Seminar GRATUIT si workshop „Atrage Abundenta in viata ta” -18 si 22 februarie, Bucuresti

Seminar GRATUIT „Atrage Abundenta in viata ta”, 18 februarie

Vino la seminarul gratuit  „Atrage abundenta in viata ta” unde iti vei putea pregati premisele pentru atragerea abundentei pe plan personal, financiar si relational.

În acest seminar se prezintă noțiuni de neuro-science, biologie, fizică, psihologie, filozofie care descriu noțiunile de minte, conștient, subconștient, convingeri, relația minte-corp și în ce fel se poate lucra cu subconștientul astfel încât să elimini blocajele care cauzează eșecuri sau amânări.

In cadrul seminarului vei afla:

 •  Care sunt etapele dezvoltaii personale de la „VICTIMĂ” la „STĂPÂNUL PROPRIEI VIEŢI” şi vei identifica în ce etapă te afli.
 •  Care sunt cele 3 manifestări ale comportamentului de „victimă” şi cum să le eviți.
 •  Cum funcţioneaza mecanismul minte-corp şi cum să folosești acest mecanism în folosul tău.
 •  Cum funcționează SUBCONȘTIENTUL.
 •  Ce sunt CONVINGERILE şi în ce fel îți influenţează viaţa. Ce sunt convingerile suportive și ce sunt convingerile ne-suportive (limitative).
 •  Care sunt sursele convingerilor .
 •  Care sunt modalitățile prin care poți să-ți schimbi convingerile cu scopul de a-ți îmbunătăți viața.
 •  Cum te auto-sabotezi în drumul spre succes şi cum poți evita acest auto-sabotaj.
 •  De ce nu au efect  metodele și tehnicile care te învaţă cum să acţionezi în domeniile importante ale vieţii tale (carieră, bani, sănătate, relaţii) și ce trebuie schimbat.
 •  Ce este „termostatul financiar” si cum poate fi setat pentru prosperitate.
 •  Care e factorul mai important decât ereditatea în dezvoltarea personală.
 •  În ce fel ești afectat în viaţă de nevoia de siguranţă. 

Cand: 18 februarie 2014. de la orele 11-13 sau 19-21. 

Unde : RIN Grand Hotel , Sos. Vitan Barzesti nr . 7

Cine tine seminarul: Florin Pasat , trainer, coach si speaker motivational  cu o experienta de peste 10 ani in sfera dezvoltarii personale. Florin a adunat in traingurile sale mii de oameni carora le-a impartasit  viziunea si experienta lui de viata. Mai multe despre Florin aici.

Seminarul gratuit reprezintă o pregătire pentru workshopul „Atrage abundenta”, o sesiune practica ce va avea loc pe 22 februarie.

Pentru inscrieri la seminar  accesati =formular inscriere seminar GRATUIT=

 

·      

 

Workshop „Atrage Abundenta in viata ta”, 22 februarie

În workshop sunt prezentate tehnici pentru anihilarea convingerilor ne-suportive (limitative) și construirea convingerilor suportive (numim asta ”curățarea subconștientului”) precum și procesul în care se folosesc aceste tehnici.

Pentru a avea rezultatul dorit, orice tehnică trebuie folosită în momentul potrivit. Dacă vrei să ai o grădină frumoasă întâi trebuie smulse buruienile, apoi trebuie săpat pământul, apoi puse îngrășăminte și apoi se pot planta florile. Dacă ordinea operațiilor de mai sus este schimbată, o să obții altceva. Fiecare operațiune are o anumită perioadă din an în care se poate face.

La fel se întâmplă și cu tehnicile de curațare a subconștientului: pentru a obține rezultatul dorit acestea trebuie aplicate într-un anumit context.

In cadrul workshopului

 •  Vei afla care sunt cei 5 pasi simpli ai ”Procesului Secret” prin care să trăiești o viață abundentă pe toate planurile.
 •   Vei afla și vei exersa 3 tehnici foarte simple prin care să anihilezi convingerile ne-suportive (limitative).
 •   Vei afla și vei exersa 7 tehnici foarte simple prin care să construiești convingeri suportive.
 •  Vei afla și vei exersa cum să testezi ce convingeri suportive și nesuportive ai ca să ști  cu lucrezi cu subconștientul tău.
 •   Cum să treci de  ”Bariera Terorii” – fenomenul care apare în procesul de dezvoltare personală și datorită căruia 95% din oameni abandonează pe parcurs.
 •   Cum funcționează Legea Efectului Compus și cum poate fi folosită pentru obținerea succesului.
 •   Care este importanța unui antrenor/coach/mentor în procesul de obtinere a  succesului.
 •   Vei schița un plan pentru îndeplinirea unui obiectiv important pentu tine.

