Noua Medicină Germană sau legătura stres – boală
Hrana sănătoasă, cea mai importantă investiţie din viaţa ta!

Feminitatea ca mod de viaţă

 

Am ales sa ma specializez pe tot ce inseamna feminitate, deoarece imi doresc sa le reamintesc in primul rand femeilor din Romania ce daruri se afla inauntrul lor, dar ca acestea nu pot fi cu adevarat manifestate daca nu sunt constientizate si scoase la lumina.

Bineinteles, atunci cand ele sunt scoase la lumina, primii care se bucura de ele vor fi barbatii si implicit relatiile lor vor reveni la o stare de armonie si relaxare. Dar acest lucru nu se poate realiza, daca femeia nu se cunoaste cu adevarat pe ea insasi, daca nu si-a ingaduit libertatea sa se exploreze si sa se manifeste.

Stim ca feminitatea nu inseamna feminism. Dar oare stim cu adevarat ce este feminitatea?

Atata timp cat cabinetele ginecologice sunt pline de femei cu probleme de sanatate specific feminine (ovare, uter, cancer la san, cancer de col) tind sa consider ca nu stim si ca in realitate nu ne cunoastem trupul ca femei.

Deloc intamplator, din ce in ce mai putine femei pot ramane insarcinate sau nu mai au deloc ciclu menstrual. Aici se ajunge atunci cand femeia nu-si mai manifesta feminitatea, nu-si mai acorda timp sa se relaxeze, sa se cunoasca pe sine si sa se armonizeze cu natura.

Acum stim ca feminitatea nu inseamna sa fii imbracata la moda, cu haine de firma si nici dichisita mereu ca o papusa. Feminitatea inseamna mult mai mult…deoarece sursa ei este in interiorul tau ca femeie. Iar daca acolo nu lucrezi si nu-ti oferi timp sa privesti, nu vei intelege nimic din ce presupune a fi femeie, cu atat mai putin a avea o relatie echilibrata si frumoasa cu un barbat.

Si daca nu te intereseaza acest aspect al feminitatii sau daca crezi ca esti deja foarte feminina de la nastere, te invit sa arunci o privire la barbatul de langa tine, deoarece el reflecta ca o oglinda raportul tau cu feminitatea. Iar daca nu ai inca un barbat langa tine, cu atat mai mult, intoarcerea la feminitatea ta este foarte necesara.

Relatia cu partenerul reflecta relatia pe care o ai cu tine insati, implicit cu feminitatea/masculinitatea ta. Atata timp cat ne plangem de defectele barbatilor, suntem inca departe de feminitatea noastra. Ne asteptam ca barbatii sa ne inteleaga, dar noi nu ne intelegem pe noi insine ca femei.

A venit timpul sa iesim din statutul de victima si sa urmarim mereu ce avem de invatat despre noi in relatiile pe care le avem.

Feminitatea nu e despre moda, tocuri si unghii false, din contra! Feminitatea e un mod de viata pentru femei care implica tot ce inseamna sanatate, frumusete, iubire, pasiune, naturalete, arta, creativitate, profunzime, armonie, intuitie, tandrete, gingasie, eleganta, rafinament, sensibilitate, senzualitate, spiritualitate, intelepciune, etc.

Frumusetea nu e decat o consecinta a sanatatii tale ca femeie, iar daca acest aspect este neglijat odata cu trupul tau, ai pierdut contactul cu orice inseamna feminitate.

De aceea, te invit sa explorezi direct esenta, ceea ce eu am descoperit ca fiind o cauza adanca a fericirii sau nefericirii noastre ca femei si anume raportul femeii cu feminitatea ei. Abia apoi putem vorbi de relatia cu masculinul, altfel totul va deveni un labirint in care ne zbatem fara iesire, fara sa intelegem de ce.

Pentru asta, am ales cele mai utile exercitii care sa scoata la lumina ceea ce se afla in tine, prin intermediul unui workshop “Puterea energiei feminine”, toate prin prisma experientei mele ca participant, dar si ca trainer care lucreaza cu femei.

De asemenea, daca te inscrii prin Evoluam Impreuna, beneficiezi de o reducere de 10% din pretul afisat. Daca te cheama, asculta-ti intuitia si nu lasa alte impedimente in calea desavarsirii tale ca femeie.

Detalii si inscrieri aici: http://lifeinbalance.ro/2014/02/25/curs-puterea-energiei-feminine-cluj-napoca-29-30-03-2014/

Cu drag,

Adela Haru (Moldovan)’ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ” ”