Contact: 0769645797

Workshop organizat la cerere, în urma workshop-urilor din noiembrie 2016

VINDECAREA RĂNILOR

DIN RELAŢIA CU MAMA TA

Descoperă Procesul De Eliberare A Bagajului Emoţional Pentru A Obţine Relaţii Armonioase Cu Tine şi Cu Cei Din Familia Ta

BUCUREŞTI, 16 Februarie 2017 orele 18:30-22:00 sau 21 Februrie 2017 orele 18:30-22:00

workshop susţinut de:

ZOIA ZĂRNESCU

ALINA FINTA

De Ce Am Decis Să Organizăm Acest Workshop

Mi-am dorit să nu fiu ca mama şi chiar dacă am evitat să repet comportamentele ei, soţul meu este identic cu ea. Fără să vreau, am atras exact genul de om de care mă feream.

mesaj de la cititorii Evoluăm Împreună

Am 37 de ani, o familie frumoasă şi o carieră de succes. Simt că m-am autodepăsit în multe privinţe, însă am pierdut contactul cu feminitatea mea. Există ceva ce lipseşte în interiorul meu, ceva ce nu pot defini.

mesaj de la cititori

Mama mea era egoistă, dezordonată, răutăcioasă şi accepta abuzurile din partea tatălui meu. Mi-am promis ca eu voi fi ALTFEL. Culmea e ca sunt exact ca ea, iar anul trecut am divorţat tocmai pentru că nu mai suportam abuzurile soţului meu.

mesaj de la cititori

Am 28 de ani şi o fetiţă de aproape 6 ani. De multe ori, îmi dau seama ca mă port cu ea exact cum se purta mama mea cu mine. Deşi îmi pare rău, repet aceleaşi greşeli...

mesaj de la cititori

De Ce E Important Să-ţi Vindeci Relaţia Cu Propria Mamă

Cercetările ştiinţifice susţin că, în intervalul vârstei de 6-12 ani, fiica “hotărăşte” în mod INCONŞTIENT să urmeze “modelul mamei”.

Acesta este motivul pentru care foarte multe femei – poate chiar şi tu – se întreabă cum au ajuns în situaţii de viaţă aproape identice cu cele ale mamei, deşi şi-au promis CONŞTIENT că nu vor repeta niciodată greşelile ei şi chiar şi-au autoimpus să-şi construiască o personalitate diferită de cea a mamei.

Femeie dragă, dincolo de experienţele şi durerile tale, dincolo de experienţele şi durerile mamei tale, poate că cel mai întemeiat motiv pentru care merită să faci ceva pentru vindecarea relaţiei voastre este faptul că această relaţie îţi oglindeşte celelalte relaţii din viaţa ta.

Poţi alege să trăieşti în continuare o viaţă care poartă amprenta tiparelor, alegerilor şi comportamentelor mamei tale sau poţi alege să conştientizezi darurile şi umbrele acestei relaţii pentru ca, ulterior, să trăieşti viaţa la care visezi.

“ Rana maternă” despre care îţi vorbim nu se reduce numai la legătura dintre mamă şi fiică, ci şi la o mulţime de alte aspecte regăsite la nivel individual şi colectiv: nevindecarea rănii materne te determină să rămâi în relaţii toxice, să accepţi mai puţin decât meriţi să primeşti, să nu îţi manifeşti viaţa la adevăratul tău potenţial.

În cadrul Workshop-urilor din 16 şi 21 februarie 2017, Zoia şi Alina, îşi vor deschide inimile, îţi vor împărtăşi procesul lor de vindecare şi îţi vor oferi spaţiul necesar în procesul tău de vindecare interioară. Vor fi lângă tine pentru a face primii paşi în eliberarea durerilor tale emoţionale şi asemenea unei mame care îşi priveşte copilul cum învaţă să meargă, te vor sprijini să mergi mai departe pe cont propriu pe drumul tău.

