logo-wide-light

Program Transformațional cu Alina Mărioara Finta

Descoperă 4 dintre cele mai frecvente “haine emoționale” pe care femeile le preiau de la mamele lor și cum să te eliberezi de ele

250 de lei

Relația cu mama îți influențează

În cadrul acestui masterclass vei afla:

Care sunt hainele mamei pe care le porți

Cum te poți elibera de ele

Folosind aceste informații vei reuși

să îți faci propriile alegeri, fără să mai aștepți validarea de la ceilalți

să te pui mai mult pe primul loc, fără să te simți datoare să îi salvezi pe alții de suferință

să devii mai împuternicită în viața ta și să nu mai dai vina pe alții pentru problemele tale

să-ți accesezi și mai mult curajul si libertatea de a fi tu însăți

Ce primești dacă te înscrii la Masterclass-ul ”Hainele Mamei”

Pe durata celor 90 de minute vom lucra împreună ca să conștientizezi care sunt hainele preluate de la mama în care te regăsești cel mai mult și vei înțelege cum ai ajuns să le preiei și cum să te eliberezi de ele, că să trăiești o viață libera în adevăratul sens al cuvântului.

În plus, vei mai primi:

Suportul meu după ce urmărești masterclass-ul. Îmi vei putea pune orice întrebare legată de hainele mamei și îți voi răspunde cu drag, ca să înțelegi mai bine procesul

Fișe de lucru prin care iți descriu procesul prin care să te eliberezi de orice haina emoțională preluata de la mama ta.

O invitație specială în Programul ”Vindecă-ți Relația cu mama” la care participă maxim 24 de femei/ediție, ca să faci pace cu mama ta și să îți lași aripile să se deschidă spre noua ta viață.

Câteva transformări ale femeilor care au lucrat până acum în programele susținute de Alina Finta.

Andrada Ivan
Read More

Am inceput să conștientizez și să fac legături rapid între ceea ce se întamplă în viața mea.

Am devenit recunoscătoare și împăcată cu trecutul meu, prezentul și cu viitorul. Pentru că totul se întâmplă cu un scop.

Mulțumesc!

Luiza Serban
Read More

Am făcut primii pași în a mă elibera din relația de dependență cu mama, am înțeles că deși aparent o critic, ea încă este pe piedestal, m-am vindecat de nevoia de a o asculta pe mama despre nefericirea ei. Am conștientizat că eu mă dau la o parte din viața mea pentru a-i da mamei mele voie să trăiască un locul meu, o salvez de la nefericirea ei în felul acesta.

Simt cum se dizolvă resentimente, exact ca și cum ar pica foile de pe o ceapă, ca să ajungi la mijloc. Și la mijloc sunt eu, așa mă simt. Resentimentele mă țineau blocată în trecut.

De când am lucrat tiparul de salvator, nu mai accept să mai salvez pe nimeni, spun frumos că e responsabilitatea mea, am făcut diferența între responsabilitate și obligație.

Pot pune limite sănătoase celor dragi, chiar dacă unii sunt uimiți. Și sincer mă bucur că în sfârșit POT , EU, Luiza pot !!

Mulțumesc!!

Mariana Cara
Read More

Simt că am luat o decizie foarte bună prin participarea la acest program. De multe ori, pe parcurs, l-am văzut revelator. Am participat cu mare drag și mare entuziasm. Cred, de asemenea, că puterea grupului a fost foarte importantă. Deși, recunosc, nu am crezut ca poate ajuta un grup de femei necunoscute, acum le simt pe toate ca niște prietene.

Programul m-a ajutat sa îmi flexibiliez mintea și percepțiile și asta cred ca e transformarea esențială. Dacă schimbi unghiul din care vezi lucrurile, lucrurile din jur se schimba. Acum înțeleg pe deplin aceasta vorba. Relațiile din viața mea încep să se schimbe, nu doar cea cu mama.

Mihaela Dana
Read More

Înainte de toate, vindecarea relației cu mama a fost plină de provocări, care au scos la suprafață ambele aspecte ale mele (atât cele luminoase, cât și cele întunecate), iar pe de altă parte mi-a adus conștientizări profunde.

Am realizat cât de mult este despre mine, cu adevărat, în acest proces și că mama a fost mereu acolo pentru a-mi arăta, de fiecare dată, oglinda mea și de a scoate din mine tot ce este mai bun, de a-mi arăta puterea mea, prin propria ei putere.

Mă iubesc mai mult și am încredere în corpul meu mai mult! Mulțumesc

Cristina Wedeking
Read More

Am ajuns să îi fiu mamei mele profund recunoscătoare pentru dezvoltarea mea

Am putut să dezgrop și admirația profundă pe care i-o port pe lângă judecata profundă care o aveam pentru ea.

Am reușit să echilibrez tabloul relației relației mele cu ea

Să o echilibrez pe mama în percepția mea.

Să mă detașez pe mine de așteptările uriașe pe care le aveam de la ceea ce ar fi trebuit să îmi ofere mie mama și de atașamentele de modul cum ar fi trebuit să îmi arate că mă iubește.

Acestea toate s-au sfărâmat iar eu am devenit liberă, liberă să mă văd eu în toată puterea și strălucirea mea

În relația cu soțul am devenim mai activă și mai încrezătoare, am dat la o parte drama Să văd provocările ca pe un dar care scot super-puterile mele.

Cu copiii nu mai vin către ei din locuri de frică, aveam înainte o frică să nu transmit și eu traume și răni copiilor mei. Acum mă simt mult mai ușoară și mai autentică în raport cu ei.

Florentina Butacu
Read More

Eu ziceam că NU investesc în cursuri pentru mine că e o pierdere de timp, dar în schimb, atunci când simțeam că sunt la capătul puterilor mă duceam să fac cumpărături. Cumpăram mâncare mai mult decât ne-ar fi trebuit. Cumpăram haine la copii mai mult decât aveau ei nevoie la acel moment.

Mi-am dat voie să intru în program, mi-am prioritizat banii, m-am prioritizat pe mine, am dizolvat și acest tipar. De fapt eu aceeași bani îi pierdeam doar că pe lucruri care îmi aduceau doar o pastiluță pe moment. Aici însă am găsit vindecarea din rădăcină a stărilor care mă făceau să cheltui bani.

Aura Prisacariu
Read More

Îmi pare bine că mi-am urmat intuiția și am intrat în acest program care pentru mine a fost magic de-a dreptul.

Am început programul din curiozitate, fără așteptări iar la finalul programului am simțit ca și când m-am născut din nou.

Am înțeles câte povești mi-am creat în copilărie și cât de atașată eram de aceste povești după care îmi ghidam viața.

Simt că procesul meu de vindecare nu s-a încheiat odată cu încheierea programului. Vindecarea mea continuă și acum și va continua atât cât va fi nevoie.

Mioara Bloju
Read More

Bună Alina , voiam să-ți spun că mama a decedat săptămâna trecută.

Cu toată Tristețea care o simt acum, aș vrea să-ți mulțumesc că te-am întâlnit la timp pentru a reface relația cu mama mea. Ultimele luni din viața ei eu fost cu iubire și dragoste de ambele părți. Cu îmbrățișări și sărutări pe frunte din partea ei, cu mulțumesc, cu recunoștință și vorbe frumoase pentru ea.

Am stat lângă ea până la ultima respirație și am simțit totuși bucurie că s-a sfârșit în primul rând chinul ei! Mulțumesc cu recunoștință … ! 🙏

Florentina Butacu
Read More

Cuvintele tale Alina au ajuns cu emoție la mine, am avut pielea de găini.

Mă bucur mult că am reușit să îl remarc și vreau să vă spun că acum remarc cu adevărat munca colosală ce am facut-o cu mine în programul cu mama, am o alta degajare, încredere și liniște, îmi dau voie să merg în necunoscut și fără presiune și maxim de control, îmbrățișez neprevazutul și sunt mai blândă și înțelegătoare cu mine.

Pentru mine asta e woow într-atât încât mă și sperie ca eu pot face și simți aceste lucruri. Te îmbrățișez.

Mădălina Scutariu
Read More

Am pornit acest program în mod superficial, gândindu-mă că eu nu am nicio suferință pentru că am o relație bună cu mama, dar realizez că am așa multe tipare și reguli și vinovații. Nu mai fug de mine cum am făcut-o până acum, chiar dacă am plâns mult în proces.

Eu eram numai veselă, amorțită, iar acum trăiesc durerile pe care trebuia să le trăiesc cândva, dar nu mi-am dat voie să le trăiesc din diverse motive impuse de mine : să fiu puternică, să demonstrez etc.

Previous
Next

Alte femei care au ales să fie libere pe calea lor

Despre Alina Mărioara Finta

Alina Mărioara Finta este fondatoarea Comunității ”Femei, Evoluăm Împreună” și creatoarea Programelor ”Vindecă-ți relația cu mama” și ”Vindecă-ți relația cu tata” la care au participat deja peste 420 femei. 


Alina crede cu tărie că fiecare femeie merită să se simtă liberă să fie ea însăși și să fie femeia prosperă care îi inspiră pe alții prin propria autenticitate. Ea este omul care le ajută pe femei să își descopere și să își transforme cele mai grele dureri ale trecutului în super-puterile lor și le susține să iubească atât partea întunecată a lucrurilor, cât și pe cea luminoasă.

alina finta

Alina are convingerea că relația cu mama este cea mai importantă rădăcină pentru o femeie, pentru că atunci când o femeie își echilibrează relația cu mama este liberă să își trăiască viitorul și prezentul pe care îl dorește, și a transmis deja mai departe mesajul ei către peste 7 mii de femei care au participat atât în experiențele gratuite organizate de ea, cât și în cele plătite.

Unele femei poartă hainele mamei toată viața lor fără să fie conștiente de asta

Fii prima femeie din neamul tău case alege să se elibereze de “hainele emoționale” preluate de la mama pentru a crea o viată în care să te simți libera în adevăratul sens al cuvântului.

ZILE
ORE
MINUTE
SECUNDE

© 2021 evoluamimpreuna.ro - Toate drepturile sunt rezervate.