Under Construction
Descarca ghidul “O metoda simpla pentru a scapa de orice frica”

Echipa

Alina Finta – Fondator Evoluam Impreuna

Alina“Viata mea s-a schimbat incepanad cu primul curs de dezvoltare personala la care am participat in urma cu patru ani. Am evoluat treptat facand schimbari benefice in viata mea datorita oamenilor si mesajelor pe care Universul mi le-a trimis in cale. Tot Universul a raspuns cerintei mele de a-mi gasi parte din misiunea personala si uite asa am infiintat Evoluam Impreuna. Ma bucur ca pot sa facilitez accesul oamenilor la cunoasterea care mie mi-a schimbat viata.”

Contact: alina.evoluamimpreuna@gmail.com / 0740 769 518

 

 

Andreea Didita – Coordonator Marketing Evoluam Impreuna

10394867_990903960939538_7242905169973695909_n
“De mai bine de 5 ani de cand m-a interesat domeniul dezvoltarii personale si al spiritualitatii, am observat ca exista o corespondenta intre acesta si viata de zi cu zi. Astfel, am invatat ca nu doar un ritual samanic poate fi “spiritual”, ci si un zambet. Si am mai invatat ca nu doar o tehnica de meditatie poate fi “vindecatoare”, ci si o imbratisare sincera:) Tot ceea ce imi doresc este ca impreuna cu Alina si Lavinia sa aducem bucurie in viata celor care ne citesc si care vin la evenimentele noastre.”

Contact: andreea.evoluamimpreuna@gmail.ro/ 0727 618 467

 

 

Gianina Teodor – Coordonator evenimente Evoluam Impreuna

gianinaPersoana care va intampina cu un zambet cald de fiecare data cand participati la evenimentele noastre. Este apropiata de oameni pentru ca acestia sa primeasca raspunsuri la intrebarile lor si ii asista in procesul de inscriere.

Planifica in detaliu fiecare moment organizatoric astfel incat sa aveti parte de o experienta cat mai placuta iar participarea dumneavoastra sa fie o adevarata bucurie pentru a reveni cu drag.

Contact: gianina@evoluamimpreuna.ro / 0769.645.797

‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ” ”