Harta Constiintei: cele 9 niveluri de constiinta constructive de la Dr. David Hawkins
Calatoria Sufletului: Povestea Rebecai, fiinta care s-a intrupat pe Pamant

Dincolo de lumea fizica: Ce sunt calatoriile extracorporale?

Ai auzit vreodata de calatoriile extracorporale? Ai avut parte de asemenea experiente sau cunosti pe cineva care a avut?

Daca e pentru prima data cand auzi despre asa ceva, citeste in continuare deoarece vei descoperi cateva lucruri foarte interesante. Pana si cei mai sceptici oameni vor ramane pe ganduri in urma a ceea ce iti vom prezenta.

De asemenea, vei putea afla in video-urile de mai jos si ce parere are Dr. Prof. Constantin Dumitru Dulcan, om de stiinta si neurolog, despre aceste fenomene de necrezut pentru unii oameni.

Pornim de la ideea ca noi suntem mai mult decat corpul fizic. Suntem si suflet si spirit.

In momentul in care te privesti in oglinda, iti recunosti Corpul fizic. Atunci cand traiesti o emotie puternica, o resimti in Suflet (chiar daca nu este evidenta si pe chip). Iar de fiecare data cand te rogi sau meditezi, te conectezi la divinitate prin intermediul Spiritului.

Insa fiinta umana este formata din mai multe straturi invizibile ochiului fizic.

Inca din Antichitate, samanismul, hinduismul si spiritualitatea yoghina au descris mai multe invelisuri subtile sub care salasluieste spiritul. Unul dintre aceste corpuri este corpul astral.

Corpul astral este vizibil sub forma unei aure in diferite nuante de culori, fiind vizibila doar pentru initiati sau pentru cei care s-au nascut cu chakra celui de-al treilea ochi deschisa.

Ce sunt calatoriile extracorporale?

Calatoriile extracorporale sau calatoriile astrale pot fi definite drept “iesirea temporara a sufletului din corp”. Este capacitatea unei persoane sa calatoreasca cu constiinta in afara corpului, in universul nevazut.

Altfel spus, mintea constienta paraseste corpul fizic si ajunge in corpul astral, iar sufletul trece intr-un nou nivel de constiinta in care legile fizicii nu mai sunt valabile.

Persoana care traieste o calatorie extracorporala  este mai mult sau mai putin constienta de elementele pe care le intalneste in planul astral in functie de gradul sau de evolutie spirituala.

Iata ce spune si Domnul Dulcan despre calatoriile extracorporale si comparatia acestora cu fenomenul mortii clinice.

 

Robert Monroe si calatoriile astrale

Robert Monroe a dat startul studierii acestui fenomen, fiind autorul a doua dintre cele mai cunoscute carti din domeniu: “Calatoriile extracorporale” si “Calatoriile indepartate”. Ambele descriu in detaliu calatoriile astrale, cea de-a doua carte continand chiar experientele personale ale autorului.

Robert Monroe, de profesie inginer, a avut o astfel de experienta prima data in anul 1958.  Ulterior a creat si Institutul Monroe in care a solicitat colaborarea a numerosi oameni de stiinta pentru a studia acest fenomen.

Printre caracteristicile calatoriilor extracorporale pe care Robert Monroe le aminteste sunt:

  1. Experientele extracorporale sunt experiente umane universale.

Acest lucru inseamna ca exista asemanari flagrante intre experientele traite de oameni cu nivel de cultura total diferite: experienta unei gospodine din Kansas va semana foarte mult cu cea traita de un locuitor al Egiptului Antic.

  1. Calatoria extracorporala poate fi declansata de o boala (de cele mai multe ori incurabila) sau o emotie puternica.

In majoritatea cazurilor, insa, calatoria astrala este traita in timpul somnului, aparent fara vreo cauza anume.

  1. Majoritatea celor care au parte de o calatorie extracorporala resimt o stare de multumire sufleteasca (in jur de 90-95%) in timp ce 5% sunt inspaimantati de aceasta experienta.

Si Dr. Henrik Ehrsson, profesor in neurostiinte cognitive in cadrul Institutului Karolinska din Stockholm, este unul dintre cercetatorii care au depus numeroase eforturi pentru a studia experientele extracorporale. Dr. Ehrsson a fost primul care a reusit inducerea unei experiente extracorporale in cazul unor voluntari sanatosi, in cadrul unui laborator.

Iata ce spune si domnul profesor Dulcan despre Anne Givaudan, care va fi prezenta in luna mai in Romania,  si calatoriile extracorporale

“Anne Givaudan spune ca i s-a intamplat prima oara cand era studenta, sa se decorporalizeze. Dupa care a devenit din asta o tehnica prin care a facut enorm de multe calatorii astrale si a incercat sa ajute oamenii in functie de adevarul pe care l-a inteles pe aceasta cale, pe aceasta dimensiune.

