Revoluţia doctorului Hamer – Noua Medicină Germanică
Poftă bună… la sănătate!

Conceptul de Noua Medicină Germanică

Legatura stransa dintre conflictele emotionale si scoarta cerebrala sta in faptul ca fiecare parte a creierului nostru a fost programata sa raspunda instantaneu la eventualele conflicte sau pericole. O stare permanenta de stres emotional imbolnaveste progresiv organul aferent.

Dupa 20 de ani de cercetare si terapie a peste 31.000 de pacienti, dr. Hamer a descoperit ca totul face parte dintr-un program al naturii, menit sa ajute corpul sa ajute organismul sa iasa din starea conflictuala si sa se maturizeze emotional. Hamer sustine ca acest program are doua faze: faza de conflict activ (faza rece) si faza de conflict rezolvat (faza calda).

 

Faza de conflict activ (imbolnavirea propriu-zisa)

In corp se instaleaza o stare de neliniste, tensiune, insotita de insomnii. Dispare apetitul, iar corpul pierde in greutate. Extremitatile sunt permanent reci, apare tremurul si transpiratia rece, pielea se sensibilizeaza si devine usor iritata, iar starea generala este una de surescitare, agitatie interioara permanenta. Toate aceste simptome indica faptul ca boala/tumoarea s-a instalat si se afla in plina evolutie. Intensitatea simptomelor depinde, in mod natural, de intensitatea si impactul socului conflictual. Daca o persoana ramane in aceasta stare prea mult timp, urmarile pot fi fatale. Moartea, insa, nu survine datorita tumorii in sine, ci datorita epuizarii organismului. Acesta sufera pierderi masive de energie, este exagerat de slabit, duce lipsa de odihna, este epuizat mental. Adesea, socul emotional initial este amplificat de vestea devastatoare a diagnosticului sau a predictiilor medicale de tipul :”mai ai 5 luni de trait”. In acest caz, organismul ajunge sa se consume de doua mai mult si sa sufere un al doilea mare soc emotional la care, daca se adauga si tratamentul conventional (chimioterapia in cazul cancerului), rata de supravietuire a pacientului scade.

DAR, odata ce se petrece o constientizare si o rezolvare a conflictului emotional, corpul intra in:

 

Faza de conflict rezolvat (vindecarea propriu-zisa)

Pe perioada fazei de conflict rezolvat, organismul incepe sa se vindece. Apetitul revine, dar suntem foarte obositi (putem chiar sa nu avem puterea de a ne ridica din pat). Odihna si furnizarea tuturor nutrientilor necesari organismului sunt esentiale pe perioada de vindecare. A doua faza este denumită faza calda si, in aceasta perioada, vasele de sange se maresc, incalzind extremitatile si pielea. Vindecarea se poate manifesta si prin diferite boli (in general „calduroase”  precum febra, hipertensiunea)  si stari de oboseala prelungite, nevoie de somn, deoarece corpul face eforturi imense pentru a se regenera si reechilibra.

Odată cu rezolvarea conflictului, se produce o schimbare la nivelul organelor. Boala isi stopeaza evolutia si este declansat procesul de reparare specific. O zona care s-a necrozat sau a prezentat ulceratii in timpul fazei active a conflictului, este acum regenerata si refacuta cu celule noi. Acest proces este insotit, de regula, de inflamatii potential dureroase, cauzate de edeme care protejeaza tesutul pe durata vindecarii. Alte simptome tipice regenerarii sunt: hipersensibilitate, mancarimi, spasme (daca tesuturile musculare sunt implicate) si inflamatii. Exemple de boli care apar doar in procesele de vindecare sunt: diferite probleme de piele, hemoroizi, laringita, bronsita, artrita, ateroscleroza, disfunctii ale rinichilor si vezicii urinare, anumite boli ale ficatului si infectii.

O alta descoperire interesanta a dr. Hamer este legata de microorganisme. Se pare ca microbii, precum ciupercile, virusii, bacteriile apar in corp in faza de vindecare cu scopul de a ajuta organismul sa se curete. Inflamatiile, febra, supurarile, toate sunt semne ca organismul se reface.

Bacteriile ajuta la descompunerea tumorilor care nu isi mai au rostul si au proliferat in timpul fazei active: tumorile pulmonare, tumorile de colon, tumorile la rinichi, tumorile la prostata, tumorile la uter, tumorile de san, melanoamele si mesothelioma. Virusii sunt implicati in procesul de vindecare a tesuturilor coordonate de cortexul cerebral. Hepatita, pneumonia, herpesul, gripa si gripa stomacala indica faptul ca procese virulente naturale de vindecare sunt in curs.

Dr. Hamer a demonstrat, fara nici o indoiala, ca organismul nu poate muri niciodata de cancer, in sine. O persoana poate muri ca rezultat al complicaţiilor mecanice produse de tumori, de exemplu blocarea unui organ vital, precum colonul sau bila, dar in nici un caz celulele canceroase, in sine, nu pot provoca moartea.

Daca o persoana moare pe durata fazei initiale active a conflictului, este de obicei din cauza pierderii de energie, a slabirii exagerate, a lipsei de somn si a epuizarii mentale si emotionale.

Daca pacientul nu a facut nici un tratament conventional de cancer (in special chimioterapie sau radioterapie) GNM ,”Sistemul Ontogenetic al tumorilor”, are o rata de succes de 95 până la 98%. Este o ironie ca aceste statistici ale succeselor remarcabile ale Dr. Hamer au fost date chiar de autoritati. Cand Dr. Hamer a fost arestat, în 1997, pentru acordarea de sfaturi medicale, fara a avea licenta medicala, pentru trei persoane, politia a confiscat fisele pacientilor sai şi le-a analizat. Un procuror public a fost nevoit sa recunoască, in timpul procesului, ca după 5 ani, 6000 din 6500 de pacienti cu cancer in faza terminala erau inca in viata.

 boala nu este o eroare a naturii ci ea are o anume semnificatie biologica. Boala evolueaza pe baza unor programe ale naturii proiectate cu scopul de a-l ajuta pe individ sa coopereze cu evenimentele aparute in viata lui. 

Profita de ocazie si vino alaturi de noi la seminarul organizat pe tema „Noua Medicina Germanica”, care va avea loc la Bucuresti, intre 20-22 septembrie! Doamna Dr. Crina Veres iti va dezvalui tot ce trebuie sa stii pentru a te vindeca de orice boala si a-ti dobandi sanatatea deplina pe care o meriti! Mai multe detalii cu privire la eveniment poti afla dand clik pe link-ul de mai jos:

https://evoluamimpreuna.ro/evenimente/conferinta-si-seminar-noua-medicina-germanica-bucuresti-20-22-septembrie/

 ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ” ”