turneu2018 -

turneu organizat de

La invitaţia specială a domnului Prof. Dr. Constantin Dumitru Dulcan şi a echipei Evoluam Împreună,


Anne Givaudan – autoarea bestseller-ului “Cele nouă trepte - o privire spirituală asupra genezei fiinţei umane”, împreună cu soţul ei, medicul pediatru Antoine Achram, vin pentru prima dată în România în cadrul turneului naţional:

MISTERUL NAŞTERII ŞI CĂLĂTORIA SUFLETULUI PE PĂMÂNT

perspective științifice și spirituale

Pentru a afla detaliile despre conferinţele înregistrate din cadrul turneului vă rugăm să accesaţi link-ul:  https://evoluamimpreuna.ro/inregistrare-video-conferinte-misterul-nasterii-si-calatoria-sufletului-pe-pamant

Tu ești un om puternic! Ești o ființă uimitoare!

 Ai capacitatea de a vedea dincolo de bariera fizică a realitatii.

Îți poți extinde conștiința mult peste limitele existenței materiale.

Trebuie doar sa fii conștient că deții aceste capacități și să înveți să scoți la lumina adevăratul ”Eu”. Ai șansa să-ți îmbunătățești percepția asupra vieții, găsind răspunsuri la întrebări fundamentale procesului de existență pe care îl parcurgem cu toții:


· De unde venim?


· Care este sensul nostru aici, în această viață?


· Încotro ne îndreptăm?


“Actualele date despre noi ne obligă să revizuim toate conceptele despre materie, energie, destin, viață, moarte, sensul existenței, relațiile interumane, modelul social actual. Este nevoie de redefinirea conceptelor de om, spiritualitate, Univers, jusțitie umană și divină”.

                                                    Prof. Dumitru Constantin-Dulcan


Te invitam să descoperi “misterul naşterii şi călătoria sufletului pe Pământ” la această conferinţă inedită, alături de domnul profesor Dumitru Constantin Dulcan şi de cei doi invitaţi ai săi care vor veni cu raspunsuri la intrebarile tale legate de existenta viețiiȘTIAI CĂ...

Modul în care ne naștem (tentativă de avort, cezariană, nastere prematura etc.) ne influențează viața de adult?

Între mamă și sufletul copilului se creează o conexiune cu cateva luni dinainte de actul propriu-zis al concepției?

Un suflet simte dacă este dorit sau nu în noua familie de dinainte de a se întrupa pe acest Pământ?


Vrei să afli mecanismul prin care sentimentele de iubire au un efect benefic asupra sănătății și a viitorului noului venit pe lume?

Vrei să cunoști modul în care certurile şi neînţelegerile dintre doi părinţi au un efect extrem de daunător asupra copilului încă nenăscut?"Știm în clipa de față despre creierul nostru că are niște abilități geniale, extraordinare. 

Acestea sunt premisele viitoarei lumi. Ceea ce facem noi prin Anne Givaudan este să aducem și în această țară informații prima oară în istoria lumii, prima dată când o ființă de dincolo, întâlnind-o în forma asta extracorporalizată, spune:


​«ghizii mei m-au trimis acum, în acest moment care este foarte dificil pentru voi să vă spun ce se întâmplă în momentul în care eu mă voi întrupa și mă voi naște printre voi pe Pământ, ce se întâmplă în corpul mamei mele, pentru că este nevoie ca voi să înțelegeți de unde veniți și unde vă întoarceți,»" 

Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan

ACEASTĂ CONFERINŢĂ ESTE PENTRU TINE DACĂ:

 • check
  rezonezi cu mesajele transmise de Dr. Prof. Constantin Dumitru Dulcan şi doreşti să-ţi lărgeşti perspectiva asupra scopului venirii tale pe Pământ
 • check
  îți pui adesea întrebarea “De ce suntem pe acest Pământ?”
 • check
  doresti să găseşti răspunsuri la întrebări existenţiale dincolo de planul fizic
 • check
  conştientizezi că eşti mult mai mult decât acest corp fizic
 • check
  urmează să devii părinte şi vrei să oferi o experienţă de întrupare cât mai plăcută noului suflet ce urmează să vină în familia ta

CE VEI DESCOPERI ÎN CADRUL CONFERINŢEI:

