Discurs TEDx – Ce este realitatea in care traim?
Dr. Prof Dulcan – Exista Dumnezeu? Ce inseamna a fi spiritual?

Dr. Prof. Dulcan – Perspective spirituale asupra genezei fiintei umane

 

Recent i-am pus cateva intrebari domnului profesor dr. Constantin Dumitru Dulcan despre misterul nasterii, geneza fiintei umane din punct de vedere spiritual si ce responsabilitati au parintii atunci cand se hotarasc sa aduca pe lume un copil. In acest articol vom afla perspectiva dansului despre acest subiect.

Poate ca stii deja ca in perioada 14-21 mai, impreuna cu profesorul Dulcan vom organiza turneul “Misterul Nasterii si Calatoria Sufletului pe Pamant”. Iar in video-urile de mai jos, acesta spune si de ce recomanda romanilor sa vina la aceasta conferinta unica unde o avem invitata pe Anne Givaudan, autoarea cartii “Cele 9 trepte – o privire spirituala asupra genezei fiintei umane”

– Care este cea mai mare responsabilitate a parintilor fata de copii?

– Dr. Dulcan: Iubirea

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/UaGqVrTA0Jk” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

 

De ce recomanda profesorul Dulcan cuplurilor care vor sa aiba copii, sa vina la conferinta “Misterul Nasterii si Calatoria Sufletului pe Pamant”, dar si tuturor celor care sunt deschisi la a afla mai multe despre viata, indiferent ca sunt deja parinti sau urmeaza sa fie?

Poti vedea raspunsul domnului profesor in video-ul de mai jos in care vei afla de altfel si:

  •  mai multe detalii despre Anne Givaudan si despre calatoriile extracorporale,
  • ce spune despre povestea Rebecai, fiinta care i-a dezvaluit lui Anne Givaudan experienta sa de intrupare
  • de ce anumite mame nu pot avea copii
  • de ce este important sa devenim constienti de aceste lucuri pentru a ne fi mai bine tuturor, pentru a ne bucura de sanatate, de pace in lume si de o viata traita in armonie
  • si multe altele…

“Orice om care vrea sa stie misterul nasterii lui este sfatuit sa vina la aceasta conferinta, pentru ca ceea ce se spune acolo, sunt adevaruri care se aud pentru prima data pentru pamanteni. Aceasta carte nu este scrisa dupa alte carti. Este o carte primita din Universul de dincolo de noi. Ce mister poate fi mai mare decat asta, sa vezi ca cineva de dincolo iti spune tot ce se intampla aici, in tine, in lumea ta fizica? Si mai ales in corpul unei mame.

Aflam atunci ca, iata, copiii sunt darul universului pe care ni-l face noua. Ceea ce mi se pare extraordinar.

Copiii sunt ai universului, dar ne sunt dati noua tocmai pentru a-i educa. Si suntem alesi fie de catre ghizi, fie de catre copiii care vin dupa criteriul combinatiilor genelor de care au nevoie. Pentru ca fiecare fiinta care se naste vine aici cu un sens, cu un scop, cu o finalitate si are nevoie de anumite insusiri, anumite abilitati.

Aceste abilitati sunt date de combinatia genetica a celor doi genitori, parintii. Acesta este criteriul dupa care suntem alesi.”

***

“Fiind prima oara cand noi aflam de la o faptura care urmeaza sa vina printre noi, toate acele conditii ideale, optime, prin care noi toti sa reusim in viata. Ce ne putem dori altceva decat o viata frumoasa si copii fericiti si reusiti? Nimic altceva. Avem toate motivele sa participam pentru ne bucura impreuna de niste lucruri de exceptie pe care oaspetii nostri ni le vor comunica.”

<iframe “https://www.youtube.com/embed/cwDDQqmxjZ4?rel=0″ width=”860″ height=”465″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Pentru mai multe detalii despre conferinta intra pe link-ul urmator:

https://evoluamimpreuna.ro/turneu2018/ 

‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ” ”