Evoluam Impreuna – Evoluam Impreuna

Descoperă planul sufletului tău,

Fă pace cu tine, lasă grijile deoparte și începe să trăiești în armonie cu scopul vieții tale.

Zile
Ore
Minute
Secunde

pana cand expira Biletele la pret redus*

Pentru prima dată în România, evenimentele

“Awakening to Your Life Purpose,
Discovering Your Life Plan”.

susținute de către

Robert Schwartz,

Mentor spiritual, autor a două bestseller-uri “Suflete curajoase și “Darul sufletului tău” , hipnoterapeut

 • Bucuresti 21-23 februarie locuri epuizate
 • Bucuresti 14-16 februarie locuri epuizate

Suferința, durerea și pierderile fac parte din provocările pe care chiar sufletul nostru a decis să le trăiască pe acest Pământ

Ai trecut și tu prin momente grele poate. Ai pierdut pe cineva drag sau te-ai despărțit de persoana pe care o iubeai. Poate un membru din familia ta s-a îmbolnăvit subit, iar lupta cu boala te istovește. Sau simți că job-ul tău nu te împlinește și că îți consumi energia în cele mai multe zile cu lucruri care nu îți aduc implinire. 

Indiferent de provocările prin care treci acum, sentimentul că viața nu e dreaptă poate să te copleșească. Atunci când ne e cel mai greu avem tendința să ne întrebăm: 

De ce eu? Cu ce am greșit de sunt astfel pedepsit? 

De ce mi se întâmplă toate mie?

Dar dacă ai ști că ți-ai ales cu mult timp înainte provocările din viața ta? Mai mult, dacă ai putea să capeți înțelegerea profundă a misiunii pentru care ai venit pe Pământ? Ți-ar aduce asta vindecarea și liniștea pe care o cauți?

Cum ar fi viața ta dacă ai putea să afli care este planul pe care sufletul tău l-a ales înainte să vină pe Pământ?

Si daca asta te-ar ajuta sa capeti incredere ca esti pe Calea ta si nu mai e nevoie sa ratacesti pe tot felul de carari care te indepartează de cine esti cu adevarat?

Dacă ai putea să capeți toate aceste informații într-o manieră sigură, bazată pe o metodă dezvoltată în ani de zile de practică și cercetare?

Sufletul, înainte să ia forma fizică, își plănuiește parcursul și își alege familia

Dacă ai căutat răspunsuri în cărți, cursuri de dezvoltare personală, religii sau chiar psihoterapie, ești familiarizat cu ideea de suflet și destin. Ai întâlnit poate și noțiunea că sufletul își alege părinții înainte să vină pe Pământ sau ideea că suntem compuși din materie și anima.

Pentru Rudolf Steiner, fondatorul antroposofiei: calea  de cunoaștere a lumii și a omului care abordează și dimensiunea spirituala ale acestora, existența sufletului este clară. Acesta sublinia că avem cinci părţi: trup fizic, trup eteric, trup astral, Eu şi Sine spiritual.

Cari Gustav Jung menţiona capacitatea conştiinţei de a organiza materia. „Aşa cum se mişcă mintea, se mişcă şi materia”, susținea acesta.

Până și vechii filozofi din Grecia Antică acceptau ideea de suflet, observând că lucrurile vii au o componentă suplimentară care le dă vitalitatea, absentă în cazul pietrelor sau al apei. Acest „principiu animator” a fost asimilat sufletului.

În scrierile profesorului lui Michael Newton, Anne Giuvadan, Brian Wise sau Stanislav Grof, ai avut ocazia să găsești mai multe informații despre cum sufletul, înainte să ia forma fizică aici, pe Pământ, plănuiește să treacă prin anumite experiențe de viață.

Iar cercetările continuă. Spaţiul vieţii de dincolo a fost şi va fi întotdeauna unul dintre marile mistere ale Universului şi de aceea a trezit un constant interes.

“Văzut astfel, după cum sesiza şi Heraclit în urmă cu două mii cinci sute de ani, Universul ne apare ca un râu de energie care curge etern dinspre lumea invizibilă spre cea vizibilă. “

Dumitru Constantin Dulcan

Înainte să ne naștem, fiecare dintre noi alege circumstanțele, relațiile și cele mai mari provocări pe care urmează să le trăiască. Acesta este planul sufletului.

Un subiect amplu pe care nu doar spiritualitatea îl abordează, ci și centre de cercetare ale marilor universități din lume, precum University of Virginia (în mod special, studiile conduse de Dr. Ian Stevenson între 1957 și 2002)

Însă cu cât încercările sunt mai dureroase, cu atât ne este mai greu să credem că noi le-am planificat.

Iată ce spune Robert Schwartz în cartea lui, ”Suflete curajoase” despre propria experiență cu planul sufletului:

”Înțelegerea, acceptarea și, în cele din urmă, îmbrățișarea acestei idei au avut loc încet și în etape, în special în ceea ce privește cele mai dureroase aspecte ale vieții mele. La fiecare etapă, simțeam închiderea unor răni vechi. Mania și resentimentele se estompau și erau înlocuite de sentimente de pace și bucurie. Am văzut în viața mea o frumusețe care-mi scăpase până atunci.

Scopul meu nu este de a vă convinge de realitatea absolută a planificării dinainte de naștere ci, mai degrabă, de a vă oferi o idee care pe mine m-a ajutat în mod profund.”

Dacă tema unui plan al sufletului te intrigă și pe tine și simți că ai nevoie ai nevoie de mai mult

Fie că ai citit despre karma, soartă sau destin…

Sau ai întâlnit și tu studiile despre dovezile ezoterice: faptul că unii copii din India au amintiri din „vieţile anterioare”, lucru pe care mulți îl consideră dovada că sufletul se “deplasează” dintr-o întrupare în alta și își continuă misiunea….

Fie că la rândul tău ai căutat explicații în diferitele religii…

Dacă ești aici și citești aceste rânduri cu siguranță ai simțit că nu ai primit destule informații din sursele pe care le-ai avut până acum și că poți afla mai multe despre planul sufletului tău pe Pământ.

E foarte probabil să te macine întrebarea:

Și dacă există o misiune pe care trebuie să o împlinesc, ce pierd dacă nu o știu și dacă nu înțeleg la timp planul sufletului meu?

Yogananda un mare maestru spiritual, spunea: “Karma este cea care îi aduce pe oameni înapoi în lume. Totuși Dumnezeu îi dă fiecăruia o șansă să rupă legăturile karmice. Puteți să o faceți. Toată lumea poate. Problema e că foarte puțini fac efortul.”

Ce câștigi dacă participi la evenimentul cu robert schwartz

 • Obții claritate și înțelegi de ce ai ales să vii pe acest Pământ la momentul la care ai făcut-o și în viața aceasta, iar asta îți va aduce împăcare cu tine și cu oamenii din jurul tău
 • Înțelegi DE CE ai trăit anumite experiențe dureroase până în acest moment și ai puterea să le accepți și să înțelegi la ce ți-au servit. Asta te va elibera de sentimentul de vinovăție sau furie că ai fost pedepsit pe nedrept de o forță superioară
 • Când accepți că tu ai planificat anumite încercări aici, pe Pământ, începi să ieși din starea de neputință, de victimă și să găsești în tine resurse pentru vindecarea rănilor emoționale
 • Înlocuiești frica, mania, ranchiuna, învinuirea, autocompătimirea, cu acceptare și liniște și începi să trăiești într-o stare de comuniune amplificată, direct cu propriul suflet, o stare de iubire de sine și de iubire pentru tot ce te înconjoară
 • Capeți o înțelegere profundă a lumii și a modului în care aceasta funcționează. Începi să trăiești și să experimentezi viața și provocările cu mintea, dar și cu sufletul. Mintea nu poate cuprinde toate înțelesurile și este, de multe ori, o barieră pentru adevărata cunoaștere de sine.
 • Descifrezi dintr-o perspectivă spirituală comportamentul celor care te înconjoară și recunoști gesturile lor pentru ceea ce sunt ele cu adevărat, iar asta te va ajuta să nu mai simți atât de des sentimentul de singurătate sau să te simți neînțeles și neacceptat
 • Capeți mai multă compasiune față de cei care experimentează la rândul lor provocări și lecții de viață dificile și înțelegi care e scopul și rolul tău în viața acestor oameni și ce e nevoie să faci tu ca să îți împlinești misiunea aici

Descoperă planul sufletului tău cu ajutorul lui Robert Schwartz, în cadrul evenimentelor “Awakening to Your Life Purpose, Discovering Your Life Plan”, unice în România

Robert Schwartz a ajutat cu ajutorul metodei sale mii de oameni. Te poate ajuta și pe tine…

Metoda prin care Robert Schwartz a ajutat mii de oameni să se conecteze cu planul sufletului este foarte valoroasă. Și asta pentru că:

 • nu este doar un sistem de credințe în care alegi să crezi orbește, fără să îl poți simți sau demonstra
 • nu este o metodă care necesită să te dedici sau să o practici luni sau ani de zile în șir

Metoda cu ajutorul căreia Robert Schwartz a ajutat mii de oameni deja este simplă și profundă.

Odată ce ai deschiderea să o experimentezi, o simți pur și simplu în suflet ca pe un adevăr de necontestat care va avea efect extrem de rapid și de clar în viața ta.

Ce cuprinde metoda lui Robert Schwartz și de ce e atât de valoroasă?

Regresia prin inducție care te poate ajuta dacă o persoană dragă a decedat și trăiești cu regretul că nu ai mai apucat să-i spui anumite lucruri. Sau dacă pur și simplu îți este tare dor de acea persoană și simți nevoia sa te conectezi cu ea.

Exercițiul Virtuților Divine, o practică pe care Robert a dezvoltat-o. Înainte să ne naștem, plănuim provocările noastre cele mai mari, în mare parte ca să dezvoltăm anumite calități (Robert le numește Calități Divine). Acest exercițiu aduce lumină asupra temelor din viața ta, dezvăluind care sunt acele Calități Divine pe care tu, ca suflet, ți-ai dorit să le cultivi și să le exprimi în timpul vieții tale.

Regresia sufletului între vieți și Conectarea cu Consiliul Înțelepților prin care vei putea experimenta două dintre viețile tale anterioare: acelea care au cea mai mare semnificatie pentru viața ta prezentă. Apoi vei merge în dimensiunea dintre vieți în cadrul unui proces sigur, ușor și conștient în totalitate. Aici vei fi întâmpinat de unul dintre ghizii tăi spirituali. El te va conduce la Consiliul Bătrânilor, ființe înțelepte, iubitoare și foarte evoluate, împreună cu care ți-ai creat planul sufletului tău în acestă viață.

Acest Consiliu este format din Înțelepții care știu totul despre tine și veghează asupra ciclului întrupării pe Pământ. Îți cunosc inclusiv viețile anterioare și viața curentă. Sunt ca niște ghizi spirituali.

În conversația ta cu ei, poți pune orice întrebare asupra oricărui subiect:

 • care este planul vieții tale cu mama, tatăl sau frații tăi și de ce a ales sufletul tău să vină în familia în care a venit
 • dacă sunt lucruri pe care e nevoie să le vindeci în relația ta cu părinții sau frații tăi, prin ce metodă poți aduce acea vindecare în relația voastră
 • dacă sunt lucruri care te interesează sau te îngrijorează în mod special despre sănătatea ta mentală sau fizică, poți întreba despre ele
 • poți afla care sunt darurile pe care tu le-ai primit pentru a le împărtăși lumii și celor din jurul tău
 • ce altceva are nevoie de vindecare în viața ta (de care nu ești conștient în acest moment) și cum poți aduce acea vindecare
 • cum recunoști vocea sufletului tău și cum să faci să accesezi înțelepciunea Consiliului în mod direct
 • poti descoperi personalitatea sufletului tău (pentru că fiecare suflet are o personalitate proprie, care este mascată atunci când se întrupeaza)
 • poți afla care sunt sufletele din grupul tău de suflete, pe care este posibil să le găsești întrupate în persoane ce fac parte din viața ta actuala, sub o formă sau alta, rude, prieteni, iubiți, dușmani.
 • orice altă întrebare la care cauți răspuns de mult timp.

Regresia, o experiență puternică care aduce cu sine un potențial imens să îți schimbi viața.

CUM FUNCȚIONEAZĂ REGRESIA

În esență, regresia este o stare de relaxare extrem de profundă care ne permite să explorăm amintiri și trecutul nostru, ca suflete.

În timpul regresiei ești ghidat prin mai multe praguri, ajungând la partea ce ține de inconştient. Întregul proces este similar cu meditația: relaxăm mintea conștientă, ne focusăm pe interior și intuiție și lăsăm procesul să curgă.

Prin ghidaj, vei începe să te identifici cu sufletul şi să „citeşti, să vezi sau să trăieşti” informaţiile lui.

Dar asta nu înseamnă că îți vei pierde luciditatea. Dimpotrivă, vei deveni mai prezent și mai lucid decât ai fost vreodată.

Ce se întâmplă de fapt este foarte similar cu ce experimentezi în prima parte a unui somn bun. Când corpul e suficient de relaxat, coboară la nivelul undelor alfa: ai relaxare fizică și relaxare mentală în același timp.

Ce este important sa știi:

 • Deși starea ta poate semăna cu somnul, nu dormi și nici nu ești inconștient, ci ești mereu în control
 • Poți să revii din regresie în orice moment dorești
 • Nu este periculos, pentru că ce experimentezi sunt amintiri, iar sentimentul pe care îl ai este ca și cum ai fi captivat de un film sau o carte cu o intrigă foarte bună

Ce tipuri de regresii există și pe care le vei putea experimenta tu?

Regresiile pot fi de două feluri: în vieți trecute și în viața dintre vieți.

Ce este cea din urmă? În perioadele în care sufletul nu este întrupat, el își continuă dezvoltarea, relaționează cu alte suflete, învață, se sfătuiește cu ghizii, iar toate aceste acțiuni pot fi descoperite printr-o regresie de viață dintre vieți. Prin comparație, regresia în viețile trecute este o întoarcere într-o viață anterioară.

Într-o astfel de regresie poți vedea în 4 moduri scenele:

1. Ca și cum ești acolo, în acel corp, în acel moment

2. Ca și cum te uiți pe un ecran la un film, dar știi care este personajul tău

3. Ca și cum te uiți la niște fotografii

4. Ca și cum ai primi un șir de flash-uri ce se succed

În timpul workshopurilor de la București vei avea ocazia să experimentezi ambele tipuri de regresii. E important să știi încă de pe acum că 80% dintre cei care vor să intre în regresie, reușesc să o facă. Șansele să poți intra în regresie cresc dacă practici meditația, theta healing, dacă ai experiență cu yoga sau metoda Silva.

Tocmai din acest motiv, pentru a ne asigura că te vei bucura de experiența din cadrul evenimentelor, îți vom trimite înainte materialele speciale care să te pregătească pentru întâlnirea cu Robert.

E bine să reții că dacă te vei afla printre puținii care nu vor experimenta regresia, vei putea totuși să primești răspunsurile pe care le cauți prin intermediul Exercițiului Virtuților dar și datorită energiei din sală care se creează la evenimentele lui Robert.

Programul şi detaliile evenimentelor susținute de Robert Schwartz pentru prima dată în România

Vei putea afla mai multe despre planul sufletului și metoda lui Robert pe parcursul a 3 zile la București. Evenimentele programate aici sunt structurate în două părți distincte, care îți vor permite să aprofundezi partea teoretică și explicativă a metodei, cât și cea practică, experiențială.

Prima parte a evenimentelor:

Conferință introductivă despre planul sufletului tău susținută de Robert

CE VEI DESCOPERI LA CONFERINȚA DESPRE PLANUL SUFLETULUI

 • Vei cunoaste motivele pentru care exista un plan al sufletului inainte de nastere si asta te va ajuta sa imbratisezi mai usor provocarile din viata ta
 • Vei afla de ce ne planificăm cele mai mari încercări din viața noastră înainte să venim pe Pământ si asta te va ajuta sa intelegi mai bine provocarile si durerile din viata ta
 • Vei descoperi cum poti să transformăm mânia, tristețea și frica în acceptare, pace și recunoștință, odată ce iti cunosti planul sufletului.
 • Vei afla daca avem liber arbitru sau toată viața noastră este planificată dinainte ca sa stii cum sa iei decizii.
 • Vei descoperi care este motivul pentru care mintea conștientă nu își aduce aminte de planul sufletului, astfel incat sa fii impacat cu ce a fost si ce este.
 • Vei invata ce sunt ghizii spirituali și care este rolul lor în viața noastră, astfel incat sa poti scoate maximul din relatia cu ei.
 • Vei descoperi cum te poti elibera de sentimentul de vinovăție legat de moartea cuiva drag si sa nu mai stai blocat in el.
 • Vei descoperi cum poti sa traiesti viata in armonie si bucurie primind cu deschidere orice provocare

A doua a conferintei va avea loc o sesiune de intrebari si raspunsuri  alese de către moderatorul evenimentului  la care Robert va răspunde din toata experiența sa acumulată în mai bine de 16 ani, la evenimentele cu mii de participanți susținute în întreaga lume.

În introducerea conferinței  ne bucurăm de prezența domnului Prof. Dr. DUMITRU-CONSTANTIN DULCAN  care va aborda subiectul “Perspective științifice despre planul sufletului”

Speakeri Conferință

ROBERT SCHWARTZ

Hipnoterapeut, mentor spiritual, autor a două bestseller-uri “Suflete curajoase și “Darul sufletului tău”
- speaker principal-

Prof. Dr. DUMITRU-CONSTANTIN DULCAN

Neurolog, autor a numeroase bestseller-uri, printre care “Mintea de dincolo" și “Inteligenta materiei”
- speaker invitat -

ALINA FINTA

Trainer și fondator a comunității de dezvoltare personală și spirituală Evoluam Împreună
- gazda evenimentului -

PROGRAM CONFERință

Interval orar Activitatea
17.50-18.25 Primire participanți, intrarea în sală pe baza biletului primit pe email
18.30-18.45 Alina Finta- Primii pași în a-ți descoperi misiunea personală
18.45-19.05 Profesor doctor D. C Dulcan- Perspective științifice asupra planului sufletului
19.05 -20.30 Robert Schwartz- Motivele pentru care ne planificăm cele mai mari încercări înainte de a veni pe Pământ
20:30-20:40 Pauză
20:40-21:30 Sesiune de întrebări și răspunsuri
21:30-21:45 Sesiune de autografe

A doua parte a evenimentelor:

WORKSHOP

Programul workshopului:

Ziua 1 - sâmbătă

10:00 – 10:30

Vom începe cu un exercițiu yoga

care ne va ajuta să ne calmăm mintea și să să ne conectăm cu propriul corp, pregătindu-ne astfel pentru experiențele ce vor veni. Exercițiul va fi ghidat de instructorul yoga Carmen Rizea .
10:00 – 10:30
10:30 – 13:30

Exercițiul Calităților Divine. Întrebări și răspunsuri.

În prima parte a workshop-ului, grupul va participa, sub îndrumarea lui Robert, la Exercițiul Calităților Divine, o practică menită să aducă lumină asupra temelor din viața ta, descoperind care sunt acele Calități pe care tu, ca suflet, ți-ai dorit să le cultivi și să le exprimi în timpul vieții tale.

10:30 – 13:30
13:00 – 15:00

Pauză de prânz

13:00 – 15:00
15:00 – 17:00

Inducție hipnotică

Robert Schwartz, va conduce o regresie prin hipnoză, oferind participanților ocazia să se conecteze cu o persoană dragă decedată și să comunice cu aceasta.

După regresie, participanții vor avea ocazia să împărtășească grupului experiența lor și să îi adreseze întrebări lui Robert.

15:00 – 17:00

Ziua 2 - duminică

10:00 – 10:30

Vom începe cu un exercițiu yoga

care ne va ajuta să ne calmăm mintea și să să ne conectăm cu propriul corp, pregătindu-ne astfel pentru experiențele ce vor veni. Exercițiul va fi ghidat de instructorul yoga Carmen Rizea .
10:00 – 10:30
10:30 – 13:30

Regresia sufletului între vieți și conectarea la Consiliul Înțelepților

Vei avea ocazia să mergi în două vieți anterioare, acelea care au cea mai mare semnificație pentru viața ta prezentă.

Apoi vei merge în dimensiunea dintre vieți unde te vei întâlni cu unul dintre ghizii tăi spirituali care te va conduce la Consiliul Bătrânilor, ființele înțelepte, alături de care ți-ai creat planul de viață și care veghează asupra ciclului întrupării pe Pământ.

La finalul regresiei, Robert va cere Consiliului Înțelepților să ofere grupului o vindecare energetică pe toate planurile. În cadrul ei vei putea să setezi o intenție pentru unul dintre cele 3 planuri: fizic, mental sau spiritual și vei simți beneficiile acesteia la încheierea evenimentului, printr-o stare de bine, calm și pace interioară.

10:30 – 13:30
13:30 – 15:00

Pauza de prânz

 

13:30 – 15:00
15:00 – 17:00

Împărtașirea experiențelor de la workshop

Sesiune de întrebări și răspunsuri

* Intervalele orare sunt aproximative și vor varia în funcție de nevoile pe care le vom identifica împreună cu membrii grupului

15:00 – 17:00

EVENIMENTELE CU ROBERT SCHWARTZ SUNT PENTRU TINE DACĂ

ești într-o etapă din viață când nu mai vezi Lumina de la capătul tunelului. Sau poate doar ești în căutarea unor răspunsuri la întrebările care nu-ți dau pace.

te simți blocat într-un job care îți aduce prea rar satisfacții, pentru care nu mai simți o chemare sau care simți că te face să îți irosești energia

ai pierdut o persoană dragă sau chiar un animal de companie de care te simțeai extrem de legat; e posibil ca sentimentul că ești vinovat cu ceva pentru această pierdere sau că nu ai făcu suficient să te bântuie și acum

copilul tău sau un alt membru al familiei este grav bolnav, iar asta te doare cumplit și nu înțelegi de ce e nevoie să treci prin această încercare

ai trecut printr-un divorț sau o despărțire dureroasă de persoana iubită și te simți abandonat, nu poți să accepți ce s-a întâmplat și simți că lucrurile nu mai au același sens în viața ta

simți că viața este mult mai mult decât ai fost învățat sau mai mult decât observi în planul fizic obișnuit și îți dorești să găsești o cale pentru a experimenta dimensiunea mai profundă a lucrurilor

vrei să întrerupi o dată pentru totdeauna relațiile toxice și situațiile repetitive dureroase care apar în viața ta

dorești să știi ce încercări ai planificat pentru această viață și care sunt lecțiile pe care le ai de învățat

vrei să simți acea iubire pură și necondiționată, să trăiești astfel adevărata natură a sufletului tău

Acest eveniment NU este pentru tine dacă:

Nu crezi că spiritualitatea, inteligența universală superioară sau Dumnezeu există, ci le consideri pur și simplu niște invenții

Nu crezi că lumea depășește planul fizic obişnuit

Crezi că afirmația ”Nimic nu este întâmplător” este doar o dramatizare a lucrurilor și nu are sens pentru tine

1.Bilet conferință introductivă

 • acces conferință
 • acces sesiune Q&A
 • traducere consecutivă
 • cadou meditatia audio Calea sufletului meu, de Alina Finta
Oferta specială pentru participare la Conferință: Rezervi 3 bilete și achiți 2. 
 
Prețul se actualizează automat la adăugarea a 3 bilete în formularul de comandă. 

2. BILET CONFERINȚĂ + WORKSHOP

 • ce conține Pachetul 1 +
 • acces la cele 2 zile de workshop
 • 1 sesiune yoga/zi de 30 de minute
 • traducere consecutivă a workshop-ului
 • 1 coffee break workshop /zi
 • agenda personalizată pentru "Călătoria sufletului meu"
 • păturică personalizată pentru sesiunile de regresie
 • video cu durată de 30 de minute cu exerciții yoga
RECOMANDAT

3. BILET CONFERINȚĂ + WORKSHOP VIP

*plata biletelor se face in lei, la cursul BNR  din ziua plății ( se calculează automat de către procesatorul de plăți)  sau  ziua emiterii facturii proforme pentru plata prin transfer bancar. Nu este nevoie să aveți cont in euro.

Eveniment garantat 100%. E important pentru noi ca tu să fii mulţumit de informaţiile și experiența de care vei avea parte  în cadrul evenimentelor. Prin urmare dacă nu ești mulţumit de ceea ce vei primi la evenimentele la care te înscrii, anunță-ne în 48 de ore de la eveniment și îți restituim toți banii înapoi.

Cum a ajuns Robert Schwartz să descopere planul propriului suflet și cum te va ajuta și pe tine să faci asta?

Povestea lui Robert începe în 2003.

”Pentru o lungă perioadă de timp și cu mult timp înainte de a scrie cartea Planul sufletului, am căutat cu ardoare sensul mai profund al vieții mele.

În 2003, căutarea mea a luat o întorsătură neașteptată, atunci când am decis să mă adresez unui medium. Deși credeam foarte tare în Dumnezeu, nu am avut niciodată (din câte știu) o experiență metafizică. Așadar, am început să caut un medium și l-am ales pe cel cu care simțeam că rezonez cel mai bine.

Sesiunea cu mediumul a avut loc în ziua de 7 mai 2003. Îmi amintesc clar data exactă, pentru că în acea zi viața mea s-a schimbat. I-am spus mediumului foarte puține lucruri despre mine, prezentându-i situația mea de viață în termeni generali, vagi.

Mi-a explicat că fiecare dintre noi are ghizii săi spirituali, ființe non-fizice împreună cu care ne planificăm viața înainte de a ne încarna. Prin ea, am putut vorbi cu ghizii mei. Știau totul despre mine – nu doar ce am făcut, ci și ce am gândit și am simțit. De exemplu, s-au referit la o rugăciune pe care o spusesem cu cinci ani în urmă, când mă aflam într-o perioadă foarte dificilă:

Doamne, nu pot face acest lucru singur. Te rog să mă ajuți. Ghizii mi-au spus că atunci mi-a fost trimis ajutor suplimentar non-fizic.

Rugăciunea ți-a fost ascultată, mi-au zis. Eram complet bulversat.

“Dornic să înțeleg suferința pe care am trăit-o, i-am întrebat pe ghizi despre provocările cele mai mari din viața mea. Mi-au explicat ca eu eram acela care plănuise aceste încercări înainte de a mă naște – nu cu scopul de a suferi, ci pentru evoluția spirituală care s-a născut din această suferință. Am fost zdruncinat să aflu asta. Mintea mea conștientă nu știa nimic despre planificarea de dinaintea nașterii. Totuși, simțeam adevăr în cuvintele lor.

Deși nu am realizat pe moment, sesiunea cu mediumul a declanșat o profundă trezire spirituală. Am înțeles mai târziu că de fapt această trezire era o reamintire – o reamintire a cine sunt ca suflet etern și, mai specific, ce am planificat pe acest Pământ.”

ROBERT SCHWARTZ

Mentor spiritual, autor a două bestseller-uri și specialist în regresia hipnotică

Cine este Robert Schwartz?

Profesor la Colegiul pentru Studiul Psihicului din Anglia, Findhorn în Scoția, Institutul International de Studii Umaniste Integrale în Canada.

În SUA predă la Omega Institute, Conferința Internațională despre Comunicări după Moarte, Kripalu Center și Națiunile Unite. Este, de asemenea, autorul a două bestseller-uri:

Suflete curajoase: Ne planificam viețile înainte de a ne naște?

Darul sufletului tău: puterea vindecătoare a vieții pe care ai plănuit-o înainte să te naști

Traduse în 25 de limbi, cărțile lui se bazează pe descoperirea efectivă a planului pentru persoane care s-au oferit să participe la cercetare.

Iată ce spun cei care au participat la evenimentele “Awakening to Your Life Purpose, Discovering Your Life Plan”

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Să spunem că tot ce vei experimenta este rodul imaginației. Chiar și așa dacă îți oferă răspunsurile ascunse în inconștient și te ajută așa să rezolvi problemele care te framanta, atunci rezultatul este bun, nu?

Mai mult decât atât, imaginația este modul în care subconștientul, tocmai sufletul comunică cu noi, doar că am fost învățați să nu îi dăm ascultare.

Celor care au nevoie de dovezi suplimentare, le lansăm invitația să încerce să inventeze o poveste timp de 3 ore (cât durează de obicei o regresie), apoi să o repete cursiv. Veți descoperi că atâta vreme cât nu aveți vreo înclinație aparte pentru narațiune, vă va fi foarte greu să susțineți o poveste timp de 3 ore. Mai mult, să o puteți apoi repovesti.

Pe lângă toate acestea, experiența regresiei este validată și de emoțiile pe care le creează amintirile. De regulă, atunci când avem un simplu produs al imaginației, el este lipsit de emoție sau senzație fizică. În timpul regresiei însă vei avea parte de una sau mai multe dintre aceste experiențe:

1. Percepția imaginilor clar sau în ceață la început

2. Conștiința de sine (vei știi că ești bărbat/femeie, vârsta, anul, țara și orașul)

3. Vei percepe senzația de cald/frig, mirosuri; vei auzi sunete și vei simți gusturi

4. Vei avea emoții și sentimente

5. Vei recunoaște oameni apropiați din viața ta actuală

Dintr-o regresie vii cu înțelegerea care va schimba modul în care te-ai raportat la încercările din viața ta și va aduce mai multă lumină și împăcare.

Regresia poate fi emoționantă și în timpul ei trăirile pot fi destul de puternice, însă mereu sunt urmate de etapa de liniștire.

În plus, Robert va încheia regresiile cu o sesiune de vindecare colectivă, astfel încât sentimentul pe care îl vei avea la finalul zilei va fi de împăcare, liniște și pace.

Statistic 80% dintre cei care încearcă pot intra în regresie. Șansele cresc dacă practici meditația, theta healing, dacă ai experiență cu yoga sau metoda Silva.

Tocmai din acest motiv, pentru a ne asigura că te vei bucura de experiența din cadrul evenimentelor, îți vom trimite înainte materialele speciale care să te pregătească pentru întâlnirea cu Robert.

E bine să reții că dacă te vei afla printre puținii care nu vor experimenta regresia, vei putea totuși să primești răspunsurile pe care le cauți prin intermediul Exercițiului Virtuților dar și datorită temelor pe care grupul le va lucra și care sunt o oglindă și pentru ceilalți.

În fnal, dacă vei simți că valoarea pe care ai plătit-o nu este echivalentă cu cea pe care ai primi-o în timpul evenimentelor, anunță-ne în 48 de ore de la eveniment și îți vom returna toți banii înapoi.

Categoric nu. În timpul regresiei ești ghidat prin mai multe praguri, ajungând la partea ce ține de inconştient. Dar asta nu înseamnă că îți vei pierde luciditatea. Dimpotrivă, vei deveni mai prezent și mai lucid decât ai fost vreodată.

Terapeutul te ghidează, dar procesarea la nivel fizic-mental-emoțional este a fiecăruia în parte.

CONTACT

Dacă ai intrebări sau ai nevoie  informații suplimentare îți va răspunde cu plăcere colega noastră Daniela, responsabilă de relația cu participanții.  (luni-vineri 09:30-17:30)

Distribuie şi contribuie pentru a ajuta câți mai mulți români să-și descopere planul sufletului.  

@Copyright 2019 

Termeni si conditii

Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizator. Dacă continuați, presupunem că sunteți de acord să primiți cookie-uri de pe acest site.

Privacy Settings saved!
Setari permisiuni

Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizator. Dacă continuați, presupunem că sunteți de acord să primiți cookie-uri de pe acest site.

Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a personaliza și imbunătăți experiența ta pe website-ul nostru.

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Decline all Services
Da, sunt de acord

Sesiunea individuala “Harta planului sufletului tău” cu Alina Finta cuprinde:

 1. provocările (blocajele și tiparele negative) pe care le ai de depășit la nivel uman în această viață
 2. darurile care îți sunt accesibile la nivel uman în această viață și pe care le poți accesa cu ușurință și naturalețe
 3. misiunea personală (ce anume ai venit să împlinești pe acest Pământ)
 4. provocările spirituale (lecțiile, dar și oportunitățile)
 5. darurile spirituale pe care ai venit să le imparți lumii
 6. misiunea spirituală a sufletului tau
 7. cel mai înalt potențial și scopul general al venirii tale pe Pământ

Numele de naștere este amprenta cu care sufletul se intrupează pe Pămînt. Harta planului sufletului are la baza  un algoritm care presupune  alfabetului ebraic si geometria sacră.

În mod normal o astfel de ședință durează 75 de minute și costă 490 de lei, dar tu vei putea beneficia acum de ea  în cadrul pachetului VIP.