De Ce Merită Să Participi

 • pe parcursul celor 3 ore şi jumătate petrecute împreună, vei parcurge primele etape dintr-un proces personal mai amplu de iertare, nu doar la nivel mental ci la un nivel mai profund al sufletului.
 • prin intermediul meditaţiilor şi exerciţiilor pe care le vom practica împreună, vei înţelege cum relaţia ta cu mama îţi oglindeşte relaţia cu propria viaţă, relaţia cu partenerul de cuplu, chiar dacă ai rupt definitiv relaţia cu mama ta sau chiar dacă ea nu mai este în viaţă.
 • vei înţelege de ce ai tendinţa inconştientă de a repeta "tiparul mamei" în relaţia cu partenerul, în relaţia cu proprii tăi copii şi în relaţia cu banii şi cum te poţi elibera treptat de acesta.
 • vei descoperi ce înseamnă "rana maternă" şi de ce vindecarea acesteia provoacă atât eliberarea propriului bagaj emoţional, cât şi vindecarea colectivă a generaţiilor următoare.
 • vei afla care sunt tiparele şi comportamentele care te "obligă" să fii mai puţin decât ceea ce eşti şi care te împiedică să-ţi manifeşti adevarata putere feminină.
 • vei învaţa să-ţi deschizi din nou inima în faţa iubirii autentice pe care o meriţi, indiferent cât de dureroase au fost experienţele tale trecute.

* moment din workshop-urile trecute

Mărturiile participantelor la workshop-urile trecute

E tare greu să ne lăsăm sufletul să vorbească când ani de zile ne-am antrenat doar mintea să o facă... şi totuşi aici ai ajuns când vrei să vindeci relaţia cu MAMA. Dorinţa profundă şi plină de credinţă că se poate să vindec relaţia cu mama s-a declanşat când am înţeles că nu mai e nevoie să mă uit spre trecut, ci doar să îl accept, să mă iert şi să mă iubesc pentru tot ce am trăit şi apoi să mă uit spre viitorul meu şi al copiilor mei, pe care fiecare celulă din mine ştie că îl vrea clar, curat, plin de iubire, fericire şi împlinire. Discuţiile şi exerciţiile din workshop m-au ajutat să înţeleg şi accept cu tot sufletul că este mereu vorba despre mine şi cum dialogul pe care îl croiesc în gândurile mele cu MAMA devine concret relaţia mea cu MAMA. Am învăţat că sufletul meu vrea şi stie să scrie acest dialog interior cu iubire, blândeţe, bucurie şi cu ştiinţa şi acceptarea că sunt aşa cum sunt cu ajutorul şi contribuţia mamei mele pentru care veşnic îi sunt recunoscătoare!"

Diana Crişan
participantă la workshop

Vindecarea relației cu mama a însemnat pentru mine un nou curs al vieții. Mi s-au schimbat în bine toate domeniile vieții, a însemnat eliberare și conștientizare.

Am conștientizat și continui să conștientizez că așteptările mele de la mama erau ale MELE și nu aveau legătură cu ea. Am învățat, adică i-am (re)cunoscut limitele, am realizat că e un simplu om care a făcut ce a știut mai bine cu ceea ce avea ea pe dinăuntru. Acum, ceea ce așteptam de la mama fac EU pentru că am înțeles că nu pot să-mi schimb viaţa în bine niciodată prin acțiunile altcuiva ci doar prin ale mele. Am învățat s-o cunosc și să nu mai încerc să o schimb, știi când e nerezonabilă dar, spre deosebire de trecut, acum pur și simplu o las în pace să își consume sentimentele urâte și nu mai încerc să i le schimb. Doar că nici nu mă mai las atrasă în jocuri și drame. Iar relația a devenit cât se poate de ok pentru amândouă! Sunt recunoscătoare pentru tot ce am înțeles de la tine, Zoia, anul trecut! "

Laura Gîlcevescu
participantă la workshop

Evenimentul a fost o oază de pace în relaţia mea cu mama. Tehnicile şi exerciţiile din timpul evenimentului mi-au deschis ochii pară, iar în pauza când am sunat-o pe mama şi am vorbit, am simţit că amândurora ni s-a luat o piatră de pe inimă. Cum ţi-am spus, relaţia mea cu mama în ultimii ani era o relaţie de prietenie, nu de mamă-fiica, ceva minunat, dar acest eveniment a făcut nimic altceva decât să o facă mai puternică şi să ne aducă pace amândurora. Nu e filosofie, sunt doar emoţii, amintiri şi mulţumiri.

