Hai în echipa mea!

Dacă ești o persoană care iubește procedurile, ordinea și îți place să creezi și sa menții relatia cu clienții, atunci acesta este anunțul potrivit pentru tine.

Probabil ești o persoană ordonată cu o gândire sistemică, iar bagheta ta magică este “ordinea și disciplina”.

Altfel nu ai putea pune în practică ideile și procesele care să aducă eficiență. Și cel mai probabil ești o persoană zâmbăreață care iubește să lucreze cu oamenii și pentru care educația continuă e unul din subiectele preferate. Și e perfect! Așa sunt și eu ☺️

Nu aplica dacă:

Dacă cele de mai sus te reprezintă, iată în ce direcție îți vei duce abilitățile și talentele tale:

✅ Comunicarea cu clienții. Abia aștepți să vina acel moment în care ai timp să te conectezi cu clienții tăi, atât prin email, cât și prin telefon. Vei fi persoana care va îmbunătăți traseul clientului deoarece știi să te pui în pielea lui și știi ce are nevoie cel mai mult.

✅ Procedurile. Ești deschisă să înveți cum se fac procedurile ca să știm pas cu pas, ce înseamnă performanța (și să le fie mai ușor și colegilor care vin în viitor), asta pentru că avem mare încredere în gândirea ta sistematică.

✅ Monitorizare campanii marketing. Ești persoana căreia îi plac detaliile și măsurarea rezultatelor pentru a ști în ce punct ne aflăm față de unde ne-am propus să ajungem. Vei monitoriza rezultatele pe care campaniile noastre le aduc în mediul online.

✅ Furnizorii. Vei ține legătura cu furnizorii și te vei asigura că primim ce avem nevoie, la timp. Evident, vei avea o relație foarte bună cu ei, pentru că așa ești tu: e o plăcere să comunice cu tine și știu că se pot baza pe ceea ce promiți.

✅ Partea tehnică. Vei fi persoana din echipa care se va ocupă de setările tehnice din aplicațiile și software pe care le folosim. Nu e nevoie să fii programator 🙂 dar îți place ție așa să te mai joci în zona asta: mai planifici într-un calendar, lucrezi pe Drive, mai setezi o ședință pe zoom, setezi email-urile care se trimit din platformă etc.

✅ Partea administrativă.

Vei fi persoana care se ocupă de emiterea facturilor, regulamentelor ș.a. documente, trimiterea lor către cliente, verificarea contractelor și îndosarierea documentelor  fiscale  și contabile pentru a le trimite către departamentul de contabilitate în fiecare final de lună. 

 

Dă-mi voie să-ți spun care este viziunea comunității Femei, evoluăm împreună .

Misiunea pe care ne-am asumat-o este : prin  programele transformaționale pe care le creăm să susținem femeile din Romania să-și vindece relația cu părinții  și să  fie libere și prospere pe Calea lor trăindu-și misiunea sufletului lor. 

Ce pot să-ți promit este că alături de mine și echipa Femei, evoluăm împreună ❤️  vei crește și evolua continuu 🙂 

Vei fi asistenta mea, vei fi mâna mea dreaptă și unindu-ne împreună forțele și cu ceilalți membrii ai echipei îmi doresc să suținem în următorii 5 ani peste 100.000 de femei din România să pornească libere și prospere pe calea lor aplicând Legile Universale !

Care sunt oportunitățile pe care le ai lucrând alături de mine❓

Cum aplici pentru acest rol:

Abia aștept să te cunosc! 🙂

Alina Mărioara

Fondatorea comunității Femei, Evoluăm Împreună

Comentarii Facebook