Am tinut sa o invitam pe Anne aici pentru ca daca majoritatea cartilor se scriu prin informatia pe care o obtinem din acest spatiu fizic al nostru, ea obtine informatii de la sursa, de la esenta existentei universului, ceea ce mi se pare extraordinar.

Imaginati-va sa publici o carte pe care ti-o comunica o fiinta care urmeaza sa se nasca pe  Pamant… Sa se spuna ce se intampla luna de luna in momentul in care ea se intrupeaza in corpul mamei. Sunt niste informatii aduse pentru prima oara pamantenilor.

De aceea am tinut sa publicam si la romani aceasta carte (Cele 9 trepte) pentru ca voiam ca si neamul nostru sa inteleaga ca exista un dincolo, ca dincolo nu este decat o lume de care ne desparte un val al frecventei.

 

“Si evoluand intelegem ca raul pe care ni-l facem unii altora nu este de bun augur, nici pentru noi , nici pentru semenii nostri, ba dimpotriva, riscul de a ne ucide prin prostie, prin ignoranta este extrem de crescut.

In clipa de fata avem o noua stiinta, avem o serie intreaga de ramuri ale cunoasterii stiintifice care ne releva ca exista o alta dimensiune de Univers, o dimensiune spirituala. Ca noi toti venim de acolo si ne intoarcem acolo.

Si pentru a ne intelege, a trai in armonie, avem nevoie sa schimbam modalitatea de a gandi actuala care se demonstreaza a fi una paguboasa.”

Anne Givaudan este autoarea bestseller-ului “ Cele noua trepte – o privire spirituala asupra genezei  fiintei umane” in care descrie calatoria sufletului dinainte de conceptie pana la nastere. Anne afirma: “pur si simplu am capacitatea de a iesi din corpul meu si de a povesti ca un ziarist de la fata locului ce vad, pe cine intalnesc, pentru a deschide portile inimii si mai ales ale sufletului astfel incat amintirile care inca mai dorm in noi sa fie aduse la lumina.”

Prima sa iesire din corp a avut loc in momentul studentiei, in timp ce se odihnea dupa cursuri. Stand in pat, s-a vazut plutind deasupra corpului timp de cateva minute si s-a intrebat ceea ce multi oameni care traiesc aceasta experienta se intreaba: “Oare am murit?”

Experientele sale extracorporale au pus la dispozitia publicului larg o multime de invataturi despre principalele intrebari existentiale:

De unde venim ? Incotro ne indreptam? Care este rolul nostru aici?

Prin intermediul acestor calatorii, Anne Givaudan a avut acces la informatii dincolo de aceasta lume fizica. Informatii pe care le-a transpus in peste 25 de carti traduse in mai multe limbi. De asemenea a tinut si seminarii in diverse colturi ale lumii.

In perioada 14-21 mai vom organiza turneul national “Misterul Nasterii si Calatoria Sufletului pe Pamant” in Bucuresti, Iasi, Brasov si Cluj. Si alaturi de domnul Dulcan va veni si Anne Givaudan pentru prima data in Romania, impreuna cu sotul ei, medicul pediatru, Antoine Achram.

De la toti 3 vom afla o noua perspectiva asupra ceea ce inseamna geneza fiintei umane, o perspectiva dincolo de ceea ce putem vedea noi din punct de vedere material.

Te intereseaza si pe tine acest subiect?

Fie ca urmeaza sa devii parinte in perioada urmatoare sau doar ai o curiozitate despre astfel de subiecte, cu siguranta vei gasi foarte interesant si folositor ceea ce vei descoperi.

Aceasta conferinta iti va aduce intelegeri a ceea ce esti tu dincolo de acest plan material. Vei gasi raspunsuri la intrebari pe care ti le-ai pus si tu cel putin o data in viata dar la care poate nu ai gasit raspunsuri.

Vei putea intelege mai bine viata si vei putea trece cu mai multa usurinta peste provocarile din viata de zi cu zi. Vei vedea totul la un alt nivel pe care noi acum nu il putem vedea atunci cand avem o provocare cu care ne intalnim.

Te vei cunoaste mai bine cat si pe ceilalti, ii vei intelege mai repede, mai usor si te vei putea conecta mult mai profund cu ei pentru a trai in pace si armonie.

Iar daca ai citit cartile domnului Dulcan, ai vazut materiale pe internet sau chiar ai participat la un eveniment pe care l-a sustinut dansul in Bucuresti si rezonezi cu perspectiva sa de viata inseamna ca esti o persoana cu o sete mare de cunoastere care intotdeuna este deschisa sa afle mai multe.

Si aceasta conferinta inedita, unica in Romania este un prilej foarte bun pentru tine pentru a fi alaturi de domnul Dulcan si a descoperi impreuna noi perspective care sa te redefineasca si completeze ca om.

Vino si tu alaturi de noi la acest eveniment! Alege orasul care este cel mai potrivit pentru tine si inscrie-te pe link-ul de mai jos. Gasesti acolo toate detaliile.

http://evoluamimpreuna.ro/turneu2018/

‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ” ”