banner_dulcan_2015_11_12_v2

**** LOCURI EPUIZATE ****
IMPORTANT!
 
!!!Persoanele care s-au inscris la conferinta mai pot face plata doar ASTAZI, MARTI, 8 decembrie, pana la ora 17:00.
 
*** Nu acceptam plata la fata locului! ***

“N-am fost creati de Dumnezeu sa suferim, biologia noastra o demonsteaza: avem nevoie de fericire.”

(prof. Dumitru Constantin Dulcan)

Desi cercetatorii studiaza intens domeniul neurostiintei, creierul uman ramane in continuare o enigma. Tot un mister este si starea de fericire care de prea multe ori este confundata cu o stare de bine sau cu o stare de extaz.

Insa…

Care sunt conexiunile ce leaga emisferele noastre cerebrale de starea de fericire?

Care sunt factorii care determina declansarea acesteia si ce efecte au fericirea – dar si absenta ei – asupra starii noastre de sanatate fizica si interioara?

Prof. Dumitru Constantin Dulcan ne va raspunde acestor intrebari, cat si altor dileme legate de conceptul fericirii din perspectiva stiintifica, dar si spiritual in cadrul unei conferinte organizata in exclusivitate de Evoluam Impreuna.

In cadrul conferintei vei afla:

 • Care este conexiunea dintre principalii neuromediatori (dopamina, serotonina, endorfina) si starea de fericire
 • Cum se manifesta fericirea la nivelul creierului
 • Care sunt consecintele absentei fericirii in plan biochimic
 • Care sunt circumstantele naturale (iubirea, socializarea in familie, profesia creativitatea, trairea mistica) si artificiale ( refugiul in alcool si droguri) ale fericirii si cum ne influenteaza acestea viata de zi cu zi
 • Care sunt factorii sociali si psihologici care iti afecteaza starea de bine si cum sunt reprezentati acestia in creierul uman
 • Care sunt factorii care determina conexiunea dintre fericire si sistemul imunitar
 • De ce fericirea ne ajuta sa fim sanatosi, iar nefericirea ne indreapta spre boala
 • Ce este inteligenta spirituala si cum ne influenteaza aceasta creierul.

Aceasta conferinta este pentru tine daca:

 • Doresti sa afli care sunt consecintele fizice, psihologice si spirituale ale fericirii si nefericirii
 • Vrei sa descoperi prin ce modalitate iti poti controla gandurile atunci cand te confrunti cu emotii si stari negative care iti zdruncina echilibrul interior
 • Desi nu ai o predispozitie genetica spre fericire, doresti sa afli tehnici concrete prin care poti trezi fericirea in tine si in ceilalti

Cine va sustine aceasta conferinta?

Prof. Dumitru Constantin Dulcan (medic neurolog si psihiatru, cercetator in domeniul constiintei) este in prezent seful catedrei de Neurologie si Neuropsihosomatica la Universitatea “Titu Maiorescu” din Bucuresti. El este autorul cartilor “Somnul Ratiunii”, “Mintea de Dincolo”, “Catre noi insine”, “Inteligenta materiei”, “In cautarea sensului pierdut”. De asemenea, prof. Dulcan a redactat o serie de lucrari stiintifice, lucrari eseistice si filosofice, cat si monografii in domenii conexe medicinei.

I-au fost oferite o serie de premii pentru activitatea defasurata la nivel national si international si a fost decorat cu Medalia de Excelenta GOLDABILITY – acordata pentru efortul creator, temerar si statornic depus in promovarea stiinței si spiritualitatii universale, primita la Conferinaa Internationala de Psihologie Transpersonala.

In conferinta din 10 decembrie, prof. Dulcan te invita la o discutie libera despre fericire in contextul stiintific si spiritual al zilelor noastre.

Cand?

10 decembrie, orele 19:00 – 21:00

Cat?

Investitie: 70 ron.

30% din venitul conferintei va fi donat unui act caritabil.

Unde?

Locatie: Crystal Pallace Ballrooms (sala BUCURESTI), strada Calea Rahovei, nr 198 A. Harta AICI.

Locurile sunt limitate!

Locuri disponibile: 400

**** LOCURI EPUIZATE ****

! Ultima zi in care poti achita plata pentru a-ti asigura locul in sala este marti, 8 decembrie. Te rugam sa faci plata in contul pe care il vei primi pe mail deoarece nu incasam bani la fata locului.

Asigurarea locului  la conferinta se face prin achitarea investitiei pentru conferinta in maxim 3 zile de la inscrierea pe formular.Neachitarea prespupune anularea inscrierii!! Daca se intampla sa achiti si din diverse motive sa nu participi, poti sa cedezi locul tau unui prieten sau sa folosesti suma respectiva pentru un alt eveniment Evoluam Impreuna. Banii nu se returneaza!

Te asteptam cu drag,

Echipa Evoluam Impreuna’ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ” ”