Puterea subconştientului tău
Despre Libertate

Îndrăzneşte să-ţi exprimi feminitatea!

“Din dorinta de a ma cunoaste mai bine, de a afla mai multe despre ceea ce se afla in interiorul meu, am ajuns cumva la feminitate. Bineinteles, nu as fi ajuns daca nu ma nasteam in corp de femeie si daca nu as fi inteles ca orice dezvoltare pe plan spiritual se incepe de la baza si anume cu trupul.

Asa am descoperit ca trupul intreg e un univers in sine, singura diferenta fiind aceea ca pare separat prin piele de restul universului.

Toate convingerile pe care noi femeile le invatam inca de mici despre ce anume inseamna a fi femeie isi lasa amprenta in trupul nostru. Simtim asta cel mai bine in zonele specific feminine: sani, solduri, ovare, uter, vagin.

Am crezut ca e normal sa avem dureri, ca e normal sa ne sacrificam pentru cei dragi, ca e normal sa nu simtim placere in trup sau orgasm in viata sexuala. La fel, am considerat ca e normal sa gandim si sa ne comportam precum barbatii, deoarece barbatia pare mult mai apreciata in societatea zilelor noastre decat feminitatea.

Ei bine, nu e normal sa ne simtim complexate sau amenintate in preajma altora, indiferent de calitatile lor si nu e normal sa ne punem seara in pat frante de oboseala, lipsite de vitalitate si fara pofta de viata.

Constientizand aceste lucruri, am pornit pe drumul feminitatii si de atunci invat aproape zilnic ceva nou despre mine, fiind tot mai atenta la ceea ce trupul meu are sa-mi comunice si armonizandu-mi intentia cu trupul.

Consider ca fiecare femeie ar trebui sa fie constienta de trupul ei si sa acceseze informatii calitative legate de tot ce presupune a fi in trup de femeie. Suntem foarte mult in minte si prea putin in trup, foarte mult in tensiune si prea putin intr-o stare de relaxare, care de altfel ar trebui sa fie starea noastra naturala.

Cat de mult ma exprim eu ca femeie? Dupa ce anume tanjeste trupul si sufletul meu? Ce ma impiedica sa imi manifest liber feminitatea? Acestea sunt doar cateva din intrebarile de baza la care te invit sa reflectezi daca te-ai nascut in trup de femeie. Asta pentru ca nu ne nastem femei, ci devenim, cum spunea si Simone de Beauvoir.

De aceea am creat un workshop pentru femei, unde vom experimenta mai mult decat vorbi, vom constientiza mai mult decat teoretiza si ne vom pune trupul la lucru pentru a-i descifra mesajele si pentru a depasi blocajele. Te astept si pe tine!”

– Adela Haru, despre feminitate.

Daca doresti sa iti explorezi feminitatea si sa intri in cercul restrans al celor 12 participante, te invitam la cursul “Puterea energiei feminine” sustinut de Adela Haru in 16 – 17 noiembrie.

 ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ” ”