Workshop Pulsul ogasmic- Alchimia sexuala taoista, 27-28 iunie, Jose Toiran, Bucuresti

“Nu exista medicina, hrana sau practica spirituala care poate prelungi viata omului, daca acesta nu intelege si implementeaza armonia energiei sexuale.”

P’eng Tsu, Doctor al Imparatul

In weekendul 27-28 iunie, José Toirán-instructor Certificat de UHTS a Marelui Maestru Mantak Chia, vine pentru prima data in Bucuresti pentru a sustine  workshopul: Pulsul orgasmic- Alchimia sexuala taoista.

Pulsul orgasmic e este un instrument holistic de cunoastere prin exercitii care ii aduc pe practicanti in armonie cu sinele. Aceasta practica insumeaza viziunea fizica, emotionala si spirituala a sexualitatii.

Ce cuprinde workshopul :

 • Zambetul Interior
 • Orbita microcosmica
 • Sunetele emotionale
 • Introducere in Vindecarea Iubirii
 • Arta Injacularii Masculine
 • Training Pulsul Orgasmic
 • Metode de deschidere a corpului femeii prin orgasme interne
 • Punctul G si vindecarea istoricului sexual al femeii
 • Arta ejacularii feminine
 • Meditatia Iubirii Neconditionate

Ce vei invata in acest workshop:

 • Cum sa deschizi canalele de flux ale energiei si sa inveti sa “navighezi” pe ele constient, prin transformarea energiei sexuale orgasmice in energie vitala.
 • Cele 6 Sunete Emotionale care transforma emotiile negative in stari pozitive.
 • Barbatul va dezlega misterele pentru obtinerea unui control asupra impulsului de ejaculare, invatand arta injacularii pentru evitarea pierderii energiei vitale in timpul actului sexual, devenind astfel un barbat multi-orgasmic.
 • Femeia va descoperi posibilitatile prin care poate obtine energia orasmica pentru care corpul ei a fost conceput. 3 Usi, 3 tipuri diferite de orgasm care vor permite accesarea capacitatilor regenerative si de vindecare.
 • Secretele sexuale care incetinesc procesul de imbatranire si previn simptomele menopauzei, atat la femei cat si la barbati.
 • Barbatii vor afla cum sa intre in rezonanta cu esenta Feminitatii Sacre, ca sa simta ce ar simti o femeie in starile de extaz si sa ajunga la cele mai inalte forme de placere pe care le poate simti un barbat.
 • Integrarea erotismului, senzualitatii, iubirii si spiritualitatii in cuplu.
 • Ghidare in aflarea radacinilor disfunctiilor sexuale de origine psihosomatica, datorate integrarii inadecvate a hartii reflexelor erotice: ejacularea precoce, disfunctiile erectile, oboseala cronica, insomnie, oboseala, stress.

Acest curs este recunoscut de catre Sistemul International de Vindecare Tao (UHTS) Mantak Chia din Tailanda.

Cursul se adreseaza atat persoanelor care sunt in cuplu cat si persoanelor care sunt in afara cuplului.

Cine sustine workshopul? 

José Toirán-instructor Certificat de UHTS a Marelui Maestru Mantak Chia.

José Toirán a dezvoltat o tehnica eficienta de predare pentru a arăta metoda de stimulare sexuală eficienta a Zonei G ( punctul G) a femeilor, fără a implica nuditatea sau situatii care pot fi inconfortabile unora.  Aceasta tehnica urmeaza să fie predata in aceasta vara într-un mod sistematic instructorilor UHTS Tao Garden din Tailanda sub binecuvantarea marelui mestru Mantak Chia.

Este un adevarat privilegiu ca aceste cunostinte sa fie transmise in workshop-ul de la Bucuresti, chiar inainte de a fi predate oficial in Tailanda la sediul UHTS.

Cand?

Program:   Sambata  10.00-19.oo

                   Duminica 10.oo-15.oo

Unde? : Spatiul Trezirii , str, Radu de la Afumati, nr 12.B. Zona Piata Gemeni.

Cat?

Pretul workshop-ului este de 215 euro (pentru a te inscrie este nevoie sa achiti un avans de 50 euro pana pe data de 22 iunie).

Grila de reduceri:

Daca achiti integral pana in data de 22 iunie, pretul pentru tine va fi de 195 euro.

Daca mai vii insotit(a) de o persoana, pretul va fi de 175 euro de persoana

Daca mai vii insotit(a) de 2 persoane, pretul va fi de 160 euro de persoana.

Pentru a te inscrie la acest workshop, completeaza formularul de inregistrare si noi te vom contacta pentru ati transmite detaliile legate de plata.

Pagina web:

www.kungfusexual.com

www.josetoiran.com

Facebook:

Grup deschis: Sexual Kung Fu

Mai multe informatii despre Mantak Chia si UHTS:

www.mantakchia.com

Cautare Google:

Cum a inceput totul, Originile Vindecarii Universale prin Tao, Maestru Mantak Chi

„Fie ca energia Chi sa curga abundent in vietile noastre”

Testimonial:

“Acest om subțire cu percuție delicata și sacou albastru inchis a  jucat șapte ani în filme pentru adulti. El a devenit gol pe dinauntru și epuizat. Acum, la șapte ani mai târziu s-a format ca instructor de vindecare Tao. Plin de iubire si bucurie el împărtășește experiența sa uriașă de cunoaștere a organelor genitale și a energiei sexuale. Glumele se tin lant si sprijina mișcările plastice atipice și orgasme, dar niciodată fără respect. Asta pentru ca José umple cu venerație miracolul corpului, al vietii și al sexualitatii.

Spaniolul cordial povesteste fericit despre cum a învățat cum să mentina erectii de ore in sir pe platourile de filmare, despre durerile si disconfortul pe care nu le vedeți în filme și cât de emotionale si frumoase pot fi experientele sexuale. Latura lui de povestitor innăscut iese adesea la iveala.

Acum șapte ani, Jose intrat în contact cu Mantak Chia. Spre uimirea sa constatat că tehnicile de Vindecarea Iubirii au fost in concordanta cu ceea ce a descoperit prin încercare și eroare cu privire la propria sa energie sexuală. După o rezistența inițială, José a ajuns la concluzia că Sunetele de Vindecare sunt neprețuite și de valoare in sprijinul activitatii sexuale.

Acest om a reusit sa se elibereze de valul intunecat si sa traiasca in lumina adevarului. Femei si barbati deopotriva au beneficiat de cunoasterea lui Jose si s-au bucurat de propria transformare.

Alaturi de partenera sa, Adiana Royo, Jote Toiran intentioneaza sa deschida o clinica.”

Pentru orice alta intrebare sau nelamurire, contacteaza-o pe Lavinia intre orele 10 si 18 la numarul de telefon 0723. 860. 560 sau la adresa de mail evenimente@evoluamimpreuna.ro.

Te asteptam cu drag,

Echipa Evoluam Impreuna & José

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *