EN | RO

Evoluam Impreuna logo

Trăiește o experiență unică alături de Fenomenul Braco!

3 şi 4 martie 2017, BUCUREŞTI

Cu ocazia aniversării a 4 ani de activitate, Echipa Evoluăm Împreună îl aduce pe Braco pentru a doua ora în România. Dacă te simți pregătit să îl întâlnești și să primești energia privirii sale binefăcătoare în viața ta, te așteptăm pe 3 şi 4 martie 2017 la Crystal Pallace Ballrooms, sala Londra,  București.

Între orele 17:00 - 20:40 pe 3 martie, şi între 8:30 - 13:10 pe 4 martie, Braco va susține în total 9 sesiuni cu privirea sa binefăcătoare. Numărul de locuri la o sesiune de grup este limitat la 400 de participanți. O sesiune durează, în medie, 40 de minute cu tot cu: introducere, sesiunea propriu zisă de 5 minute şi împărtăşirile participantilor.

Vrei să primești și tu energia privirii binefăcătoare a lui Braco în viața ta?

Braco ne-a anunţat că nu va mai putea ajunge în iunie în România. Suntem în discuţii pentru a programa o revenire în toamnă. Vă puteţi înregistra pe lista de aşteptare pentru a vă anunţa de îndată ce avem o confirmare din partea lui Braco.

*costul biletului pentru fiecare sesiune este 30 lei. Poți participa la câte sesiuni dorești, în limita locurilor disponibile și cu condiția să îți alegi orele sesiunilor dorite din formularul de înscriere. Trebuie să te prezinți cu 30 de minute înainte de începerea sesiunii și să respecți programul pentru care ai optat, cu biletul achiziţionat printat în format fizic sau de pe telefon. Important: primeşti biletul prin email, imediat după plata prin card sau în maxim 24 de ore, la plata prin transfer bancar.

*Biletele nu conţin locuri şi rânduri nominale. Locurile se ocupă în sală în ordinea sosirii. După fiecare sesiune se eliberează sala.

​De ce să experimentezi

Privirea binefăcătoare a lui Braco?

Nu o spunem noi, nu o spune Braco, ci o spun participanții care au avut onoarea să îl cunoască: o experiență similară cu cea din cadrul unei sesiuni de grup cu Braco ai ocazia să o trăiești o singură dată în viață”.

Dacă i-ai urmărit până acum pe Eckhart Tolle, Neale Donald Wlasch și David Hawkins, probabil cunoști deja că o experiență spirituală este simțită și nu poate fi exprimată în cuvinte. O astfel de experiență poate fi trăită și la sesiunile de grup cu Braco.

Cât de aproape trebuie să fii de Braco pentru a beneficia de privirea lui?

Nu contează dacă stai în primul sau în ultimul rând, tu faci parte din grupul care primeşte privirea lui Braco.

În aceste momente toţi sunt ca unul şi fiecare din grup are posibilitatea să primească ceva doar uitându-se la Braco.

Mii de testimoniale din ultimii 21 de ani arată că este de ajuns să se producă conexiunea pentru a exprimenta schimbări pozitive.

Nimeni nu ştie nici măcar Braco cine va primi ajutor, când sau în ce fel.

Dar ceea ce ştim cu siguranţă este că unii oameni prezenţi în grup primesc exact ceea ce au nevoie cel mai mult, fără să conteze în ce loc din sală stau.

Se primeşte ajutor chiar şi privind DVD-ul?

Schimbările pe care oamenii le simt la evenimentele la care participă live, la cele transmise în direct sau prin intermediul fotografiilor fac cuprinsul a peste 100 de dvd-uri.

În cele mai multe cazuri persoanele erau fizic departe de Braco.

Mulţi susţin că au primit ajutor chiar citind cărţi sau văzând dvd-uri despre Braco, dar şi prin intermediul pandantivului cu simbolul soarelui pe care unii îl descriu ca un fel de canal pentru conexiunea rapidă cu energia ajutătoare a lui Braco.

Schimbarea de paradigmă – noi suntem creatorii propriului viitor

Nu este întotdeauna uşor să laşi în urmă vechiul mod de a gândi şi să te îndrepţi spre ceva necunoscut.

Şi totusi poate fi cheia către propria fericire.

Împreună putem fii cei care deschid calea către un nou fel de a percepe realitatea, având încredere în ce este invizibil şi în acest fel să ajutăm la crearea unui viitor mai luminos pentru noi. Braco ne ajută în tăcere să cream acest viitor.

Iată impresiile celor care au participat la premiera documentarului Puterea Tăcerii şi sesiunea de grup cu Braco din 31 ian. şi 1 feb. 2017:

Lasă-te surprins de ceea ce vei simţi tu când întâlneşti privirea binefăcătoare a lui Braco. Mi-e foarte greu să exprim în cuvinte emoţia şi trăirile pe care le-am simţit în prezenţa lui Braco. Lacrimile şiroindu-mi pe obraji, un uşor tremur al întregului corp şi apoi linişte şi pace sufletească, iubire, iubire necondiţionată pentru Univers, Pace, Zen. 5 minute, o veşnicie.

Marcela Tambrescu

După siunea cu Braco, după o zi petrecută pe drum, mă aşteptam să resimt şi oboseala pe care o experimentez, de obicei, din cauza problemelor de sănătate, însă spre surprinderea mea, deşi fizic trecuseră aproape 3 ore de când plecaseram din Bucureşti, am avut senzaţia clară că a durat maxim o ora toată distanţa parcursă. Durerile de spate pe care le am de aproximativ 7 ani, adică de la 33 de ani (datorate osteoporozei, multiplelor tasări ale vertebrelor, coxartrozei... etc... pentru că sunt mai multe) le-am simțit doar vag, ceea ce de obicei nu se întâmplă."

Cristina Batranu

Ieri l-am cunoscut pe Braco la Bucureşti şi am conştientizat încă o dată că energia stă în tăcere! În plus, mi-am reconfirmat cuvintele scrise pe Oracolul din Delfi: Cunoaşte-te pe tine însuţi!”

Mihaela Stroe

Sesiunea live mi-a adus cele mai înălţătoare 5 minute din viaţa mea de până acum. Parcă am fost teleportată în altă lume, o lume mirifică şi foarte luminoasă.

Încă din timpul documentarului am simţit o stare de beatitudine datorată conştientizării că sunt contemporană cu acest om extraordinar. Când a început sesiunea live, am simţit cum un vortex puternic de lumină pătrunde profund în inima mea. Pe masură ce Braco baleia sala cu privirea lui, această lumină s-a intensificat şi mi-a cuprins tot corpul, am simţit cum fiecare celulă luminează altfel ca până acum. La un moment dat, am simţit că sunt una cu fiecare particulă din acel spaţiu şi această stare s-a menţinut până la sfârşitul sesiunii. Foarte interesant este ca am menţinut această stare de vibraţie înaltă şi zilele următoare, fiind mult mai inspirată în toate activităţile mele. Sunt super încântată de întâlnirea cu Braco, care m-a ajutat să fac un salt în evoluţia mea personală.”

Marcela Mantz

Conectarea cu el este, după activarea tuturor sensibilităţilor energetice posibile în acest moment, un moment de linişte completă. Doar linişte şi pulsul inimii care se confundă cu valul de energie ce pulsează de dincolo de fizic din inima universului. Nu mai e nimic personal, am uitat de poza din buzunar pe care o adusesem pentru sesiunea cu Braco – chiar dacă nu am uitat, la început, să setez intenţia – am uitat de tot, pentru că în acea clipă nimic nu mai este ceea ce a fost… E doar poezia vieţii care îşi desfăşoară ritmul unic, luminos.”

Răzvan Filip

Ai nevoie de motive în plus să participi?

Anual, peste 200.000 de oameni participă la sesiunile de grup cu privirea binefăcătoare a lui Braco. Aceștia călătoresc mii de km, din toate colțurile lumii, doar pentru a putea petrece câteva minute alături de Braco.

În urma sesiunilor cu privirea binefăcătoare, cei mai mulţi dintre participanți împărtășesc schimbări precum:  • O îmbunătăţire a calităţii vieţii.
  • Reducerea depresiei şi a stării de tristeţe continuă.
  • Îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur.
  • Îmbunătăţirea generală a stării de sănătate.
  • O energie pozitivă resimţită atât fizic cât şi spiritual.
  • Sentimente puternice de bucurie, pace şi iubire.


Deși nu se proclamă vindecător și nu este asociat religios, Braco are un dar unic în această lume: acela de a emana energie pozitivă și binefăcătoare asupra oamenilor în cadrul sesiunilor de grup, doar cu ajutorul privirii sale.

