Evoluează cu noi: Căutăm un consultant de vânzări empatic și orientat spre rezultate

Poziție: Consultant de vânzări (Part time)

📍 Oraș: Remote

Ca femeie de vânzări, ți-au spus că trebuie să te adaptezi la lumea lor. Să fii masculină, agresivă, tranzacțională și atentă doar la cifra de vânzări. 

Noi te provocăm să fii tu însăți. Să îți folosești empatia, răbdarea de a asculta și dorința de a avea o contribuție și un impact în viața femeilor din România ca avantaje strategice și nu ca defecte.

Credem în puterea femeilor de a vinde prin fler, relația cu clientul și soluția potrivită – la fel cum credem profund în puterea lui “evoluăm împreună”.

Te invităm să pășești într-un rol din care obții cifre frumoase din vânzări, dar și cifre ce vorbesc despre vieți transformate prin programele noastre gândite cu și pentru femei.

Noi punem pe masă un sistem de vânzări validat ce te ajută să obții rezultate, o echipă în care te poți perfecționa continuu și un brand cu care să te mândrești, sprijinit de numeroase mărturii de succes. Pe tine te provocăm să contribui cu experiența, determinarea și inteligența emoțională de care dai dovadă. 

Suntem Evoluăm Împreună, iar evoluția – fie ea profesională sau personală – este oxigenul afacerii noastre, dar și motivul pentru care existăm.

Dar înainte să intrăm în detalii, începem cu motivele pentru care să te oprești aici și să NU aplici la acest anunț. 

Îți respectăm timpul și nu vrem să parcurgi tot textul doar ca să descoperi la final că poziția nu ți se potrivește!

 

NU aplica la acest job dacă:

🚫Nu ai minim 1 an de experiență în vânzări de cursuri sau programe educaționale 

🚫Folosești o tehnică de vânzare agresivă, concentrându-te mai mult pe produs și mai puțin pe nevoile clientului

🚫Pierzi perspectiva obiectivelor și a rezultatelor în goana după taskurile zilnice

🚫Ai provocări în gestionarea emoțiilor tale și a celor din jur, fiindu-ți dificil să reacționezi adecvat în situații tensionate

🚫Ești în căutarea unui job full time, care să îți solicite tot timpul

 

Nu bifezi criteriile de mai sus? Perfect. Descoperă mai jos abilitățile pe care le căutăm la noul nostru consultant de vânzări.

 

Hai să ne cunoaștem dacă:

✅Ai cel puțin 1 an de experiență în vânzarea de cursuri sau programe educaționale

✅Clienții tăi nu simt că le vinzi – modul tău unic de a te conecta cu clienții te ajută să oferi soluția potrivită la momentul potrivit

✅Atenția ta merge către atingerea obiectivelor și obținerea rezultatelor tangibile chiar și în cele mai aglomerate zile

✅Ai o inteligență emoțională remarcabilă, ceea ce te ajută să răspunzi adecvat în orice situație presantă sau încărcată emoțional

✅Ai la dispoziție 5 zile full-time în fiecare lună pe care să le investești în acest rol iar în timpul săptămânii în jur de 10 ore. 

✅Ai abilități excelente de vânzare, comunicare și negociere (poate, cine știe, aplici chiar și tehnici din “Arta negocierii” de Chris Voss)

✅Știi cum să prioritizezi și să îți gestionezi timpul astfel încât să îi acorzi atenție fiecărei cliente

✅Ești o persoană autonomă, care are nevoie doar de o direcție și de claritate pentru a fi independentă la job

✅Ai suficiente abilități tehnice cât să organizezi o conferință pe Zoom sau să lucrezi în Google Drive

 

Ne potrivim până aici? Minunat. Iată ce responsabilități ți-am pregătit în cadrul companiei noastre.

 

Concret, cum arată rolul de consultant de vânzări:

✅Găzduiești întâlnirile de vânzare pe Zoom cu participantele înscrise la call-uri pentru a vinde programele Evoluam Împreună

✅Rămâi întotdeauna la curent cu rata de succes a vânzărilor (vânzări vs. obiectiv) pentru a putea lua decizii în timp real privind strategia de vânzare

✅Te asiguri că îți atingi obiectivele de vânzări și de conversie

✅Monitorizezi procesul de vânzare și propui schimbări strategice o dată pe lună, completând deciziile de îmbunătățire în raportul lunar

✅Urmărești și gestionezi fiecare potențială clientă de la prima interacțiune și până la vânzare sau refuz, conform procedurii

✅Păstrezi datele actualizate și completezi rapoartele conform procedurii

✅Participi la ședința săptămânală cu managerul general

✅Creezi, implementezi și optimizezi proceduri și template-uri care să te ajute în procesul de vânzare 

✅Ești proactivă în vânzarea de noi produse și soluții către clientele actuale

 

De ce o să îți placă să lucrezi la noi:

Lucrezi part time. Faci performanță în vânzarea programelor noastre, ai și timp de alte surse de venit. 

Te răsplătim pe măsură. Obții beneficii financiare considerabile și fără un job full time. Te răsplătim pe măsura contribuției și responsabilităților tale printr-un comision pe bază de rezultate.

Lucrezi remote. Ai libertatea de a lucra din orice loc îți stimulează productivitatea. La Evoluăm Împreună ai toată autonomia ca să performezi și să generezi rezultate. 

Evoluăm împreună. Ai acces la metodele de lucru cu legile universale, creșterea personală devenind inevitabilă. Credem că vei remarca transformări vizibile și în viața personală.

Networking. Îți extinzi rețeaua de cunoscuți cu numeroase femei capabile și valoroase.

Lucrezi direct cu antreprenorul. Lucrezi direct cu antreprenorul afacerii și ai oportunitatea de a acumula cunoștințe valoroase.

Sistem de vânzări validat. Beneficiezi de structura și suportul unui sistem de vânzări validat, care îți ușurează calea spre rezultate.

Te mândrești cu jobul tău. Reprezinți un brand de încredere care aduce schimbări semnificative în viețile femeilor și care este sprijinit de numeroase mărturii de succes.

 

Cum aplici:

  1. Accesează link-ul de mai jos

  2. Lasă-ne datele tale de contact

  3. Răspunde la câteva întrebări scurte și urcă cv-ul tău în formularul de mai jos. 

Noi suntem Evoluăm Împreună și împuternicim femeile să evolueze autentic, să se vindece și să își descopere misiunea personală. Accesează acest link ca să ne vizitezi site-ul și să afli mai multe informații despre programele noastre.

Comentarii Facebook