Calatoria Sufletului: Povestea Rebecai, fiinta care s-a intrupat pe Pamant
Dr. Prof. Dulcan – Perspective spirituale asupra genezei fiintei umane

Discurs TEDx – Ce este realitatea in care traim?

“Dar ce este realitatea? Putem spune ca este ceea ce detectam cu simturile noastre sau cu ajutorul tehnologiei?

Modul in care intelegeam eu realitatea a inceput sa fie pus la incercare cand eram foarte tanara. O experienta traita atunci m-a facut sa devin cercetatoare a fenomenelor paranormale si realitatii non-fizice.”

Asa incepe Nancy Trivelatto discursul sustinut la Tedx, pe tema calatoriilor extracorporale (Cum pot calatoriile extracorporale sa te transforme pe tine cat si societatea)

Iata cateva subiecte importante despre care vorbeste in video-ul de mai jos:

  • povestea sa despre prima experienta extracorporala pe care a avut-o la 7 ani. Spune ca l-a pe vazut pe unchiul sau in Sao Paulo, in pat dupa ce facuse o operatie, cu un tub legat de abdomen, chiar fara sa fi fost acolo. Ulterior i-a descris matusei sale ce a vazut si aceasta a evitat subiectul, dar i-a spus mamei ei ca nu avea de unde sa stie ea astfel de lucruri deoarece nimeni nu stia de acea operatie. “Cum ar fi putut Nancy sa stie daca nici macar tu sau altcineva nu stiati de operatia lui de litiaza veziculara?” a relatat derutata matusa ei.
  • experientele extracorporale (out-of-body experience) reprezinta un fenomen in care constiinta se departeaza de corpul fizic, experimentand o realitate mai subtila decat cea normala
  • initial stiinta era departe de a intelege sau macar a recunoaste existenta unei realitati ce se afla dincolo de limitele rigide ale lumii materiale
  • la ce concluzii a ajuns Robert Crookall dupa ce a strans mii de marturisiri despre astfel de experiente pentru a le compara si a vedea daca au ceva in comun.
  • majoritatea oamenilor interpreteaza ceea ce experimenteaza in baza propriului sistem de credinte
  • educatia in acest domeniu ar putea reduce gradul de subiectivism
  • cateva dintre senzatiile comune pe care cineva ar putea sa le simta in momentul unei separari partiale sau complete de corp
  • ce schimbari poate aduce in societate aceste experiente extracorporale daca am cerceta mai mult acest domeniu

 

Daca vezi articolul de pe telefon este posibil ca subtitrarea in romana sa se incarce automat dar de pe laptop/PC probabil ca o sa fie in engleza. Daca nu reusesti sa alegi subtitrarea in limba romana, fa urmatorii pasii dupa cum vezi si in imaginea de mai jos.

  1. Apasa pe rotita de setari din dreapta jos a video-ului
  2. La subtitrari da click pe Romana

Si Anne Givaudan are o experienta foarte mare in ceea ce priveste calatoriile extracorporale. Prima sa experienta a avut-o cand era studenta.

De atunci a experimentat mai des astfel de fenomene si pe aceasta cale a scris peste 25 de carti prezentand informatii inedite despre viata de dincolo de aceasta lume fizica. Probabil stii deja ca in perioada 14-21 Mai organizam turneul national “Misterul Nasterii si Calatoria Sufletului pe Pamant” in Bucuresti, Iasi, Cluj si Brasov.

Si cu aceasta ocazie, Anne Givaudan vine pentru prima data in Romania, alaturi de sotul ei medicul pediatru, Antoine Achram. Ei ne vor vorbi la acest turneu despre experienta de intruparea a unei fiinte pe nume Rebeca in corpul mamei sale, dar si cum ne influenteaza viata modul in care ne nastem(prin cezariana, normal, prematur, etc…)

Alaturi de ei va vorbi si domnul profesor Constantin Dumitru Dulcan, cel care a insitat ca Anne Givaudan sa vina in Romania pentru a avea si romanii acces la astfel de informatii valoroase. 

Pentru mai multe detalii despre acest eveniment intra pe:

http://evoluamimpreuna.ro/turneu2018 ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ” ”