02
Zile
09
Ore
11
Minute
01
Secunde

Pachet Video

Misterul nașterii și călătoria sufletului pe Pământ

Perspective științifice și spirituale

O călătorie prin universul miraculos al nașterii unui om

“Am avut șansa să citesc în limba franceza, cu mult timp în urmă, cartea “Cele 9 trepte” scrisă de Anne Givaudan. Am fost efectiv plimbat prin universul miraculos al întrupării, al genezei unui om. Mi-am dat seama că sunt o serie de noțiuni foarte noi pe care trebuie să le știe și românii. Cine nu ar vrea să știe care sunt condițiile în care să se nască un copil sănătos și cum va putea acesta deveni și un adult sănatos? Așa că, prin intermediul echipei Evoluăm Împreună, i-am invitat să susțină o conferință în România pe Anne Givaudan și pe soțul dânsei, Antoine Achram.” Profesor Dumitru C. Dulcan


Printr-o metodă de proiectare a conștiinței numită călătorie extracorporală, Anne Givaudan are capacitatea să călătorească cu sufletul în alte dimensiuni ale Universului. Astfel, ea ne împărtășește și nouă din descoperirile sale din "lumea de dincolo". În acest caz intră în contact cu ceea ce am putea numi existența de dinaintea nașteriiTe invit cu drag să pășești cu mine în această călătorie miraculoasă a zămislirii unei ființe omenești!


Ce vei descoperi în cadrul acestui Pachet video de la Profesorul Dulcan şi invitatii săi, Anne Givaudan şi Antoine Achram:

 • Vei afla premisele unui răspuns cât mai complex la întrebarea “De ce suntem pe acest Pământ? Este o alegere sau o obligaţie?”
 • Ce sunt călătoriile extracorporale, în ce constă acest proces și cum au ajutat-o atingerea acestor stări de conștiintă extinsă pe Anne Givaudan să găsească răspunsuri care nu sunt accesibile în lumea fizică
 • Ce etape parcurge sufletul până la întruparea pe Pământ?
 • Cum decide sufletul modalitatea de naștere?
 • Cum poţi oferi o experienţă cât mai plăcută viitorului tău copil. Care este responsabilitatea ta atunci când aduci pe lume un suflet.
 • Dacă ne alegem familia în care vom veni sau aşa ne este dat.
 • Cum îţi influenţează modul în care te-ai născut cursul vieții, personalitatea şi convingerile pe care le ai despre viaţă.
 • Ce se întâmplă cu sufletul copiilor avortaţi şi care sunt consecinţele acestei decizii?

Cine sunt cei 3 speakeri?

Prof. dr. D.C. Dulcan

Medic neurolog și psihiatru, cunoscut cercetator în domeniu conștiinței. 

Autor al cărților: "Inteligența materiei", "Mintea de Dincolo", „Către noi inșine", "În căutarea sinelui pierdut", "Somnul Rațiunii".

Meritul dânsului este că a reușit să creeze o punte de legătură între știință și spiritualitate în România.

Anne Giuvaidan

Autoare și coautoare a 25 de carți traduse în 11 limbi, majoritatea scrise în urma experiențelor extracorporale pe care le realizează de peste 20 de ani.

Ea se consideră mai mult terapeutul sufletelor și al corpurilor și doreşte să facă cunoscute oamenilor descoperile sale pe care le-a avut in stările de conștiință extinsă.

Antoine Achram 

Medic pediatru cu peste 25 de ani experiență, autor al cărții ”Thought-Forms", practicant în medicina neonatală în spitale și medicina internă în practica privată.

El este întotdeauna în căutarea unei abordări care să îi permită pacientului să înţeleagă cauzele subtile ale bolii şi o însoţeşte pe Anne în experienţele sale.

Pachetul Video

Misterul nașterii și călătoria sufletului pe Pământ

conține 2 videouri și aproximativ 3 ore cu informații extrem de valoroase din domeniul spiritualității și științei.

1

Înregistrarea video a Conferinței “Misterul nașterii și călătoria sufletului pe Pământ. Perspective științifice și spirituale”

1,5 h (90 de minute)

2

Sesiune de întrebări și răspunsuri de la participanții conferinței

1,5 h (90  de minute)*Conferința înregistrată conținută în Pachetul video a facut parte din turneul național cu același nume desfășurat în luna mai 2018. Peste 2200 de persoane au participat la cele 4 conferințe organizate în Cluj, Iasi, Brașov și București. 

„Mulţumesc Universului şi vouă tuturor, domnului prof. Dulcan, invitaţilor voştri şi participanţilor, pentru minunata energie creată la evenimentul de luni seara.” - Ana, Bucureşti

Accesează Pachetul Video în 3 paşi simpli


1

Comanzi accesul  online Pachetul video Misterul naşterii şi călătoria sufletului pe Pământ

2

Faci plata direct  cu cardul sau prin transfer bancar.

3

După confirmarea plăţii primeşti pe email parola pentru a viziona materialul video.

Acum, tot ce ai nevoie este un calculator sau un smartphone și o conexiune la internet. Bucură-te de conferință. Accesul la materialele video este pe viață!

Ce vei afla de la fiecare speaker?

Prof. Constantin
Dulcan

“De ce este posibil să primim mesaje din alte dimensiuni? Cum sunt posibile călătoriile extracorporale?”

Anne Guivaidan

“De ce venim pe acest Pământ? Misterul nașterii si Călătoria sufletului pe Pamant.”

Antoine Achram

“Spune-mi ce fel de naștere ai avut și o să-ți spun cine ești!”

"Știm în clipa de față despre creierul nostru că are niște abilități geniale, extraordinare. Acestea sunt premisele viitoarei lumi. Ceea ce facem noi prin Anne Givaudan este să aducem și în această țară informații pentru prima oară în istoria lumii -  prima dată când o ființă de dincolo, întâlnind-o în forma asta extracorporalizată, spune: «ghizii mei m-au trimis acum, în acest moment care este foarte dificil pentru voi să vă spun ce se întâmplă în momentul în care eu mă voi întrupa și mă voi naște printre voi pe Pământ, ce se întâmplă în corpul mamei mele, pentru că este nevoie ca voi să înțelegeți de unde veniți și unde vă întoarceți,»" Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan


Acest pachet este pentru tine dacă:

 • Rezonezi cu mesajele transmise de Dr. Prof. Constantin Dumitru Dulcan şi doreşti să-ţi lărgeşti perspectiva asupra scopului venirii tale pe Pământ
 • Urmează să devii părinte şi vrei să oferi o experienţă de întrupare cât mai plăcută noului suflet ce urmează să vină în familia ta
 • Dorești să-ți îmbunătățești percepția asupra vieții, găsind răspunsuri la întrebări fundamentale, de genul: De unde venim? De ce suntem pe acest Pământ? Este o alegere sau o obligație? Care este sensul nostru în această viață? Incotro ne indreptam?
 • Conştientizezi că eşti mult mai mult decât acest corp fizic, ca esti un un om puternic, o fiinta uimitoare si ca poti “vedea” dincolo de bariera fizica a realitatii.
 • Vrei sa afli ce inseamnă o viață spirituală sănătoasă și armonioasă în epoca noastră.

Iată ce spun cei care au participat la conferinţele “Misterul naşterii şi călătoria sufletului pe Pământ”

Liana,

Bucuresti:

„A fost o seară magică – după cum i-am spus și domnului profesor Dulcan imediat după ce s-a terminat. Am participat la destule acțiuni unde prezența domnului profesor Dulcan ne-a onorat, dar aseară s-a intrecut pe sine. Imi părea rău asemeni unui copil că trebuie să meargă la culcare, că nu mai poate sta să se incarce cu toată acea energie plină de IUBIRE. Vă multumesc din suflet pentru o seară minunată!”

Camelia,

Brasov:


„Am participat la conferința de la Brasov. Chiar le-am zis și celor apropiați mie că nu găsesc cuvinte pentru a le descrie starea mea - de bucurie, de bine, de mulțumire, de EXTAZ! Faptul că i-am intalnit pe toți trei, că am luat autografe, că m-am aflat în acea sala, a fost o experiență de neuitat. Felicitari Evoluăm Împreună pentru ceea ce faceți, țineți-o tot așa!”

Minola,

Cluj:


„Conferința a fost un adevarat Regal. Vă multumesc și aștept și alte asemenea evenimente. Îi multumesc domnului Profesor Constantin Dulcan pentru tot ceea ce a facut și face pentru neamul nostru românesc. Dumnezeu să-i dea mulți ani sănătoși și spornici! Multumesc pentru onoarea pe care am avut-o, prin intermediul vostru, să-i cunosc și să-i audiez pe acești oameni minunați. Multumiri și pentru toate eforturile depuse pentru ca acest turneu să se desfașoare. Succes luminos pe mai departe!”

Mirela,

Brasov:


„Îmi pare nespus de bine să văd că atât de multă lume s-a deschis spre a afla aceste lucruri legate de sufletul nostru. Eu am fost prezentă acolo cu fiica mea și nu pot să-ți spun cât am fost de fericită pentru interesul și întelegerea ei. Atmosfera care s-a creat în jurul vostru - atâția oameni minunați - a fost atât de caldă și plăcută și am rămas cu ea și după ce am plecat de acolo. Deși sunt doar una din sutele de persoane participante, vreau să îi mulțumesc domnului profesor Dulcan pentru curajul și iubirea dânsului pentru oameni.” 

Iată cum a fost la conferinţă

Menirea noastră este să creăm conexiuni între românii interesați de evoluția proprie și oameni cu experiență în domeniul dezvoltării spirituale și personale.

Dacă ai nevoie de ajutor...

Dacă ai întrebări sau dorești informații suplimentare, te rog să o suni pe colega noastră Tatiana și te va ajuta cu mare placere!

Telefon: 0771 362 272

Orar: Luni - Vineri 10:00 - 18:00

E-mail: contact@evoluamimpreuna.ro

Garanţia Satisfacţiei 

Acest pachet video online este garantat 100%. E important pentru noi ca tu să fii mulţumit de informaţiile oferite. Dacă nu eşti mulţumit de ceea ce vei primi poţi solicita banii înapoi în 15 zile de la achiţionarea pachetului video.

Distribuie și ajută-ne să transmitem mesajul domnului prof. Dumitru Constantin Dulcan la cât mai mulți oameni!

2013-2018 Toate drepturile rezervate Evoluăm Împreună