Utilizatorul site-ului evoluamimpreuna.ro (denumit in continuare site-ul)nu are dreptul sa folosească (in forma existenta sau modificata) in scop comercial conținutul site-ului.

Utilizatorul site-ului evoluamimpreuna.ro nu are dreptul sa înlăture notificarea despre drepturile de autor si/sau marca înregistrată de pe copiile conținutului. Copiile vor fi făcute doar conform termenilor de utilizare.

Utilizatorul site-ului evoluamimpreuna.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descărcarea pagină cu pagina a conținutului site-ului.

 1. COMPANIE

Proprietar al site-ului: EVENIMENTE CU SUFLET SRL 

C.U.I. 35375038 

Reg.Com. J40/59/2016

Adresa: Calea Văcărești, nr184, Bl. 24, sc1, et.5, ap.86, sector 4

Activitate principală: 

Telefon 0040769518  * linie cu tarif normal 

Email: office@evoluamimpreuna.ro

Drept de utilizare a site-ului: evoluamimpreuna.ro 

 1. REGULI GENERALE PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI

Site-ul permite vizualizarea articolelor de dezvoltare personală şi înscrierea la evenimentele organizate de Organizator, precum și cumpărarea de servicii constând în conferințe online. 

Accesul pe site în vederea vizualizării și înscrierii la ateliere/evenimente/conferințe (denumite în continuare generic „evenimente”) este permis oricărei persoane cu capacitate de exercițiu, fără deosebire de rasă, sex, etnie, religie, clasă socială.

Evenimentele noastre sunt destinate persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Vă rugăm să nu vă înscrieți pe site dacă nu aveți împlinită vârsta de 18 ani la momentul înscrierii. Ne rezervăm dreptul de a nu permite accesul și de șterge imediat orice cont despre care avem dubii cu privire la îndeplinirea condițiilor de înscriere de către utilizator. 

În vederea înscrierii la evenimente, utilizatorul își asumă obligația de a furniza informațiile care îi sunt solicitate în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Clientul are obligația de a respecta dispozițiile cuprinse în acești Termeni și condiții și de a completa toate câmpurile solicitate în vederea înscrierii.

Orice Client poate utiliza site-ul doar pentru a viziona, pentru a se înscrie și plăti și pentru a recomanda evenimentele noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să creeze o stare de disconfort clienților și vizitatorilor.  

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Ne rezervăm dreptul de a înceta sau restricționa accesul oricărei persoane la site în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere, în cazul în care constatăm nerespectarea prezenților Termeni și condiții sau ineficiența raporturilor dintre părți prin intermediul site-ului.

Avem dreptul de a utiliza în scopuri publicitare și nu numai a oricărui comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site.

 1. RĂSPUNDERE

Prin crearea și utilizarea Contului, utilizatorul își asumă răspunderea pentru menținerea confidentialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului său.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului, utilizarea site-ului, plasarea comenzilor, etc. utilizatorul acceptă în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Utilizatorul este responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizează site-ul. 

Acceptarea Termenilor și conditiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzator din site și/sau prin trimiterea formularului de înscriere și/sau prin efectuarea unei plăți online.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru daune de orice fel pe care utilizatorul sau orice altă terță persoană le-ar putea suferi ca rezultat al îndeplinirii de către noi a oricăreia dintre obligațiile noastre conform înscrierii la eveniment, Comenzii și nici pentru daune care ar putea rezulta din utilizarea serviciilor noastre.

Nu putem fi ținuți responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare, revânzare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părti sau oricărei alte părți.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

Nu suntem responsabili pentru conținutul informațiilor transmise de către traineri/speakeri care susțin Evenimentele accesate prin intermediul site-ului.

 1. DREPTURILR ȘI OBLIGAȚIILE UTILIZATORILOR 

 Utilizatorii acestui website au urmatoarele drepturi:

– Dreptul de a fi informat asupra datelor sale detinute de catre acest website 

– Dreptul de a solicita stergerea sau actualizarea datelor, daca ele sunt eronate. Datele care vor trebui pastrate din cauza legislatiei in vigoare nu vor putea fi sterse.

 – Dreptul de a se opune anumitor prelucrari (comunicare comerciala, newsletter) sau de retragere a consimtamantului pentru anumite prelucrari. 

