Abundenţa prin Theta Healing

Contact: 0769645797

  Înscrierile online s-au încheiat !

Dacă doreşti să fii ţinut la curent cu următoarele evenimente organizate de Evoluăm Împreună, înscrie-te pe Lista de aşteptare.

Workshop: Identifică şi schimbă blocajele subconştiente despre bani pentru a atrage abundenţa în viaţa ta prin metoda Theta Healing

Alături de:

Oltea TUDOSE

MAI

29

29 mai 2017, Bucureşti

de la 18:30 până la 21:00

*înscrieri online finalizate!

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

"Banii n-aduc fericirea."

"Trebuie să munceşti din greu ca să ai bani."

"Nu poţi să faci bani din ceea ce-ţi place."

"Oamenii cu bani câştigă pe căi necinstite."

"Banii au o energie joasă."

"Unii se îmbogăţesc pe spatele altora care muncesc pentru ei."


Dacă te-ai regăsit în oricare dintre afirmaţiile de mai sus, atunci te invităm la un  Workshop dedicat descoperirii şi eliberării blocajelor ascunse în subconştientul tău care te împiedică să atragi abundenţa în viaţa ta şi să obţii banii pe care ţii doreşti prin metoda Theta Healing.

*locuri limitate

De ce să vii la workshop-ul despre abundenţă?

 1. Scoţi la suprafaţă credinţele favorabile şi nefavorabile despre bani ascunse în subconştientul tău şi înveţi prin metoda Theta Healing cum îţi poţi schimba în totalitate perspectiva despre bani astfel încât să atragi prosperitatea în viaţa ta.
 2. Înveţi cum poţi "curăţa" energia banilor de credinţele "murdare" preluate din familie şi societate precum "banii sunt ochii dracului", "oamenii bogaţi câştigă bani prin metode necinstite", " dacă ai bani, îţi lipseşte ceva".
 3. Pe parcursul a 3 ore, vei practica 3 meditaţii (meditaţia de armonizare cu energia grupului, meditaţie de creare a sentimentelor noi legate de abundenţa la nivelul subconştientului şi meditaţia de manifestare) + vei practica exerciţii individuale de introspecţie pe care le poţi folosi şi acasă ori de câte ori ai nevoie. 
 4. Vei înţelege de ce este posibilă "vindecarea financiară" a familiei tale şi a generaţiilor următoare odată ce îţi vindeci tu tiparele mentale negative despre bani care te blochează să îţi manifeşti potenţialul la cel mai înalt nivel. 
 5. La şfârşitul evenimentului, va avea loc o sesiune de Întrebări şi Răspunsuri prin care îţi poţi clarifica diferitele asecte legate de lucrul cu subconştientul prin intermediul tehnicii Theta Healing.
 6. Înveţi să accesezi "partea plină a paharului": înţelegi de ce relaţia cu banii este strâns conectată cu încrederea în sine, dorinţa de a-ţi îndeplini planurile de viaţă, afirmarea personală. 

Urmăreşte clipul de la sesiunile de grup alături de Oltea TudoseAcest workshop este pentru tine dacă:

  • Eşti conştient(ă) că ai anumite blocaje despre bani şi ai mai încercat diferite metode pentru a rezolva acest aspect, însă nu au dat rezultate (afirmaţii, cărţi motivaţionale, legea atracţiei), aşă că îţi doreşti să înveţi o tehnică pe care o poţi aplica zilnic şi ale căror rezultate se văd într-un termen scurt.
  • Ai aceleaşi blocaje mentale legate de bani ca părinţii tăi şi experimentezi situaţii similare cu scenariile lor de viaţă (datorii; greutatea de a-ţi plăti cheltuielile la timp; împrumuţi bani, dar nu îi mai primeşti înapoi; incapacitatea de a investi în tine sau în pasiunile tale; salariul nu îţi ajunge de la o lună la alta), însă vrei să înveţi cum să te eliberezi de acestea prin intermediul unei tehnici de meditaţie care îţi accesează şi schimbă programele din subconştient.
  • Crezi despre tine că nu “eşti făcut(ă)” să ai bani, însă eşti hotărât(ă) să schimbi această convingere toxică.
  • Desi eşti de părere că meriţi mai mulţi bani decât câştigi în prezent, nu reuşeşti să atragi abundenţa în viaţa ta şi vrei să descoperi care este rădăcina acestor situatii deloc benefice.

  Acest workshop NU este pentru tine dacă:

  • Ai depăşit orice gând şi orice grijă referitoare la bani şi simţi că eşti “un magnet” pentru abundenţă.
  • Nu crezi că o tehnică de meditaţie te poate ajuta să obţii rezultate concrete pentru atragerea prosperităţii în viaţa ta.
  • Nu eşti interesat(ă) să primeşti o tehnică pe care o poţi folosi zilnic pentru a avea banii pe care îi meriţi şi pe care ţii doreşti.

Cine va susţine acest workshop?

Oltea Tudose 

coach de conectare autentică

“Sunt pasionată de munca de reprogramare a subconştientului şi fac asta de peste 5 ani. Am lucrat intens în terapie cu clienţii, în întâlniri individuale sau de grup, conectându-mă cu peste 2000 de oameni până acum. Abordarea mea se bazează pe identificarea şi schimbarea acelor convingeri din subconştient care stau la baza afecţiunilor fizice sau cele legate de tiparele mentale cu efect nociv asupra vieţii.

Instrumentul cel mai mult folosit este Theta Healing – deci "vindecarea cu unde theta" care este o tehnica de meditaţie bazată pe o filozofie spirituală care dezvoltă spiritul, mintea şi trupul. În plus, aduc multe elemente de coaching, hipnoză şi din experienţa mea de parenting, de comunicare non-violentă sau a relaţiei de cuplu.

Binele cel mai înalt şi o manifestare benefică în vieţile clienţilor mei sunt valorile de bază ale spaţiului pe care cu empatie îl creez pentru clienţii mei. Ei obţin rezultate excepţionale în timp scurt, trecând în mod conştient prin procese profunde de schimbare durabilă a perspectivei de viaţă."

Ce este Theta Healing?

Theta Healing (“vindecarea cu unde theta”) este o tehnică de meditaţie prin care poţi lucra direct cu subconştientul tău. Acesta înmagazinează atât convingerile pozitive, cât şi negative despre viaţă dobândite prin educaţie, prin propria experienţă sau prin moştenirea genetică.

Avantajul cel mai mare pe care îl ai atunci când lucrezi cu tehnica Theta Healing este ca, odată ce ai acces la credinţele tale limitative, ai puterea de a ALEGE să-ţi transformi gândurile nefavorabile într-unele care să fie de folos evoluţiei tale personale şi spirituale.

Ce spun cei care au mai participat la

sesiuni de Theta Healing cu Oltea?

Gabriela Munteanu nutriţionist

"Nu îmi imaginez pe altcineva mai potrivit să lucreze cu oamenii în profunzime..."
Oltea este o prezenţă vindecătoare prin ea însăşi, astfel că practica vindecării prin unde theta nu numai că i se potriveşte de minune, dar şi completează armonios impactul pe care femeia aceasta deosebită îl are asupra celor cu care interacţionează. Nu îmi imaginez pe altcineva mai potrivit să lucreze cu oamenii în profunzime… Am găsit în Oltea şi în abordarea ei un bun-simţ şi o fineţe sufletească rar întâlnite… Aş recomanda-o fără nicio ezitare familiei şi prietenilor mei celor mai dragi.

Diana Vasiliu terapeut antifumat

"Pentru mine, Oltea Tudose a fost persoana perfect calibrată pentru a-mi oferi învăţare, empaţie şi vindecare prin unde Theta..."
O iniţiere într-o astfel de tehnică poate fi intimidantă dacă nu ai profesorul potrivit care să te ghideze. Pentru mine, Oltea Tudose a fost persoana perfect calibrată pentru a-mi oferi învăţare, empatie şi vindecare prin unde Theta. Deschiderea ei către noi, precum şi gradul său ridicat de acceptare a diferenţelor dintre noi, cursanţii participanţi, m-au învăţat o lecţie importantă şi mi-au dat un ghidaj suficient de corect pentru felul în care trebuie să fie un îndrumător de acest gen.

Delia participantă

Theta Healing cu Oltea Tudose a reprezentat pentru mine rezolvarea unei probleme cu care mă chinuiam de multă vreme. Oltea m-a ajutat să sparg cercul vicios în care mă aflam, energia ei calmă şi blândă m-a ajutat să parcurg acest proces care le poate părea bizar celor ancoraţi în cotidian, dar care este atât de vindecător!”

Gabriela participantă

Oltea are o răbdare extraordinară să asculte poveştile şi problemele celor care vin la ea la terapie şi un mod aparte de a vorbi despre Theta şi despre vindecare. În cuvinte simple, dar pline de înţeles, te face să simţi că orice obstacol poate fi depăşit şi că vindecarea este ceva natural.”

Minodora participantă

După prima sesiune de Theta cu Oltea, vai, cum a fost! Am plecat de acolo simţind atâta iubire, lumină, eram fericită fără să am un anumit motiv. Toţi trecătorii de pe stradă mi se păreau buni şi frumoşi, i-aş fi îmbrăţişat. M-am simţit atât de ancorată în prezent, atât de uşoară, atât de luminoasă şi ceilalţi mi se păreau la fel. Parcă Oltea ar fi avut o cheie magică cu care m-a invitat pe o uşă secretă care duce câtre iubire pură, lumină, linişte, fericire. Să însemne asta Dumnezeu? Cred că e mai mult de atât. Dacă doar păşind un pic pe acest tărâm magic, şi am simţit transformarea, cum o fi să te simţi aşa tot timpul? Oltea are chei secrete către uşi magice, dumnezeieşti. Îţi mulţumesc, Oltea, că mi-ai deschis poarta către aceste lumi în care încetasem să mai cred.”

  Înscrierile online s-au încheiat !

Dacă doreşti să fii ţinut la curent cu următoarele evenimente organizate de Evoluăm Împreună, înscrie-te pe Lista de aşteptare.

Acces workshop

pentru 1 persoană

  • 3 meditaţii de grup în starea de theta
  • exerciţii individuale de introspecţie
  • instrumente pentru lucrul individual

  + bonus

  primeşti pe email Meditaţia "Conectarea cu sine"

70 lei / persoană

Acces workshop

pentru 2 persoane

 • 3 meditaţii de grup în starea de theta
 • exerciţii individuale de introspecţie
 • instrumente pentru lucrul individual

+ bonus

primeşti pe email Meditaţia "Conectarea cu sine"

115 lei / 2 persoane

*Locurile sunt limitate. Asigurarea locului la workshop se face prin achitarea taxei de participare în maxim 3 zile de la înscriere. Locul la workshop va fi anulat dacă plata nu va fi confirmată în maxim 3 zile. La faţa locului, taxa de participare va fi de 90 lei /persoană, în limita locurilor disponibile.

CÂND?

29 mai 2017, orele 18:30 - 21:00

UNDE?

Bucureşti. Hotel Golden Tulip (Piaţa Muncii)

Bulevardul Decebal nr. 19

Contact