În primele 3 ediții ale Programului am susținut peste 7000 de femei să se elibereze de “hainele mamei” preluate din generațiile anterioare

Hainele
Mamei

Află despre cele 3 haine emoționale moștenite de la mama și femeile din neamul tău care îți strâmtorează viața și eliberează-te de ele fără regrete.

Vino într-o călătorie de 3 zile în care vom explora împreună care sunt hainele mentale, emoționale și relaționale preluate de la mama ta și cum să îți croiești propriile tale haine.

Accesează înregistrările la un preț simbolic

Pe an ce trece observi cu îngrijorare cum repeți aceleași tipare de sacrificiu, datorie și nemulțumire și te asemeni tot mai mult cu mama ta în relația cu soțul, cu ai tăi copii și la job

Mai știi când erai mică și abia așteptai să vină primăvara? Așteptai să mergeți împreună la piață sau la magazin să îți cumperi haine noi și poate o rochie pentru Paști sau 1 mai.

Și o priveai pe mama ta cum, ca prin magie, reușea să le facă pe toate, deși pe chipul ei nu vedeai atâta entuziasm pe cât aveai tu. Dar tu nu înțelegeai asta, poate nici nu îți păsa că ea îți oferea ție ce e mai bun, punea bani deoparte să cumpere lucruri pentru toți, mai puțin pentru sine.

Apoi, când tocmai era bucuria mai mare se plângea cât îi este de greu, cât de mult s-a săturat să servească familiei și vă certa de la nimic.

Te încerca vinovăție, rușine, milă iar în mintea ta acest comportament crea doar confuzii.

haina-femeie-puternica
haina-fata-cuminte

Acum ai crescut, ești femeie la casa ta, ai familia ta. Ai responsabilități, probleme de rezolvat, decizii de luat, deja o viață a ta și, teoretic, ai libertatea să o trăiești așa cum îți dorești tu.

Și deși ești pe picioarele tale, nu simți acea libertate, acea viață trăită din plin.

Care sunt cele 3 haine grele împrumutate de la mama pe care le-ai pus pe umeri și ți-ai împovărat viața?

Haina perfecționismului este vocea mamei care te ceartă și care îți spune cum să te porți, cum să vorbești, cum să reacționezi ca să îți păstrezi imaginea de femeie ideală în toate.

Haina fetei cuminți te-a făcut să înțelegi foarte bine ce vor alții de la tine, cum le este lor comod ca tu să fii, astfel că acum, nu mai știi cine ești tu cu adevărat și ce îți dorești de la viața ta.

Haina salvatorului este cea mai sclipitoare haină dar care te împovărează cel mai mult cu problemele altora, cu responsabilitățile altora pe care consideri, în mod eroic, că e nevoie să ți le asumi doar tu.

Pe an ce trece observi cu îngrijorare cum repeți aceleași tipare de sacrificiu, datorie și nemulțumire și te asemeni tot mai mult cu mama ta în relația cu soțul, cu ai tăi copii și la job.

femeia-sacrificiului

Să te eliberezi de “hainele mamei” nu înseamnă să le respingi și să fugi de ele, nici să te prefaci că nu le porți sau să le „accepți” cu resemnare.

Ai făcut asta deja de una singură… a funcționat?

A te elibera de hainele moștenite de la mama este un proces de asumare a libertății tale, de a-ți găsi stilul care ți se potrivește și a lăsa să plece cu recunoștință acele moduri de a gândi, simți și a te comporta care nu-ți mai servesc pe calea ta.

Ca să reușești acest lucru te invit într-o călătorie de 3 zile ÎMPREUNĂ în perioada 7-9 mai, timp în care vom explora împreună cum să te împuternicești să te dezlipești de hainele emoționale și comportamentale care îți limitează viața, pentru a face loc unor haine noi, după propriul stil.

Cum se va desfășura pe zile
Programul

Vei descoperi rând pe rând despre cele mai importante 3 haine emoționale și comportamentale pe care le-ai moștenit de la mama și care îți strâmtorează viața

Iată care sunt etapele pe care le vom parcurge împreună în Programul Gratuit “Hainele mamei”:

Program

Ziua 1

7 mai

Ziua 2

8 mai

Ziua 3

9 mai

Ziua 1

Duminică, 7 mai, ora 19.00

Eliberează-te de haina perfecționistei

Afli cum ai preluat haina femeii perfecte care este veșnic nemulțumită indiferent de câte realizări are

– În prima zi de program afli cum ai preluat credințele, reacțiile și comportamentul unei femei perfecte care nu are dreptul să fie vulnerabilă, să greșească sau să aibă o zi proastă.

