// window.mfn = {mobile_init:1240,nicescroll:40,parallax:"translate3d",responsive:1,retina_js:0}; window.mfn_lightbox = {disable:false,disableMobile:false,title:false,}; window.mfn_sliders = {blog:0,clients:0,offer:0,portfolio:0,shop:0,slider:0,testimonials:0}; // add share buttons

Contact: 0769645797

Îţi mulţumim pentru interesul acordat acest​ei tabere. Pentru a fi la curent când se va organiza următo​area tabără în 2018 înscrie-te pe Lista de aşteptare.

Echipa Evoluăm Împreună

Tabără de Autovindecare Fizică, Emoţională şi Relaţională prin Noua Medicină Germană

cu Dr. Crina Vereş, 21-27 iulie 2017 (locuri epuizate)

6-12  august 2017 (locuri epuizate)

Deoarece toate locurile s-au epuizat în timp record pentru tabăra din 21-27 iulie, la cererea publicului am reuşit să ne mobilizăm şi să organizăm încă o tabăra de Noua Medicină Germană în perioada 6-12 august. Vă sugerăm să vă înscrieţi din timp deoarece locurile se ocupă în ordinea confirmării plăţii.

Echipa Evoluăm Împreună.


Vrei să afli mai multe despre capacitatea de autovindecare a corpului tău şi îţi doreşti să faci acest lucru într-un cadru organizat, timp de 7 zile intense alături de un terapeut care s-a vindecat singur de boli aparent incurabile şi în preajma altor oameni care au aceleaşi interese ca şi tine?

Echipa Evoluăm Împreună te invită într-un cadru de vis la

Tabăra de Autovindecare Fizică, Emoţională şi Relaţională prin Noua Medicină Germană

susţinută de Dr. Crina Vereş

în perioadele 21-27 iulie şi 6-12 august 2017, la Braşov

Uite ce te aşteaptă! (click pe video)

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

De ce să participi la Tabăra De Noua Medicină Germană

 • înveţi o metodă sigură prin care descoperi conflictele emoţionale înainte ca ele să se manifeste fizic, având în acest fel grijă de sănătatea ta;
 • înveţi să identifici fazele de boală oricând şi la oricine şi să anulezi frica de îmbolnăvire şi de moarte;
 • descoperi care este legătura între diferite tipuri de boli şi gândurile/cuvintele care le-au generat;
 • înveţi să aplici tehnici de echilibrare emoţională;
 • lucrezi direct cu Dr. Crina Vereş - expert în Noua Medicină Germană, ea însăşi vindecându-se de boli grave precum cancer de colon şi leucemie;
 • în cele 6 zile de tabără, aplici 9 metode de autovindecare fizică şi emoţională pentru a obţine starea de sănătate pe care ţi-o doreşti.

Ce spun cei care au mai participat?

Ce pierzi dacă nu participi?

 •  ocazia de a învăţa cum să previi sau să vindeci natural cele mai frecvente boli cauzate de stres şi conflicte emoţionale;
 • şansa unei relaxări reale şi detoxifieri emoţionale de care organismul tău are nevoie;
 •  întâlnirea cu oameni deosebiţi cu care poţi lega prietenii şi petrece momente minunate;
 •  multe momente în care să pui în practică şi să transformi în obiceiuri bune câteva tehnici de echilibrare şi vindecare emoţională;
 •  ocazia de a petrece o vacanţă plină de conştientizări într-un peisaj montan pitoresc!

Cui i se adresează această Tabără?

