Pachet Video ​
GÂNDURI . CUVINTE . EMOŢII

Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan 

Află de la cel mai cunoscut cercetător din România în domeniul conştiinţei ce impact au asupra ta gândurile, emoţiile şi cuvintele.

Oare omenirea se află la un punct de cotitură, iar provocarea pe care o trăim acum “ne obligă” să ne întoarcem spre noi înşine şi spre Dumnezeu?

Oare izolarea forţată ne pune faţă în faţă cu capacitatea noastră de a ne influenţa mediul, relaţiile, vieţile personale şi realitatea globală prin ceea ce gandim, rostim şi simţim?

Oare această  criză pe care o traversăm ne dă, în sfârşit, timpul râvnit înapoi, în urma unei perioade în care care am alergat “în goană” după bani, cariere, familii, relaţii sau nici măcar n-am ştiut pentru ce luptăm?

Chiar dacă nu avem acum răspunsul acestor întrebări, credem că această perioadă ne reaminteşte că în fiecare moment din viaţa noastră putem alege sa acţionăm din perspectiva fricii – şi să o perpetuăm prin cuvintele, gandurile si emotiile noastre - sau din perspectiva de co-creatori ai propriei realităţi care pot pune bazele unei Lumi Noi, a iubirii, credinţei şi spiritualităţii.


Deoarece, noi,echipa Evoluăm Împreună, dorim să-ţi oferim un sprijin, dar şi o sursă de informare, încredere şi speranţă în aceste vremuri, îţi punem la dispoziţie pachetul “Ganduri. Cuvinte.Emoţii” prezentat de prof. Dumitru Constantin Dulcan la preţ promotional de 49 RON.

Profesorul Dumitru Constantin Dulcan consideră că societatea actuală trebuie să-şi  reconsidere conceptele pe care s-a bazat până în prezent. Ultimele noutăţi din lumea ştiintei obligă omenirea să-şi găsească un sens, un rost, obligă la refundamentarea conceptelor de om, de lege umană, de relaţie interumană, de stat, de religie. Crede foarte mult şi se ghidează după zicala "secolul 21 va fi unul spiritual sau nu va fi deloc."

Scopul vieţii este să experimentăm şi să evoluam spiritual! Când vom face asta, de la modul de comportament până la modul de gândire, atunci omenirea îşi va găsi pacea, armonia şi sensul.

Iată ce informaţii valoroase vei afla  de la dr. profesor C.D Dulcan care te vor ajuta să treci cu mai multă uşurinţă peste această perioadă incertă:

- conştientizezi de ce este important să stai deoparte de breaking news şi negativitatea din media 

-înţelegi că poţi influenţa CONŞTIENT emoţiile pe care le traieşti în timpul crizei

- înţelegi de ce rugăciuni precum "Tatăl nostru" şi "Rugăciunea Inimii" sunt profund vindecatoare, afli mai multe despre puterea rugăciunii şi cum poate să te ajute în această perioadă, atât la nivel personal, cât şi colectiv

-Afli cum funcţionează “chimia” gândurilor şi emoţiilor tale şi primeşti un răspuns ştiinţific care te poate motiva să fii mai conştientă ce gânduri, emoţii ai, ceea ce îţi poate oferi LINIŞTE şi CLARITATE MENTALA în această perioadă tulburatoare

- în urma conferinţei, poţi vedea criza  ca pe o întoarcere la spiritualitate, prin reconectarea cu Dumnezeu, cu rugăciunea şi cu puterea fiecăruia de a co-crea realitatea în care trăieşte

- de asemenea, capeţi încrederea că totul face parte dintr-un plan divin şi te poţi concentra mai degrabă pe ce lecţii personale şi spirituale ai de învăţat în această perioadă decât pe valul de negativitate din media

Pachetul video GÂNDURI . CUVINTE . EMOŢII

 Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan

Cel mai cunoscut cercetătorAi posibilitatea de a afla de la cel mai cunoscut cercetator în domeniul conştiinţei în România, medic neurolog şi psihiatru, care este importanţa gândurilor, emoţiilor şi a vorbelor  şi cum ne pot influenţa acestea.

Informaţii de actualitate din domeniul stiinţei şi spiritualităţii


Chiar dacă este citit de generaţia părintilor noştri, prof. Dulcan are şi o mare deschidere către tineri! Informaţiile şi răspunsurile oferite te pot îndruma să ai o viaţă mai sănătoasă şi mai armonioasa. Ascultându-l, întelegi că ştiinţa şi spiritualitatea au un numitor comun!

Îţi schimbă perspectiva asupra vieţii


Dr. Prof. Dumitru Constantin Dulcan îţi prezintă într-un limbaj accesibil, dar consistent, informaţii care, odată aplicate, îţi pot schimba viaţa ţie, dar şi celor cărora le vei împărtăşi.

Pachetul video GÂNDURI . CUVINTE . EMOŢII 
este pentru tine dacă:

 • vrei  să şti cum să-ţi creezi mindsetul pentru toată perioada izolarii - ce cuvinte să elimini din vocabularul tău, ce cuvinte noi şi benefice să foloseşti mai des + o serie de sugestii ale profesorului Dulcan despre cum să te raportezi la emoţiile tale
 • vrei să îţi sprijini familia, prietenii, colegii sau cunostinţele care trăiesc în frică şi le poţi vorbi despre pandemie şi dintr-o perspectivă spirituala, cu care poate nu au interacţionat până acum
 • În jurul tau observi tot mai multi oameni grav bolnavi (Parkinson, Alzeimer, canceruri, boli de inimă, diabet sau depresii grave)? Iar tu vrei să afli cum poţi evita astfel de situaţii?
 • Eşti interesat de chimia cuvintelor: cuvinte care generează boli şi cuvinte care vindecă?
 • Vrei să afli de ce blestemele, bârfa şi ura fac rău în primul rând “emiţătorului” şi abia apoi celui cărora le sunt destinate?
 • Vrei să afli cum îţi poţi antrena mintea să scape de gândurile rele? În ce măsura îţi afectează stresul, depresia şi furia sănătatea?
 • Vrei să ştii cum îţi poţi accesa cu succes potenţialul nevăzut al minţii tale?
 • Simţi că trăieşti într-un stres continuu şi ai nevoie să afli importanţa tehnicilor de relaxare în viaţa cotidiană?
 • Vrei să ştii ce se întâmplă şi cum te poţi proteja energetic când cineva emite gânduri negative către tine?

Cum funcţionează?


1

Comanzi accesul  online 

2

Faci plata direct  cu cardul sau prin transfer bancar.

3

După confirmarea plăţii primeşti pe email parola pentru a viziona materialul video.

*ai acces pe viaţă la materialul video. Ai nevoie doar de un calculator sau smart phone şi acces la internet.

Ce  mai poţi afla şi întelege, şi apoi da mai departe,  parcurgând aceste video-uri revoluţionare cu Profesorul Dulcan:

 • înveți cum poți trece peste perioada de criza  educandu-ti mintea si emoțiile, Intarindu-ti credința și primind informații care iti vor ridica vibratia de la cel mai cunoscut cercetator in domeniul conștiinței din Romania 
 • afli mai multe despre cum iti poti accesa potențialul infinit al mintii tale, mai ales acum cand poți fi mai vulnerabil si mai influentabil in fata informațiilor venite din mediu
 • devii conștient ca in orice moment poți alege energia fricii sau energia iubirii, ceea ce te poate elibera stările de stres și anxietate de care nu ai nevoie
 • devii conștient ca ai puterea de a influența aceasta "pandemie de frica" prin intermediul gândurilor si emoțiilor tale si ii poti invata si pe ceilalti sa se "inarmeze" cu ganduri, cuvinte si emotii de vibratie inalta in aceasta perioada

Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan ​este cel mai cunoscut cercetător în domeniul neuroştiinţelor din România - a studiat intens creierul uman și a avut o practică profesională de aproape 50 de ani. 

​click aici pentru a afla mai multe despre cariera Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan

Pachetul video GÂNDURI . CUVINTE . EMOŢII

Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan

Ce conţine Pachetul Video GÂNDURI . CUVINTE . EMOŢII?

3 video-uri, aproape 4 ore cu informaţii valoroase de actualitate din domeniul ştiinţei şi spiritualităţii despre GÂNDURI . CUVINTE . EMOŢII

1

Conferinţa

înregistrată

“Puterea cuvântului 

şi a gândului” 

susţinută în 2017  

68 minute

2

Sesiune intrebări 

şi răspunsuri

de la participanţii conferinţei

90 de minute

3

Interviu în exclusivitate 

acordat comunităţii Evoluăm Împreună cu tematic​ă 

70 de minute

​“

Iată ce spun cei care urmăresc activitatea domnului profesor 
C. D. DULCAN

Eşti pregătit să accepţi un alt adevăr despre tine şi despre Univers, în afara celui pe care ţi l-ai însuşit în mod tradiţional, cultivat de religiile clasice, de educaţia scolară şi impus de experienţa comună ?

Daca esti de acord ca suntem ceea ce gandim, simtim si vorbim, atunci continutul acestui pachet video iti poate aduce constientizari spectaculoase despre numeroase aspecte ale vietii tale.

Cuvintele iti pot fi favorabile, dar si nocive sanatatii. Cu fiecare gand pe care il emiti, pledezi pentru viata sau boala si moarte. Acest material video te va lamuri cu adevarat cum sa folosesti cuvintele, gandurile si emotiile in favoarea ta!

Creierul uman reprezinta un laborator complex pe care noi astazi inca nu stim sa-l folosim, dar pe care avem datoria sa-l exploram si sa-l utilizam cat mai mult. Trebuie sa invatam sa ne controlam gandirea si emotiile pentru ca ele ne influenteaza viata, dar si echilibru planetar.

Dacă ai nevoie de ajutor...


Dacă ai întrebări sau dorești informații suplimentare, te rog să o suni pe colega noastră Nicol și te va ajuta cu mare placere!

Telefon: 0771 362 272

Orar: Luni - Vineri 10:00 - 18:00

E-mail: contact@evoluamimpreuna.ro

Garanţia Satisfacţiei 

Acest pachet video online este garantat 100%. E important pentru noi ca tu să fii mulţumit de informaţiile oferite. Dacă nu eşti mulţumit de ceea ce vei primi poţi solicita banii înapoi în 15 zile de la achiţionarea pachetului video.

Ştim că această perioadă poate fi provocatoare pentru fiecare dintre noi, însă având resursele necesare minţii şi sufletului nostru, putem transforma această încercare într-un moment de evoluţie personală şi planetară!

Distribuie și ajută-ne să transmitem mesajul

domnului prof. Dumitru Constantin Dulcan la cât mai mulți oameni!

2013-2020 Toate drepturile rezervate Evoluăm Împreună