contact: 0769645797


 Care este cea mai mare dorinţă pe care o ai pentru anul 2017?

Cum te-ai simţi dacă ai afla modalitatea prin care ea s-ar îndeplini?

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

*timp rămas până la finalizarea înscrierilor (17 ianuarie 2017)

Deoarece nu facem înscrieri la faţa locului, este important să îţi cumperi biletul online pentru a-ţi asigura locul în sală.


Fiecare început de an este o poartă deschisă spre împlinirea unor promisiuni făcute faţă de noi înşine.


Una dintre intenţiile mele din ultimii ani este să întâlnesc cât mai mulţi oameni care sunt dispuşi să înveţe să zboare cu încredere în propria lor viaţă.

Un instrument, pe care îl folosesc de câţiva ani pentru a ajunge la echilibrul dorit în viaţa mea, este INTENŢIA. Este instrumentul meu preferat.

Îţi fac o mărturisire: la început era aşa de ciudat că funcţionează atât de bine acest instrument, încât am stat foarte atenţă să prind ce se întâmplă. Voiam neapărat să înţeleg şi cu mintea ce mi se întâmpla. Ba chiar am deschis un document pe laptop în care îmi notam în fiecare zi intenţia şi modul neaşteptat în care se împlinea. Au fost multe zile în care nu ştiam dacă să mă bucur sau să-mi fie teamă de cât de puternic era acest instrument. Au fost zile în care nu-mi mai puneam nicio intenţie ca să văd ce se întâmplă.

Pentru că îmi doresc ca tot mai mulţi oameni să descopere că au în ei o putere extraordinară şi ca pot trăi iubirea, creativitatea, echilibrul şi pacea sufletească pe care le caută, am creat un atelier în care să vezi cu claritate cum funcţionează intenţiile, indiferent ce emoţii simţi că te încurcă în împlinirea dorinţelor tale.

Asta înseamnă că n-o să mai existe niciun fel de probleme niciodată în viaţa ta? Ştiu câţiva oameni care spun răspicat: “Eu nu pot să trăiesc fără probleme”. Şi sunt de înţeles pentru că aşa-zisele lor probleme, de fapt sunt situaţii care îi ajută în creştere şi evoluţie. De noi depinde însă, cum folosim aceste probleme.

Din acest motiv te invit să-ţi pui o intenţie să vii la Bucureşti, la întâlnirea din 21 ianuarie 2017 şi să descoperi nu doar studiile şi experimentele oamenilor de ştiinţă despre intenţii, ci să lucrezi practic cu intenţiile tale.

De ce să-ţi începi anul cu o zi dedicată ţie şi intenţiilor tale?

Pentru ca o călătorie de o mie de paşi sau de 365 de zile :) începe cu o intenţie, cu un gând potrivit cu viziunea a ceea ce vrei să fii!

Intenţia este mai mult decât un instrument puternic al minţii tale, este un dar care te pune pe făgaşul inimii şi viziunii tale.

De ce să aştepţi ca alţii sau vreun necaz al vieţii să te zdruncine, ca să îţi urmezi menirea?

Secretul este în începutul intenţionat de tine, este startul pe care ţi-l dai tu, este impulsul din interiorul tău ca să ai curaj şi voinţă în acţiunile pentru întregul an!

Cu cât păşeşti mai devreme pe calea intenţiilor tale, cu atât mai uşor îţi este apoi în viaţă să îţi urmezi viziunea şi misiunea.

Mai mult decât atât, din punct de vedere numerologic, anul 2017 este un an de vibraţie 1, ceea ce înseamnă că eşti susţinut(ă) să începi ceva nou şi că puterea gândurilor tale este amplificată.

Creativitatea, inovaţia şi originalitatea te vor însoţi pe parcursul anului 2017.

Ce înveţi la acest workshop?

 • Ce cuvinte şi ce limbaj să foloseşti pentru a seta o intenţie clară care să se manifeste;

Cum ştii ca o intenţie este pe cale să se împlinească şi să nu renunţi cu o zi înainte;

 • Cum să nu laşi neîncrederea şi nerăbdarea să împiedice materializarea intenţiilor;

Cum îţi foloseşti emoţiile în favoarea ta, astfel încât să îţi împlineşti dorinţele, obiectivele şi intenţiile;

 • Exerciţii pentru a intra în starea potrivită – starea din care se împlinesc intenţiile, dorinţele şi obiectivele. Poţi lua acasă aceste exerciţii şi să le transformi în practica ta zilnică;

La finalul workshopului vei ştii ce funcţionează şi ce nu funcţionează pentru tine şi viaţa ta, nu doar la nivel de informaţie, ci într-un mod practic.

Cele mai importante 5 întrebări la care primeşti răspuns în această zi:

1.

Cum pot identifica cu claritate care este INTENŢIA MEA PRINCIPALĂ pentru 2017?

2.

Cum îmi pot menţine focusul asupra intenţiei mele, indiferent de provocările şi obstacolele care apar pe parcursul anului?

3.

 1. Care au fost emoţiile şi gândurile care m-au împiedicat să-mi îndeplinesc intenţiile din anii trecuţi?

4.

  1. Cum să atrag în jurul meu acei oameni potriviţi care să sprijine realizarea intenţiilor şi obiectivelor mele?

5.

  1. Cum pot să îndepărtez blocajele, amânarea şi alţi factori autosabotori care mă împiedică să-mi văd îndeplinite chiar şi cele mai mari dorinţe?

Pentru cine este workshop-ul despre intenţii?

 • Pentru cei care nu sunt convinşi că pot să-şi folosească gândurile pentru îndeplinirea obiectivelor şi dorinţelor, dar sunt dispuşi să îşi transforme visurile în realitate începând din 2017;

 • Pentru cei care ştiu clar că vor mai multi bani, o noua relaţie, un nou loc de muncă sau pur şi simplu linişte sufletească şi care au nevoie de o confirmare sau de o ghidare fină în crearea conştientă a visului lor;

 • Pentru cei care au nevoie de mai multă claritate în viaţa personală şi/sau profesională şi care au nevoie de o metodă verificată pentru stabilirea intenţiilor şi obiectivelor.

Iată cum a fost la ediţiile trecute...

Cine va susţine acest workshop?

Zoia Zărnescu este expert în programe de comunicare şi trainer specializat în conducerea grupurilor de învăţare experienţială. După o experienţă de 20 de ani într-o multinaţională, în prezent, ca trainer, coach şi consultant, Zoia are o înţelegere profundă a oamenilor, a emoţiilor şi nevoilor lor. În ultimii 10 ani, Zoia şi-a urmat vocaţia, a creat şi livrat programe de dezvoltare personală şi de creştere a încrederii în sine, precum şi programe de pregătire profesională pentru echipe de vânzări şi manageri. Zoia este Consilier de dezvoltare personală şi formator acreditat CNFPA, trainer licenţiat în programul Powerful Business Persuasion, consultant LAB Profile, NLP practitioner, iniţiat Prananadi şi cu certificare în Terapia cu îngeri şi în Constelaţii familiale fluviale.

Ce spun cei care au participat la acest workshop?
Shane Melaugh

"A fost ca un fel de trezire."

“Ce a însemnat pentru mine participarea la workshop-ul despre intenţii? A fost ca un fel de trezire. Ce mi s-a întâmplat după acest curs? Mi-au înflorit la propriu intenţiile. Ce am învăţat eu de la Zoia? Să simt orice decizie şi cu inima, obicei pe care l-am luat şi l-am integrat ca pe un principiu de viaţă! (…) Îţi recomand din toată inima să participi la acest workshop şi să te convingi că orice ţi-ai dori se poate îndeplini, dacă intenţia e din inimă. Mentalul este important. Mintea noastră este o comoară. Inima însă este nepreţuită. Dă-ţi voie să simţi cu inima, vindecă-ţi rănile şi acceptă toate lecţiile care vin către tine. Ele te-au făcut ceea ce eşti azi în toată splendoarea ta, om frumos!"

Monica Lucia Lazăr

Shane Melaugh

“ Am înţeles că puterea unei intenţii este dată de energia emoţiei care o însoţeşte, că realizarea ei depinde doar de noi şi de încrederea pe care o avem în cine suntem şi în ce ne dorim. (…) Azi, am privit pe lista mea, şi am observat cu bucurie, că majoritatea a intenţiilor mele, s-au împlinit. Sunt recunoscătoare Zoiei Zărnescu pentru învătăturile transmise, pentru provocările exerciţiilor ei, pentru ajutor şi susţinere, pentru contribuţia pe care o are la crearea unei lumi mai echilibrate.”

Rodica Bădărău

Shane Melaugh

Mulţumesc, Zoia, pentru că am învăţat că fără intenţii clare, rezultatele nu au cum să apară.”

Ildiko Cionca

Shane Melaugh

“Stabilirea intenţiei poate fi asemănătă cu lansarea unei săgeţi spre viitor; când tragem cu arcul, întreaga atenţie ne este concentrată pe ţinta nu pe drumul pe care va zbura săgeata. Iar când ne lănsăm intenţia spre câmpul posibilităţilor infinite reprezentat de Univers, ceea ce facem este să atragem viitorul spre noi, să stabilim o linie directoare între prezent şi viitor. Am aflat la workshopul Zoiei “Puterea intenţiilor tale”, secretele intenţiilor, care fac ca săgeata să-şi atingă mereu ţinta.”

Marcela Tambrescu

Shane Melaugh

Din momentul în care am participat la cursul de intenţii al Zoiei, viaţa mea într-adevăr a luat-o pas cu pas către cunoaşterea mea mult mai profundă. Spun asta deoarece, ştiam (din minte) ce înseamnă “intenţia", însă nu conştientizăm trăirea sufletească, nu dădusem atenţia necesară şi focusul pe rezultatul a ceea ce urma să se întâmple după ce mi-am setat o intenţie. Astfel că la cursul Zoiei am înţeles cât de important este ca, atunci când îţi setezi o intenţie, aceasta să fie din suflet, nu din minte, deoarece mintea ne joacă feste, însă intenţia ne arată de fapt ce are nevoie sufletul nostru să primească, să vindece, să elibereze, să conştientizeze."

Petra Iorga


BILETE

Sâmbătă, 

21 ianuarie 2017,

orele 10:00 – 19:00


155 lei/persoană

Înscrieri incheiate pentru acest eveniment


00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

*timp rămas până la finalizarea înscrierilor (17 ianuarie 2017)

Bucureşti - Locaţia va fi anunţată ulterior celor înscrişi.

Locurile sunt limitate! Deoarece nu facem înscrieri la faţa locului, este important să îţi cumperi biletul pentru a-ţi asigura locul în sală.

Termeni şi condiţii

Pentru detalii şi alte informaţii, o poţi contacta pe 

Gianina Teodor - manager eveniment

Telefon: 0769.645.797

Email: gianina@evoluamimpreuna.ro

Cu drag,

Zoia şi Echipa Evoluăm Împreună

Copyright 2016 - Evoluăm Împreună