Cautam asistent manager

Dacă ești o persoană care iubește procedurile, ordinea și îți place să creezi și sa menții relatia cu clienții, atunci acesta este anunțul potrivit pentru tine.

Probabil ești o persoană ordonată cu o gândire sistemică, iar bagheta ta magică este “ordinea și disciplina”.

Altfel nu ai putea pune în practică ideile și procesele care să aducă eficiență. Și cel mai probabil ești o persoană zâmbăreață care iubește să lucreze cu oamenii și pentru care educația continuă e unul din subiectele preferate. Și e perfect! Așa sunt și eu ☺️

Nu aplica dacă:

Iată dacă știi că te împlinește :

❤️Comunicarea cu clienții. Abia aștepți să vina acel moment în care ai timp să te conectezi cu clienții tăi, atât prin email, cât și prin telefon. Vei fi persoana care va îmbunătăți traseul clientului deoarece știi să te pui în pielea lui și știi ce are nevoie cel mai mult.

❤️Procedurile. Vei scrie cum facem lucrurile în firmă ca să știm pas cu pas, ce înseamnă performanța (și să le fie mai ușor și colegilor care vin în viitor), asta pentru că avem mare încredere în gândirea ta sistematică.

❤️Monitorizare campanii marketing. Vei monitoriza rezultatele pe care campaniile noastre le aduc în mediul online. Ești atentă la detalii și la indicatorii pe care este nevoie să-i monitorizezi constant.

❤️Furnizorii. Vei ține legătura cu furnizorii și te vei asigura că primim ce avem nevoie, la timp. Evident, vei avea o relație foarte bună cu ei, pentru că așa ești tu: e o plăcere să comunice cu tine și știu că se pot baza pe ceea ce promiți.

❤️ Partea tehnică. Vei fii persoana din firmă care se va ocupa de setările tehnice din aplicațiile pe care le folosim. Eh, nu ești programator, dar îți place ție așa să te mai joci în zona asta: mai planifici într-un calendar, mai setezi o ședință pe zoom, un eveniment nou în platformă etc.

❤️Partea administrativă. Vei fi persoana care se ocupă de emiterea facturilor, trimiterea lor către clienți, verificarea contractelor și îndosarierea documentelor fiscale și contabile pentru a le trimite către departamentul de contabilitate.

Dă-mi voie să-ți spun care este viziunea comunității Femei, evoluăm împreună .

Vei fi asistenta mea, vei fi mâna mea dreaptă și unindu-ne împreună forțele și cu ceilalți membrii ai echipei îmi doresc să suținem în următorii 5 ani peste 100.000 de femei din România să își găsească misiunea și să fie libere și prospere pe calea lor!

Misiunea pe care ne-am asumat-o este : prin Webinariile și programele transformaționale pe care le creăm susținem femeile din Romania să-și vindece relația cu părinții, să se elibereze de fricile și blocaje care le stau în Cale și să facă ceea ce iubesc prin jobul lor.

Ce pot să-ți promit este că alături de mine vei crește și evolua continuu 🙂

Care sunt oportunitățile pe care le ai lucrând alături de mine❓

Cum aplici pentru acest rol:

Abia aștept să te cunosc! 🙂

Alina Mărioara

Fondatorea comunității Femei, Evoluăm Împreună

Comentarii Facebook