Termeni şi condiţii

Site-ul www.evoluamimpreuna.ro este un site comercial, proprietate a societăţii SC EVOLUTIE IN ADEVAR SRL şi SC EVOLUAM POZITIV SRL, care permite vizualizarea şi înscrierea la evenimentele organizate de Evoluăm Împreună.

Utilizarea, incluzând vizitarea şi cumpărarea de servicii de pe site-ul www.evoluamimpreuna.ro, implică acceptarea termenilor şi condiţiilor detaliate în următoarele paragrafe. Pentru utilizarea în cele mai bune condiţii a site-ului, recomandăm citirea cu atenţie a acestor termeni şi condiţii.

 1. Transmiterea informatiilor
  Deoarece prin utilizarea  site-ului www.evoluamimpreuna.ro ( vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate portalului Evoluam Impreuna), comunicarea se realizeaza in mod electronic, se considera astfel, ca utilizatorul, consimte primirea notificarilor de la Evoluam Impreuna in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
 1. Drepturile utilizatorului
  Portalul Evoluam Impreuna garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a  modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al societatii  Evoluam Impreuna.
 1. Informatiile introduse de utilizator
  Datele de inregistrare ale utilizatorilor sunt confidentiale, ele vor fi folosite doar pentru desfasurarea evenimentului la care s-a facut inscrierea si pentru expedierea de informatii catre utilizator, informatii referitoare la evenimentul respectiv sau alte evenimente de care ar putea fi interesat utilizatorul.  Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Datele de inregistrare si datele de rezervare trebuie completate cu atentie. Evoluam Impreuna poate anula fara avertisment inregistrarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. De asemenea, Evoluam Impreuna  poate anula orice inregistrare  efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat pe baza datelor de contact furnizate de utilizator in momentul inregistrarii, dar nu si daca serviciile rezervate au fost platite in avans sau garantate cu carte de credit.
 1. Plata prin intermediul site-ului www.evoluamimpreuna.ro – Termeni si conditii de plata.

Cum achit produse/servicii de pe site-ulwww.evoluamimpreuna.ro ?

Evoluam Impreuna  asigura  plata on-line a produselor sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.euplatesc.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient  – plata on-line.

Puteti efectua plata serviciilor on-line urmand pasii de mai jos:

– Completati datele solicitate in formularele speciale (inscriere, etc);

Dupa completarea datelor vi se vor trimite datele bancare cu detalii de plata, pe adresa de e-mail pe care ati completat-o in formularul de inscriere.

– Alegeti modalitatea de plata a produselor/serviciilor solicitate:

Metodele de plata acceptate de Evoluam Impreuna sunt:

 • Plata cu card:  in timpul comenzii veti fi redirectionat catre serverul securizat de plata euPlatesc. Introducerea datelor cardului trebuie facuta cu atentie pentru a putea finalize comanda.

Daca ati ales metoda de plata “Card credit/debit este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele euPlatesc, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul “3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

 • Plata prin transfer bancar: Daca ati ales sa efectuati plata prin transfer bancar puteti efectua transferul utilizand datele bancare trimise pe adresa dvs. de e-mail. Plata prin transfer bancar se va efectua la sediul bancii unde detineti cont sau prin internet banking in termen de 3 zile de la data inscrierii. Dupa acest termen inscrierea dvs va fi anulata.
 1. Politica de returnare a banilor

  Permitem modificarea comenzii/biletelor, anularea comenzii/biletelor sau returnarea banilor cu pana la 7 zile lucratoare inainte de inceperea evenimentului pentru care s-a efectuat plata.
  Anularea comenzilor / biletului se poate face numai prin notificare scrisa si trimisa la adresa  contact@evoluamimpreuna.ro iar suma se va restitui prin transfer bancar in contul transmis in notificare.

  Asadar, daca nu mai puteti participa la eveniment, puteti primi intreaga suma inapoi sau participa la un alt eveniment asemanator, daca anuntati anularea biletului cu 7 zile lucratoare inainte de data desfasurarii evenimentului. Daca anuntati anularea biletului în mai puţin de 7 zile lucratoare sau chiar dupa eveniment, nu mai este posibila returnarea sumei aferente biletului şi nici participarea la alt eveniment asemanator, suma fiind deja folosită pentru cheltuielile de organizare ale evenimentului. In acest caz, va recomandam sa participe la conferinta, o alta persoana din partea dumneavoastra.

 1. Litigii

  Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna ‘Conditiile de utilizare’ de mai sus in orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Evoluam Impreuna sau partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Evoluam Impreuna si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 1. Dispozitii finale

  Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare.
  Societatea Evoluam Impreuna isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.evoluamimpreuna.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea Evoluam Impreuna nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc. si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.evoluamimpreuna.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

  Aceste Termeni si Conditii sunt valabile incepand cu data de 27.03.2017, adaptate la 1.06.2018 si valabile pana pe 31 decembrie 2019.

‘ ‘

ULEI CBD ROMANIA