 • check
  Vei afla premisele unui raspuns cat mai complex la intrebarea “De ce suntem pe acest Pământ? Este o alegere sau o obligaţie?”
 • check
  Ce sunt călătoriile extracorporale, în ce constă acest proces şi cum au ajutat-o atingerea acestor stări de conștiintă extinsă pe Anne Givaudan să găsească răspunsuri care nu sunt accesibile în lumea fizică
 • check
  Drumul pe care îl alege un suflet pentru a se întrupa pe acest Pământ şi cum poţi oferi o experienţă cât mai plăcută viitorului tău copil.
 • check
  Care sunt etapele evoluţiei sufletului pana la nastere.
 • check
  Dacă ne alegem familia în care vom veni sau aşa ne este dat.
 • check
  Cum îţi influenţează modul în care te-ai născut cursul vieții, personalitatea şi convingerile pe care le ai despre viaţă.
 • check
  Ce poţi face pentru a vindeca diferite traume (de care poate că nu eşti conştient) care au apărut dacă te-ai născut prematur, prin cezariana sau cu alte probleme.

ÎN SESIUNEA DE ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI POŢI AFLA ŞI:

Cum ar putea bărbatul să îşi sprijine emoţional şi spiritual partenera în cele 9 luni de sarcină. 


Ce se întâmplă cu sufletul copiilor avortaţi şi care sunt consecinţele acestei decizii.

Care este responsabilitatea ta atunci când aduci pe lume un suflet.

Cine va susţine această conferință?

Domnul prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan este medic neurolog şi psihiatru, fiind un cunoscut cercetător în domeniul conştiinţei.


Meritul lui este ca a reușit să creeze o punte de legătură între știință și spiritualitate în România


Este autorul cărţilor:

● "Inteligenţa materiei"

● "Mintea de Dincolo"

● "Către noi înşine"

● "În căutarea sinelui pierdut"

● "Somnul Raţiunii"


De asemenea, prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan a redactat o serie de lucrări ştiinţifice, lucrări eseistice şi filosofice, cât şi monografii în domenii conexe medicinei.


I-au fost oferite o serie de premii pentru activitatea desfăşurată la nivel naţional şi internaţional şi a fost decorat cu Medalia de Excelenţă GOLDABILITY - acordată pentru efortul creator, temerar şi statornic depus în promovarea ştiinţei şi spiritualităţii universale, primită la Conferinţa Internaţională de Psihologie Transpersonală

Anne Givaudan este terapeutul sufletelor și al corpurilor, autoare și co-autoare a 25 de cărți traduse în numeroase țări.


Lucrările ei sunt inovatoare pentru că la momentul apariției primelor sale cărți cuvintele „călătorie astrală” sau ”ieșire din corp” și „lumi de dincolo de viață” erau accesibile doar anumitor persoane.


Aceste lucrări au explicat pe înțelesul publicului, ceea ce oamenii de mult intuiau, dar erau subiecte despre care nu îndrăzneau să vorbească.


Anne Givaudan refuză să se identifice cu rolul de scriitor sau filozof.


Ea se consideră mai mult terapeutul sufletelor și al corpurilor și doreşte să faca cunoscute oamenilor descoperile sale pe care le-a avut in stările de conștiință extinsă.


Anne Givaudan are capacitatea sa calatoreasca cu sufletul in ale dimensiuni ale Universului si impartaseste mai departe oamenilor descoperirile sale din "lumea de dincolo". 

Antoine Achram este medic pediatru de 25 de ani, autorul cărţii în limba engleză, “Thought-Forms”, practicant în medicină neonatală în spitale şi medicină internă în practică privată.


El este întotdeauna în căutarea unei abordări care să îi permită pacientului să înţeleagă cauzele subtile ale bolii şi o însoţeşte pe Anne în experienţele sale.


Este de mai mulți ani un practician al „îngrijirilor eseniene”, o metodă care este, în același timp ancestrală și futuristă.


Anne Givaudan si Antoine Achram ne împărtășesc din cunoașterea și experiențele lor pentru a ne încuraja să descoperim o altă perspectivă asupra semnificației vieții, dincolo de lumea fizică, palpabila.


Ne dau posibilitatea de a regăsi un sens în viața de zi cu zi si mai multă claritate asupra rolului nostru pe Pămant.

Povestea lui Anne Givaudan despre

călătoriile extracorporale

“Călătoria astrală este un instrument minunat care nu este destinat numai privilegiaților, ci la care putem să ajungem într-un mod natural.


A-l căuta ar însemna să ne concentrăm toată atenția asupra tehnicii de a-l accesa și să pierdem țelul pe care ni l-am stabilit.


Am văzut numeroase persoane petrecând timp, și aș îndrăzni să spun pierzând timp, antrenându-se pentru călătoriile în afara corpului fără a obține rezultate, lăsând să treacă momente prețioase ale vieții lor.