 • persoanelor care suferă de diverse boli cauzate de şocuri emoţionale şi care vor să acceseze puterea de a se autovindeca;
 • persoanelor care simt că răspunsurile medicinii clasice nu sunt suficiente pentru întrebările pe care le au faţă de propriul organism şi vor să conştientizeze mai multe despre strea lor de sănătate pe parcursul a 6 zile de informaţii şi exerciţii;
 • persoanelor care deşi au o stare de sănătate echilibrată doresc să afle mai multe despre conexiunea care există între stările lor emoţionale şi propriul corp;
 • persoanelor cărora deşi doctorul le spune că "nu am găsit nimic", tot simt un disconfort în ceea ce priveşte un anumit organ, însă nu ştiu să-şi explice care este cauza acestuia;
 • persoanelor care doresc să înveţe cum pot sprijini emoţional şi psihic o fiinţă dragă care este bolnavă şi care nu poate participa la tabără.
 • celor care vor să îşi studieze arborele genealogic, linia vieţii şi ciclurile de viaţă, ca să îşi descopere şi să îşi accelereze din povestea personală sursele de viaţă şi putere pe care anumite evenimente le+au pus în stare de hibernare.

Cui NU i se adresează această Tabără?

 • persoanelor sub 18 ani, fără acordul părinţilor;
 • persoanelor care vor să îşi petreacă vacanţa sau concediul cu familia şi copiii;
 • persoanelor care consideră că boala este o pedeapsă, că nu există o explicaţie pentru suferinţele lor şi ale celor dragi, şi care nu sunt doritori să înţeleagă care sunt cauzele emoţionale ale bolilor cu care se confruntă;
 • persoanelor care vor să urmeze exclusiv tratamentele medicinii clasice şi nu sunt interesate de explicaţiile şi avantajele medicinii alternative.

Cele 9 metode de autovindecare pe care le practici în Tabără

Cele 9 metode pe care le vei exersa la seminar sunt o sinteză din multitudinea de tehnici şi exerciţii practice descoperite şi predate de diverşi deschizători de drumuri şi formatori în domeniul Autocunoaşterii, pe care Crina Vereş le-a învăţat, le-a experimentat pe sine şi le-a adaptat nevoilor individuale ale celor peste 10000 mii beneficiari ai sesiunilor de consiliere individuală şi de grup, din ultimii 20 de ani de practică medicală şi terapeutică.

Dr. Crina Vereş ne oferă prin cursuri accesul la ceea ce a învăţat şi experimentat de-a lungul timpului, după cum afirmă:

“Mulţumesc cu fiecare ocazie tuturor Fiinţelor minunate care au apărut în calea mea şi m-au ajutat: să văd lumea cu alţi ochi, să mă descopăr pe mine, să îmi lărgesc orizonturile cu privire la potenţialul uman nelimitat, să înţeleg din ce cauze, în ce situaţii, şi cum apar bolile, şi cum să ne vindecăm trupurile şi sufletele, şi le mulţumesc în special pentru că pot împărtăşi aceste daruri experienţiale transformatoare de viaţă şi conştiinţă cu semenii mei!”

1. Noua medicină germană (dr. Ryke Geerd Hamer)

- demonstrează ştiinţific şi imagistic care sunt corelaţiile dintre: orice conflict biologic / program emoţional mental distructiv pe care îl deţii (originea şi caracteristicile şocului emoţional cu care te confrunţi) - zona din creier afectată de fiecare şoc biologic - structura specifică unui anumit organ care este implicată în adaptarea la şocul respectiv şi prin care creierul asigură supravieţuirea organismului.

2. Legătura între noua biologie, neuroplasticitate şi epigenetică (dr. Bruce Lipton) 

- conştientizezi pe loc, la seminar, cum percepţiile tale modifică citirea genelor din moştenirea noastră genetică şi cum adaptarea la mediu duce în fiecare clipă la mutaţii spontane, însă nu toate au ca rezultat bolile.

3. Tehnici de eliberare emoţională (“EFT”) 

- activezi meridianele energetice principale stimulând anumite puncte speciale de pe corp, în timp ce îi aminteşti psihicului tău care este problema concretă la care lucrezi.

4. Autovindecare şi autocontrol (dr. Crina Veronica Vereş)

– îţi redobândeşti starea de sănătate: prin descoperirea programelor autodistructive, a gândurilor negative şi a credinţelor limitative care te-au îmbolnăvit, prin punerea lor sub observaţie asistată şi prin înlocuirea algoritmilor dezadaptativi şi a conţinuturilor mentale generatoare de boli cu versiuni de programe biologice autosustenabile / generatoare de bucurie de viaţă şi sănătate.

5. Terapia Noesica şi AutoAnalgezie

– descoperi de ce boala începe ca răspuns biologic negativ la un stimul din mediul intern sau extern şi afli cum să te vindeci prin gândirea bazată pe răspunsurile biologice pozitive.

6. Terapia Iertării, Recunoştinţei şi Iubirii

– te conectezi la puterea vindecătoare a afirmaţiilor: “Îmi pare rău”, “Te rog să mă ierţi”, “Te iubesc”, “Îţi mulţumesc”.

7. Vindecarea Relaţiilor prin Comunicarea Empatică şi Armonioasă

– identifici stările de Victimă, Agresor şi Salvator atât în raport cu tine, cât şi cu cei din jurul tău, şi înveţi cum să ieşi din acest Trio Vicios prin asumarea rolului de Adult Matur Emoţional.

8. Oglinzile Eseniene ale Sinelui 

– afli Cine Eşti din părerile pe care ţi le faci, clipă de clipă, despre ceilalţi şi despre orice.

9. Vindecarea arborelui genealogic 

– identifici conflictele şi dramele pe care le-ai preluat inconştient de la părinţii şi îngrijitorii tăi, le conştientizezi şi le alchimizezi înainte să se transforme în boli grave; exersezi bazele vindecării acestora dacă deja se manifestă în corpul fizic sub formă de boală.

Despre Dr. Crina Vereş

Dr. CRINA VERES este Terapeut şi Conferenţiar Internaţional, cu experienţă în autovindecare în următoarele afecţiuni:

- displazie bilaterală de şolduri congenitală şi atrofie musculară graţ drept post ruptura de nerv toraco-brahial la naştere (1982), enurezis nocturn (1986), apopecia areata (1989), teroare nocturnă (1989), dermatită severă a scalpului (1990)

- tuse convulsivă şi astm bronsic (1995), artroză bilaterală de genunchi şi şolduri (1995), uter retrovers şi ovare polichistice (1996), atacuri de panică şi prolaps de valvă mitrală (1996), litiază biliară şi esofagită de reflux cu dureri epigastrice cronice (1997)

 - leucemie acută (1999), placentă praevia cu stop cardiorespirator la naştere provocată (1999), varice profunde şi tromboflebită profundă postnatala bilaterala la membrele inferioare (1999), anemie feriprivă gravă (1999), spasmofilie şi crampe musculare extrem de dureroase (2000), sechele de rahitism, picior plat şi cifoscolioză (2001), tulburări de ritm cardiac (2001)

- fractură de coloana vertebrală lombosacrală, paralizia membrelor inferioare şi traumatism craniocerebral post accident rutier grav în SUA (2003), sinuzită cronică (2003), bronşită cronică (2004)

- alergii alimentare şi la factori de mediu cu edem facial şi glotic / şoc anafilactic repetat (2007), constipaţie cronică şi hemoroizi (2007), adenocarcinom rectosigmoidian cu metastaze ganglionare inghinale şi axilare, metastaze hepatice şi metastaze osoase generalizate (2007), boli autoimune: sclerodermie, poliartrită reumatoidă, lupus, scleroză multiplă (2009), noduli mamari recidivanţi (2013), sindrom de burn-out cu edem cerebral (2013)

În aceşti ani s-a autovindecat definitiv de patologiile respective, fără intervenţii medicale sau chirurgicale şi se bucură de o stare de sănătate deplină!

EXPERIENŢA Dr. CRINA VEREŞ

 • peste 12 ani de conferinţe interne şi internaţionale cu susţinere de lucrări pe temele vindecării fizice şi spirituale
 • peste 20 ani de studiu şi consiliere în cancere şi boli grave
 • peste 15 ani de studiu şi practică în domeniul nutriţiei şi fitoterapiei (cu multiple atestate internaţionale, universitare şi nu în ultimul rând de la vindecători autohtoni sau de medicină shamanică)
 • peste 18 ani de studiu şi practică în medicina alopată
 • peste 19 ani de studiu şi practică pe terapie sistemică de familie, cuplu şi copii
 • peste 25 de ani de studiu şi practică în arte marţiale, stiluri externe şi interne bazate pe disciplina minţii şi a trupului
 • mama a 4 copii şi bunică: "cei mai buni terapeuţi pentru un neam sunt mamele conştiente" (Crina)

NOTĂ:

Noua Medicină Germană este o tehnică de medicină alternativă descoperită de Dr. Ryke Hamer. Acesta a cercetat ştiinţific care este motivul pentru care apar bolile, dar şi metoda prin care acestea pot fi vindecate. Astfel, el a tratat cu succes peste 31.000 de pacienţi doar stând de vorbă cu ei.

Dr. Ryke Hamer

Detalii organizatorice

Programul Taberei (click pentru detalii)

LOCAŢIE: Poiana Braşov, Complex Monterai

CE PRIMEŞTI:

 • acces la sesiunile de energizare, autovindecare şi autocunoastere
 • materiale auxiliare şi suportul de curs
 • suport de curs pentru persoanele care nu au mai participat la seminarii sau tabere cu Dr. Crina Vereş (pentru cei care le-au rătăcit, le pot achiziţiona la faţa locului)
 • cazare şi pensiune completă (3 mese pe zi) la o locaţie de vis (4 stele)

NUMĂR LIMITĂ DE PARTICIPANŢI: 44

Taxă participare Tabără

Îţi mulţumim pentru interesul acordat aces​tei tabere. Pentru a fi la curent când se va organiza următo​area tabără în 2018 înscrie-te pe Lista de aşteptare.

Echipa Evoluăm Împreună

*21-27 iulie - locuri epuizate

*6-12 august - locuri epuizate

1. Costul Cazării - cazare şi pensiune completă:


Pentru cazare, fiind un grup mai mare, am obţinut preţuri preferentiale.

Aşadar, cazarea şi masa pentru cele 7 zile (6 nopţi) de pensiune completă este de 790 lei de persoană.

Preţul pentru cazare se achită integral în termen de 7 zile lucrătoare.2. La care se adaugă Taxa de participare pentru Curs


Acces tabără

6-12 august 2017

1 persoană

 1000 lei

(curs)

 +

 790 lei

(cazare şi pensiune completă)

Acces tabără

6-12 august 2017

2 persoane

 1700 lei

(curs)

+

 1580 lei

(cazare şi pensiune completă)

* la recepţie se va achita şi taxa de salvamont de 2 lei/persoană/zi

* După 20 iulie preţul va fi 1200 lei/persoană , respectiv 2100 lei pt 2 persoane. Înscrierile se închid pe 28 iulie 2017.


- pentru cei care au mai participat la Tabără sau Seminarul de Noua Medicină Germană cu Crina Vereş, primesc un discount de 20%.

REDUCEREA DE GRUP - pentru un grup de 2 sau mai multe persoane care nu au mai participat la seminar sau tabără de NMG, investiţia este de 850 lei / persoană.

Rugăm să ne contactaţi telefonic la numărul 0769645797 – Gianina (luni-vineri, orele 10:00-18:00) pentru a discuta concret detaliile legate de investiţia pentru tabără.

IMPORTANT :

După ce achitaţi CAZAREA este nevoie să ne trimiteţi pe mail ordinul de plată (poza).

După ce achitaţi CURSUL este nevoie să ne trimiteţi pe mail ordinul de plată (poza).

*locuri limitate

*imediat după înscriere şi confirmarea plăţii îţi vom trimite pe email bibliografia despre Noua Medicină Germană. Este necesar să-ţi însuşeşti reperele teoretice, astfel încât la tabără să alocăm timpul soluţionării problemelor specifice cu care te confrunţi.


Apariţii Media - Crina Vereş

Întrebări Frecvente

Contact

Eveniment organizat de Comunitatea de Dezvoltare Personală:

*locuri limitate

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde