C​onferinţa

​PUTEREA TRANSFORMATOARE ŞI

VINDECĂTOARE A CUVINTELOR


BUCUREŞTI | 24 octombrie 2017 | 18:30 - 21:30

​susţinută de prof. dr. DUMITRU CONSTANTIN DULCAN


00
​Zile
00
​Ore
00
Minute
00
Sec​unde

 Locurile pentru acest eveniment s-au epuizat.  Dacă doreşti să fii ţinut la curent cu următoarele evenimente organizate de Evoluăm Împreună, înscrie-te pe Lista de aşteptare.


Cuvintele tale pot crea armonie, pot aduce ​fericire în viața ta sau pot atrage situații negative,

probleme de sănătate și chiar financiare.

Niciodată să nu subestimezi puterea cuvintelor de a transforma

o situație negativă într-o situație pozitivă și invers.


Tu știi cât de mult influențează cuvintele tale atitudinea pe care o ai, comportamentele tale și în cele din urma viața ta de zi cu zi?


Putem face rău sau putem face bine. Cuvîntul este un “instrument” și este responsabilitatea noastra să învățăm cum să ne folosim de această forță care poate schimba viața noastră și pe a celor din jur.


Vino alături de noi la conferinţa susţinută de prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan pentru a descoperi puterea transformatoare şi vindecătoare a cuvintelor!

*locurile se epuizează rapid!

„Privit ca informație, model a tot ce există, gândul era apreciat în antichitatea orientală ca fiind cea mai puternică forță din Univers. Mulți savanți din domeniul științelor moderne au afirmat că Universul pare a fi mai mult expresia unui mare gând decât o structură mecanică.

Cuvintele, sentimentele, comportamentul nu sunt decât forme de manifestare a gândurilor noastre.

Studiile recente din aria neuroștiințelor au arătat că sub influența cuvintelor și emoțiilor noastre are loc o permanentă modulare anatomică, biochimică și funcțională a creierului uman.

De asemenea, în funcționalitatea sa, creierul pare să respecte un cod etic, întreaga noastră existență fiind dependentă de coloratura, de sensul pe care îl au cuvintele, emoțiile și comportamentul nostru.

Folosim conștient sau inconștient cuvinte și atitudini care construiesc și cuvinte sau atitudini care distrug prin puterea lor.

Calmul, bunăvoința față de semeni, compasiunea, generozitatea etc, influențează destinul prin modificarea expresiei genelor din celulele noastre, generează noi capacități fizice și intelectuale, vindecă boli și previn îmbolnăvirea organismului.

Ostilitatea, agresivitatea, ura, invidia, bârfa, critica pătimașă cu intenții demolatoare - ne îmbolnăvesc pe noi înșine cat și pe cei cărora le adresăm. Și nu numai noi, ci prin substratul lor fizic, întreaga funcționalitate a Universului este perturbată. Dispunem astăzi de dovezi concrete, experimentale prin care s-a demonstrat capacitatea de a influența vremea și diverse evenimente sociale recurgând la sincronizarea gândirii unor grupuri umane cât mai mari”.

prof. dr. Dumitru Constantin DULCAN

​I​ată ce vei afla în cele 3 OREale CO​NFERINŢEI

check

Tipuri de cuvinte care sunt constructive şi distructive şi cum influențează la nivel anatomic, biochimic și funcțional creierul şi corpul uman.

check

Cele mai recente studii experimentale care demonstreaza capacitatea umana de a influenta Universul prin cuvintele si gandurile care sunt emise in Univers.

check

Vei participa la o sesiune de Întrebări şi Răspunsuri, timp de 90 de minute în care vei avea ocazia să găseşti răspunsuri la întrebările care te preocupă în acest moment.

check

Cum ne influenţează invidia, bârfa şi critica starea noastră de sănătate şi pe- a celor din jur si cum sa te eliberezi de aceste tipare.

check

Primeşti ca bonus suportul de curs pe email care rezumă ce se va vorbi în cadrul conferinţei.

“Este, așadar, în puterea noastră să fim fericiți sau nefericiți, conștientizând în permanență ce gândim, ce spunem și ce facem pentru noi, pentru ceilalți, pentru Pământul care ne susține și Universul în care respirăm și ființăm”

​prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan

Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan este medic neurolog şi psihiatru, fiind un cunoscut cercetator în domeniul conştiinţei.