Feedback-ul meu: un mare MULŢUMESC! O experienţă pe care aş dori fiecărei persoane să o simtă, indiferent că e femeie sau bărbat. Înţelegerea unor chestii foarte simple care efectiv, îţi pot schimba viaţa şi aduce pace, aşa cel puţin a funcţionat în cazul meu. Îţi mulţumesc mult, Zoia şi fetelor de la Evoluăm Împreună pentru acest lucru!"

Anastasia Sacaliuc
participantă la workshop

În momentul în care am început să fiu atentă la relația mea cu mama am descoperit foarte multe tipare de comportament dar și de gândire pe care le aplicam și în relație cu alți oameni din viața mea. Când am scos la lumină aceste tipare și am decis să fac altfel decât cum îmi dictau ele, am putut să trăiesc mult mai autentic relațiile cu ceilalți oameni. Un exemplu clar ar fi referitor la relația de cuplu. Tiparul meu era să-mi resping mama, iar atunci când eram în prezenţa ei să nu stăm prea mult timp împreună. Asta se întâmpla și în relația de cuplu, îmi era foarte bine când eram departe de partenerul meu și îl vedeam rar. Descoperirea acestui lucru m-a ajutat să nu-l mai învinovățesc nici pe el nici pe mine pentru disfuncționalitatea aceea, ci să accept, să iert și să iubesc ceea ce viața îmi arată! Și mulțumesc Zoia pentru acest suport! Mulțumesc și Alinei pentru împărtăşirile ei! Mulțumesc pentru cadrul format!"

Graţia Popa
participantă la workshop

Pentru mine, procesul acesta, pe care îl numesc de prezență și conștientizare, înseamnă un proces de recompunere și reîntregire a eu-lui meu, a sufletului meu. Toate respingerile pe care le-am manifestat vreodată au luat bucăți din sufletul meu. Mă și mir că mai am suflet...:))), iar recompunerea despre care vorbesc, pentru mine, asta înseamnă, să-mi aduc înapoi toate bucățile, toate fragmentele de suflet, astfel încât să fiu toată, să fiu întreagă. Așadar, în această seară, la workshop-ul despre relația cu mama, am dat restart procesului de reîntregire, recompunere, a sufletului meu. O voi aduce în inima mea pe fiecare Maria-copil sau Maria-adolescentă din fiecare experiență în care a plâns, în care s-a simțit singură și neajutorată. Pe fiecare dintre ele o voi primi în inima mea, o voi îmbrățișa, o voi iubi și o voi alina. Și astfel, toate Mariile din câte există până ACUM, vor fi la un loc, vor fi împreună și vor manifesta recunoștință și iubire pentru mama, pentru tata, pentru toți cei care au contribuit la această clipă de ACUM. Și apoi, ușor, fără grabă, cu blândețe și tandrețe, cum spune Carmen, mă voi elibera de toate promisiunile, legămintele, scenariile făcute vreodată și care nu-mi mai folosesc. Am nevoie să fiu un om complet, întreg, sănătos în toate dimensiunile existenței mele, trup-minte-suflet, pentru ca tot ce voi întreprinde în toate planurile manifestării mele, personal-profesional-social, să fie complet, conștient și asumat. Dar, înainte de toate, EU! Cum spuneam, acest eveniment a venit la timp! Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!”

Mariana Roman
participantă la workshop

Acest Workshop Este Pentru Tine

 • Femeie singură, care îţi doreşti o relaţie armonioasă de cuplu sau care tocmai ai ieşit dintr-o relaţie dureroasă şi vrei să ştii cum să te eliberezi de rănile dobândite.
 • Femeie puternică şi neobosită, care simţi că eşti “prea mult” şi ca trebuie să renunţi la puterea ta pentru a relaţiona cu partenerul tău şi cu cei din jur.
 • Femeie neîmplinită, care eşti deja într-o relaţie, dar simţi că nu îţi regăseşti senzualitatea şi îţi doreşti să reaprinzi pasiunea în cuplu.
 • Femeie copil, care deşi nu vrei să îţi pierzi inocenţa, îţi doreşti să faci trecerea de la “copil” la “femeie”.
 • Femeie conştientă, care deşi te afli de ceva vreme pe drumul evoluţiei personale, nu reuşeşti să te eliberezi în totalitate de bagajul emoţional pe care îl porţi în spate.
 • Femeie vulnerabilă, care vrei să descoperi cum îţi poţi transforma sensibilitatea în sursa de putere.
 • Femeie mamă, care te străduieşti să nu repeţi greşelile mamei tale şi îţi doreşti să nu dai mai departe copiilor tâi propriile răni şi dureri.
 • Femeie loială, care deşi doreşti să-ţi creezi propria viaţă, te simţi datoare faţă de mama ta şi nu te poţi detaşa de aşteptările ei.
 • Femeie competitivă, care vrei să le demonstrezi celorlalţi cine eşti şi ai tendinţa să te compari cu alte femei.

