Cu ocazia aniversării a 6 ani de activitate, Echipa Evoluăm Împreună, 

alături de prof. Dumitru Constantin Dulcan te invită la un eveniment cu totul special:

Conferinţa şi spectacolul

Elogiu adus femeii:
Cum să-ţi păstrezi tinereţea corpului şi a spiritului 

Ediţie unică dedicată fmeilor  | 18 martie 2019, orele 18:00 – 21:45, Bucureşti

 

Înscrierile pentru acest eveniment s-au încheiat. Vă mulţumim pentru interesul acordat. Dacă doriţi să fiţi la curent cu alte evenimente Evoluăm Împreună vă puteţi înscrie pe lista de aşteptare de mai jos: 

Dragă femeie, îţi aminteşti...

… când te-ai sărbătorit ultima dată nu pentru ceva ce ai făcut, ci pentru CEEA CE EŞTI?

… când ai lăsat deoparte responsabilităţile familiei şi grijile de zi cu zi pentru a-ţi acorda acel moment DOAR PENTRU TINE?

… când te-ai simţit atât de epuizată, obosită, stresată sau bolnavă şi ţi-ai promis că te vei trece şi pe TINE pe lista de priorităţi?

Prin natura sa, femeia alege de multe ori să se sacrifice pentru a fi în folosul celor pe care îi iubeşte, lăsând în urmă propriile visuri, dorinţe sau trăiri. Astfel, ajunge să se îndepărteze de energia sa feminina de care lumea are atât de mare nevoie.

Indiferent că ești vulnerabilă, asertivă și înţeleaptă sau răzvrătită și imprevizibilă, este esenţial ca FEMEIE să rămâi în contact cu energia ta primordială şi să te reîntorci către sine pentru a-ți recăpăta puterea interioară.

Deoarece orice femeie merită să-şi reamintească faptul că ea însăşi este O SARBĂTOARE, am ales ca evenimentul aniversar Evoluam Împreună din acest an să-i fie dedicat EI, FEMEII.

Vom sărbători femeia din noi împreună cu domnul profesor Dumitru Constantin Dulcan şi invitatele noastre Corina Chiriac și Miruna Ionescu ce vor sustine un spectacol de zile mari în care ne vor încânta inimile cu vocile lor puternice feminine.  

Te invităm alături de sutele de femei membre ale comunității Evoluăm Împerună care vor participa la acest eveniment să ne reamintim SĂ NE ONORĂM FEMINITATEA şi FRUMUSEŢEA.

Care vor fi subiectele principale ale evenimentului?

Femeia, creatoare de Univers

înţelege de ce puterea unei femei se regăseşte în capacitatea sa creatoare de viaţă şi de manifestare.

Decalogul frumuseţii şi tinereţii 

află cum îți poți păstra frumusețea și tinerețea pentru mult timp în 10 pași simpli de urmat. Mai află cum o femeie aflată în contact cu esenţa sa feminină poate devini o sursă de inspiraţie pentru întreaga lume.

Iubirea adolescentină

înțelege care este importanţa primei iubiri din viaţa femeii în conturarea tiparelor relaţionale de la vârsta adultă. Mai află care sunt criteriile după care ne alegem bărbatul cu care ne construim familia.

Femeia - soţie

descoperă cum energia ta feminină contribuie la crearea unui cămin armonios şi fericit.

   Femeia - mamă

află de ce este vital ca femeie să te pregătești sufleteşte înainte să aduci pe lume un copil şi de ce o mamă fericită are puterea de a vindeca familia ei, dar și generaţiile care urmează.

Hormonii feminini

ne joacă feste sau ne conturează și modelează feminitatea și maternitatea și ne diferențiază de bărbați?

Înscrierile pentru acest eveniment s-au încheiat. Vă mulţumim pentru interesul acordat. Dacă doriţi să fiţi la curent cu alte evenimente Evoluăm Împreună vă puteţi înscrie pe lista de aşteptare de mai jos: 

Pentru cine este acest eveniment?

Pentru tine, FEMEIE, indiferent de vârstă, religie, statut profesional sau financiar

Pentru tine, FEMEIE, indiferent că eşti mamă, fiică, soţie, şefă, prietenă, colegă sau soră

Pentru tine, FEMEIE care ai nevoie sa te detaşezi măcar pentru câteva ore de oricare dintre rolurile de mai sus pentru a avea un moment de conexiune cu tine însăţi

Pentru tine, FEMEIE care, deşi te simţi atât de bine în preajma bărbaţilor din viaţa ta, simţi nevoia să petreci puţin timp alături de ele, SURORILE tale care “vibreaza” la fel ca tine

Pentru tine, FEMEIE care vrei să te deconectezi de OBOSEALĂ, RESPONSABILITĂŢI, DURERE FIZICĂ sau EMOŢIONALĂ pentru a-ţi reaminti că viaţa înseamnă şi BUCURIE, FRUMUSEŢE şi SĂRBĂTOARE

Cine va susţine această conferinţă?

Binecunoscutul și carismaticul nostru invitat, Profesorul Dr. Dumitru Constantin Dulcan, cel mai iubit, apreciat şi solicitat speaker al evenimentelor Evoluam Impreuna. Pe dl. profesor l-ați putut întâlni la evenimentele precedente organizate în 2018 de Evoluăm Împreună - turneul “Misterul Naşterii şi Călătoria Sufletului pe Pământ”. În cadrul acestui turneu dlui ne-a vorbit cu elocvență despre procesul conştientizării de către femeile din România a necesității de a se pregăti fizic dar mai ales spiritual înainte de a deveni mame.

Domnul profesor ne va vorbi în calitatea sa de om de știință, medic neurolog și psihiatru, dar și cea de autor al multor cărți și lucrări ştiinţifice, eseistice şi filosofice. Pledoaria sa științifică însă ar fi fost probabil săracă fără respectul său profund față FEMEIE. Emoția cu care vorbeşte despre mama sa și cei 50 de ani de căsătorie bazată pe iubire şi admiraţie faţă de soţia sa, sau bucuria cu care o priveşte pe nepoţica sa de 9 ani ni-l recomandă din plin să ne vorbească despre feminitate în calitate de bărbat la CONFERINȚA ELOGIU ADUS FEMEII.    

Înscrierile pentru acest eveniment s-au încheiat. Vă mulţumim pentru interesul acordat. Dacă doriţi să fiţi la curent cu alte evenimente Evoluăm Împreună vă puteţi înscrie pe lista de aşteptare de mai jos: 

Invitatele noastre

Imediat după conferința animată a dlui profesor Dulcan despre puterea feminină creatoare ne vom delecta cu forțele feminine creatoare în acțiune pe tărâm artistic. 

Invitatele noastre, Corina Chiriac, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite voci ale muzicii ușoare românești, și Miruna Ionescu, o foarte talentată tânără actriță și cântăreață de ”muzică lăutărească de altădată” ne vor încânta ochii și sufletele cu prezența lor într-un spectacol cald,  vibrant și plin de culoare.

Corina Chiriac ne va plimba pe „Strada Speranței”, și împreună vom ”Opri(ți) Timpul” pentru câteva momente pentru a celebra „Mama, doar mama” și femeia din noi. Ești pregătită să plutești pe ritmurile muzicii pe care o ascultai atunci când prima dată te-ai îndrăgostit?

Miruna Ionescu vine în spectacol cu un univers de ”cântece fericite” cum le denumește chiar ea și întreg farmecul București-ului de altă dată. Ne va fi greu să ne abținem să nu ne tânguim la unison de ”Of, inimioară”. 

Glasul muzii este calea spre celălalt, dar și calea spre noi înșine. În acordurile muzicii tinereții vei vedea cum se încheie frumos bucla regăsirii de sine, inițiată de către dl. profesor Dulcan. 

Înscrierile pentru acest eveniment s-au încheiat. Vă mulţumim pentru interesul acordat. Dacă doriţi să fiţi la curent cu alte evenimente Evoluăm Împreună vă puteţi înscrie pe lista de aşteptare de mai jos: 

De ce acest eveniment este UNIC?

De-a lungul timpului, ai fost învăţată că a fi femeie înseamnă să îi serveşti şi să ai grijă de ceilalți. Prin rolurile pe care le îndeplineşti  de mamă, soţie, parteneră, fiică, prietenă -  ai acceptat cu uşurintă să rămâi pe locul doi şi să amâni momentele de conectare cu tine însăţi.

Conferinţa susţinută de prof. Dumitru Constantin Dulcan îţi va reaminti că A FI FEMEIE nu este doar O RESPONSABILITATE, ci  şi UN MOTIV DE SĂRBĂTOARE.

De asemenea, pe durata conferinței-spectacol vei avea ocazia să trăiești sentimentul unic de comuniune alături de femei venite să împărtășească ca și tine bucuria implinirilor, dar și nenumăratele lor poveri. Acolo unde sunt multe femei strânse laolaltă, puterea bucuriei crește, iar durerile împărtășite scad.  

În urma celor 3 ore petrecute în energia grupului de femei, îți garantăm că vei părăsi sala de conferinţe încântată, relaxată și radioasă. Te vei reîntoarce acasă la ai tăi cu zâmbetul pe buze! Pentru că aceasta este starea sufletului atunci când îi amintești de esența ta feminină și o celebrezi.


