CELE 5 RANI CARE NE IMPIEDICĂ SĂ FIM NOI ÎNŞINE
Iubirea şi problemele ei

Cele 10 obiceiuri zilnice, care te pot transforma într-o persoană de succes

„Mai întâi noi creăm obiceiurile, apoi obiceiurile ne crează pe noi” spunea Charles C. Nobel. Tu ţi-ai creat obiceiurile care sa-ti determine succesul în viaţă ta? Ai obiceiuri care te susţin sau care te împiedică spre a îţi îndeplini obicetivele? Ai obiceiuri care atrag abundenţă în viaţa ta?

Începând cu filmul „Secretul” („The Secret”) şi toate filmele care au venit după aceea, s-a propagat ideea că Legea de bază a Universului este Legea Atracţiei.

De fapt Legea Atracţiei este o lege secundară. Legea Primară, Legea de bază a Universului este „Totul e energie”. Şi pentru că energia e caracterizată de vibraţie, atunci vibraţiile de acelaşi fel se atrag.

Cheia succesului din perspectiva energiei personale a fost formulată de câţiva autori celebrii. Astfel, Dr. Robert Anthony, autorul cărţii „Dincolo de gândirea pozitivă”, afirmă „Cel mai rapid mod de a atrage abundenta in viata ta e sa îi ajuti pe ceilalti sa isi creasca nivelul de energie”.

Stuart Wilde spune “Cheia către succes este creşterea propriei energii; atunci când reuşeşti acest lucru oamenii vor fi atraşi în mod natural către tine. În momentul în care îşi fac apariţia, pune-i la treabă”.

Iată 10 obiceiuri care practicate zilnic îţi vor creşte nivelul de energie:

  1. Fă zilnic mişcare fizică. O jumătate de oră de mers e la fel de bună ca o jumătate de oră de antrenament la sala de fitness.
  2. Evită să învinovăţeşti, să te văicăreşti, să te justifici. Cei care au rezultate nu au scuze si cei care au scuze nu au rezultate.
  3. În alimentaţia zilnică  consumă alimente care îţi dau energie de calitate. De exemplu, consumul de alimente sau băuturi care conţin zahăr îţi dau un puls de energie care durează foarte puţin timp după care organismul este secătuit de forţă.
  4. Întreabă-te cât mai des într-o zi „Care e starea de energie a corpului meu?”. În momentul în care creierul devine conştient că ai o stare de energie joasă va mobiliza resurse ca să crească energia din corp.
  5. La intervale de cel mult o oră şi jumătate mişcă-ţi corpul, mai ales dacă ai o poziţie statică.
  6. Ţine un “Caiet al recunoştinţei” în care să-ţi notezi la sfârşitul fiecărei zile cel puţin 10 lucruri/persoane pentru care eşti recunoscător în ziua respectivă. O să atragi în viaţa ta din ce în ce mai multe lucruri pentru care să fii recunoscător. Nu trebuie să fie lucruri mari. Poţi fi recunoscător că organele corpului tău funcţionează, că poţi vedea, auzi, merge. Poţi fi recunoscător că ai primit un zâmbet sau că ai citit ceva ce ţi-a plăcut.
  7. În acelaşi “Caiet al recunoştinţei” notează-ţi la sfârşitul fiecărei zile cel puţin 5 succese pe care le-ai avut în ziua respectivă. Suntem uneori prea duri cu noi înşine şi nu  realizăm cât de multe lucruri reuşim să facem. Poate fi un success că ai ajuns la timp la o întâlnire, că ai predat un proiect la timp, că ai banii cu care să-ţi plăteşti chiria, benzina, hainele.
  8. După ce te trezeşti, înainte de a te da jos din pat, trimite gânduri de iubire către persoane cunoscute sau personae necunoscute pe care le-ai întâlnit în cursul zilei trecute; gândeşte-te apoi care vor fi cele 3 acţiuni pe care le vei face în cursul zilei şi cate te vor apropia de materializarea intenţiilor tale.
  9. Evită privitul/ascultatul ştirilor la TV şi radio. Sunt construite pe subiecte precum „teamă”, „lipsă”, „sărăcie” şi te programează subliminal pentru aceste lucruri.
  10. Instruieşte-te în permanenţă. Informaţia nouă, de calitate, e asemenea unui râu de munte care nu lasă apa unui lac să „băltească”, ci o face să fie în permanenţă proaspătă.

Dacă vrei să aflii mai multe lucruri practice despre cum poţi aduce mai multă energie în viaţa ta poţi să participi la Seminarul gratuit  „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!”.

Articol realizat de Florin Pasat – Trainer si speaker Evoluam Impreuna

‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ” ”