Evoluăm Împreună caută o colegă nouă care să scrie cu suflet pentru poziția de Senior Copywriter. Atenție, căutăm o persoană cu experiență!
Crezi În Planul Sufletului Tău?

Să facem cunoștință. Eu sunt Alina Finta.

14691891_1267267643303666_4848031537598024698_o

Salut, numele meu este Alina Finta. Eu sunt gazda acestei povești Evoluăm Împreună și m-am gândit să-ți dau mai multe informații despre mine pentru a ne putea cunoaște mai bine.

M-am nascut in Tara Oasului, locul in care se agata harta-n cui si ai caror localnici au o parere despre Bucuresti care cu greu poate fi zdruncinata.

M-am ferit atat de mult de “capitala” tocmai pentru ca familia, prietenii si cunostintele mi-au spus ca este un oras aglomerat, cu oameni distanti si reci, care isi vad doar de propriile interese.

Acesta este motivul principal pentru care am ales sa fac facultatea la Cluj, nu la Bucuresti.

Insa viata mea s-a schimbat cu 6 ani in urma, moment in care am cerut un semn de la Univers in ceea ce priveste misiunea mea personala.

Semnele si oamenii pe care ii intalneam ma indreptau spre Bucuresti, asa ca sunt recunoscatoare pentru ca nu i-am ascultat pe ceilalti si pentru ca mi-am urmat glasul inimii.

Daca nu as fi ajuns in “locul ferit”, poate ca astazi tu nu ai fi citit aceste randuri si nu ai fi avut acces la oricare dintre evenimentele pe care le organizez impreuna cu echipa mea.

Am aproape 28 de ani si de mai bine de 3 ani si jumatate organizez evenimente de dezvoltare personala si spirituala pentru oamenii dornici sa se cunoasca mai bine si sa manifeste viata la care viseaza.

Sunt fondatoarea Evoluam Impreuna, iar intrebarea pe care o aud cel mai des atat de la trainerii cu care interactionez, cat si de la oamenii care participa la evenimentele noastre este: “Cati ani spuneai ca ai?”

Prin Evoluam Impreuna, intentia mea este sa aduc cele mai valoroase evenimente nationale si internationale catre toti oamenii care isi doresc o viata implinita, atat in ceea ce priveste sanatatea lor, relatiile cu cei din jur, cat si prosperitatea.

In acest moment, simt ca mi-am gasit sensul si sunt constienta ca a trebuit sa lucrez foarte mult cu mine pentru a-mi recapata puterea interioara care ma va duce mai departe pe drumul meu.

Recunosc ca cea mai mare satisfactie pe care o am este cand primesc un e-mail ce contine un sincer “Multumesc!” de la abonatii site-ului (in acest moment avem 15.000 oameni care ne citesc e-mail-urile) sau privirea mai presus de cuvinte a celor care participa la evenimentele noastre si care ne marturisesc ca le-am schimbat viata.

Nu am spus niciodata ca mi-am ales o misiune usoara.

Sunt constienta ca voi avea mereu de lucru si ca noi provocari apar pe masura ce altele dispar. Insa ceea ce ma motiveaza este UMANITATEA si faptul ca este necesar sa fim impreuna si sa ne oferim sprijinul reciproc atunci cand dorim sa ne cunoastem mai bine sau sa depasim anumite tipare si obstacole personale.

Evenimentele pe care le organizez trec intotdeauna prin filtrul personal. Cu alte cuvinte, cunosc trainerii, particip  la evenimentele lor si abia dupa ce ma asigur ca sunt valoroase le dau mai departe abonatilor mei.

Lucrez impreuna cu colegele mele – Andreea – care ma ajuta sa scriu newsletterele si care pastreaza legatura cu partenerii nostri si Gianina – care se ocupa de mentinerea relatiei cu participantii la evenimente.

In final, doresc sa-ti transmit ca fac tot ce imi sta in putina pentru ca tu sa ai acces la acele evenimente care sa iti arate drumul tau personal si spiritual.

Te imbratisez cu sinceritate,

Alina Finta

www.evoluamimpreuna.ro‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ” ”