 

Atrage abundenta este un concept unic in Romania pentru că:

 • Prezintă o imagine completă şi unitară a subiectului şi în această imagine fiecare informaţie îşi are locul ei precis, ca într-un puzzle. Pune ordine în informaţia existentă legată de acest subiect. (”Am învățat în 2 ore cât n-am învățat în 3 ani de facultate”.  Angela, absolventă Psihologie)
 •  Demontează mitul „Gândirii pozitive” şi prezintă abordarea corectă a „Legii Atracţiei”.
 • ​ Informaţiile, deşi sunt din diverse domenii (biologie, fizică, psihologie, filozofie), sunt prezentate într-o modalitate extrem de accesibilă şi cu legături între concepte din domenii diferite. ( ”Întotdeuna e mai ușor să rezolvi lucrurile atunci când înțelegi mecanismul lor de funcționare.Joi seara am aflat atât de multe lucruri interesante de la Florin încât pot spune că am senzația că mi s-a ridicat un văl de ceață de pe ochi”. Simona Hagiu, Brașov.)
 •  Este orientat către rezultate practice imediate. Strategiile şi tehnicile de lucru cu subconştientul sunt extrem de simple şi pot fi aplicate imediat, fără ajutorul unei alte persoane. De cele mai multe ori rezultatele apar în maxim o săptamână. (  ”La încheierea workshop-ului de la Timișoara ne-ai spus că în scurt timp ni se va întâmpla un miracol și la amândoi (eu și Ema) ni s-a rezolvat o solicitare fianciară foarte importantă pentru noi la care nu credeam că vom primi un răspuns favorabil!!Sincer, când ai spus, am crezut că e doar o chestie comercială. Dar am rămas surprins – chiar funcționează!” Janko Iuhaniac, Arad ).
 •  Comunicarea cu participanţii este interactivă şi plină de energie. (”Florin comunică și transmite excelent ce are de spus, spune ce trebuie, un semnal bun că ”se poate” și o energie extraordinară. Am văzut mulți tineri entuziasmați în sală. De ce?Fiindcă felul în care Florin transmite informația îți dă senzația că o știai de când lumea, doar că ”dormea”.  Maria Pârvu, Brașov). 

Pe parcursul celor 6 ore vei exersa fiecare tehnică în parte astfel încât la final să ai o ”trusă de instrumente” functională care să-ti permită să ai autonomie emotională si să ramâi pe drumul cel bun indiferent de situațiile din exterior.

Bonus pentru participantii la workshop:

    – 2 sesiuni gratuite de coaching

   – ”Ghidul Abundentei – 5 pasi simpli pentru a experimenta abundenţa financiară, relatii de calitate si sănătatea dorită”. 

 

Investitie: 194 de lei loc basic

                   294 lei loc VIP

Locurile VIP au suplimentar, următoarele beneficii

– Pachetul DVD cu seminarul ”Atrage Abundenta în Viata Ta!” + CD ”Psihologia abundentei” 

– Loc în primele rânduri. 

Biletul este garantat 100% – daca esti nemultumit de workshop iti primesti banii inapoi.

Cand: 22 februarie 2014, orele 10 -16. 

Unde : RIN Grand Hotel , Sos. Vitan Barzesti nr . 7

Cine tine workshopul: Florin Pasat,  trainer, coach si speaker motivational  cu o experienta de peste 10 ani in sfera dezvoltarii personale. Florin a adunat in traingurile sale mii de oameni carora le-a impartasit  viziunea si experienta lui de viata. Mai multe despre Florin aici.

Pentru inscrieri accesati =formular inscriere workshop= 

 

Mai multe despre proiectul „Atrage Abundenta” aflati pe siteul http://florinpasat.com/

·      

Organizator     logo mic

 

 

Parteneri: revista Psycologies, portalul Terapeuti.ro, PsiHolistArt, revista Gandeste Pozitiv, portalul Profit360.ro, portalul Catalog-cursuri.ro, Thetahealing, Autoeducare.ro, Humanity’s Team si Motivonti.

 

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii