Contact: 0769645797

Poate că nici nu conştientizezi acum ce îţi provoacă suferinţă în relaţiile cu cei din jur, 

dar în cadrul unui nou workshop marca Evoluăm Împreună, poţi afla...

Îţi mulţumim pentru interesul acordat acestui workshop. Pentru a fi la curent când se va organiza următorul workshop în 2018 înscrie-te pe Lista de aşteptare.

Echipa Evoluăm Împreună

PAŞI PENTRU VINDECAREA CELOR 5 RĂNI EMOŢIONALE

Workshop experienţial

​susţinut de LUMINIŢA bĂLTĂREŢU

25-26 noiembrie 2017 | Bucureşti

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

* timp rămas până la ​​​eveniment

Ştiai că există 5 răni emoţionale care te împiedică

să te bucuri de viaţă aşa cum îţi doreşti? 

*​

Şi că îţi afectează foarte mult relaţiile cu cei din jur, cât

şi sănătatea şi implicit situaţia financiară şi

toate aspectele din viaţa de zi cu zi?

​*

Cu toţii ne naştem având 5 răni ale sufletului:

RESPINGEREA, ABANDONUL, UMILIREA, TRĂDAREA ŞI NEDREPTATEA.


Acestea s-au dezvoltat în perioada copilăriei, din momentul concepţiei până la vârsta de 6 ani, în relaţie cu părintele de acelaşi sex, părintele de sex opus sau cu ambii părinţi. Deşi în acest interval de vârsta s-au format aceste răni, ele se activează pe parcursul întregii vieţi ori de câte ori trăim o emoţie asemănătoare cu cea din copilărie.

Conştientizarea şi găsirea mijloacelor pentru a le vindeca face parte din planul nostru de viaţă dacă vrem să evităm suferinţele inutile şi să ne bucurăm de relaţii autentice şi armonioase alături de cei dragi.

Din păcate, ne simţim sabotaţi încă de mici pentru că realizăm că atunci când vrem să fim noi înşine, acest lucru deranjează lumea adulţilor sau pe cea a apropiaţilor noştri. Ajungem astfel să credem că, a fi natural, nu este bine, că este greşit să ne manifestăm aşa cum dorim.

Dar de fapt nu este nimic rău în a fi TU, aşa cum simţi să fii. Să îţi exprimi liber părerile, nevoile, dorinţele, nemulţumirile, indiferent de ce ar crede ceilalţi.

Celebra autoare, Lise Bourbeau a identificat prin numeroasele sale descoperiri profesionale şi personale că aceste 5 răni sunt adevărate obstacole în calea fericirii noastre.

Lise este autoarea cărţii “Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înşine”, vândută în milioane de exemplare şi tradusă în peste 16 limbi. Ea susţine că cel puţin una dintre aceste răni se manifestă cât mai mult în viaţa oricărei persoane.

Şi că până când nu identificăm şi vindecăm acea rană care ne influenţează cel mai mult viaţa, nu vom putea fi cu adevărat fericiţi. În mod inconştient vom adopta anumite comportamente, gânduri şi emoţii care ne aduc numai neplăceri în relaţiile cu cei apropiaţi.