Seara Pozitiva 14 – Cum ne influențează comportamentul si alegerile rănile COPILUL INTERIOR? 9 septembrie, Bucuresti

seri pozitive 14

 

Cum ne influențează comportamentul si alegerile rănile COPILUL INTERIOR?

  •  Aveți frecvent probleme cu autoritatea/autoritățile?
  •  Aveți probleme la servici cu șefii?
  •   Sunteți bolnavi? Cat de tare somatizati stresul, supărarea, furia si, in general, emoțiile negative pe care le   reprimați in interior?
  •   Aveți relații disfuncționale in care atrageți mereu același tip de partener care va face sa suferiți? Iar acești  parteneri seamănă, de obicei, cu unul dintre parinti?
  •   Sunteți dependenți de munca, mâncare, alcool, droguri, religie, sport, etc?

Acestea sunt doar câteva dintre simptomele care va spun ca aveți traume din copilărie nevindecate. În ultimii ani a existat o preocupare intensă mai ales pentru deblocarea părții luminoase a Copilului Interior. Ceea ce s-a neglijat însă este partea lui întunecată.

Pentru a supraviețui în condiții de durere și haos sau în familii disfuncționale, copilul din noi este nevoit să își creeze mecanisme de apărare foarte complexe, care au identitate, strategie și un set de valori proprii. Ele sunt, de fapt, programe mentale care funcționează ca o transă, pe de o parte protejându-l pe copil de o realitate prea dură, pe de alta înghețându-l la acea vârstă și ținând aspectul-adult al personalității în stare de hipnoză.

De exemplu într-un moment în care părinții se ceartă, copilul poate alege ca din acel moment să nu mai simtă/vadă/știe etc. ce se întâmplă, creând astfel programe care vor produce afecțiuni oculare sau probleme de concentrare sau incapacitatea de a simți emoții și senzații la nivel fizic.

Atunci când ne blocăm emoțiile, blocăm automat viața și ne refugiem la nivel mintal inventându-ne inconștient emoții, reacții și senzații pe care suntem incapabili însă să le și simțim. Ajungem astfel ca chiar atunci când plângem, să o facem doar din minte, nu și din inimă. Acesta este și motivul pentru care nu reușim să ne vindecăm.

Va invit sa descoperim împreuna si sa ștergem unul dintre aceste programe mentale care va împiedica sa va bucurați de viața si sa luați decizii benefice si sănătoase pentru voi.

Cu cine?

Virginia Fetinca, hipnoterapeut, membra a Asociației Hipnoterapeuților Etici si Profesioniști din Marea Britanie.

Cand?

9 septembrie, intre orele 19-21.

Unde?

Ne intalnim la Merci Charity Boutique, Strada Smardan numarul 13, etajul 1, deasupra la French Bakery – BNR, in centrul vechi.

Cat?

Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Insa, nu lasa banii sa te impiedice sa vii la aceste seri. Seteaza-ti intentia si toate se vor aranja pentru tine!

Serile de Schimbare pozitiva sunt un proiect al Asociatiei Schimbare Pozitiva, condusa de Delia Muresan iar noi, cei din echipa Evoluam Impreuna, ne bucuram ca avem ocazia sa le fim parteneri in organizarea acestor evenimente la Bucuresti.

Toate  locurile  pentru acesta seara s-au  ocupat! Vom relua acesta tematica in viitorul apropiat. Va puteti inscrie pe lista de asteptare daca doriti sa fiti primii informati cand va fi reluata aceasta seara pozitiva.  Lista disponibila Aici.

Va multumim pentru intelegere.

Va asteptam cu drag,

Evoluam Impreuna & Virginia

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *