Pachet Video ​
GÂNDURI . CUVINTE . EMOŢII

Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan 

Află de la cel mai cunoscut cercetător din România în domeniul conştiinţei ce impact au asupra ta gândurile, emoţiile şi cuvintele.

Imaginează-ţi o lume în care fiecare gând este atât de important încât poate crea o nouă realitate.

Imaginează-ţi o lume în care impactul unui cuvânt este atât de puternic încât te poate vindeca sau te poate distruge.

Oare este nevoie să-ţi imaginezi această lume? De fapt, această lume EXISTĂ deja, iar eu şi tu suntem creatorii ei. Însă, din păcate, nu suntem creatorii ei conştienţi. Încă nu stim ce putere colosală deţin gândurile, cuvintele şi emoţiile noastre. Acesta este motivul pentru care tot mai mulţi cunoscători ai efectelor cuvintelor şi faptelor noastre vor să ne atragă atenţia asupra lumii pe care o conturăm zi de zi.

Profesorul Dumitru Constantin Dulcan consideră că societatea actuală trebuie să-şi  reconsidere conceptele pe care s-a bazat până în prezent. Ultimele noutăţi din lumea ştiintei obligă omenirea să-şi găsească un sens, un rost, obligă la refundamentarea conceptelor de om, de lege umană, de relaţie interumană, de stat, de religie. Crede foarte mult şi se ghidează după zicala "secolul 21 va fi unul spiritual sau nu va fi deloc."

Scopul vieţii este să experimentăm şi să evoluam spiritual! Când vom face asta, de la modul de comportament până la modul de gândire, atunci omenirea îşi va găsi pacea, armonia şi sensul.

Pachetul video GÂNDURI . CUVINTE . EMOŢII

 Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan

Cel mai cunoscut cercetătorAi posibilitatea de a afla de la cel mai cunoscut cercetator în domeniul conştiinţei în România, medic neurolog şi psihiatru, care este importanţa gândurilor, emoţiilor şi a vorbelor  şi cum ne pot influenţa acestea.

Informaţii de actualitate din domeniul stiinţei şi spiritualităţii


Chiar dacă este citit de generaţia părintilor noştri, prof. Dulcan are şi o mare deschidere către tineri! Informaţiile şi răspunsurile oferite te pot îndruma să ai o viaţă mai sănătoasă şi mai armonioasa. Ascultându-l, întelegi că ştiinţa şi spiritualitatea au un numitor comun!

Îţi schimbă perspectiva asupra vieţii


Dr. Prof. Dumitru Constantin Dulcan îţi prezintă într-un limbaj accesibil, dar consistent, informaţii care, odată aplicate, îţi pot schimba viaţa ţie, dar şi celor cărora le vei împărtăşi.

Pachetul video GÂNDURI . CUVINTE . EMOŢII 
este pentru tine dacă:

 • În jurul tau observi tot mai multi oameni grav bolnavi (Parkinson, Alzeimer, canceruri, boli de inimă, diabet sau depresii grave)? Iar tu vrei să afli cum poţi evita astfel de situaţii?
 • Eşti interesat de chimia cuvintelor: cuvinte care generează boli şi cuvinte care vindecă?
 • Vrei să afli de ce blestemele, bârfa şi ura fac rău în primul rând “emiţătorului” şi abia apoi celui cărora le sunt destinate?
 • check
  Vrei să afli cum îţi poţi antrena mintea să scape de gândurile rele? În ce măsura îţi afectează stresul, depresia şi furia sănătatea?
 • check
  Vrei să ştii cum îţi poţi accesa cu succes potenţialul nevăzut al minţii tale?
 • check
  Simţi că trăieşti într-un stres continuu şi ai nevoie să afli importanţa tehnicilor de relaxare în viaţa cotidiană?
 • check
  Vrei să ştii ce se întâmplă şi cum te poţi proteja energetic când cineva emite gânduri negative către tine?

Cum funcţionează?


1

Comanzi accesul  online Pachetul video GÂNDURI. EMOŢII. CUVINTE

2

Faci plata direct  cu cardul sau prin transfer bancar.

3

După confirmarea plăţii primeşti pe email parola pentru a viziona materialul video.