Atenție! Evenimentele sunt filmate și se realizează fotografii în sală care pot surprinde imaginea dumneavoastră și pot fi făcute publice pe canalele de promovare utilizate de către Organizator. Dacă participați la Evenimente, vă asumați că există posibilitatea ca imaginea și vocea dvs să fie surprinsă de camerele de luat vederi și/sau aparatele de fotografiat și să fie făcute publice.

Vă rugăm consultați și Politica de Protecție a datelor disponibilă pe site.

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii, incluzand (fara a se limita):

 • aveti responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.;
 • garantati veridicitatea datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.;
 • nu aveti dreptul sa utilizati site-ul in scopuri speculative, sau in scopul generarii de rezervari false sau frauduloase;
 • aveti obligatia de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial.
 • Utilizatorul site-ului nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.
 • Utilizatorul site-ului nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
 • Utilizatorul site-ului nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

  Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii se pot adresa la adresa de e-mail contact@evoluamimpreuna.ro​​  sau ne pot contacta la 0730219163.

 1. ÎNSCRIEREA LA EVENIMENTE

Orice client care dorește acest lucru poate să se înscrie la oricare dintre evenimentele disponibile pe site, prin completarea Formularului de înscriere disponibil pe pagina principală și parcurgerea adecvată a pașilor solicitați în vederea înscrierii.

Detaliile legate de fiecare eveniment la care vă înscrieți se vor regăsi pe site. Citiți cu atenție descrierea Evenimentului, condițiile de înscriere și costurile mai înainte de a completa Formularul de înscriere.

Pentru înscriere, aveți obligația de a introduce datele solicitate în acest scop corect și complet. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice operațiune și/sau plată efectuată din contul dumneavoastră prin utilizarea site-ului nostru. 

Pentru finalizarea procedurii de înscriere la ateliere, aveți obligația de a completa toate câmpurile marcate ca și obligatorii.  

 1. TRANSMITEREA BILETELOR

În cazul în care v-ați înscris la un eveniment și ați achitat costurile corespunzătoare, dar nu mai puteți participa, aveți dreptul de a transmite dreptul de participare în favoarea altei persoane. În acest sens, aveți obligația de a notifica transmiterea biletului la adresa de email………………., cu cel puțin 7 zile anterior datei Evenimentului, ocazie cu care ne veți furniza datele de contact ale persoanei în favoarea căreia transmiteți biletul de acces. 

 1. ANULAREA EVENIMENTELOR

Organizatorul își rezervă dreptul de a anula oricare dintre evenimentele la care vă înscrieți prin intermediul site-ului, cu obligația de a restitui utilizatorului prețul achitat. În cazul în care se organizează evenimente care se susțin cu un număr minim de participanți, Organizatorul va anunța acest lucru în descrierea evenimentului. 

 1. PLATA. FACTURARE

Prețurile sunt afișate pe site la fiecare Eveniment în parte și includ toate costurile legate de susținerea Evenimentului. Alte costuri pe care trebuie să le angajeze utilizatorul pentru participarea la evenimente sau pentru primirea de informații din cadrul evenimentului, nu sunt incluse în preț (de ex. costul transportului la locația susținerii evenimentului, costurile expedierii anumitor materiale – curier, poștă și altele asemenea, prețul anumitor materiale puse în vânzare în locația desfășurării evenimentului, chiar dacă au legătură cu evenimentul, etc.).

Organizatorul  asigura  plata on-line a produselor sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.euplatesc.ro. Puteți efectua plata serviciilor on-line urmând pasii de mai jos: 

 • Completati datele solicitate in formularele speciale (inscriere, etc); Dupa completarea datelor vi se vor trimite datele bancare cu detalii de plata, pe adresa de e-mail pe care ati completat-o in formularul de inscriere. 
 • Alegeti modalitatea de plata a produselor/serviciilor solicitate: Prin card online sau transfer bancar. 

