Interviu cu prof. dr. Ovidiu Bojor: “Plantele ne pot ajuta să ne eliberăm de emoţiile negative”
Eliberează-te de perfecţionism!
Interviu cu prof. dr. Ovidiu Bojor: “Plantele ne pot ajuta să ne eliberăm de emoţiile negative”
Eliberează-te de perfecţionism!

Interviu cu Rita Andreea Mureşan: “Toata lumea poate să primească mesaje de la îngeri”

Cand spui Rita Andreea Muresan, spui ingeri.

Iar cand spui ingeri, spui incredere, iubire si lumina.

In interviul de mai jos, Rita Andreea Muresan – practician in Terapia cu Ingerii – te ajuta sa intelegi cum te poti conecta cu energia acestora, indiferent de blocajele personale sau mentale pe care le poti avea despre acest subiect:

Cum poate o persoana sa recunoasca energia Ingerilor, in conditiile in care nu a interactionat (cel putin constient) cu aceasta pana intr-un anumit moment al vietii?

Ingerii sunt intotdeuna langa noi, ne ghideaza, ne indruma, insa nu au voie sa treaca peste liberul nostru arbitru, deci doar daca le cerem ei pot sa intervina. Din  momentul in care decizi sa intri in contact cu ei, vor gasi modalitati de a-ti transmite mesaje. Important e sa fii deschis si sa nu treci nepasator pe langa ele.

Care este Arhanghelul pe care il invoci cel mai des si cum lucrezi prin intermediul energiei acestuia?

Lucrez frecvent cu Mihael ( curatare si protectie) si Rafael ( vindecare ).

Care este cel mai mare blocaj mental pe care oamenii ar trebui sa-l elimine pentru a se conecta la energia Ingerilor pazitori?

Toti avem momente in viata in care simtim prezenta ingerului pazitor. Cel mai bine ar fi sa realizam ca nu suntem singuri, suntem protejati si tot ceea ce ni se intampla face parte dintr-un plan stabilit de noi atat inainte cat si in aceasta viata. Cu fiecare decizie cream un timeline si ne ducem spre o directie. Nu e nimic gresit , e doar o experienta.

*** Pe 29 iunie, Rita Andreea Muresan sustine conferinta „Iertarea si Ingerul Pazitor”.

*** Inscrie-te AICI ***

Care este cea mai profunda lectie pe care ai interiorizat-o prin intermediul Terapiei cu Ingeri?

Mi-am explicat o serie de intamplari din viata mea, am inteles mai bine ce am avut de invatat si am decis sa raman in contact cu ei. Terapia cu Ingerii nu este o terapie in adevaratul sens al cuvantului. Iti iei intierile si apoi lucrezi cu tine (poti sa o faci si cu altii). La initieri primesti toate informatiile necesare pentru a putea sa intri in contact cu ingerii si arhanghelii, apoi depinde de tine cum le folosesti.

ingeri

Ne poti impartasi o experienta in care ai simtit prezenta – subtila sau evidenta – a Ingerilor?

In  noaptea plecarii mamei mele de pe Pamant, am simtit ca erau toti in jurul ei si apoi in jurul meu pentru a ma consola. Le multumesc cu recunostinta!

Care sunt principalele 3 sfaturi pe care i le-ai da unei persoane care doreste sa-si mentina o stare vibrationala inalta astfel incat sa fie constant receptiva la mesajele entitatilor angelice?

Sa creada si sa aiba incredere. Sa fie recunoscatoare pentru tot ce are si sa nu se concentreze pe ceea ce nu are. Sa multumeasca atunci cand primeste ajutor.

O persoana care se considera “pacatoasa” poate intra in contact cu Ingerii sau este nevoie sa treaca printr-un proces de purificare si curatare?

Eu nu cred in “pacat” . Cred in experiente. Toata lumea poate sa primeasca mesaje de la ingerii sai. Importanta e intentia.

Pe 29 iunie vei sustine la Bucuresti o conferinta despre Iertarea de Sine si Conectarea cu Ingerul Pazitor. Care este mesajul pe care doresti sa-l transmiti persoanelor care vor fi prezente?

Nimic nu e intamplator! Si singura persoana langa care vei sta toata viata esti chiar tu! Deci hai sa invatam sa ne iertam si sa iertam tot in aceasta viata!

Va astept cu mare drag sa ne bucuram impreuna alaturi de ingeri!

*** Pe 29 iunie, Rita Andreea Muresan sustine conferinta „Iertarea si Ingerul Pazitor”.

*** Inscrie-te  AICI***

‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ” ”