parallax background

SESIUNI INDIVIDUALE

EFT - TEHNICI DE ELIBERARE EMOȚIONALĂ

“Emotiile sunt o inregistrare a trecutului” (Joe Dispenza)

Orice problemă din viaţa noastră îşi are sursa în evenimente petrecute anterior, în principal în timpul copilăriei. EFT - se bazează pe rezolvarea traumelor şi a convingerilor limitative. EFT caută să înţeleagă unde e problema şi să creeze legătura cu momentul care a declanşat-o.

Programează-te la o sesiune de eliberare emoțională prin tehnica ETF

Metoda ETF (Emotional Freedom Techniques) constă într-o serie de tehnici ce îmbină acupresura chineză cu psihologia modernă. Ea funcționează prin presarea sau lovirea ușoară a unor puncte din corp numite capete ale meridianelor energetice de unde se eliberează tensiunile acumulate în organism. În completare, se rostesc anumite afirmații care duc la calmarea sistemului nervos, restabilirea echilibrului energetic dar și producerea unui efect de resetare a creierului pentru a genera reacții pozitive.

Cu ajutorul acestei tehnici pe care te voi învăța ca să o folosești oricând (acasă, la birou, în mașină sau în orice spațiu unde te simți confortabil), vei vedea în scurt timp îmbunătățiri ale anumitor aspecte din viața ta.

EFT - o metodă de vindecare şi auto-vindecare atât a problemelor emoţionale cât şi fizice.

  • probleme de cuplu
  • probleme de sănătate
  • teama de zbor
  • teama de a vorbi în public
  • gestionarea emoţiilor negative: ruşine, vinovăţie, dezamăgire, frustrare, furie, neputinţă, frică, confuzie, umilinţă, regret etc.
  • eliminarea convingerilor negative: "nu sunt suficient de bun", "nu merit", "alţii sunt mai buni decât mine", "mi-e teamă de eşec", "banii se fac greu" etc.
  • creşterea încrederii în propria persoană
  • îmbunătăţirea situaţiei financiare
  • găsirea liniştei interioare

Vrei să iei parte la o sesiune individuală cu ajutorul tehnicii ETF?

Contactează-ne pentru a stabili o programare!

Mentorul tău: ALINA FINTA

Fondatoarea Evoluăm Împreună va împărtăși cu tine misiunea sa de a aduce schimbări benefice în viața oamenilor cu care intră în contact. Este practician EFT Nivel 1, 2 și Matrix Reimprinting - cursuri cu acreditare internațională EFT.

De-a lungul timpului, Alina a susținut numeroase sesiuni individuale de EFT și a organizat peste 100 de evenimente, conferințe și workshop-uri în cadrul comunității Evoluăm Împreună, reușind să contribuie la schimbarea vieții a peste 14.000 de persoane.

Programează-te la o sesiune individuală!

Pentru a beneficia de ședința de tehnici de eliberare emoțională, este necesar să ne contactezi pentru a stabili întâlnirea în funcție de posibilitățile comune. După înscriere, vei primi toate detaliile necesare participării la ședință.

Sesiunile individuale au loc în cadrul cabinetului nostru din București, aproape de intersecţia bulevardului Budapesta cu Mărăşeşti. (la 10 minute de staţia de metrou Piaţa Unirii). Vei primi pe email detalii despre locaţie. În cazul în care locuiești în alt oraș, ședința se poate desfășura și prin intermediul Skype.

Consultă calendarul nostru

pentru a face o programare într-una din datele noastre libere în care ești disponibil!

Pentru programări sau întrebări despre aceste sesiuni, contactează-ne folosind informațiile de mai jos.

Contact

‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ” ”