Pentru a vă asigura locul la eveniment, aveți obligația de a achita integral tariful de participare în cel mult 7 zile de la data completării formularului de înscriere. În cazul în care plata nu este efectuată în termenul stabilit mai sus nu vom ține seama de formularul de înscriere astfel completat și nu vom putea să vă asigurăm accesul la eveniment în baza acestuia. De asemenea, în lipsa transmiterii unui nou formular de înscriere și în lipsa consimțământului dvs pentru abonarea la newsletter, vom șterge datele oferite pe site în termen de cel mult 30 de zile de la finalizarea evenimentului la care v-ați înscris.

 1. GARANȚII

Organizatorul garantează pentru susținerea Evenimentului în condițiile descrise pe site (durată, conținut, informații, moderator, etc.). 

Organizatorul poate modifica data, ora și locația desfășurării Evenimentului, cu condiția anunțării prealabile a participanților, fie prin emailuri individuale, fie printr-un anunț pe site. Participanții au obligația de a verifica site-ul cel puțin în ultimele 24 de ore înainte de susținerea Evenimentului.

 1. DREPTUL DE RETRAGERE 

Potrivit art. 16 lit. a din OUG 34/2014, actualizată, sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist.

Având în vedere că susținerea Evenimentelor se face cu participarea mai multor persoane (în limitele stabilite conform prezentului înscris), prin completarea formularului de înscriere la Eveniment vă dați acordul expres pentru susținerea Evenimentelor la data și ora stabilite ori modificate de către Organizator. Prin acceptarea prezenților Termeni și condiții, confirmați faptul că ați luat la cunoștință de faptul că pierdeți dreptul de retragere după prestarea serviciului de către Organizator  (respectiv după susținerea Evenimentului).

Permitem modificarea comenzii, anularea comenzii sau returnarea banilor cu pana la​ 14 zile lucrătoare după înregistrarea comenzii pe site. 

Anularea comenzilor se poate face numai prin notificare scrisa trimisa la adresa ​contact@evoluamimpreuna.ro iar suma se va restitui celui care a platit, prin transfer bancar, în contul comunicat în notificare.  

 

 1. PROCEDURA DE SOLUȚIONARE A RECLAMAȚIILOR

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru (dacă este cazul), înscrierea la evenimente, aspecte legate de susținerea evenimentelor și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, fie telefonic, la nr. de telefon 0040769518 fie prin email la adresa office@evoluamipreuna.ro

Nemulțumirea dvs va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 36 de ore. 

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus Organizatorului prin aceste acțiuni.

 1. PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI  INDUSTRIALĂ

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, sunt proprietatea exclusivă a Organizatorului. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea expresă acordată în scris de către Organizator. 

Niciun utilizator nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site. Niciun utilizator nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site. 

De asemenea, Organizatorul deține dreptul de proprietate (inclusiv, fără limitare la drepturi de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală) asupra conceptului, denumirii, conținutului evenimentelor, asupra informațiilor și materialelor difuzate cu ocazia susținerii sau promovării atelierului, asupra fotografiilor, înregistrărilor, filmărilor realizate cu ocazia susținerii atelierului și toate drepturile de a folosi și dezvălui ideile, conceptele, know-how-ul, metodele, tehnicile, procesele și aptitudinile sale și adaptările acestora pe parcursul desfășurării activității sale. 

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vă rugăm să consultați fișierul Prelucrarea datelor cu caracter personal disponibil pe site.

 

 1. PUBLICITATEA

Cu ocazia creării unui cont pe site și/sau cu ocazia înscrierii la unul din Evenimentele puse la dispoziție, Clientul are posibilitatea de a-și manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere. 

Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra Bunurilor, Serviciilor, Promoțiilor, etc. Organizatorului într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Organizatorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Clientul își poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, prin simpla contactare a reprezentantului nostru la nr. de telefon 0740 76 95 18 sau prin accesarea butonului Dezactivare din partea de jos a fiecărui Newsletter primit.

 1. LEGEA APLICABILĂ

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelege intervenită între Organizator și Client în legătură cu raporturile decurgând din prezentul Contract urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente material din București.

 1. DISPOZIȚII FINALE

Accesând și utilizând site-ul vă oferiți automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site. 

Organizatorul are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site, iar utilizatorul are obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesează site-ul. Utilizatorul are obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu poate pretinde și nu se poate apăra cu necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau înscrierii la Evenimente pe site.

‘ ‘

<script

Comentarii Facebook