Descoperă de ce naşterea ta pe acest Pământ nu este întâmplătoare și indiferent prin ce treci, ești la locul și momentul potrivit pentru tine, fiind înzestrată de la început cu tot ce îţi trebuie pe Pământ, pentru a-ţi îndeplini scopul sufletului

video
play-sharp-fill

Pachet Video

Misterul nașterii și călătoria sufletului pe Pământ

împreună cu

prof. Dumitru Constantin Dulcan, cel mai cunoscut cercetător din România în domeniul conștiinței

şi invitaţii săi speciali,

Anne Givaudan, autor si terapeut spiritual, prin experiența directă a călătoriilor extracorporale

şi

Antoine Achram, autor si medic pediatru

Cum ar fi dacă ţi-ai aminti că eşti o fiinţă uimitoare, capabilă să vadă dincolo de barierele fizice ale acestei lumi?

Cum s-ar schimba viaţa ta dacă ai conştientiza că momentele cheie pe care le trăiești sunt planificate in acord cu sufletul tău, încă dinainte de a te naşte?

“Actualele date despre noi ne obligă să revizuim toate conceptele despre materie, energie, destin, viață, moarte, sensul existenței, relațiile interumane, modelul social actual. Este nevoie de redefinirea conceptelor de om, spiritualitate, Univers, jusțitie umană și divină”.

Prof. Dumitru Constantin-Dulcan

Trăim vremuri extraordinare, în care schimbarea pare să fie singura certitudine!

Prin intermediul informațiilor oferite de cei 2 invitați internaționali, domnul profesor Dumitru Constantin Dulcan, sprijină poporul român să facă un salt în conștiință care sa ne poarte către o nouă înțelegere despre noi și despre lumea în care trăim!

Printr-o metodă de proiectare a conștiinței numită călătorie extracorporală, Anne Givaudan are capacitatea să călătorească cu sufletul în alte dimensiuni ale Universului.

Astfel, ea  îți împărtășește descoperirile sale din “lumea nevăzută”, oferindu-ţi acces la informaţii spirituale altădată greu accesibile despre călătoria sufletului tău pe acest Pământ.

***Conferința înregistrată conținută în Pachetul video a făcut parte din turneul național cu același nume desfășurat în luna mai 2018. Peste 2200 de persoane au participat la cele 4 conferințe organizate în Cluj, Iași, Brașov și București.

Iată ce obții în urma vizionarii celor 3 ore și 30 de min:

 • Te eliberezi de convingerea că „nu eşti suficientă”, odată ce integrezi informația, argumentată ştiinţific, că nu te-ai nascut întâmplător și că sufletul tău a venit cu un scop pe Pământ
 • Îți extinzi cunoașterea de sine, atingand nivele noi de profunzime și acceptare de sine, odată ce integrezi explicații revelatorii despre tine, legate de felul în care ai fost concepută și felul în care te-ai născut (natural, cezariană, cezariană de urgenţă, prematur, tentative de avort, viol)
 • Dobândești o cunoaștere mai profundă a vieții, dincolo de planul fizic, odată ce descoperi care sunt etapele pe care le parcurge sufletul până la întruparea pe Pamant
 • Te eliberezi de sentimentele de vină și vinovăție față de copiii tai, odată ce integrezi faptul că la nivelul sufletelor lor ei sunt suverani și și-au ales propriile experiențe
 • Te eliberezi de posibilele resentimente față de părinții tăi, odată ce integrezi faptul că tot ceea ce ei ți-au oferit sau nu ți-au putut oferi, a făcut parte dintr-un plan spiritual pe care ai ales să-l îndeplinești prin experiențele trăite împreună
 • Dacă eşti însărcinată, vei putea să ai o sarcină şi o naştere conştientă, iar dacă ai născut deja, vei ajunge să-ţi înţelegi mai bine copiii în funcţie de modul în care i-ai născut

Acest pachet este pentru tine dacă:

 • Te întrebi adesea de ce venim pe acest Pământ şi cauţi răspunsuri complexe la întrebări despre sensul vieţii, liber arbitru sau lumea nevăzută
 • Ai citit cărţile domnului profesor Dulcan/ ai participat la evenimente susţinute de dumnealui şi vrei să afli din experienţa sa care este perspectiva ştiinţifică asupra naşterii şi călătoriei sufletului pe
 • Eşti însărcinată şi nu te-ai hotărât cum vei naşte (natural sau cezariană), însă vrei să afli cum modul în care îţi vei naşte copilul are o influenţă asupra convingerilor sale de viaţă
 • Eşti mama şi vrei să-ţi înţelegi mai bine copilul prin descoperirea legăturii dintre modul în care l-ai născut şi personalitatea sa
 • Ai un sentiment de vinovăţie pentru că ai făcut avort şi vrei să afli de ce la nivel de suflet ai ales această experienţă
 • Eşti interesată de “călătoriile extracorporale” şi vrei să afli mai multe despre acestea din experienţa directă a lui Anne
 • Vrei să înțelegi de ce sufletul tău a ales sa te naști în modul în care te-ai născut (natural, prematur, cezariană/ cezariană de urgență) și cum îți influențează acest lucru personalitatea, relațiile și convingerile despre viață)

Cine sunt cei 3 speakeri?

Prof. dr. D.C. Dulcan

Medic neurolog și psihiatru, cunoscut cercetator în domeniu conștiinței. 

Autor al cărților: „Inteligența materiei”, „Mintea de Dincolo”, „Către noi inșine”, „În căutarea sinelui pierdut”, „Somnul Rațiunii”.

Meritul dânsului este că a reușit să creeze o punte de legătură între știință și spiritualitate în România.

Anne Giuvaidan

Autoare și coautoare a 25 de carți traduse în 11 limbi, majoritatea scrise în urma experiențelor extracorporale pe care le realizează de peste 20 de ani.

Ea se consideră mai mult terapeutul sufletelor și al corpurilor și doreşte să facă cunoscute oamenilor descoperile sale pe care le-a avut in stările de conștiință extinsă.

Antoine Achram 

Medic pediatru cu peste 25 de ani experiență, autor al cărții ”Thought-Forms”, practicant în medicina neonatală în spitale și medicina internă în practica privată.

El este întotdeauna în căutarea unei abordări care să îi permită pacientului să înţeleagă cauzele subtile ale bolii şi o însoţeşte pe Anne în experienţele sale.

„Știm în clipa de față despre creierul nostru că are niște abilități geniale, extraordinare. Acestea sunt premisele viitoarei lumi. Ceea ce facem noi prin Anne Givaudan este să aducem și în această țară informații pentru prima oară în istoria lumii – prima dată când o ființă de dincolo, întâlnind-o în forma asta extracorporalizată, spune: «ghizii mei m-au trimis acum, în acest moment care este foarte dificil pentru voi să vă spun ce se întâmplă în momentul în care eu mă voi întrupa și mă voi naște printre voi pe Pământ, ce se întâmplă în corpul mamei mele, pentru că este nevoie ca voi să înțelegeți de unde veniți și unde vă întoarceți,»”.

Prof. Dumitru Constantin-Dulcan

Alte întrebări la care vei primi un răspuns complex din partea celor 3 experţi:

 • Venirea mea pe Pământ a fost o alegere sau o “obligaţie”?
 • Ce este contractul spiritual şi cum se creează între sufletul copilul şi sufletele viitorilor părinţi?
 • Care sunt etapele, dar şi obstacolele, pe care sufletul le parcurge din momentul conceperii până în momentul naşterii?
 • Care este decizia importantă pe care sufletul copilului o ia cu 3 luni înainte de momentul conceperii?
 • De ce când ajungem pe Pământ “uităm” tot ceea ce ne-am propus să trăim la nivel de suflet?

​Ce include pachetul video?

2 videouri și aproximativ 3 ore şi 30 minute cu informații extrem de valoroase din domeniul spiritualității și științei

1

Înregistrarea video a Conferinței “Misterul nașterii și călătoria sufletului pe Pământ. Perspective științifice și spirituale” (durata: 2h 27 min)

2

Sesiune de întrebări și răspunsuri de la participanții conferinței (durata: 1h 10 min)

BONUS: Sesiunea de Întrebări şi Răspunsuri – Conferinţă Iaşi – durata 1h 30 min(în valoare de 59 RON)

​Vei afla răspunsul următoarelor întrebări:

 • Care sunt principalele 3 sfaturi pe care prof. Dulcan le oferă viitoarelor mame care vor să aibă o experienţă armonioasă pe parcursul celor 9 luni de sarcină?
 • Ce se întâmplă cu sufletul copiilor avortaţi (fie că vorbim de avort voluntar sau avort spontan)?
 • Putem evita/ schimba anumite evenimente în această viaţă, deşi la nivelul sufletului am ales să le trăim?
 • De ce un suflet alege să trăiască o experienţă dureroasă pe Pământ, cum ar fi abuzul în copilărie?
 • Care sunt caracteristicile copiilor care se nasc “conştienţi”?
 •  De ce un copil alege să se nască cu cordonul ombilical în jurul gâtului?

   

 • Care este raportul dintre liber arbitru şi determinism în ceea ce priveşte naşterea noastră şi experienţele pe care urmează să le trăim?

Accesează Pachetul Video în 3 paşi simpli

1

Comanzi accesul  online Pachetul video Misterul naşterii şi călătoria sufletului pe Pământ

2

Faci plata direct  cu cardul sau prin transfer bancar.

3

După confirmarea plăţii primeşti pe email parola pentru a viziona materialul video.

Acum, tot ce ai nevoie este un calculator sau un smartphone și o conexiune la internet. Bucură-te de conferință. Accesul la materialele video este pe viață!

Iată ce spun cei care au participat la conferinţele “Misterul naşterii şi călătoria sufletului pe Pământ”

Liana,

Bucuresti:

„A fost o seară magică – după cum i-am spus și domnului profesor Dulcan imediat după ce s-a terminat. Am participat la destule acțiuni unde prezența domnului profesor Dulcan ne-a onorat, dar aseară s-a intrecut pe sine. Imi părea rău asemeni unui copil că trebuie să meargă la culcare, că nu mai poate sta să se incarce cu toată acea energie plină de IUBIRE. Vă multumesc din suflet pentru o seară minunată!”

Camelia,

Brasov:

„Am participat la conferința de la Brasov. Chiar le-am zis și celor apropiați mie că nu găsesc cuvinte pentru a le descrie starea mea – de bucurie, de bine, de mulțumire, de EXTAZ! Faptul că i-am intalnit pe toți trei, că am luat autografe, că m-am aflat în acea sala, a fost o experiență de neuitat. Felicitari Evoluăm Împreună pentru ceea ce faceți, țineți-o tot așa!”

Minola,

Cluj:

„Conferința a fost un adevarat Regal. Vă multumesc și aștept și alte asemenea evenimente. Îi multumesc domnului Profesor Constantin Dulcan pentru tot ceea ce a facut și face pentru neamul nostru românesc. Dumnezeu să-i dea mulți ani sănătoși și spornici! Multumesc pentru onoarea pe care am avut-o, prin intermediul vostru, să-i cunosc și să-i audiez pe acești oameni minunați. Multumiri și pentru toate eforturile depuse pentru ca acest turneu să se desfașoare. Succes luminos pe mai departe!”

Mirela,

Brasov:

„Îmi pare nespus de bine să văd că atât de multă lume s-a deschis spre a afla aceste lucruri legate de sufletul nostru. Eu am fost prezentă acolo cu fiica mea și nu pot să-ți spun cât am fost de fericită pentru interesul și întelegerea ei. Atmosfera care s-a creat în jurul vostru – atâția oameni minunați – a fost atât de caldă și plăcută și am rămas cu ea și după ce am plecat de acolo. Deși sunt doar una din sutele de persoane participante, vreau să îi mulțumesc domnului profesor Dulcan pentru curajul și iubirea dânsului pentru oameni.” 

Iată cum a fost la conferinţă

Dacă ai nevoie de ajutor…

Dacă ai întrebări sau dorești informații suplimentare, te rog să o suni pe colega noastră Tatiana și te va ajuta cu mare placere!

Telefon: 0771 362 272

Orar: Luni – Vineri 10:00 – 18:00

E-mail: contact@evoluamimpreuna.ro

Garanţia Satisfacţiei 

Acest pachet video online este garantat 100%. E important pentru noi ca tu să fii mulţumit de informaţiile oferite. Dacă nu eşti mulţumit de ceea ce vei primi poţi solicita banii înapoi în 15 zile de la achiţionarea pachetului video.

Distribuie și ajută-ne să transmitem mesajul domnului prof. Dumitru Constantin Dulcan la cât mai mulți oameni!

2013-2020 Toate drepturile rezervate Evoluăm Împreună

[tcb-script]!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);fbq(‘init’, ‘1696614067270975’);fbq(‘track’, ‘PageView’);[/tcb-script][tcb-noscript][/tcb-noscript]

Misterul nasterii si calatoria sufletului pe Pamant. Perspective stiintifice si spirituale
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.
Detalii