Sunt persoane care sunt virtuozi ai muzicii sau sportivi de mare performanță, pe când eu am rolul de a ieși pur și simplu din corpul meu și de a povesti ca un ziarist de la fața locului ce văd, pe cine întâlnesc, pentru a deschide porțile inimii și mai ales ale sufletului astfel încât amintirile care încă mai dorm în noi să fie aduse la lumină.


Prima mea ieșire din corp s-a petrecut când eram studentă la litere și mă odihneam într-o după amiază, în pat, după cursuri.


Într-o clipă m-am văzut plutind deasupra corpului meu fizic.


Această primă experiență, greu de descris în cuvinte, care a durat câteva minute în planul fizic.

A fost însă suficient de lungă pentru a-mi da seama că puteam să gândesc chiar dacă creierul meu a rămas în corpul fizic și că puteam să văd ceea ce era în jurul meu fără ochi.


M-am gândit, ’oare am murit ?’

Nu v-aș putea spune de ce am gândit asta.

Apoi, m-am întors repede în corpul fizic.

Nu mi-a fost teamă pe parcursul acestei experiențe. Din contră, am trăit-o cu o pace profundă care îmi era aproape străină atunci, și m-am gândit să o retrăiesc fără a ști ce trebuie să fac pentru aceasta.”

Pentru a afla detaliile despre conferinţele înregistrate din cadrul turneului vă rugăm să accesaţi link-ul:  https://evoluamimpreuna.ro/inregistrare-video-conferinte-misterul-nasterii-si-calatoria-sufletului-pe-pamant

Detalii organizatorice:


Programul Conferinței 18:00 - 21:45 

Interval Orar

Activitatea

17.00-17.50

Primire participanți, intrarea în sala pe baza biletului primit pe email.

17.30-18.00

Sesiune 1 autografe - vei putea primi autografe de la însăși autoarea cărții "Celor nouă trepte " si de la prof. Dulcan.

18.00-18.30

Profesor doctor D. C Dulcan- De ce este posibil să primim mesaje din alte dimensiuni? Cum sunt posibile calatoriile extracorporale? Argumente și exemple din istorie.

18.30-20.00 

Anne Givaudan - De ce venim pe acest Pământ? Misterul nașterii si Călătoria sufletului pe Pamant.

20.00-20.30

Antoine Achram - Spune-mi ce fel de naștere ai avut și o să-ți spun cine ești!

20.30- 20.45

Pauză

20.45-21.45

Sesiune de întrebari și răspunsuri

21.45-22.00

Sesiune 2 autografe

Standard

între 25 aprilie şi 9 mai

- bilet conferinţă 1 persoană


- traducere consecutivă 

 conferinţă

147 lei

Last minute

10 si 15 mai la Iasi, nu se fac plati la fata locului!

10 si 18 mai la Brasov, nu se fac plati la fata locului!

- bilet conferinţă 1 persoană


- traducere consecutivă  conferinţă

197 lei

V.I.P.

- acces in primele randuri la cele mai bune locuri din sală


- acces online la una dintre cele mai iubite conferințe ale prof. Dulcan: "Puterea Minții".

247 lei

* pentru biletele "last minute" e nevoie sa faceti plata pana pe data de 15 mai pentru conferinta de la Iasi si respectiv 18 mai  Brasov si sa ne trimiteti dovada platii pe contact@evoluamimpreuna.ro

Pentru a afla detaliile despre conferinţele înregistrate din cadrul turneului vă rugăm să accesaţi link-ul:  https://evoluamimpreuna.ro/inregistrare-video-conferinte-misterul-nasterii-si-calatoria-sufletului-pe-pamant

   FAQ

Cum cumpăr bilet?

Cum plătesc?

Când primesc biletul?

​Cum procedez dacă nu reuşesc să finalizez plata cu cardul?

Termeni şi condiţii

Televiziunea NOVA

CONTACT

Pentru informații suplimentare îți va răspunde cu plăcere colega noastră Nicol, responsabilă de relația cu participanții.  (luni-vineri 10:00-18:00)


Telefon: 0730.219.163

Email: contact@evoluamimpreuna.ro

Pentru a afla detaliile despre conferinţele înregistrate din cadrul turneului vă rugăm să accesaţi link-ul:  https://evoluamimpreuna.ro/inregistrare-video-conferinte-misterul-nasterii-si-calatoria-sufletului-pe-pamant

EvoluamImpreuna.ro - Evenimente de Dezvoltare Personală - Toate drepturile rezervate 2013-2018