– Înveți cum să te iubești chiar și atunci când greșești și îți dai voie să fii autentică în loc de perfectă.

Ballet practice

Ziua 2

Luni, 8 mai, ora 19:00

Eliberează-te de haina fetei cuminți versus haina fetei rebele

Află cum să ieși din haina strâmtă a fetei cuminți și creează-ți propriile reguli după care să-ți trăiești viața, cu toate acestea, fără să devii „fata rebelă”

– Vei descoperi în ce experiențe din trecut s-a format dorința de a face tuturor pe plac și a nu supăra.

– De ce te minimizezi și treci peste valorile tale pentru a păstra haina de fată cuminte?
Cum să îți înțelegi propriile dorințe și ce vrei cel mai mult de la viața ta.

– De ce haina fetei rebele nu te scapă de haina fetei cuminți?

Happy woman in a pink turtleneck

Ziua 3

Marți, 9 mai, ora 19:00

Eliberează-te de haina salvatorului

Vei descoperi de ce nu te poți abține din a te sacrifica pentru ceilalți și cum să ieși din rolul de “mama tuturor răniților” ca să ai timp să-ți trăiești propria viață.
– Vei identifica cum să treci peste efectele negative ale rolului de salvator în relația de cuplu, relația cu copiii și relația cu alți colegi de la locul de muncă.

– Vei descoperi procesul prin care să ieși din rolul de salvator (atât al mamei tale, cât și al altor persoane) ca să te onorezi și să te iubești fără să cazi în capcana de a-i ajuta pe alții.

Caucasian woman with migraine

Câteva lucruri pe care femeile de la primele ediții le-au apreciat

Îndrumarea mea de-a lungul procesului

De mai bine de 10 ani am început procesul de vindecare a relației cu mama care mi-a transformat atât relația cu mine, cât și relația cu cei din jurul meu.

De 3 ani am accelerat profund procesul de vindecare prin Legile Universale pe care abia aștept să le împărtășesc cu tine în cadrul acestei experiențe.

Fișele de lucru și temele pentru acasă din fiecare zi de Program

Seara ne întâlnim Live pe platforma Zoom iar după întâlnire îți voi trimite materiale care să completeze și să te susțină în procesul de explorare.

 Sesiunile de Q&A

Cu siguranță vei avea întrebări despre lucrurile pe care urmează să le afli. La finalul întâlnirilor îți voi răspunde personal la fiecare dintre întrebările tale.

Vino în Program să afli cum să-ți croiești noi haine interioare în care să te regăsești!

Povestea din spatele creării acestui Program

,,Poftim?! Eu să fiu ca maică-mea? Nu vezi cât mă străduiesc să fiu opusul ei?!’’

Sunt Alina Marioara Finta, fondatoarea Comunității ,,Femei, Evoluăm Împreună’’, autor și facilitator al programelor transformaționale „Vindecă-ți relația cu mama” și „Vindecă-ți relația cu tata”.

Dar până a ajunge în această postură am parcurs un drum lung de 12 ani.

Sunt una dintre fiicele care a făcut tot posibilul să încapă în standardele, așteptările și viitorul pe care mama le-a proiectat pentru ea.

Toată viața mama a îmbrăcat haina „Ce spune gura lumii”, haină pe care mi-a cerut să o am și în garderoba mea încă din copilărie până am ajuns să nu mai știu ce vreau de la viața mea.

 

O altă haină pe care mama a croit-o pentru mine a fost haina profesională ”să lucrez la Comisia Europeană ca să fac bani și să-mi fie bine”, o haină pe care am fost cât pe ce să o îmbrac.

Nu am crezut că port hainele mamei mele până nu am auzit de la partenerul meu fraza ,,ești ca maică-ta!’’.

,,Poftim?! Eu să fiu ca maică-mea? Tu nu vezi cât mă străduiesc să fiu opusul ei?!’’

În interior, am simțit cum cade cerul peste mine. Toată viața mi-am jurat că nu voi fi niciodată la fel de critică, dură sau nemulțumită cu partenerul sau cu familia mea, cum a fost mama mea cu noi.

,,ești ca
maică-ta!’’.

Însă, în loc să mă supăr, m-am oprit pentru o clipă și am analizat cum a fost relația noastră până atunci. Iar adevărul este că fusese o relație care se lăsa cu nervi, reproșuri și critici de fiecare dată.

Și atunci am înțeles că am nevoie să mă dezbrac de hainele emoționale ale mamei mele. Pentru că partenerul meu văzuse ceea ce eu mă străduiam să ascund de mine ca fiind neadevărat .

Fetiță fiind îmbrăcasem, fără să știu, hainele mamei mele și nu mai apucasem să mă eliberez de ele.

Am început acum doisprezece ani propria mea călătorie de vindecare a relației cu mama, călătorie profundă care m-a condus de la ,,vreau să am o altă mamă” la ,,sunt profund recunoscătoare mamei mele și nu aș schimba nimic din trecut”.

Iar cel mai important este că acum am ajuns să fiu liberă și să nu mă mai ascund de ea cu teama de a fi criticată sau de teamă să nu o supăr dacă îi comunic ceea ce am de spus.

Acum mama a ajuns să-mi respectele limitele și viața mea așa cum eu simt să o trăiesc și asta pentru că și eu am ajuns să o respect pe a ei.

La doisprezece ani distanță pot spune că am reușit să renunț la hainele mamei mele și să-mi croiesc propriile mele haine în care să mă simt liberă.

Îmi doresc din tot sufletul să te pot ajuta și pe tine să faci primul pas ca să renunți la hainele emoționale ale mamei tale pe care cel mai probabil le porți fără ca măcar să îți dai seama.

De aceea te invit să accepți invitația mea în Programul Gratuit: ”Hainele mamei” – o experiență care te va ajuta să-ți recapeți libertatea și puterea personală ca să-ți trăiești propria viață de care să te bucuri cu adevărat.

Femei pe care le-am ajutat deja să se elibereze de ,,hainele mamei’’

5/5

Îți mulțumesc pentru o seară cu multe aha-uri dar și wow-uri. Cel mai mare wow a fost când am înțeles că trăiesc viața mamei mele și aceleași comportamente în familie și în relație.

Dany

5/5

Nu-mi vine sa cred ca defapt eu fac aceleași lucruri ca ea, ma neglijez pentru familie si oamenii dragi, încercând săi fac mereu fericiti ,renunt la ceva ce-mi place atunci cind știu ca o sa supăr pe cineva drag.

Fac aceste lucruri in relația cu soțul, cu copii si pe plan profesional găsind mereu motive sa renunț, ca nu acum , nu-i pentru mine si tot asa!

Veronica

5/5

Azi sunt recunoscatoare pentru ca am incetat sa mai controlez,sa fac pe detectivul.Incet și sigur accept putina dezordine în casa iar “pelerina mamei de salvator am inchis-o bine în dulap”.Iubesc micile victorii și sunt mandra de evoluția mea.Imi vine sa ma pup în oglinda!Mulțumesc cu recunoștință!

Cătălina

5/5

Aleg libertatea, eliberarea de sub controlul minții, hainelor și rănilor, eliberarea sinelui me, aleg autenticitatea, aleg să fiu! Aleg să văd întregul, să nu mă judec, să nu mai împart Întregul, să nu mai judec sau să împart lucrurile în poli opuși. Îmi aleg menirea. Profund Recunoscătoare.

Ramona

Fii prima femeie din neamul tău care face pace cu trecutul ei, cu viața ei și cu mama

Draga mea, dacă te-ai săturat de presiunea din relația ta cu mama e timpul să fii tu cea care face primul pas să dezlegi durerile trecutului și să găsești calea de a-ți trăi viața pe care ți-o dorești.

Nu vei reuși să îți creezi propriul tău stil autentic și să trăiești în acord cu sufletul tău, dacă nu faci pace cu tine și dacă nu te eliberezi de sub influența hainelor preluate de la mama ta.

Soluția și răspunsul e în interiorul tău, nu în exterior. Vino în Program și fii tu prima femeie din neam care întrerupe tiparele suferinței, sacrificiului, a datoriei și care învață să trăiască o viață împuternicită și liberă.

zile
ore
min
sec

până mai poți accesa înregistrarea cu reducerea de 50%

© 2021 evoluamimpreuna.ro - Toate drepturile sunt rezervate.