Este autorul cărţilor: "Inteligenţa materiei", "Mintea de Dincolo", "Către noi înşine", "În căutarea sinelui pierdut", "Somnul Raţiunii", De asemenea, prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan a redactat o serie de lucrări ştiinţifice, lucrări eseistice şi filosofice, cât şi monografii în domenii conexe medicinei.

I-au fost oferite o serie de premii pentru activitatea desfăşurată la nivel naţional şi internaţional şi a fost decorat cu Medalia de Excelenţă GOLDABILITY - acordată pentru efortul creator, temerar şi statornic depus în promovarea ştiinţei şi spiritualităţii universale, primită la Conferinţa Internaţională de Psihologie Transpersonală.


quote-left

"Aveţi atât de multe informaţii pretioase pentru noi, aşa că nu-mi rămâne decât să vă mulţumesc pentru că le împărtăşiţi în cadrul conferintelor Evoluăm Împreună. După fiecare eveniment, plec mult mai <<bogată>> acasă, încărcată cu noi cunoştinţe despre mine şi despre viaţă."

 MIRELA

quote-left

"Domnule profesor, vă transmit recunoștința mea pentru munca dumneavoastră, pentru activitatea de pionerat pe care ați dus-o în România și nu numai. Cred că avem mare nevoie de ceea ce faceți, de ghidarea dumneavoastră și de modul în care ați reușit să îmbinați știința cu spiritualitatea. De regulă lucrurile sunt împărțite, dar dumneavoastră ați găsit o punte între ele şi ne-ați arătat că, de fapt, sunt una."

ELENA

P.S. Niciodată să nu subestimezi puterea cuvintelor de a-ți transforma viața. Înscrie-te acum la conferința și hai să învățăm împreună cum să ne creăm o viață mai usoră, mai frumoasă și implicit o lume o mai bună.

 Locurile pentru acest eveniment s-au epuizat.  Dacă doreşti să fii ţinut la curent cu următoarele evenimente organizate de Evoluăm Împreună, înscrie-te pe Lista de aşteptare.

Este şansa ta să-l întâlneşti pe prof. dr. DULCAN şi să obţii un autograf pentru cărţile pe care le poţi achi​ziţiona şi de la faţa locului.

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

*timp rămas până la finalizarea înscrierilor


​ACCES CONFERINŢĂ

BUCUREŞTI | 24 OCTOMBRIE 2017 | 18:30 - 21:30


70 lei


​*locuri limitate!

* pentru o mai bună organizare şi pentru o înscriere rapidă,  vă rugăm să citiţi paşii necesari pentru a vă rezerva locul la eveniment:

CITEŞTE CU ATENŢIE > Paşii pentru înscriere:

1. Apasă butonul „Rezervă loc”.

2. Alege numărul de participanţi şi completează formularul pentru fiecare. Toate câmpurile sunt obligatorii.

3. Introdu datele pentru fiecare participant.

4. Apasă butonul „Continuă comanda”.

5. Completează datele de facturare. Toate câmpurile sunt obligatorii.

6. Alege modalitatea de plată.

 

Plata se face înainte de eveniment prin transfer bancar/ internet banking sau online cu cardul.

Dacă alegi varianta online cu cardul vei fi redirecţionat pe pagina procesatorului de plăţi online unde vei introduce datele cerute.

Dacă alegi modalitatea de plată transfer bancar, vei primi pe email factura proformă cu datele bancare şi toate detaliile pentru efectuarea plăţii. Plata se face la banca unde ai cont sau la banca Garanti Bank. Plata se face în termen de 3 zile de la înscriere. Neachitarea în acest termen presupune anularea înscrierii.

 

7. Bifează că eşti de acord cu Termenii şi Condiţiile.

8. Apasă butonul „Finalizează comanda”.

 

După înscriere verifică adresa de email pentru datele bancare. 

Dacă ai ales plata prin transfer, după ce achiţi şi se înregistrează plata în contul nostru, primeşti în 48 ore biletul de participare la eveniment.

Foarte important  este să îl ai la tine pentru a avea acces la eveniment.


​C​ONTACT

GIANINA TEODOR

​tel. 0769645797

email: gianina@evoluamimpreuna.ro

PROGRAM: Luni-vineri 10:00-18:00


CÂND

24 octombrie 2017

interval orar 18:30 - 21:30


UNDE

Crystal Palace Ballrooms, Bucureşti | Calea Rahova 198A

​Eveniment organi​zat de comunitatea de Dezvoltare Personală EVOLUĂM ÎMPREUNĂ

*locuri limitate

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

*zile rămase până la finalizarea înscrierilor