Pilotarea mortii – Modul 2, 23 – 24 ianuarie 2016, Bucuresti

Obiectivul acestei întâlniri este intrarea în detalii pe specificul fenomenului morții.

Ne interesează nu numai înțelegerea fenomenului ce include acțiunea de pilotare externă efectuată asupra muribundului dar mai ales cum să o aplicăm asupra noastra, asupra mea, cum să trăiesc eu trecerea, să o înțeleg și apoi să o aplic altuia.

Mergem în profunzime și analizăm corpurile noastre interne: ce se întâmplă cu noi in timpul decesului și după, unde mergem, ce simțim și cum evoluăm. În același timp e necesar să aplicăm două protocoale obligatorii pentru orice FACILITATOR și mai ales pentru personalul medical calificat: PROTOCOLUL RESUSCITĂRII și PROTOCOLUL MORȚII CEREBRALE.

!Ambele protocoale sunt profesionale și obligatorii fiind stabilite prin lege de către Ministerul Sănătății.

Concret, iata ce vei invata in cele 2 zile de lucru:

I. Ancorajele corpului eteric în corpul fizic. Cum se leagă cordoanele eterice de principalele organe ale corpului fizic (inimă, creier, timus, pancreas, ficat, rinichi, ect.)

II. Extragerea corpului albastru. Plecănd de la tălpile picioarelor și urcând spre cap. Folosim tehnica decorporării.

III. Protocolul resuscitării. Este explicat în mod detaliat în orice manual de prim ajutor.

IV. Protocolul morții cerebrale. Trebuie înțeles atat din punct de vedere simplu pentru toți cât și din punct de vedere medical specializat, prevăzut de ministerul sănătății.

V. Simetria morții. ( 40 zile inainte – 40 zile după). Cum să ne comportăm cu muribundul pe perioada a cca 40 de zile înaintea decesului, cum să înțelegem cât mai are de trăit o persoană, cum apare aura muribundului și cum ajutăm familia. Ce se întâmplă cu decedatul si cum ajutăm familia decedatului pe timp de 40 de zile după eveniment.

VI. Situația post – mortem pentru decedat, evoluția sufletului în zona trans-dimensională și integrarea în corpul de lumină ( structura interioară a ființei pe corpuri interne și vibrații).

Din punct de vedere practic, vei experimenta urmatoarele:

1. Meditație și energizarea cordoanelor. Situația cordoanelor și a fluxului vital in corp. Evaluare individuală.

2. Simularea morții. Tehnica de extragere a corpului albastru in mod individual. Punct de reper: Meditația morții (publicată pe youtube) de evoluam împreună. Necesită izopren pentru intindere la sol.

3. Tehnici de resuscitare in doi. (Aplicarea protocolului).

4. Verificarea morții cerebrale în doi. (Aplicarea protocolului).

5. Programarea propriei morți (treceri) – Tehnică avansată de meditație.

6. Programarea misiunii post mortem și a eventualei reântrupări, unde ? cum ? în ce plan ? necesități evolutive individuale, pe fondul trecerii înspre era vărsătorului. Tehnică de lucru prin folosirea jurnalului de călătorie și programarea evenimentelor prin construirea lor cu ajutorul tehnicii construirii realității ce se bazează pe legea atracției magnetice universale.

La acest modul pot participa doar persoanele care au fost la Modulul 1 – Pilotraea mortii, cat si reprezentantii cadrului medical (medici, asistente medicale).

Data: 23 – 24 ianuarie 2016

Locatie: Bucuresti  (Vom reveni ulterior cu detalii despre locatie)

Investitie:

  • 250 ron pentru cei care achita pana pe 15 ianuarie
  • 290 ron pentru cei care achita dupa 15 ianuarie
  • 410 ron pentru 2 persoane din aceeasi familie daca achita pana pe 15 ianuarie
  • 520 ron pentru 2 persoane din aceeasi familie care achita dupa 15 ianuarie

Pensionarii si studentii au reducere de 30% din valoarea cursului, pe baza unui document justificat.

Pentru inscriere, completeaza acest formular de inregistrare. Detalii despre plata, cat si alte informatii necesare vei primi in urma inscrierii.

Pentru orice alta intrebare sau nelamurire, o puteti contacta pe Ruxandra, la numarul de telefon 0724.022.497  sau la adresa de mail ruxandra@evoluamimpreuna.ro.

Te asteptam cu drag,
Echipa Evoluam Impreuna & Ovidiu

Comenteaza cu facebook:

comentarii

2 idei despre “Pilotarea mortii – Modul 2, 23 – 24 ianuarie 2016, Bucuresti

  1. Buna dimineata, Eu sunt pensionara si va rog sa-mi spuneti la ce valoare se aplica reducerea de 30 %. Multumesc, Magdalena Ciuca

  2. Buna ziua. Reducerea de 30% se aplica si in functie de data la care platiti. Astfel daca platiti pana pe 15 ian, suma este 175 ron, daca platiti dupa 15 ianuarie suma este de 203 ron. Am rugamintea sa va inscrieri in formularul de inregistrare sau ma contanctati la numarul de telefon de mai sus pentru detalii plata. Va asteptam cu drag,
    Ruxandra

Lasă un răspuns