parallax background

ECHIPA EVOLUĂM ÎMPREUNĂ


Menirea noastră este să creăm conexiuni între românii interesați de evoluția proprie și oameni cu experiență în domeniul dezvoltării spirituale și personale.

parallax background

CUNOAŞTE ECHIPA EVOLUĂM ÎMPREUNĂ

Alina-Finta-Sesiuni-individuale-dezvoltate-personala

ALINA FINTA

Fondatoarea Evoluăm Împreună | După ani întregi de căutări personale şi lucru cu propriile emoţii, Alina a creat comunitatea de dezvoltare personală şi spirituală Evoluăm Împreună. Scopul ei este de a facilita accesul unui număr cât mai mare de persoane care au nevoie de îndrumare şi sprijin în ceea ce priveşte relaţiile, starea de sănătate şi emoţiile lor către cei mai potriviţi şi renumiţi traineri şi terapeuţi atât din România, cât şi din străinătate. Alina este cea care păstrează legătura cu trainerii pe parcursul unei colaborări şi cea pe care o puteţi contacta dacă doriţi să vă organizaţi evenimentul prin intermediul comunităţii noastre.


Nicole

NICOL VIGU

Organizare evenimente | Nicol este persoana care va insoteste cu bunavoinnta si rabdare din momentul inscrierii online si pana la intarea propriu-zisa in sala de evenimente. Planifica cu atentie fiecare moment organizatoric, raspunde la e-mailurile si apelurile pentru rezervarea locurilor in cadrul unui eveniment si mentine relatia cu clientii ante-eveniment. Contribuie la buna relatie dintre participanti si Evoluam Împreuna.


andreea-didita

ANDREEA DIDIŢĂ

Marketing & Parteneriate | Andreea creează mesajul/conţinutul evenimentelor care ajung la voi şi redactează newsletter-elele şi articolele pe care le primiţi dacă vă abonaţi la site-ul nostru. De asemenea, ea menţine legatură cu partenerii Evoluăm Împreună, astfel încât evenimentele noastre să ajungă la un numâr cât mai mare de persoane care se pot bucura de beneficiile participării la conferinţele şi workshop-urile pe care le organizăm.

parallax background

TRAINERI

Experiența partenerilor, diversitatea evenimentelor, posibilitatea dezvoltării cursanților și calitatea serviciilor oferite sunt principalele atuuri ale activității noastre. De-a lungul timpului am colaborat cu o serie de traineri și specialiști în dezvoltare personală, spirituală dintr-o gamă variată de domenii.
dr. prof. CONSTANTIN DULCAN

Medic neurolog, psihiatru, cercetător în domeniul conștiinței și un renumit autor de filosofie și metafizică.

BRACO

Deși nu se proclamă vindecător și nu este asociat religios, Braco are un dar unic în această lume: prin intermediul privirii sale tăcute emană energie pozitivă și binefăcătoare .

ANDY SZEKELY

Antreprenor, autor, trainer și speaker renumit în România, în domeniul dezvoltării personale și profesionale.

ANDREA FILIP

Deschizător de perspective, autor și trainer în dezvoltare personală și antreprenor social, creator al primului Centru de Dezvoltare a Carierei din România.

OVIDIU BOJOR

Academician și fitoterapeut român, membru al Academiei de Științe Medicale, un renumit farmacist și fondator al fitoterapiei moderne în România.

FLORIN PĂSAT

Trainer și speaker de peste 10 ani, pasionat de a crește și dezvolta oamenii personal și profesional

ZOIA ZĂRNESCU

Expert în programe de comunicare și trainer specializat în conducerea grupurilor de învățare experiențială.

LOREDANA LATIŞ

Coach, trainer și speaker motivațional, practicant NLP, Președinte și Fondator al Academiei Române de Coaching și Director de Dezvoltare al Societății Române de Coaching.

DANIEL ZĂRNESCU

Fondatorul uneia din cele mai mari rețele de bloguri de nișă din România, interesat de potențialul uman și de excelență.

MIHAELA STROE

Doctor în sociologie, speaker motivațional și antreprenor, autor de materiale educaționale pe tema comunicării nonverbale.

CRISTIAN MĂRGĂRIT

Trainer, Life Coach, fondator al comunității pentru oameni pasionați de fitness getfit.ro

GRAŢIAN SONU

Psiholog, hipnoterapeut, autor, trainer, life & business coach și fondatorul școlii de coaching „Coach Mastery”.

dr. CRINA VEREŞ

Terapeut şi Conferenţiar Internaţional, cu experienţă în autovindecare. Trainer Noua Medicină Germană.

OVIDIU VICTOR COŞBUC

Profesor și cercetător în cadrul Universității Politehnice din Roma și doctor în ştiinţe orientale, antropolog şi explorator, se ocupă de ancestral.

DIANA ARTENE

Nutriționist, expert în slăbire pentru gurmanzi, autor de cărți în domeniul alimentației sănătoase și trainer în nutriție.

parallax background

PARTICIPANŢI

Până în prezent am organizat sute de evenimente care au adus laolaltă peste 18.000 de oameni interesați de dezvoltarea lor personală. Am stat de vorbă cu cea mai mare parte dintre ei, ascultându-le impresiile și experiențele. Iată, în continuare, o parte dintre ele.