banner_Rita_Muresan_ver1_1

Locuri epuizate!!!

– – – Eveniment încheiat. Înscrie-te pe lista de aşteptare! – – –

Niciodata nu ai fost singur.

Inca din momentul venirii tale pe acest Pamant, ai fost insotit de Ingerul tau Pazitor.

Poate uneori i-ai simtit prezenta si ai onorat-o, insa poate altadata ai neglijat-o sau ai crezut ca este “o nascocire a mintii tale”.

Cuvantul “inger” se traduce prin “mesagerul divinitatii”.

El reprezinta sprijinul divin pe care il primesti in aceasta experienta terestra. Nu este nevoie sa fii “credincios”, “spiritual” sau “evoluat” pentru a fi ajutat de Ingerul tau Pazitor. Indiferent cine esti, el este darul pe care l-ai primit la nastere si este alegerea ta daca vrei sa il folosesti in drumul tau sau sa il ignori.

Totusi, comunicarea cu Ingerul Pazitor poate fi blocata de diferite convingeri limitative, traume personale sau experiente neplacute. Pe de alta parte, a venit timpul sa indepartam blocajele care ne fac sa traim intr-o vibratie a fricii si a nefericirii si sa ne lasam ghidati sa primim sustinerea ingerilor. Asadar, pentru a avea claritate si usurinta in experienta noastra pe acest Pamant, am hotarat sa organizam aceasta conferinta alaturi de Rita Andreea Muresan, practician in Terapia cu Ingeri.

In cele 3 ore de conferinta, vei putea experimenta urmatoarele:

 • Vei afla cum te poti curata energetic astfel incat sa renunti la blocajele mentale care te impiedica sa-ti accesezi Ingerul Pazitor
 • Vei descoperi cea mai simpla metoda pentru a fi in contact cu Ingerul tau pazitor nu doar in momentele de rascruce, ci si in viata de zi cu zi
 • Vei afla cum sa te eliberezi de poverile emotionale si cum sa ai mai multa liniste sufleteasca
 • Vei intelege cum iti poti debloca intuitia si darurile spirituale astfel incat sa primesti mesaje de la Ingerul tau Pazitor, indiferent sub ce forma se regasesc acestea (prin vise, prin intermediul altor oameni, printr-o carte recomandata)
 • Vom face impreuna o rugaciune de iertare si vom indeparta blocajele mentale si sufletesti care ne tin pe loc in drumul nostru

+

 • Vei primi un mesaj de la Ingerul tau Pazitor prin intermediul meditatei ghidate de Rita Andreea Muresan

 

 Locuri epuizate!!!

Deoarece judecata si lipsa iertarii de sine si a celorlalti sunt motivele principale care te impiedica sa fii in contact cu entitatile angelice, vei lucra cu aceste aspecte astfel:

 • Vei face o meditatie ghidata cu Arhanghelul Zadkiel – Arhanghelul Iertarii si al Compasiunii – pentru a vindeca o situatie/ experienta/ relatie din trecutul tau
 • Vei fi ghidat sa intelegi cauzele neiertarii si te vei elibera de poverile sufletesti care te tin intr-o stare continua de frustare, iritare

 

 Locuri epuizate!!!

Aceasta conferinta este pentru tine daca:

 • Simti prezenta ingerilor in viata ta si doresti sa aprofundezi legatura cu acestia
 • Te simti singur(a) in probleme vietii si vrei sa afli cum sa te lasi ghidat de ingeri
 • Vrei sa afli cum poti sa primesti mesaje de la Ingerul tau Pazitor si cum poti mentine o legatura constanta cu acesta
 • Ai neclaritati despre cum poti comunica cu ingerii si vrei sa afli mai multe despre acest subiect

Cine va sustine conferinta?

Rita Andreea Muresan este practician in Terapia cu Ingeri – Gradul 2 Avansati si Practician Angelic Mediumship. Desi in prezent sustine o serie de workshop-uri si seminarii pe tema conectarii cu ingerii, are numeroase formari si in alte sisteme spirituale si energetice precum:  Inițiere Shamanică Peru, Initiere Shamballa, seminar Theta Healing, seminar “ALL LOVE”, Brandon Bays – Calatoria, Arielle Ford – Secretul sufletului pereche.

Drumul sau spiritual a inceput in anul 2012, moment in care a inteles ca nimic nu este intamplator si ca ajutoarele divine au insotit-o pe tot parcursul vietii. De atunci, sustine o serie de seminarii si este Mesager a sute de persoane care doresc sa se conecteze cu energia ingerilor.

O influenta foarte mare in dezvoltarea sa spirituala au avut-o calatoriile initiatice la care a participat, de la pelerinajele din tara noastra: Sfinx, Sarmisegetuza, Mormântul Parintelui Arsenie Boca, Densus, Lainici, Sinca Veche, Triunghiul Magic al Ortodoxiei Romane, Caraiman, pana la cele din strainatate: Brazilia (la John of God), Bosnia Hertegovina (Medjugorje – Fecioara Maria si Piramidele de la Visoko), Peru.

Cat costa conferinta?

 • 70 ron/ pers daca achiti in 48 de ore dupa inscriere
 • 100 ron/ pers daca achiti dupa 48 ore de la inscriere
 • 130 ron/ pers daca achiti la eveniment (in limita locurilor disponibile)

Cand are loc conferinta?

Miercuri, 29 iunie 2016, intre orele 18:30 – 21:30

Ultimele 30 minute vor fi alocate pentru intrebarile din sala.

Unde are loc conferinta

Locatie: Salon Traian, Sala Imperial – Str. Traian, nr 105, Bucuresti. Punct de reper: in spate la Piata Traian. Harta AICI.

Mai multe informatii despre cum poti efectua plata vei primi pe mail in urma completarii formularului. Poti achita prin internet banking sau prin O.P la orice sucursala de banca: Banca Transilvania, BCR, BRDE, PIRAUES BANK tec.

Daca intampini probleme tehnice in ceea ce priveste inscrierea pe formular sau daca ai nevoie de mai multe detalii, nu ezita sa o contactezi pe colega noastra, Gianina, la numarul de telefon 0769 645 797 sau la adresa de mail gianina@

Te asteptam cu drag,

Evoluam Impreuna & Rita Andreea Muresan’ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ” ”