Rămâi cu bine, 2015! Bun venit, 2016!
2 practici antice pentru a îmbrăţişa adevărata putere a sufletului tău

7 resurse de care ai putea avea nevoie în 2016

Dupa anul 2015 in care multi dintre noi ne-am confruntat cu o serie de provocari, 2016 se anunta destul de promitator.

Poate ca deja ai o lista clara cu dorintele pe care doresti sa nu le mai amani si in acest an. Sau poate ca viata ta personala sau profesionala cere imbunatatiri pe care vrei sa le explorezi in perioada urmatoare.

Indiferent unde te regasesti acum, am adunat pentru tine 7 resurse pe care le poti folosi in 2016 atunci cand lucrurile par sa nu mearga exact cum ti-ai fi dorit:

  1. The pursuit of Happiness – pentru momentele in care tot ce ai nevoie este sa mergi mai departe.

Povestea emotionanta a personajului principal este o reamintire pentru fiecare dintre noi ca indiferent cat de dificil este drumul vietii, nu ar trebui sa renuntam niciodata la speranta ca ziua de maine poate fi mai buna. Lectiile de viata pe care tatal le ofera fiului sau sunt nepretuite si ne pot servi drept incurajarea de care putem avea nevoie intr-un moment dificil al vietii.

  1. Enigma – Return to Innocence – cand tot ce iti doresti este sa fii in conexiune cu propria fiinta.

De prea multe ori simtim ca ne putem pierde intr-o lume care cere tot mai mult de la noi. Dincolo de lupta continua (interioara si exterioara) care iti cere sa devii in orice moment o versiune mai buna a ta, se regaseste conexiunea cu propriul suflet care nu ar trebui sa se piarda niciodata indiferent cat de agitate este viata ta.

Pentru astfel de clipe, iti recomandam melodia de mai jos:

 

  1. Cartile oracol si numerele angelice – pentru sincronicitati, semne si mesaje divine.

Cu siguranta te-ai aflat intr-un moment al vietii in care ai avut nevoie de certituni sau de “un semn de sus”. Sau poate ca ti s-a intamplat sa fii “urmarit(a)” de un numar care se repeat si caruia, in cele din urma, i-ai gasit o semnificatie (de exemplu 111, 333).

Pentru prima varianta te invitam sa consulti  carti oracol online cu ingeri AICI , iar pentru interpretarea numerelor  pe care le vezi iti recomandam site-ul lui Doreen Virtue.

  1. Cartea “Emotiile – Cum ne putem elibera de manie, gelozie si teama” – Osho

Deoarece emotiile reprezinta sursa afectiunilor noastre fizice si a conflictelor interioare, iti recomandam aceasta carte in care Osho descrie, intr-o nota ironica si spirituala in acelasi timp, care este sursa maniei, geloziei si fricii, cat si modalitati concrete prin care acestea pot fi constientizare si inlaturate.

Cartea o poti citi online gratis AICI.

  1. VIDEO – Esecuri celebre – cand simti ca propriile esecuri te doboara

Mai jos regasesti un filmulet in care sunt prezentate o serie de personae celebre care au intampinat o serie de dificultati printre care Albert Einstein, Michael Jordan, Oprah Winfrey, Walt Disney, Steve Jobs, Thomas Edison, The Beatles, Abraham Linon.

Asadar, intreaba-te daca nu cumva in spatele unui esec se ascunde un adevarat talent sau o oportunitate pe care nu o poti vedea prea curand.

  1. VIDEO – Muzica de relaxare si de indepartare a stresului cotidian

Videoclipul de mai jos contine 8 ore de muzica de meditatie si de relaxare. Il poti lasa o zi intreaga la serviciu (poate fi contagios pentru colegii tai J) sau il poti asculta ori de cate ori ai nevoie de timp pentru tine.

 

  1. VIDEO – Motivatie pentru succes in 2016

Acest scurt filmulet este unul dintre primele resurse motivationale aparute in anul 2016. Ori de cate ori simti nevoia sa il vezi, te poti intoarce la el pentru a te incarca cu energie si putere persoala.

+ inca o resursa:

8. Propria persoana.

Tot ce gasesti mai sus reprezinta “ajutoare” ale lumii exterioare, insa nu uita ca, de cele mai multe ori, cea mai importanta resursa esti tu insuti/insati.

Asadar, refa-ti planurile, aduna-ti puterile si pregateste-te ca 2016 sa devina cel mai bun an pe care l-ai trait pana acum.

Iubire, spor si inspiratie,

Echipa Evoluam Impreuna‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ” ”