De ce CONFERINŢĂ şi SPECTACOL? 

Vrem sa-ți oferim o experiență unică! De aceea nu vrem sa pleci cu senzația că ai participat la o simplă conferință,   ci că ți-ai oferit o adevarată sarbătoare a femeii. Si pentru că nu există sarbatoare fără muzică am hotarât să includem și recitalul de care iți vorbeam mai sus în programul nostru.

Muzica nu doar ne hrăneşte sufletul şi ne ajută să accesam stări interioare profunde, ci ne reaminteşte că VIAŢA însăşi are ritmurile ei.

Astfel, spectacolul este darul nostru din inimă pentru a te va ajuta sa iţi asculţi vocea inimii, glasul sufletului. Mai este și un minunat prilej de a te bucura de un moment ritmat și plin de voie bună în compania prietenelor tale dragi cu care te invităm la acest eveniment. 


Ce NU este acest eveniment?

In cadrul acestui eveniment iti vei reaminti de ce este atât de important pentru tine, ca femeie, să iţi onorezi FEMINITATEA, DARURILE şi FRUMUSEŢEA astfel încât să te bucuri de tine înainte de a aştepta acest lucru de la cei din jurul tău.

Acest eveniment NU este un eveniment de vindecare, ci un eveniment de SĂRBĂTORIRE! 

Nu vei învăţa tehnici, meditaţii, metode sau practici de vindecare, ci iţi vei reaminti de ceea ce este atât de important pentru tine.

*** Acest eveniment este recomandat femeilor. Dacă eşti bărbat şi ai ajuns pe această pagină, te încurajăm să-l redirecţionezi către o femeie din viaţa ta. Îţi garantăm că îţi va mulţumi! :)

Programul evenimentului:

Luni, 18 martie 2019, orele 18:00 – 21:45, Crystal Palace Ballrooms

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

*timp rămas până la închiderea înscrierilor

Interval Orar

Activitatea

17:00-17:50

Primire participanți, intrarea în sala pe baza biletului primit pe email.

17:20- 18:00

Prima sesiune de autografe şi de fotografii cu dr. prof. D. C. Dulcan

18:00 – 19:15

Conferinţă prof. Dumitru Constantin Dulcan – Elogiu adus femeii

19:15 – 20:15

Sesiune de Întrebări şi Răspunsuri

20:15 – 20:30

Pauză

20:30 - 21:20

Concert-spectacol invitaţi speciali:  Corina Chiriac şi Miruna Ionescu

21:20 - 21:30

Moment de celebrare și socializare  în care vom ciocni împreună cu dl. Prof. Dulcan și cu invitatele noastre un pahar de șampanie.

21:30 - 21:45

A doua sesiune de autografe si fotografii cu dr. prof. D.C. Dulcan

Luni, 18 martie 2019, orele 18:00 – 21:45, Crystal Pallace Ballrooms

Vino cu o prietenă de suflet și cu cele mai apropiate femei din viața ta - mama, sora sau fiica și bucurați-vă împreună de  un preț promoțional de 4 + 1 gratis! Comandă 5 bilete la preţ de 4!

V I P

lei

197

TVA inclus

  • Acces în primele trei rânduri la cele mai bune locuri din sală
  • Acces la conferinţă
  • Acces la sesiunea de Întrebări şi Răspunsuri
  • Acces la spectacol
  • O cupă de şampanie şi acces la momentul de celebrare de după spectacol
  • Acces online la una dintre cele mai iubite conferinţe ale prof. D.C. Dulcan: "Gânduri, Cuvinte, Emoţii"
  • O carte a domnului Prof. Dulcan cu autograf

Vino cu o prietenă de suflet și cu cele mai apropiate femei din viața ta - mama, sora sau fiica și bucurați-vă împreună de  un preț promoțional de 4 + 1 gratis! Comandă 5 bilete la preţ de 4! 

Cum cumpăr?

Accesează detalii comandă bilete: 

Dacă ai nevoie de ajutor...

Pentru informații suplimentare îți va răspunde cu plăcere colega noastră Nicol, responsabilă de relația cu participanții. Telefon: 0730.219.163 (luni-vineri 10:00-18:00) / Email: contact@evoluamimpreuna.ro

Garanţia Satisfacţiei 

Acest eveniment este garantat 100%. E important pentru noi ca tu să fii mulţumita de informaţiile oferite. Dacă nu eşti mulţumita de ceea ce vei primi poţi solicita banii înapoi în 15 zile de la participarea la eveniment.

 Distribuie şi ajută-ne să transmitem mesajul domnului prof. Dumitru Constantin Dulcan la cât mai mulți oameni!