CINE SUNT EU

Sunt Alina Mărioara Finta, fondatoarea Comunității Femei, Evoluăm Împreună, (în prezent sunt 25 000 de femei în comunitate).

De 3 ani sunt autor și facilitator al programelor transformaționale „Vindecă-ți relația cu mama” și „Vindecă-ți relația cu tata” care abordează unic în România vindecarea complexă a rănilor din relația cu părinții cu ajutorul Legilor Universale.

17.550 de participante in Webinarii Hainele Mamei. Tată bun. Tată rău și De la fiica loială mamei la Femeia Loială sufletului ei
570 de participante ghidate în Programele transformaționale Vindecă-ți relația cu mama respectiv Vindecă-ți relația cu tata
30 de procese de grup ghidate pana acum.
Facilitator format în lucru cu Legile Universale- mentor dr. John Demarti
Formare Coach sistemic acredit de Alain Cardon

❤️ Știu cum este să te simți pierdută pe drumul tău, să nu știi care îți este menirea și cum să faci schimbările de care ți-e teamă. În acest proces o să descoperi că în momentul în care te aliniezi cu misiunea ta – te aliniezi cu împlinirea ta.

❤️ Cea mai importantă relație care te însoțește de când ai venit pe lume până când vei pleca din această viață este relația cu tine însăți. A te onora pe tine ca și femeie și a te prețui este cel mai mare cadou pe care să ți-l faci ție și celor dragi de lângă tine.

Sunt aici să te susțin să-ți urmezi Calea, să-ți asculți sufletul, să fii liberă, să fii tu însăți în relațiile tale și să-ți valorizezi adevăratele daruri și talente.
Cred profund în puterea de a evolua împreună! ????

Comentarii Facebook