Beneficiile menționate mai sus au fost resimțite de majoritatea participanților veniți la sesiunile de grup cu Braco.

Așadar... ești hotărât să primești în viața ta darul lui Braco?

Braco ne-a anunţat că nu va mai putea ajunge în iunie în România. Suntem în discuţii pentru a programa o revenire în toamnă. Vă puteţi înregistra pe lista de aşteptare pentru a vă anunţa de îndată ce avem o confirmare din partea lui Braco.

*apăsând butonul vei fi direcționat către formularul de înregistrare, unde vei putea alege orele la care vrei să participi la sesiuni. Costul biletului este 30 lei/sesiune.

*Biletele nu conţin locuri şi rânduri nominale. Locurile se ocupă în sală în ordinea sosirii. După fiecare sesiune se eliberează sala.

Cine este BRACO?

Cei care l-au întâlnit pe Braco pentru prima dată au resimțit o stare primitoare de familiaritate, de prietenie și încredere. Cu toții au avut parte de o întâlnire caldă, relaxantă, care le-a adus beneficii diferite în funcție de ceea ce și-au dorit să primească.

De peste 20 de ani, munca lui Braco a fost de a îmbunătăți viețile oamenilor și de a oferi o nouă speranță, prin intermediul sesiunilor de grup cu privirea sa binefăcătoare.

Născut în Zagreb, Croația, în anul 1967, Braco a fost un om obișnuit până când, în 1993, a făcut o schimbare. După ce a fost călăuzit timp de 2 ani de către Ivica Prokic, un om carismatic cu mare talent, Braco a decis să adopte un nou mod de viață. După moartea lui Ivica, Braco i-a preluat misiunea iubitoare de a oferi reacții pozitive, energie și deschidere tuturor celor dornici să le primească.

Pentru a afla povestea detaliată a lui Braco, vizitează pagina bracoromania.ro

sau pagina oficială braco.me


Recent, Braco a fost recunoscut oficial ca ambasador al păcii de către Națiunile Unite pentru eforturile sale de a aduce pacea în sufletul oamenilor din întreaga lume.

Braco a oferit sesiuni cu privirea binefăcătoare în peste 67 de orase din lume, printre care se numără: Santa Monica, Los Angeles, New York (SUA), Lubliana (Slovenia), Berlin, Stuttgart, Munich (Germania), Viena (Austria), Zagreb (Croaţia), Amsterdam (Olanda), Praga (Cehia), Zurich (Elveţia), Republica Dominicana, St. Petersburg (Rusia), Perth, Sydney (Australia), Kobe (Japonia), Israel.

Majoritatea celor care au venit la aceste sesiuni au făcut sacrificii și au călătorit mulți kilometri. Tu poți avea parte de o sesiune față în față cu Braco pentru un preț mult mai mic!

Braco ne-a anunţat că nu va mai putea ajunge în iunie în România. Suntem în discuţii pentru a programa o revenire în toamnă. Vă puteţi înregistra pe lista de aşteptare pentru a vă anunţa de îndată ce avem o confirmare din partea lui Braco.

*costul biletului este 30 lei/sesiune. Numărul mediu de participanţi la o sesiune este 400.

*Biletele nu conţin locuri şi rânduri nominale. Locurile se ocupă în sală în ordinea sosirii. După fiecare sesiune se eliberează sala.

În urma sesiunilor de grup cu BRACO, și tu poți avea o experiență similară cu a lor!

Naomi Campbellfotomodel/actriţă, UK

Având șansa să stau alături de Braco, să vizionez filmul cu el, am avut un sentiment unic, la fel ca atunci când participam la sesiunea de grup cu privirea sa binefăcătoare. Sunt foarte fericită că am avut ocazia să văd acest film și să-l întâlnesc pe Braco. Pentru mine, cel mai important lucru de pe lume este să-i ajuți pe alții și să împarți ceea ce ai. Acesta este mesajul pe care l-am primit și mă bucur foarte mult să îl văd pe Braco oferindu-l tuturor. Îți mulțumesc din suflet!

Armand Assanteactor, SUA

Braco este o personalitate fascinantă, fără să aibă asocieri religioase sau politice. De fapt, el comunică prin tăcere și puterea acesteia. Suntem copleșiți de comunicare pe toate canalele în zilele noastre și oamenii au nevoie să se reîntoarcă la ceva tangibil. Poate că privirea binefăcătoare a lui Braco întărește această idee. Este ceva atât de puternic în privirea lui, în tăcerea lui încât are capacitatea să ofere ceva oricărei ființe umane fără cuvinte, incantații și ceremonii. Este puterea iubirii într-un sens adânc.

Dr. Madan Balidoctor în medicină complementară, CANADA

Am avut un defect de vedere transmis genetic timp de 20 de ani. Sunt uimit și nu pot spune ce s-a întâmplat, însă văd mult mai clar acum. Privind în ochii lui Braco, am simțit stări copleșitoare de iubire și fericire, simțindu-i prezența. A fost un sentiment foarte puternic de împlinire, ceea ce este un lucru rar. A fost o experiență reală și unică.

Sammy Hy, SUA

Sunt bucuros că Braco este aici, acum. Este atât de valoroasă prezența lui în vremurile dificile în care trăim acum. Simt că Braco ne împărtășește un mesaj prin care ne spune să strălucim. Fiecare din noi are o lumină în el, pe care Braco o face să strălucească mai puternic ca niciodată.


Te simți pregătit să primești?

Braco ne-a anunţat că nu va mai putea ajunge în iunie în România. Suntem în discuţii pentru a programa o revenire în toamnă. Vă puteţi înregistra pe lista de aşteptare pentru a vă anunţa de îndată ce avem o confirmare din partea lui Braco.

*costul biletului este 30 lei și numărul mediu de participanți la o sesiune este 400.

*Biletele nu conţin locuri şi rânduri nominale. Locurile se ocupă în sală în ordinea sosirii. După fiecare sesiune se eliberează sala.

Important de ştiut...

Participi pentru prima dată la o sesiune cu Braco? Iată ce trebuie să ştii.

Braco participă doar la sesiuni de grup şi nu oferă consultaţii individuale.

Sesiunile cu Braco nu sunt asociate cu o religie specifică, o biserică sau o ideologie și sunt apolitice. Aceste sesiuni sunt deschise pentru toată lumea, indiferent de rasă, religie sau cultură.

În urma sesiunii de grup cu Braco, nu promitem niciun ajutor sau vindecare.

Aceste sesiuni nu înlocuiesc asistenţa medicală, terapiile sau medicamentele prescrise de medicul dvs. Pentru orice problemă de sănătate, vă rugăm să vă consultaţi medicul oricând înainte şi după sesiunile la care participaţi.

Braco încearcă să dăruiască vizitatorilor săi ceva în plus față de ajutorul medicilor.

Accesul este permis participanților cu vârsta mai mare de 18 ani și femeilor însărcinate doar în primul trimestru de sarcină.

Vă rugăm să nu filmaţi sau fotografiaţi fragmente din întâlnire.

La înscriere, trebuie să îți alegi orele de început ale sesiunilor dorite din formularul de achiziționare al biletului.


În cadrul acestui eveniment, vei putea achiziționa DVD-urile: „Paradigma Schimbării” și „Călătoria către Braco”, subtitrate în limba română, la costul de 69 lei / DVD.

Trebuie să te prezinți cu 30 de minute înaintea fiecărei sesiuni la care dorești să participi și să ai mereu, asupra ta, biletul achiziționat printat în format fizic sau de pe telefon. Este necesar să respecți programul pentru care ai optat la înscriere.

Locaţie: Crystal Pallace Ballrooms, sala Londra, Calea Rahovei 198 A.

Braco ne-a anunţat că nu va mai putea ajunge în iunie în România. Suntem în discuţii pentru a programa o revenire în toamnă. Vă puteţi înregistra pe lista de aşteptare pentru a vă anunţa de îndată ce avem o confirmare din partea lui Braco.

*costul biletului este 30 lei și numărul mediu de participanți la o sesiune este 400.

*Biletele nu conţin locuri şi rânduri nominale. Locurile se ocupă în sală în ordinea sosirii. După fiecare sesiune se eliberează sala.

CONTACT

Gianina Toader - manager eveniment

E-mail: gianina@evoluamimpreuna.ro

Eveniment organizat de Comunitate de dezvoltare personală Evoluăm Împreună.

Distribuie această informație și prietenilor tăi sau familiei tale! Puteți veni împreună la eveniment, pentru a primi în viața voastră energia lui Braco.