucru te invit într-o călătorie de 4 zile în perioada 5-8 decembrie, timp în care vom explora împreună care sunt hainele emoționale ale mamei tale, pe care încă le porți.

femeia-sacrificiului

În plus, pentru că îmi doresc să fii cât se poate de conștientă de ele îți ofer acces 100% gratuit la această experiență cu condiția să te înscrii înainte să părăsești această pagină.

Introdu numele și adresa ta de email în căsuța de mai jos și hai să numărăm împreună toate hainele emoționale ale mamei tale la care e timpul să renunți.

Cum se va desfășura pe zile
Programul Gratuit

O experiență revelatoare de 4 zile care te va ajuta să petreci Sărbătorile în pace cu mama ta

Iată care sunt etapele pe care le vom parcurge împreună în Programul Gratuit “Hainele mamei”:

Program

Ziua 1

12 mai

Ziua 2

13 mai

Ziua 3

14 mai

Ziua 4

15 mai

Ziua 1

Luni, 5 decembrie, ora 19.00

Afli cum ai preluat hainele emoționale ale mamei tale

În prima zi din Program vei afla de ce ai preluat credințele, reacțiile și comportamentele mamei chiar dacă ți-ai jurat că tu nu o să fii sau nu o să te comporți ca și mama ta atât în relația cu partenerul cât și în relația cu proprii tăi copii.

Ziua 2

Marți, 6 decembrie, ora 19.00

Identifici care sunt hainele comportamentale și emoționale ale mamei tale pe care le îmbraci inconștient în fiecare zi

În a doua zi din program te voi ajuta să descoperi care sunt hainele emoționale legate de comportamente și reacții preluate de la mama, pe care le îmbraci în relația cu tine, în relația cu copiii tăi sau în relația cu partenerul tău. Haine inconștiente pe care le porți în fiecare zi și nici măcar nu îți dai seama.

Ziua 3

Miercuri, 7 decembrie, ora 19.00

Descoperi de ce a o  ierta și a înțelege că “mama atât a putut “ nu te va face să te eliberezi de hainele ei emoționale

În a treia zi de program vei înțelege de ce acceptarea și terapia iertării funcționează doar temporar și de ce cauți să îmbraci hainele emoționale ale trecutului sub formă de resentimente, furie și vinovăție. 

Tot în această zi vei identifica care sunt cele 3 niveluri de vindecare ale rănilor tale (pe care le ascunzi sub haine) printr-un exercițiu de grup care îți va arăta care este nivelul la care ești tu raportat la rănile emoționale din trecut.

Ziua 4

Joi, 8 decembrie, ora 19.00

Workshop Special .Eliberează-te de hainele emoționale ale mamei tale și croiește-ți altele noi’’

La finalul programului, te invit la un Workshop special care va dura aproximativ 2.5 ore pe durata căruia vei afla de ce nu ești împlinită cu ceea ce ai în viața ta și cum ”să-ți coși propriile haine” pentru a fi în sfârșit liberă pe drumul tău.

*Vei primi un SMS reminder ca sa nu ratezi sesiunile LIVE din program

Câteva lucruri pe care femeile de la primele ediții le-au apreciat

Îndrumarea mea de-a lungul procesului

De mai bine de 10 ani am început procesul de vindecare a relației cu mama care mi-a transformat atât relația cu mine, cât și relația cu cei din jurul meu.

De 2 ani am accelerat profund procesul de vindecare prin Legile Universale pe care abia aștept să le împărtășesc cu tine în cadrul acestei experiențe.

Fișele de lucru și temele pentru acasă din fiecare zi de Program

Seara ne întâlnim Live pe platforma Zoom iar după întâlnire îți voi trimite materiale care să completeze și să te susțină în procesul de explorare.

Workshopul de integrare și Sesiunile de Q&A

Cu siguranță vei avea întrebări despre lucrurile pe care urmează să le afli. La finalul întâlnirilor îți voi răspunde personal la fiecare dintre întrebările tale.

Vino în Program să afli cum să-ți croiești noi haine interioare în care să te regăsești!

Povestea din spatele creării acestui Program Gratuit

Toată bucuria mea, tot entuziasmul că voi fi alături de ea, de Sărbători, se transformau în momente de tristețe și frustrare!

Sunt Alina Marioara Finta,  fondatoarea Comunității ,,Femei, Evoluăm Împreună’’, autor și facilitator al programelor transformaționale „Vindecă-ți relația cu mama” și „Vindecă-ți relația cu tata”. 

Dar până a ajunge în această postură am parcurs un drum lung de 10 ani.

Sunt una dintre fiicele care a făcut tot posibilul să încapă în standardele, așteptările și viitorul pe care mama le-a  proiectat pentru ea. 

Unul din momentele, din copilăria mea, în care mă străduiam să nu o supăr pe mama și să fac totul așa cum s-ar fi așteptat ea, se întâmpla odată cu venirea Sărbătorilor de iarnă.

 

Îmi amintesc cu cât entuziasm așteptam să vină acasă, din străinătate, cu tatăl meu și să fiu împreună cu toată familia, în aceeași casă, la aceeași masă, în liniște și binecuvântare.

Cu toate acestea, încă din prima zi, pe seara deja începeau discuțiile, certurile și tensiunile în casă. Mama își exprima nemulțumirea mai ales față de mine, că nu era ordine în casă, că nu era curățenie cum trebuie, că nu erau lucrurile puse la loc.

 

,,ești ca
maică-ta!’’.

Îmi reproșa că sunt prea lentă, prea leneșă, nu mă mișcam mai repede să fac ordine în casă sau să o ajut la a face mâncare alături de ea.

Țipa la mine și deseori ridicam și eu tonul la ea, căci mă simțeam controlată și o mare presiune din partea ei, presiune ce o suportam din ce în ce mai greu.

Toată bucuria mea, tot entuziasmul că voi fi alături de ea, de Sărbători, se transformau în momente de tristețe și frustrare căci nu înțelegeam ce fac greșit și de ce nu pot avea și eu mai multă pace și bucurie în casă, așa cum vedeam la prietenele mele.

Dacă aveam musafiri la masă, totul era bine, dacă eram singuri, însă, certurile, presiunea, tensiunile erau împreună cu noi. 

Astfel mă simțeam atât de obosită, încât am ales să tac și să țin în mine toată furia ca să nu provoc și alte discuții sau nemulțumiri. Mă simțeam vinovată și nu știam pentru ce.

Am început acum zece ani propria mea călătorie de vindecare a relației cu mama, călătorie profundă în urma căreia am ajuns să fiu liberă și să nu mă mai ascund de ea, cu teama de a fi criticată sau de teamă să nu o supăr dacă îi comunic ceea ce am de spus.

Acum mama a ajuns să-mi respectele limitele și viața mea așa cum eu simt să o trăiesc și eu am ajuns să mă bucur de reîntâlnirea cu ea de Sărbători.

Îmi doresc din tot sufletul să te pot ajuta și pe tine să faci primul pas ca să te reușești să faci pace cu mama ta de Sărbători prin a te elibera de hainele preluate de la ea așa că te invit să accepți invitația mea în Programul Gratuit: ”Hainele mamei” – o experiență care îți va da puteri să-ți trăiești propria viață așa cum îți dorești.

Femei pe care le-am ajutat deja să se elibereze de ,,hainele mamei’’

5/5

Îți mulțumesc pentru o seară cu multe aha-uri dar și wow-uri. Cel mai mare wow a fost când am înțeles că trăiesc viața mamei mele și aceleași comportamente în familie și în relație.

Dany

5/5

Nu-mi vine sa cred ca defapt eu fac aceleași lucruri ca ea, ma neglijez pentru familie si oamenii dragi, încercând săi fac mereu fericiti ,renunt la ceva ce-mi place atunci cind știu ca o sa supăr pe cineva drag.

Fac aceste lucruri in relația cu soțul, cu copii si pe plan profesional găsind mereu motive sa renunț, ca nu acum , nu-i pentru mine si tot asa!

Veronica

5/5

Azi sunt recunoscatoare pentru ca am incetat sa mai controlez,sa fac pe detectivul.Incet și sigur accept putina dezordine în casa iar „pelerina mamei de salvator am inchis-o bine în dulap”.Iubesc micile victorii și sunt mandra de evoluția mea.Imi vine sa ma pup în oglinda!Mulțumesc cu recunoștință!

Cătălina

5/5

Aleg libertatea, eliberarea de sub controlul minții, hainelor și rănilor, eliberarea sinelui me, aleg autenticitatea, aleg să fiu! Aleg să văd întregul, să nu mă judec, să nu mai împart Întregul, să nu mai judec sau să împart lucrurile în poli opuși. Îmi aleg menirea. Profund Recunoscătoare.

Ramona

Fii prima femeie din neamul tău care face pace cu trecutul și cu mama, de Sărbători

Draga mea, dacă te-ai săturat de toate momentele în care nu ai găsit liniște și pace în relația ta cu mama, mai ales de Sărbători, e timpul să fii tu cea care face primul pas să găsești calea de a-ți trăi viața pe care ți-o dorești.

Nu vei reuși să îți creezi propriul tău stil în anul 2023 și să trăiești în acord cu sufletul tău, dacă nu faci pace cu tine și dacă nu te eliberezi de sub influența hainelor preluate de la mama ta.

Soluția și răspunsul e în interiorul tău, nu în exterior. Vino în Program și fii tu prima care va face pace cu mama, de Sărbători și care va învăța să trăiască o viață doar pentru ea, liberă și autentică. 

 

*Vei primi un SMS reminder ca sa nu ratezi sesiunile LIVE din program

zile
ore
min
sec

© 2021 evoluamimpreuna.ro - Toate drepturile sunt rezervate.

logo + funda

Hainele
Mamei

*Vei primi un SMS reminder ca sa nu ratezi sesiunile LIVE din program