Sesiune Planul sufletului -

SOUL PLAN READING

Descoperă-ți misiunea personală și spirituală, darurile, talentele și abilitățile cu care ai venit pe pământ, pentru a depăși orice provocare și pentru a-ți trăi viața în împlinire și armonie 

Ședință de descoperire a misiunii personale cu Alina Finta 

cum știi că este pentru tine

 • Vrei să capeți mai multă claritate și încredere vizavi de direcția în care se îndreaptă viața ta
 • Vrei să ai mai mult curaj să faci schimbarea dorită atunci când Sufletul te cheamă și să înveți să asculți mesajele care fac parte din Planul Sufletului Tau
 • Când apare o oportunitate în viața ta, nu vrei să mai pierzi timpul în confuzie, amânare și îndoială și să te tot întrebi "oare e pentru mine?", "pot să fac asta?" 
 • Vrei să devii din ce in ce mai constient de darurile si talentele tale și cum sa le aduci în folosul omenirii astfel încat sa traiesti aceea implinire pe care ai tot cautat-o
 • Vrei să devii puternică și încrezătoare și să faci față oricărei provocări știind că face parte din Planul Sufletului Tău și din evoluția ta și că tu ai ales să înveți din astfel de experiențe înainte de a veni pe Pamant. 

ALINA FINTA

Trainer și fondator al comunității de dezvoltare personală și spirituală Evoluam Împreună 

cum a început totul. 

descoperirea misiunii personale

La 23 de ani eram în cautarea misiunii mele personale.  


In adancul sufletului meu simțeam că am venit să fac ceva mai mult,  semnificativ pe acest Pământ, însă nu știam ce.


Am citit cărți, am mers la cursuri de descoperirea misiunii, am întrebat în jur  oamenii care și-au gasit misiunea “cum ai făcut? “ insă nimeni nu putea să-mi dea “rețeta”. 


Eram educatoare, îmi plăcea să lucrez cu copii , insă simțeam că e momentul să merg mai departe. 


După 6 luni de căutare, răspunsul a venit. 


Am inființat Evoluăm Împreună,  una dintre cele mai mari comunități de dezvoltare personală și spirituală din România, iar timp de 7 ani am contribuit la evoluția a peste 18.000 de participanți care au trecut pragul evenimentelor Evoluăm Impreună. 


In toți acești 7 ani misiunea mea a fost să adun impreună sute de oameni care impărtăsesc o valoare comună : aceea de a a se dezvolta personal și să invit experți din diferite domenii  ale dezvoltării personale să dea mai departe participanților, din propria experiență.

așa am ajuns să organizez evenimente precum


pot să-ți spun că lucrurile se întâmplă

atunci când ești pe calea ta

Anul trecut am ajuns în Hambrurg la un eveniment de-al lui Robert Schwartz , “Descoperă planul sufletului”. 


Scopul acestui eveniment era de a-l testa , astfel iîncât să-l fac posibil și în România. 


Cumva nu vedeam ce aș putea să mai descopar in plus, deoarece eu imi știam misiunea și nici nu-mi trecea prin gând că acesta o să se schimbe.


Îmi plăcea și eram implinită cu ceea ce făceam.  Workshopul mi-a adus noi revelații și cel mai mult m-a ajutat să-mi descopăr darul meu de a-i ajuta pe oamenii să se conecteze cu sufletul lor.


Următoarea zi, am căutat pe net mai multe despre conectarea cu sufletul și mi-a apărut un curs de formare care se făcea in Anglia :” Soul Plan Reading”, am făcut acesta formare in următoarele 3 săptămanii iar in sufletul meu eram tare implinită și fascinată de ceea ce am descoperit despre propria misiune, dupa ce și mie mi-a fost făcută Harta planului sufletului.


Lucrurile au inceput să se lege, iar in nici 2 luni am ajutat peste 50 de persoane să-și descopere planul sufletului.

In ultima vreme, mă tot întrebam care e scopul meu în această viață, de ce sunt eu aici.  Mă simțeam pierdută și confuză în propria mea viata. 


Mintea luase locul pilotului și chiar dacă aveam diverse semne pe care sufletul încerca să mi l transmita, mi era greu sa ma conectez și sa am încredere ca ceea ce simt e adevărat și sa mi ascult sufletul.

 

În timpul sesiunii am avut multe revelații aflându mi provocările, dar și confirmându mi darurile pe care le am și cum as putea eu servi lumii. Tot ce simțeam în ultima vreme mi se confirma în sfârșit. Aveam pana si pielea de găină. Brusc totul făcea în sfârșit sens.


Pentru mine sesiunea cu Alina, un om minunat, frumos și cald, mi a adus un mare "Aha" în viata mea și confirmarea ca sufletul meu îmi vorbește, trebuie doar sa l ascult, sa am încredere și curaj sa l urmez.

