11 cărți de dezvoltare personală care mi-au fost cel mai de folos până acum
7 practici pentru a-ţi menţine sănătatea fizică în perioada de izolare (şi nu numai)
11 cărți de dezvoltare personală care mi-au fost cel mai de folos până acum
7 practici pentru a-ţi menţine sănătatea fizică în perioada de izolare (şi nu numai)

Umanitatea trece în aceasta perioada printr-o profundă criză de transformare din cauza noului coronavirus.

În aceste momente, mai mult decat altă dată, este nevoie să ne reamintim că orice criza are potenţialul de a ne aduce mai aproape de noi înşine şi de natura noastră divină.

Tocmai de aceea am decis să-ți prezint o alta perspectiva asupra evenimentelor pe care le trăim în prezent.

Poate ca rândurile urmatoare vor fi surprinzatoare sau greu de crezut pentru unii dintre noi, în timp ce pentru alții poate sunt o confirmare, exact ceea ce aveau nevoie sa auda în aceste momente.

Indiferent in ce tabără te incadrezi, află că sesiunea de channeling de mai jos vine dintr-un plan de conștiința al sufletului, acolo unde evenimentele exterioare nu sunt percepute așa cum le vedem noi, aici, “în realitate”.

Dacă este pentru prima oară cand auzi de cuvantul “channeling”, află că acesta se referă la capacitatea unui medium de a  intra în contact cu entităţile superioare pentru a primi mesaje de la acestea. Un medium este o persoană care, prin intermediul unei stări de transă, poate comunica cu ghizii spirituali sau alte spirite şi poate fi un intermediar între acestea şi cei de pe Pământ.

Sesiunea de channeling pe care o vei gasi în randurile de mai jos este oferită de mediumul Kathy lui Robert Schwartz – hipnoterapeut şi autor al bestseller-urilor “Suflete curajoase” şi “Darul sufletului tău” :

(Este necesar sa menționez ca textul pe care l-am primit este needitat (ti-l ofer exact asa cum a  fost primit de Kathy), de aceea exista anumite fraze care s-ar putea sa nu aibă sens.

“Este evident în ultimii ani că schimbarea conștiinței are loc pe pământ într-un mod intens.

Creșterea în energiile luminii a dus la risipirea acelor lucruri care au fost ascunse în întuneric; încercările de a ascunde adevărul au fost primordiale în viața celor care doresc să dețină controlul. Neadevărurile țipătoare au fost ceea ce s-ar putea numi protestul acestei lumi care a intrat în toate domeniile societății, ale religiei, politicii; apelând la egalitate între gen, rasă, sexualitate și multe altele.

Trecerea în interiorul umanității este de la frică la iubire, ceea ce vedeți și ceea ce vizionați sunt acele lucruri pe care umanitatea în ansamblu NU le doreste, astfel încât să le conducă spre ceea ce doresc.

Un punct de basculare așa cum a fost destinat a fost atins în noiembrie 2019 și în conformitate cu frecvențele „programate” pentru a lovi pământul , a apărut in 2020. Aceasta trebuia să fie / este momentul în care trecerea conștiinței de la frică la iubire va fi actualizată, deoarece vibrația / frecvența/ energia este mult mai puternică decât teama pe care o privești.

Există două lucruri care isi fac treaba  aici, deoarece aceste două mesaje pentru omenire sunt cele care le-au ținut să mențină acea frică în interiorul lor celular, spunând că umanitatea a avut o vibrație joasă specifică, care este extrasă colectiv din celulele lor. În primul rând, acea mare teamă de moarte și, în al doilea rând, acea frică universală de supraviețuire.

Prezența coronavirusului în timp oglindește anxietatea și întreține teama de a muri. Continuă să vorbească despre moarte iminentă, chiar dacă numerele nu o reflectă, mesajul este în mod clar una dintre cele mai mari temeri din celulele omenirii, moartea.

 În al doilea rând, virusul provoacă o panică la nivel mondial în ceea ce privește caderea bursei, care pentru mulți reprezintă decesul / eliminarea simbolurilor de supraviețuire; locurile de muncă, conturile lor bancare, cele 401K-uri ale acestora, deoarece provoacă o avalansa de frică  legata de „BANI”. În termeni reali, este o frică de viitor.

Cum voi supraviețui fără garanțiile de siguranță și securitate și lumea spune că nu există garanții. Cât de înfricoșător!  Și acesta este rostul: de a simți înfricoșarea,  frica pe măsură ce se ridică în corp și de a fi eliberata / transmutata în calmul și pacea pe care le aduce in inima iubirea.

 Teama care rezonează cu forma umană și cu celulele, este scoasa in fata la nivel colectiv prin prezentarea acestui virus, si este pentru mișcarea sa în afara corpului pe măsură ce vibrațiile / frecvențele mai mari ale iubirii încep să intre pentru că au intrat deja pe pământ și ca atare, a creat timpul pentru ca trupurile omenirii să corespundă pământului pe care merg.

Fiecare om care a venit pe pământ a avut în corpul lui aceeași vibrație pe care pământul însuși o avea,pentru ca trupul este o extensie a pământului. Corpul este pur și simplu ceea ce este animat de sursa de energie creatoare / sufletul. Când pământul a început această mișcare în 5D, ceea ce stătea asupra ei (umanitatea) a început să simtă această apăsare pentru frecvența mai mare a iubirii și a luminii, dar frica a luptat puternic pentru a-și menține poziția și acum frica nu se poate menține așa cum este reflectată de această „Pandemie Mortală” care schimbă modul de viață al tuturor și acesta este rostul ei …pentru a schimba umanitatea.

Pur și simplu  3D este frică și 5D este dragoste. Dragostea sau lumina au devenit deja vii pe suprafața pământului, care  include si locuitorii sai, deoarece este timpul lor să-și aleagă destinele. Se luptă pentru a menține acea teamă care le spune că lucrurile nu trebuie să se schimbe? sau  permit acelei iubiri să intre in viata lor. Aici se exercită liberul arbitru.

Această vibrație nu va fi oprită, ceea ce vă spune că dragostea a ajuns și vă va susține pe deplin dacă va predati.  Putem vedea că în acest moment  majoritatea se va preda iubirii, si vă putem spune că un an de acum lumea nu va mai fi la fel. Mulți vor „reveni” după o noapte foarte întunecată a experienței sufletesti. Mulți vor lupta pentru a menține o istorie care tocmai a dispărut, și mulți alții nu vor accepta acest nou mod de viață și vor ceda la frică iar cand vor muri,  iubirea ii va invada și vor înțelege. Unii se vor întoarce, alții vor ajuta de sus, ca să zic așa.

Cei ca tine, unul numit lucrator de lumină, a pregătit acest moment toată viața. Acesta este timpul pentru care ai venit; să stai în lumina ta știind că acest moment temător de pe pământ nu este al tău. Ești observatorul situației în timp ce te afli în poziția 5D care te-a chemat atât de mult timp. Oh, vei sări între lumi / dimensiuni, deoarece frica este foarte puternică și poate fi vizualizată și simtita zilnic / pe oră. Dar, după cum observi, îți amintești că ai venit să ancorezi această lumină care provoacă atât de mult haos,  si asa cum  această lume veche se descompune,  prin eforturile și dăruirea pentru propriul plan și destin.

Cercetările, observațiile și mulți cunoscuți ti-au adus multe amintiri despre cine esti cu adevărat, iar în acest timp vei simți pacea, calmul, frumusețea și dragostea în emoția reală a celui care esti cu adevarat. Ești o ființă umană care este animată de dragostea lui Dumnezeu / sursa creatoare, tu esti animatorul și să știi că aceasta este absolvirea ta, venirea ta acasa, cel mai mare dintre toate designurile și dorințele tale, visul tău devine realitate pentru a fi în viață și bine, în pace și compasiune în cel mai mare moment pe care Pământul l-a cunoscut vreodată; pentru a-i ajuta pe ceilalți să-și amintească în acest moment al schimbării conștiinței, trecerea de la frică la iubire este dincolo de cuvinte.

Scopul acestui virus este de a ajuta oamenii să scoată din corpul lor frica care a trăit acolo încă de la începutul timpului pe aceast pamant, sub toate formele pe care le-au avut.

A trăi fără teamă înseamnă a TRAI cu adevarat și asta se întâmplă. Există cei ca tine însuți care vor transmuta ultimele vestigii ale fricii, așa cum tu esti  dintre cei treziți, există cei care se vor preda și, într-o sclipire, intră în starea de compasiune amintindu-și „de undeva” că dragostea câștigă în fața fricii. Există cei care vor tipa si se vor zbate declarand că vor accepta iubirea caci frica este prea dureroasă pentru a fi întreținută și multe alte scenarii vor avea loc în mințile și corpurile pământenilor care fac această schimbare. Alții își vor lua trupurile de frică „de pe pamant” și vor trece dincolo. Totul este perfecțiune  în 5D.

Așadar, această poveste, deși aparent fantastică este doar modul în care lumea și-a început mișcarea catre dragoste și numai în timp vor apărea  fapte, dar nu este o experiență dramatică, ci mai degrabă una care ar putea fi numită o greșeală,cand de fapt în realitate a fost acel om de știință care, cu inima deschisă, a început procesul acestei perioade în vremea când omenirea intră într-o nouă realitate.

Acum, am dori să iti spunem încă un lucru și acesta este: esti pretuiț de aceia dintre noi și sunt mulți care te-au iubit, te-au călăuzit și ti-au observat luptele și realizările, au facut-o cu o mândrie atât de mare pentru ca nu ai pierdut niciodată direcția și nici devotamentul față de cel mai frumos plan al tău. Chiar și în momentul tău cel mai întunecat din această viață până în prezent, ai ținut constant și ai biruit acele forțe de teamă pe care le-ai purtat în tine.

Este cu adevărat momentul să sărbătorim chiar și când privești spre exterior și vezi această frică apăsătoare în jur; acesta este semnalul că timpul este aici pentru a-ți aduce aminte în a ști că totul este perfecțiune, nu este nevoie să simți nici măcar acel frison al morții, așa cum se speră de la tine. De fapt, ai trăit moartea  in cea mai mare parte a vieții tale fiindu-ti teamă de ea. Este timpul tău să începi să trăiești în rapsodia propriei tale muzici, inima ta bătând în simfonia mișcărilor vieții tale. Este timpul tău să stai ferm în dragostea care ești și să știi scopul vieții tale, visul vieții tale este asupra ta.

 Pace!”

De asemenea, daca doresti sa te abonezi la newsletter-ul lui Robert Schwartz pentru a afla mai multe informatii despre planul sufletului, o poti face aici.

Să îţi fie de folos!

Traducere : Alina Manolache

Comentarii Facebook

1 Comment

  1. Elena Popescu spune:

    Minunat acest mesaj! cu toata traducerea relativa, am inteles ca a sosit timpul pentru care am venit pe aceasta planeta, avem de facut trecerea de la frica la IUBIRE, asta e tema noastra acum si sa ne predam IUBIRII este o alegere necesara care ne duce catre perfectiune.
    Iti multumesc, Alina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Channeling coronavirus: Frică sau iubire?
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.
Detalii