*ai acces pe viaţă la materialul video. Ai nevoie doar de un calculator sau smart phone şi acces la internet.

Ce poţi afla şi întelege (şi apoi da mai departe) parcurgând aceste video-uri revoluţionare cu Profesorul Dulcan: 

 • Înţelegi de ce apar şi cum poţi evita o serie de bolii grave (Parkinson, Alzeimer, canceruri, boli de inimă, diabet sau depresii grave)? 
 • Afli cum poţi folosi puterea gândurilor şi a cuvintelor în vindecare unor boli.
 • Îţi va fi descrisă o alta imagine a Divinităţii, aşa cum este sugerată de ultimele experienţe şi observaţii venite din laboratoarele oamenilor de ştiinţă.
 • check
  Ţi se va explica de ce fără iubire şi iertare (gândire pozitivă) bolnavul nu se poate vindeca. Vei înţelege de ce este necesară abordarea holistică a omului şi a bolilor sale. 
 • check
  Vei înţelege cum modul de a gândi, a simţi şi a vorbi poate avea consecinţe importante pe multiple planuri în viaţa ta!
 • check
  Vei afla cum să trăieşti conştient sau cum poţi să îţi ridici gradul de conştientizare cu care îţi trăieşti viaţa: să observi ce gânduri îţi trec prin minte, ce simţim, cum acţionăm, cum vorbim.

Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan ​este cel mai cunoscut cercetător în domeniul neuroştiinţelor din România - a studiat intens creierul uman și a avut o practică profesională de aproape 50 de ani. 

​click aici pentru a afla mai multe despre cariera Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan

Pachetul video GÂNDURI . CUVINTE . EMOŢII

Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan

Ce conţine Pachetul Video GÂNDURI . CUVINTE . EMOŢII?

3 video-uri, aproape 4 ore cu informaţii valoroase de actualitate din domeniul ştiinţei şi spiritualităţii despre GÂNDURI . CUVINTE . EMOŢII

1

Conferinţa

înregistrată

“Puterea cuvântului 

şi a gândului” 

susţinută în 2017  

68 minute

2

Sesiune intrebări 

şi răspunsuri

de la participanţii conferinţei

90 de minute

3

Interviu în exclusivitate 

acordat comunităţii Evoluăm Împreună cu tematic​ă 

70 de minute

​“

Iată ce spun cei care urmăresc activitatea domnului profesor 
C. D. DULCAN

Eşti pregătit să accepţi un alt adevăr despre tine şi despre Univers, în afara celui pe care ţi l-ai însuşit în mod tradiţional, cultivat de religiile clasice, de educaţia scolară şi impus de experienţa comună ?

Daca esti de acord ca suntem ceea ce gandim, simtim si vorbim, atunci continutul acestui pachet video iti poate aduce constientizari spectaculoase despre numeroase aspecte ale vietii tale.

Cuvintele iti pot fi favorabile, dar si nocive sanatatii. Cu fiecare gand pe care il emiti, pledezi pentru viata sau boala si moarte. Acest material video te va lamuri cu adevarat cum sa folosesti cuvintele, gandurile si emotiile in favoarea ta!

Creierul uman reprezinta un laborator complex pe care noi astazi inca nu stim sa-l folosim, dar pe care avem datoria sa-l exploram si sa-l utilizam cat mai mult. Trebuie sa invatam sa ne controlam gandirea si emotiile pentru ca ele ne influenteaza viata, dar si echilibru planetar.

Dacă ai nevoie de ajutor...


Dacă ai întrebări sau dorești informații suplimentare, te rog să o suni pe colega noastră Daniela și te va ajuta cu mare placere!

Telefon: 0771.362.272

Orar: Luni - Vineri 10:00 - 18:00

E-mail: contact@evoluamimpreuna.ro

Garanţia Satisfacţiei 

Acest pachet video online este garantat 100%. E important pentru noi ca tu să fii mulţumit de informaţiile oferite. Dacă nu eşti mulţumit de ceea ce vei primi poţi solicita banii înapoi în 15 zile de la achiţionarea pachetului video.

Distribuie și ajută-ne să transmitem mesajul

domnului prof. Dumitru Constantin Dulcan la cât mai mulți oameni!

2013-2018 Toate drepturile rezervate Evoluăm Împreună