Să facem cunoștință. Eu sunt Alina Finta.
Prof. Dumitru Constantin Dulcan: „Femeia este primăvara lumii”
Să facem cunoștință. Eu sunt Alina Finta.
Prof. Dumitru Constantin Dulcan: „Femeia este primăvara lumii”

Conștientizări după Workshopul ”Planul Sufletului Tău- Trezirea Scopului Vieții Tale”

M-am reîntors de curând din Hamburg de la un workshop ținut de Robert Schwartz ”Planul Sufletului Tau: Trezirea Scopului Vieții Tale” (trad. din ”Your Soul’s Plan: Awakening to Your Life Purpose”). Și aș vrea să-ți împărtășesc conștientizările mele de după workshop, dar probabil ești curios să afli mai întâi cine este acest Robert Schwartz.

Foarte pe scurt, Robert Schwartz este cel care de mai bine de 20 de ani îi ajută pe oameni să găsească răspunsuri la cele mai complicate  întrebări existențiale: „De ce sunt aici pe acest Pământ?”, ”Ce sens are viața mea?”, „Oare cu ce-am greșit de mi se întamplă tocmai mie toate aceste lucruri rele?”.

Însă bănuiesc că vrei să știi mai multe despre el.

Povestea lui Robert Schwartz

Să facem prezentările de rigoare. El este Robert Schwartz. De fapt îți voi spune povestea lui pe scurt, pentru că e o poveste ce merită a fi povestită. Te invit să-ți lași mintea deschisă pentru că povestea lui este una neordinară. Sau o poți interpreta ca pe o parabolă despre viață de dinainte de viață. Tu alegi cât de mult vrei să îmbrățișezi povestea. Eu îți voi relata doar faptele. Așadar, uite care e povestea lui Robert.

Călătoria lui Robert Schwartz de ghid spiritual (terestru) a început în 7 mai 2003, ziua în care a consultat un medium. Ce este un medium? Mediumul este persoană cu abilități psihice extra-senzoriale cu ajutorul cărora intermediază comunicarea cu spiritele celor decedați și alte entități non-fizice. A apelat la ea pentru că se simțea rătăcit în acel punct al vieții sale din cauza jobului său de corporatist care-l făcea să se simtă mizerabil. Până aici nimic extraordinar. Mulți dintre noi experimentăm acest sentiment de acută pierdere a sinelui în lumea corporatistă, hipertehnologizată și robotic structurată.

În cadrul ședinței, i-a povestit clarvăzătoarei câteva circumstanțele generale ale vieții lui, la schimb însă a primit răspunsuri extrem de detaliate despre viața lui, detalii șocante! Unul din ele a fost rugăciunea exactă pe care i-a adresat-o lui Dumnezeu într-un moment de cumpănă cu ceva timp în urmă. Mediumul i-a explicat că fiecare dintre noi avem ghizi spirituali, entități non-fizice împreună cu care sufletul nostru își planifică reîncarnările. Prin intermediul mediumului, el a preluat legătura cu ghizii săi. Doritor să-și înțeleagă criza existențială prin care trecea, și-a întrebat ghizii despre provocările vieții lui. Iar ghizii i-au răspuns că sufletul lui și le planificase înainte să se nască, iar scopul acestor provocări nu este suferința, ci creșterea ca rezultat al însușirii lecțiilor de viață în urma acestor provocări.

Ghizii i-au dezvăluit planul sufletul său – provocările de viață alese și motivele din spatele acestor alegeri. Deoarece suferințele din viață l-au făcut extrem de sensibil la durere, și-a dezvoltat o motivație intensă de a-i elibera de durere și pe ceilalți. În urma revelației sale, s-a simțit foarte potențat de efectul de vindecare pe care îl poate aduce conștientizarea planului de viață de dinainte de naștere. Ca rezultat, s-a hotărât să-și dedice viața scrierilor și ședințelor cu mediumuri pentru revelarea planurilor de viață pe care sufletele și le aleg înainte să se nască. Aceasta este povestea foarte pe scurt. Pentru detalii intră pe site-ul www.yoursoulsplan.com sau citește cartea ”Suflete curajoase” tradusă în română și publicată de editura For You. Cât privește cea de-a doua carte a lui Robert Schwartz ”Your Soul’s Gift” (Darurile Sufletului Tău) urmează să facem demersuri pentru traducerea acesteia în română.

Workshopul ”Planul sufletului tau – Trezirea Scopului Vieții tale”

Dar să revenim la workshop. În cadrul lui, Robert ne-a expus și nouă motivele pentru care alegem noi înșine să trăim cele mai mari provocări ale vieții. Hipnoza regresivă, metoda cu care Robert lucrează pentru a-i ajuta pe doritori să-și acceseze planul sufletului, mi-a adus înțelegerea scopului profund spiritual al încercărilor prin care eu însămi am ales să trec.

Robert Schwartz este ghidul care prin regresii îți deschide o fereastră către lumea de dincolo, unde ca ființe eterne ne proiectăm atât provocările vieții, cât și lecțiile de învățat. Parcurgând procesul de descoperire a acestui plan de viață poți afla:

  • De ce ai atras experiențele prin care ai trecut și care este motivul pentru care cineva poate să aleagă să treacă prin boală, despărțire sau moartea a cuiva drag?
  • De ce ai ales ca anumite persoane să intre și/sau să iasă din viața ta, și mai ales de ce ți-ai ales părinții care ți-au dat naștere?
  • Care este scopul lecțiilor de viață pe care ai ales să ți le însușești?
  • Care sunt virtuțile pe care sufletul tău și le-a dezvoltat trecând prin cele mai mari provocări ale vieții?
  • Care sunt cele mai mari daruri cu care ai venit pe acest Pământ?
  • Care este scopul principal al sufletului tău în această viață?

Conștientizările mele de după Workshop

Prima mea impresie de după workshop este că-mi simt sufletul reînviat după provocările vieții din ultima perioadă. Conștientizările au fost multe și revelatoare, dar impactul cel mai puternic asupra mea l-a avut conștientizarea faptului că într-adevăr suntem niște suflete foarte curajoase care au părăsit lumea plină de iubire și unitate din care venim pentru a trăi momente de frică, incertitudine, suferință și pierdere aici pe Pământ.

Poate te întrebi:  cum să fiu eu un suflet curajos dacă experimentez frică, anxietate și rușine? Tocmai pentru că experimentezi aceste emoții, ești un suflet curajos!

O alta trăire profundă am avut-o când m-am întâlnit cu ghizii mei spirituali, “Consiliul Înțelepților” cu care mi-am făcut planul de viață. Simt și acum în corp fiorii pe care i-am simțit atunci când mi-au confirmat că sunt pe Calea mea si toată iubirea necondiționată respectul  pe care l- am simțit din partea lor.

Dar înțelegerea curajului cu care înfruntăm viața mai vine cu o altă conștientizare valoroasă – sufletele noastre au toată tăria și calitățile necesare pentru a face față provocărilor alese. Asta schimbă complet perspectiva asupra dificultăților vieții!

Înainte de workshop priveam persoanele cu handicap fizic sau psihic cu milă și compasiune, sau uneori chiar cu revoltă: ”De ce li se întâmplă unor oameni atât de buni lucruri atât de rele?!”

Sentimentul care mă încearcă acum este de admirație pentru forța și tăria spiritului lor și pentru alegerile neobișnuite pe care le-au făcut pentru această viață. Orice dificultate, pierdere, accident sau boală aduc sufletului o experiență necesară dezvoltării și creșterii. Ele ne aduc cele mai mari daruri ale vieții: iertarea, starea de prezență, curajul, iubirea și empatia.

 

Beneficiile Cunoașterii Planului Sufletului Tău

  1. Confirmarea că ești pe calea bună. De ce este important să te reconectezi la planul sufletului? Primul beneficiu major este că îți aduce confirmarea că ești pe calea cea bună și în acord cu scopul misiunii pentru care te-ai născut. Am avut momente în trecut în care m-am întrebat: oare acesta este drumul meu? În urma workshopului mă simt mai liniștită și împăcată cu toate alegerile pe care le-am făcut pentru că mi s-a confirmat ca sunt pe Calea mea, în acord cu planul sufletului meu.
  2. Înțelegerea Misiunii. Un al beneficiu este ÎNȚELEGEREA clară a ceea ce trăiești. Dacă până în momentul dezvăluirii planului te simțeai rătăcit și debusolat și nu-ți înțelegeai traiectoria de viață, conectarea cu planul sufletului îți dezvăluie SENSUL vieții. Cine ești, de ce ești pe acest Pământ. Care este chemarea și misiunea ta principală.
  3. Acceptarea vieții. Cel mai important aspect al dezvăluirii este că înlocuiești sentimentele de mânie și culpabilitate, rușine        și vinovăție cu emoțiile care cresc și dezvoltă – iertarea, acceptarea și pacea interioară. Apreciezi mai mult viața și începi să fii recunoscător pentru ea, cu tot ce implică ca proces de evoluție și extindere a sufletului.
  4. Încredere în sufletul tău curajos. Nu în ultimul rând, conectarea cu sufletul te reconectează la propria ta călătorie de viață. Te ajută să-ți vezi cu claritate calea pentru a reporni cu acceptare și deschidere spre provocările pe care ți le-ai asumat. Capeți o nebănuită încredere în sufletul tău curajos care îți ghidează pașii în direcția bună. Începi să vezi semnele că ești pe drum bun, exact ca pe autostradă. Universul îți transmite mesaje, iar tu începi să le vezi peste tot în jurul tău.

Robert Schwartz vine în România!

Experiența mea personală a fost atât de revelatoare, încât l-am invitat pe Robert în România. Vestea buna este că mi-a acceptat propunerea. Deci fii cu ochii pe evenimentele noastre. Îl vei putea întâlni pe Robert Schwartz în carne și oase. În weekendul 22-23 februarie 2020 va fi la București, iar dacă ești în căutarea unor răspunsuri despre viața ta și scopul pentru care ai venit pe Pământ, atunci acest workshop este pentru tine.

În loc de Încheiere…

Dacă ai întrebări despre procesul cunoașterii planului sufletului tău nu ezita să ne întrebi în formularul de chestionar (îl găsești aici). Completarea durează un minut.

Sunt curioasă să aflu și abia aștept să-mi spui părerea ta despre planul sufletului. Crezi că există un astfel de plan? Fie crezi, fie nu crezi, te rugăm să ne împărtășești părerea ta. Contează mult pentru mine.

 

Te îmbrățișez cu drag,

Alina Finta

Fondatoarea Evoluam Impreuna

 ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ” ”