*te aşteptăm cu drag să faci parte din participanţii acestui workshop

Despre Facilitatorii Acestui Workshop

ZOIA ZĂRNESCU

Este expert în programe de comunicare şi trainer specializat în conducerea grupurilor de învăţare experieţială.

După o experienţă de 20 de ani într-o multinaţională, în prezent, ca trainer, coach şi consultant, are o înţelegere profundă a oamenilor, a emoţiilor şi nevoilor lor.

În ultimii 10 ani, Zoia şi-a urmat vocaţia, a creat şi livrat programe de dezvoltare personală şi de creştere a încrederii în sine, precum şi programe de pregătire profesională pentru echipe de vânzări şi manageri.

Zoia este Consilier de dezvoltare personală şi formator acreditat CNFPA, trainer licenţiat în programul Powerful Business Persuasion, consultant LAB Profile, NLP practitioner, iniţiat Prananadi şi cu certificare în Terapia cu îngeri şi în Constelaţii familiale fluviale.

De aproape 4 ani, Alina Finta este fondatoarea Evoluăm Împreună – site ce se ocupă cu organizarea evenimentelor de dezvoltare personală şi spirituală şi a facilitat accesul a aprape 10.000 mii de oameni către domeniul cunoaşterii.

Procesul dezvoltării sale personale a început de peste 6 ani, iar în ultimul an a descoperit efectele binefăcătoare ale blândeţii şi a rezultatelor pe care aceasta le aduce. Mai mult, Alina este coach acreditat Euro Training Coach System, trainer acreditat CNFPA şi Practician în curs de formare EFT – nivelul 1 şi 2.

Vindecarea relaţiei cu mama ei i-a adus schimbări pe toate planurile din viaţă: personal, profesional, sentimental. " Experienţa mi-a arătat că odată ce lucrezi la relaţia cu mama, toate celelalte aspecte din viaţa ta se armonizează şi începi să-ţi trăiesti propria viaţă". -Alina Finta

ALINA FINTA

Iată cum a fost la prima ediţie:

Te aşteptăm cu drag să vii ! - Zoia şi Alina

Detalii Organizatorice

DATA: 16 Februarie 2017 ora 18.30 - 22.00

DATA: 21 Februarie 2017 ora 18.30 - 22.00

LOCAŢIA: Rin Central Hotel Bucureşti

INVESTIŢIE:

BILET 

​*pentru înscrieri la Workshop-ul din

16 FEBRUARIE 2017

PREŢ BILET

125 lei


 • acces la workshop
 • conexiune cu alte femei care îşi doresc acelaşi lucru ca şi tine
 • 1 sticlă de apă / persoană

+ BONUSURI

 • o meditaţie ghidată + o rugăciune de vindecare a relaţiei cu linia maternă din familia ta
 • ghidare timp de 21 de zile prin intermediul unui grup închis de Facebook

16 FEBRUARIE 2016


BILET 

*pentru înscrieri la Workshop-ul din

21 FEBRUARIE 2017

PREŢ BILET

125 lei


 • acces la workshop
 • conexiune cu alte femei care îşi doresc acelaşi lucru ca şi tine
 • 1 sticlă de apă / persoană

+ BONUSURI

 • o meditaţie ghidată + o rugăciune de vindecare a relaţiei cu linia maternă din familia ta
 • ghidare timp de 21 de zile prin intermediul unui grup închis de Facebook

21 FEBRUARIE 2016

Locurile sunt limitate !

Deoarece nu facem înscrieri la faţa locului, este important să te înscrii online şi să achiţi în termen de 3 zile de la înscriere pentru a-ţi asigura locul în sală.

TERMENI ŞI CONDIŢII (click pt. detalii)

Contact

Gianina Teodor - manager eveniment

Telefon: 0769.645.797

Email: gianina@evoluamimpreuna.ro


Eveniment organizat de Comunitatea de Dezvoltare Personală: