CONFERINŢE VIDEO

Până în prezent, majoritatea conferințelor organizate de noi au fost înregistrate, pentru a putea distribui informațiile din cadrul acestora și celor interesați care nu au avut ocazia să participe. De aceea, am pregătit o selecție cu cele mai apreciate evenimente și conferințe marca Evoluăm Împreună, pe care le poți achiziționa pentru a avea acces pe viață la înregistrările video.

Pentru a achiziționa un produs, trebuie doar să intri pe pagina acestuia, să selectezi „Adaugă în coș” și să finalizezi comanda. În funcție de produsele comandate, vei primi acces pe viață prin email sau vor fi livrate prin curier rapid în format DVD. Pentru mai multe detalii despre procesul de cumpărare, accesează pagina Cum Cumpăr.

Produsul Lunii

Pachetul VIDEO “Ştiinţă şi Spiritualitate”

În cele 3 filme de mai jos, dr. prof. Dumitru Constantin Dulcan – cel mai cunoscut cercetător în domeniul conştiinţei în România, medic neurolog şi psihiatru –  îţi vorbeşte despre cele mai „arzătoare” teme cu care lumea actuală se confruntă: de la perspectiva spirituală a bolilor la cele mai noi descoperiri ştiinţifice din prisma fizicii cuantice până la o abordare ştiinţifică şi spirituală a fericirii.

Pachetul conţine conferinţele: 
1) “O perspectivă spirituală şi ştiinţifică asupra vieţii şi organismului uman”
2) “O abordare ştiinţifică şi spirituală a fericirii”
3) „Puterea minţii – Drumul către noi înşine”

Se arată 1–15 din 17 rezultate

1 2