 

Nici astrologia, nici numerologia nu mi a adus atâta claritate ca sesiunea cu Alina. Mulțumesc... din suflet! 


Multumesc! 

O zi cu zâmbete sincere!

Suzana

universul îți trimite semne 

e nevoie doar să înveți să le vezi și să le asculți

Pe de altă parte simțeam că imi plăcea ceea ce fac in organizarea de evenimente, insă nu mai simțeam aceea implinire, entuziasm și lucrurile au inceput să nu se mai lege cu ușurința pe care am simțit-o in cei 6 ani de activitate.


Efectiv, am inceput să simt că trag de mine și ceea ce altă dată imi aducea implinire, energie acum imi lua din din acestă bucurie și entuziasm. 


Am simțit că e momentul să-mi inchei acesta misiune,  deși nu a fost o decizie ușoară.


Am decis la finalul anului trecut că imi voi da curs noi chemari care imi umple sufletul de bucurie doar când mă gândesc la ea.


Noua mea misiune, care mi s-a aratat este  de a-i ajuta pe oameni să-și descopere și implinească misiunea personală și spirituală iar acest lucru apare și in Harta planului sufletului meu.

cum ar fi să te ajut și pe tine 

să-ți descoperi misiunea personală?

“Soul plan Reading” -  sesiunea de descoperire a misunii tale, are la baza numele din certifcatul de naștere deoarece el este amprenta cu care venim pe acest Pamant. 


CUM FUCȚIONEAZĂ - pașii de urmat:

 1. Alegi data și ora din calendar pentru a-ți programa sesiunea
 2. Optezi pentru sesiunea online sau la cabinet
 3. Completezi numele exact in ordinea  in care apare in certificatul de naștere.  


Mai departe vei primi un email de mai mine in care îți voi da detaliile despre sesiune.


Sesiunea propriu-zisă durează 90 de minute + un timp de pregătire a Hărții personale, 30 de minute.

Alina este o ființă de lumină care strânge laolaltă lucrurile minunate.

Plina de dăruire și blândețe, te ghidează pe calea cunoașterii de Sine, a regăsirii și reântregirii sufletului.  Sunt recunoscătoare că am intalnit-o pe drumul meu.

 

Sesiunea despre planul sufletului meu m-a ajutat să construiesc drumuri noi, să sap tuneluri și să descopăr zăcăminte ascunse in adâncuri.

 

Cu siguranță nimeni nu ajunge la Alina din "greșeală" sau dintr-o "coincidență". Cu siguranță ajungi la ea pentru că trebuie!

Dorina Mihaela

cum știi că e momentul potrivit

să-ți descoperi planul sufletului

 • dacă ești intr-un moment in care nu știi pe ce cale să o apuci in viața ta și ai nevoie de o ghidare
 • dacă ai tot citit in carți despre faptul că suntem pe Pămant cu un scop și rost și iți dorești să descoperi propriul tău rost și sens 
 • in viața ta ai cam tot ceea ce ți-ai dorit , insă  simți un gol interior și simți că ai venit să faci ceva mai profund și semificativ in acestă viață.
 • simți chemarea să-ți aduci darurile și contribuția pentru a face România un loc mai bun 

 • daca iți pui intrebări “de ce se tot repetă aceste tipare/ incercări  in viața mea? ”, de ce atrag un anumit tip de oameni? ‘ și vrei să știi dacă fac parte din planul sufletului tău.   
 • ești intr-un moment de căutare profundă  interioara, de căutare de raspunsuri cu privire la trecutul tău, viața ta și iți dorești să te descoperi și mai mult  
 • dacă vrei să inveți să faci diferența dintre ceea ce vine din mintea ta sau din Planul Sufletului Tău 

ce primești în cadrul ședinței de "soul plan reading"

 • sesiunea individuală Planul Sufletului
 • inregistratea video a sesiunii dacă facem sesiunea online sau audio dacă facem ședința la cabinet - în felul ăsta poți să revii asupra ei ori de cate ori simți nevoia  
 • pregătirea hărtii planul sufletului  - fiecare hartă a planului sufletului este pregătita dinainte de mine, in jur de 30 de minute,  astfel incât să pot să-ți ofer cât mai multă valoare, acuratețe și mai multe informatii utile despre planul sufletului. 
 • primii pași pe care să-i faci după sesiune pentru a depăși provocările cu care te confrunți și pentru a te alinia misiunii tale personale  

investiție

125 euro pret intreg


* se achită în lei la cursul BNR.


Pentru a te înscrie la o ședință de "Soul Plan Reading" apasă butonul de mai jos și vei fi direcționat către formularul de rezervare

Testimoniale

Îți mulțumesc din inimă!


Chiar sunt acum și mai mult in armonie cu mine și sunt împăcată cumva ca ceea ce fac și simt, e de bine.

Îți mulțumesc mult pentru încredere și mi-ar placea să mai comunicam. 


Te-am simțit foarte aproape și starea aia de bine din timpul ședinței noastre, e si acum cu mine 😉😊

Cu iubire,

Lauriana


Aflarea planului sufletului pentru mine a însemnat deschiderea unui nou culoar de zbor...

iar ceea ce ai făcut tu pentru mine egal cu: "Haide la probă marți la 10:00, ți-am făcut o pereche de aripi noi! Îndrăznește să le încerci! 🙏

Claudia Diana Păran


Hey, Alina,

 

Mulțumesc din suflet pentru mesaj si pentru "citire" :) Mă simt fantaaaaaaaaaastic!!!!!!

 

Dupa sesiunea avută am accesat mult mai natural energia feminina din mine, mi-am permis să simt mai multe si să-mi las curbele existentei sa curgă :)) Probabil că exact de aceasta aveam nevoie in acest moment al vieții mele ;) . Si ce frumos, ca dupa 45 de min de sesiune, venite ca un dar, să vindec si să cresc in acelasi timp, doar prin simpla constientizare. Experimentez o stare de liniste si armonie, ceea ce-mi aduce multa, multa bucurie. Mutumesc din suflet!

 

De asemenea, m-as bucura ca "Planul Sufletului" sa fie accesat de cat mai multe persoane. Vor percepe viata ca fiind mult mai usoara, vor trai mai intens si cu mai multa fericire si sunt convinsa, ca un mare procent zilnic de stres le va fi inlaturat. 

 

Si foarte important, totodata, canalul de transmitere - multumesc inca o data, Alina, pentru iubirea transmisa si claritatea mesajului si multumesc intregii echipe pentru toata energia buna simtita in acest proces.

 

Sesiunea despre planul sufletului mi-a  adus informatiile de care aveam nevoie pentru a-mi lasa sufletul sa se exprime autentic si sa inspire pozitiv, mi-a confirma Calea. Ce poate fi mai minunat?!

 

Va pup si va imbratisez cu drag pe toti.

Va urez la cat mai multa determinare si unire in raspandirea darului!

 

Bucurie,

Adriana Lavinia


Am așteptat cu mare mare nerăbdare ziua de marți a întâlnirii noastre iar inițiativa ta de a face aceste citiri cred că a răspuns la fix nevoii mele de a primi niște răspunsuri chiar în această etapă a vieții mele. Cerere și ofertă emise simultan în univers. 😊


În timp ce povesteam și îmi spuneai lucruri despre mine, singura chestie care rula în mintea mea era..."wow...pe bune?"...m-am regăsit instantaneu în 85% din ceea ce am auzit...În restul de 15% sincer nu m-am regăsit atunci, nu simțeam că erau ale mele...dar, precum ai observat și tu, fiind o fire foarte analitică, le-am tot întors mai apoi pe toate părțile și au început să se lege frânturi din mine și din viața mea care conțineau și acel 15%...ba chiar mă miram cum de nu le observasem din prima...e clar că sunt frici acolo, măști, etc...cu care trebuie lucrat. 


Dar tocmai de-asta am și vrut să aflu mai multe despre planul sufletului meu...să aflu prin ce anume mă autosabotez continuu și mă abat tot mai departe de la drumul meu...


Că nu eram pe calea sufletului meu era singura chestie clară cu care am intrat in dialog cu tine. De ieșit, am ieșit...pfuuu...nici nu știu cum să explic în cuvinte...ca și în proverbul nostru românesc...sună aiurea și amuzant dar simt că am intrat în discuția cu tine maseur și am ieșit copywriter...😂😂😂


Simțeam că îmi crește inima de bucurie pe măsură ce îmi spuneai că da (pe alocuri de 2 ori da), pune mâna, fată, și apucă-te de treabă, fă lucrul ăla care te împlinește și pe care inima ți l-a tot șoptit în momentele de reverie și sinceritate, fii pe drumul sufletului tău! 


Îți mulțumesc!


Diana SavAi amânat destul să mergi pe propria cale!

Începe să trăiești în armonie cu planul sufletului tău!

Distribuie această invitație pentru descoperirea Planului Sufletului și prietenilor tăi:


Dacă ai intrebări sau ai nevoie  informații suplimentare îți va răspunde cu plăcere colega noastră Nicol, responsabilă de relația cu participanții.  (luni-vineri 09:30-17:30)

 • Telefon: 0731 583 515
 • Email: contact@evoluamimpreuna.ro

Distribuie şi contribuie pentru a ajuta câți mai mulți români să-și descopere planul sufletului.  


© 2020 EvoluamImpreuna.ro