Modulul VII din Scoala Maestrilor si a Maestriilor: Dharma si Kharma, 23 – 24 aprilie 2016, Bucuresti

In acest modul, înțelegem Dharma, ce în limbile extremului Orient înseamnă Lege. Analizăm legile de bază după care e condusă lumea: Legea emanației, legera conservării și legea transformării.

Ele sunt supuse legii echilibrului universal în care există unitate in diversitate. Peste toate există legislatorul, SURSA: Ens subsistens – Ființa, Dumnezeu. Legile se aplică la toate nivelurile, macro și micro, și exprimă INTELIGENȚĂ și ORDINE.

Analizăm inclusiv abaterile de la Dharma și efectele lor.

A cunoaște legile divine, naturale și apoi umane ce ajung  să determine il nostro ritmo di vita este fundamental pentru noi.

In acest modul înțelegem Kharma, ce în limbile extremului Orient înseamnă acțiune, adică, Cauză și Efect. Cauzele stau la baza efectelor, iar efectele sunt ceea ce se întâmplă aici și acum.

Legătura dintre Dharma și Kharma e dată de legea atracției magnetice. Dacă respecți Dharma, atragi o Kharmă bună iar efectele sunt bucuria, evoluția si fericirea.

Dharma exista în fiecare plan existențial: a treia, a patra, a cincea, a șasea și a șaptea dimensiune. De asemenea există Kharma pentru toate aceste dimensiuni. Singura diferență e viteza cu care se manifestă.

In dimensiunea a treia, adică în lumea pe care o cunoaștem, manifestarea e mai lentă și nu înțelegem imediat importanza cauzei și responsabilitatea acțiunilor noastre care pot să ne coste și să atragă tristețe, suferințe sau nefericire de fond pe parcursul vieții.

Omul potrivit la locul potrivit. În acest sens analizăm viața noastră ca să vedem dacă suntem pe calea noastră sau am deviat. De asemenea e important să înțelegem efectele principalelor acțiuni și alegeri ale noastre.

Dharma și Kharma nu se restrâng la individ ci există și la nivel de familie, grup de prieteni sau orice grup constituit, la nivel de popoare, națiuni, grupări de națiuni cum e Comunitatea Europeană și la nivel planetar. Umanitatea ca unitate are o Dharma și o Kharma. A ști și a înțelege ce este și cum aplicăm aceste două adevăruri este de extremă importanță pentru fiecare dintre noi.

În timpul modulului, pe lângă învățătura cu privire la Dharma și Kharma se vor face exercițiile de ancoraj energetic, respirația dragonului, secvența dragonului și meditație profundă cu lectura ecranului, posibil intrarea pe straturi mai profunde, în baza experienței personale.

La acest modul pot participa doar persoanele care au fost la Modulul 0, 1, 2, 3, 4, 5 sau 6.

Data: 23 – 24 aprilie 2016

Locatie: Palatul Universul, starada Ion Brezoianu nr 23-25 (langa Parc Cismigiu de la Universitate)

Pret: 160 ron/persoana

(Deoarece costul cursului era ridicat pentru venitul unora dintre voi, am tinut cont de acest aspect impreuna cu Ovidiu si de acum inainte cursul va costa 160 lei pentru toata lumea)

Pentru inscriere, completeaza acest formular de inregistrare. Detalii despre plata, cat si alte informatii necesare vei primi in urma inscrierii.

Pentru orice alta intrebare sau nelamurire, ma poti contacta la numarul de telefon 0740 769 518  sau la adresa de mail alina.evoluamimpreuna@gmail.com.

Te asteptam cu drag,
Echipa Evoluam Impreuna & Ovidiu

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns